Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 10 éve
2016-os szezon végén visszavonul Stewart, Bowyer ül utána a 14-be.shawnkaAkkor ezek szerint Tony is érzi, hogy kár erőltetni azt, ami nem megy.
Bowyer jövőre állítólag HScott és #51, ami érdekes lenne több okból is.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
2016-os szezon végén visszavonul Stewart, Bowyer ül utána a 14-be.
több mint 10 éve
na, hát ez a vége ez gigalol lett.remélem, meglesz a következő kör az öregnek.
több mint 10 éve
Danny! Végre! Így kellett volna korábban is!Hogy ez is pont most tud keménykedni........
MM a szokásos...NB2
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Newman és Ragan szépen megtáncoltatta Danicát. 😋
több mint 10 éve
twitter.com/ToyotaRacing/status/648152620314546176Zsíír. 😊
több mint 10 éve
Le a kalappal Pedrosa előtt. Nem sok versenyző volt az elmult 10 évben aki meg tudta verni a Mestert az ilyen utolsó körös csatákban. Nagy részük azóta többszörös bajnok. Dani is az lehetne ha ezt folyamatosan tudná/tudta volna hozni. Én ezt kívánom neki,férfi munka volt a javából 😉14 pont,az a baj hogy a hátra lévő versenyek közül philliph islandet leszámítva(meg még talán sepang) mindegyik egyértelműen Lorenzonak kedvez jobban. Nagyon húzós lesz. De persze Go Rossi !!!
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 10 éve
4 futam van hátra,és szerencsére ebből csak egy van Mr.Mosquito országában.Go Vale!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 10 éve
Kemény vót. Még mindig Rossi vezeti a listát, és csak ez számít! Cructhlow szegény meg..
több mint 10 éve
Danny! Végre! Így kellett volna korábban is!MM a szokásos...
több mint 10 éve
dzsipi tuu endzsin, dzsipi tuu...... ááááh

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Úgy gondoltam, ja.Rossi levezetés????Jövőre még biztos nem. Egyrészt Rossinak is érvényes szerződése van 2016ra,másrészt ahogy irtam nekik is megvan a két versenyző. 2017től viszontnem nem lehetetlen 😊
gaben
Amare
több mint 10 éve
A Yamaha visszatér a WSBKba. Az uj R1es a cresent csapattal karöltve fog versenyezni,Guintoli és Lowes(Alex nem Sam) lesz a két versenyző. Kiváncsi leszek rájuk.AmareRossi levezetés????
gaben
A Yamaha visszatér a WSBKba. Az uj R1es a cresent csapattal karöltve fog versenyezni,Guintoli és Lowes(Alex nem Sam) lesz a két versenyző. Kiváncsi leszek rájuk.AmareRossi levezetés????
gaben
Jövőre még biztos nem. Egyrészt Rossinak is érvényes szerződése van 2016ra,másrészt ahogy irtam nekik is megvan a két versenyző. 2017től viszontnem nem lehetetlen 😊A Yamaha visszatér a WSBKba. Az uj R1es a cresent csapattal karöltve fog versenyezni,Guintoli és Lowes(Alex nem Sam) lesz a két versenyző. Kiváncsi leszek rájuk.AmareRossi levezetés????
gaben
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
több mint 10 éve
több mint 10 éve
A Yamaha visszatér a WSBKba. Az uj R1es a cresent csapattal karöltve fog versenyezni,Guintoli és Lowes(Alex nem Sam) lesz a két versenyző. Kiváncsi leszek rájuk.
több mint 10 éve
JJ vs. Harvick mortal kombat megvolt? 😀a catfight-ra gondolsz?
shawnka
több mint 10 éve
szólt is a spotterének, hogy szóljon neki, amikor Jimmie utoléri. aztán gondolom rájött, hogy ha kilöki, akkor neki ennyi volt a címvédés.JJ vs. Harvick mortal kombat megvolt? 😀Jimmie túlságosan is defenzív volt, így nem volt az igazi. 😕
shawnka
Nekem az tetszett, amikor Harvick odamutatott 48 pit boxához, onnantól azt vártam, hogy bevárja a pályán és kilöki. 😊
Mikey
több mint 10 éve
JJ vs. Harvick mortal kombat megvolt? 😀Jimmie túlságosan is defenzív volt, így nem volt az igazi. 😕
shawnka
Nekem az tetszett, amikor Harvick odamutatott 48 pit boxához, onnantól azt vártam, hogy bevárja a pályán és kilöki. 😊
több mint 10 éve
JJ vs. Harvick mortal kombat megvolt? 😀
több mint 10 éve
jiiiháááá!!"Denny and Kyle say their legs "aren't 100%" because their legs are actually at 150%."
Mikey
LETSGOOOOOOOOO
több mint 10 éve
jiiiháááá!!
több mint 10 éve
Hamlin-Edwards 1-2, így tovább
több mint 10 éve
cserébe utána leautóversenyezték a szezon legunalmasabb 110+ körét -- mikor ha nem a Chase első versenyén. 😄nyilván, mindenki vigyáz magára. nem az első fordulóban akarod eldobni azt, amiért egész évben dolgoztál.
Mikey
több mint 10 éve
cserébe utána leautóversenyezték a szezon legunalmasabb 110+ körét -- mikor ha nem a Chase első versenyén. 😄
több mint 10 éve
ennél gyorsabban nem lehetett volna sárga zászlót összehozni?