Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 9 éve
Nem adja a digisport?idénre nem vették meg...
Coolearie
több mint 9 éve
Nem adja a digisport?
több mint 9 éve
Nem tudok működésre bírni egyetlen streamet sem a NASCAR-hoz, hihetetlen.Én meg mintha a régi Videoton tévénket nézném!
Mikey
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Nem tudok működésre bírni egyetlen streamet sem a NASCAR-hoz, hihetetlen.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
A vége majdnem a Supersportéhoz hasonlított..Az nagyon izgi volt.A race 2 nekem még hátra van, de már az első se volt rossz. 😊Jonathan Rea duplázott Ausztráliában..😊Most néztem meg a 2. futamot, nem volt gyenge😊
Coolearie
NB2
Cowboykarcsi90
több mint 9 éve
A race 2 nekem még hátra van, de már az első se volt rossz. 😊Jonathan Rea duplázott Ausztráliában..😊Most néztem meg a 2. futamot, nem volt gyenge😊
Coolearie
NB2
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Jonathan Rea duplázott Ausztráliában..😊Davies idén hátha megfogja. Egy jól teljesítő Yamahás jól jönne megint, kb. Spies óta. Bízok Lowesben.
Coolearie
Bár számomra még mindig a Honda a leganyobb talány. A világ egyik legpatinánsabb márkája, azt meg se említem hogy pont tíz éve hogy utoljára bajnoki címet nyertek, de igazából még a dobogó környékére sincs esélyük. Amióta Rea is át állt a zöldekhez, meg éppen súlytalanok.
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
több mint 9 éve
Jonathan Rea duplázott Ausztráliában..😊Most néztem meg a 2. futamot, nem volt gyenge😊
Coolearie
több mint 9 éve
Jonathan Rea duplázott Ausztráliában..😊
több mint 9 éve
All TIME' 56 legrosszabb autó időrendben... A Trabant Ferrarik és Jaguárok között...😊és www.carophile.org/the-worst-cars-of-all-time/?utm_source=taboola&utm_medium=referral&utm_term=247sports
több mint 9 éve
Én köszönöm, hogy így összefoglaltad, nekem ennyi időm nincs, hogy még a teszteket is sasoljam😊Vinales már tavaly megmutatta, hogy valamit tud, ha jó csaták lesznek idén (is) én már bódog leszek😊
több mint 9 éve
Ha jol számolom bő egy hónap és indul a MotoGP is 😊Ez a 32 nap várakozás kikészít..
Meg is volt a két hivatalos teszt(a nagyoknak), Sepangban és most a héten Philip Island-en.
Úgy néz ki hogy Vinales gyors lesz a gyári kék paripán, Marquez biztos mutat majd egy két gyakorlatot neki közelharcból 😀 . Már várom 😊
Remélem az Öreg is tűzközelben lesz még az idén, bár erre évről évre kevesebb az esély. Lorenzo egyelőre úgy néz ki, lemaradásban van a vörös géppel. Bár év közben javulhat, és nem lepődnék meg néhány dobogón, még egy győzelmen sem, szerintem idén még a VB harcba nem szól bele. Az ujoncok közül kíváncsi leszek Zarcora meg Folgerra, a két teszten biztató volt mindkét Yamahás.
A titkos kedvencem idénre Jack Miller. Végre egészséges, a tehetség megvan, ez lesz harmadik szezonja a nagyok közt. Ha idén konstans top10ben tudna lenni, hátha jövőre megörökölné Pedrosa helyét 😊 .
Első sorban Marquez-Vinales harcot várok a VB-ért, reménykedve hogy izgalmas lesz, na meg persze hogy Rossi is bele bele tud majd ebbe szólni 😊 Ha most kilenc különböző gyöztes nem is lesz, hát kibirom, de azért remélem idén sem kell csalódnom a srácokban 😊
Ti milyen erőviszonyokra számítotok?
Cowboykarcsi90
több mint 9 éve
Ha jol számolom bő egy hónap és indul a MotoGP is 😊 Meg is volt a két hivatalos teszt(a nagyoknak), Sepangban és most a héten Philip Island-en.
Úgy néz ki hogy Vinales gyors lesz a gyári kék paripán, Marquez biztos mutat majd egy két gyakorlatot neki közelharcból 😀 . Már várom 😊
Remélem az Öreg is tűzközelben lesz még az idén, bár erre évről évre kevesebb az esély. Lorenzo egyelőre úgy néz ki, lemaradásban van a vörös géppel. Bár év közben javulhat, és nem lepődnék meg néhány dobogón, még egy győzelmen sem, szerintem idén még a VB harcba nem szól bele. Az ujoncok közül kíváncsi leszek Zarcora meg Folgerra, a két teszten biztató volt mindkét Yamahás.
A titkos kedvencem idénre Jack Miller. Végre egészséges, a tehetség megvan, ez lesz harmadik szezonja a nagyok közt. Ha idén konstans top10ben tudna lenni, hátha jövőre megörökölné Pedrosa helyét 😊 .
Első sorban Marquez-Vinales harcot várok a VB-ért, reménykedve hogy izgalmas lesz, na meg persze hogy Rossi is bele bele tud majd ebbe szólni 😊 Ha most kilenc különböző gyöztes nem is lesz, hát kibirom, de azért remélem idén sem kell csalódnom a srácokban 😊
Ti milyen erőviszonyokra számítotok?
több mint 9 éve
Idén a Digin nem lesz Nascar!
több mint 9 éve
Végre! Végre! Végre!twitter.com/NASCAR/status/832379184462827520
több mint 9 éve
Idén is lehet jönni a nascar fantasy ligába :fantasygames.nascar.com/live/league/hungary-nascar-league-2016
több mint 9 éve
Isten Éltesse a motorsport egyik legnagyobb legendáját! Valentino Rossi 38 éves lett!
több mint 9 éve
WRC: a túl gyors autók miatt maradt el a szakaszEgy végtelenül idegesìtő, felesleges szabály!
Hát ez micsoda? 😀 😀 😀
Mikey
Tudniuk kellett, hogy ez lesz amikor engedték a nagyobb szűkìtőt meg az új lêgterelőket. Végsebesség korlát kellett volna, esetleg a szakaszok körültekintőbb megválasztása. A Colin Crest rekordja viszont még így se lett meg senkinek.
Szerkesztette: 🤘 gaben 🤘
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
WRC: a túl gyors autók miatt maradt el a szakaszHát ez micsoda? 😀 😀 😀
több mint 9 éve
OFF:Mondom rákeresek. Aztán rájöttem, hogy én is ezt használom 😀😀
dugo93: A BloodZeed a legjobb azok közül is..😊
Coolearie
több mint 9 éve
Viszont azt mondjátok meg nekem hogy hogyan fogják megoldani a PL meccsek, MotoGP, vagy WSBK közvetítését ha véletlen egybeesnek?Vagy lesz több csatornája a spílernek, mint ahogy sok sportcsatornának van.
Coolearie
Kicsit off: Sokat látom, hogy panaszkodnak a rossz minőségű streamekre, de azt tudjátok, hogy a legtöbb meccs (főleg a soccer) elérhető acestreamen keresztül HD-ban? Igazából jobb minőségben lehet nézni, mint a hagyományos tv HD adását. Legalábbis a T-Home HD-t mindenképp odaveri, de az egy lebutított fos, nem HD. (de ez má' idegbő jött 😀)Azt nem értem, hogy van az, hogy már a harmadik társaságtól vesznek el egészen népszerű sorozatokat. Ennyivel többet ajánlanak Vajnáék és/vagy a politika ebbe is beleszól?Én a digivel vagyok így. '98 óta néztem a gyorsasági motoros vb-t. 2000 óta AS Roma szurkoló vagyok. Korábban szerettem az atlétikát, a PL-t, ma már alig érdekelnek. Ha valamit kényelmetlen és különféle nehézségek árán tudsz csak elérni, borzalmas minőségű streamek előtt görnyedsz évekig annak csak egy eredménye lehet 7-8 év múlva.
Egészen hihetetlen, hogy 2017-ben az van, hogy ha PL-t, NHL-t, most már SBK-t vagy MotoGP-t akarok nézni, akkor illegális streamekkel -- pfújj, pfújj -- kell szenvednem, vagy szintén illegális torrent oldalakról -- pfújj, pfújj -- kell letöltenem azokat.
Na mielőtt komolyan belemennék, abbahagyom. 😊
Mikey
Persze biztos van benne politika, de a magyar piacon nem példa nélküli az eset. A digi az utolsó, akit sajnálok. Tőlem bedőlhetnek a f@szba.
dawyd728
Na de a lényeg, hogy ha valaki nem ismeri, de érdekli a lehetőség, dobjon egy PM-et aztán leírom, hogyan érheti el.
több mint 9 éve
A Digi eléggé messze van a bedőléstől.Egyre több előfizetője van évről évre.
A vezetékes szolgáltatások esetében a piacvezető UPC részesedése 26,8 százalék, második helyen a Telekom áll 23,1 százalékkal, ezt követi a DIGI 21,5 százalékkal.
A vezeték nélküli szolgáltatások esetében a piacvezető DIGI részesedése 30,1 százalék, majd a Telekom következik 29,8 százalékkal, a harmadik hely a UPC-é, részesedése 27,4 százalék. Január végén a MinDig TV Extra részesedése 10,9 százalék.
több mint 9 éve
dawyd728
4 214
Azt nem értem, hogy van az, hogy már a harmadik társaságtól vesznek el egészen népszerű sorozatokat. Ennyivel többet ajánlanak Vajnáék és/vagy a politika ebbe is beleszól?Én a digivel vagyok így. '98 óta néztem a gyorsasági motoros vb-t. 2000 óta AS Roma szurkoló vagyok. Korábban szerettem az atlétikát, a PL-t, ma már alig érdekelnek. Ha valamit kényelmetlen és különféle nehézségek árán tudsz csak elérni, borzalmas minőségű streamek előtt görnyedsz évekig annak csak egy eredménye lehet 7-8 év múlva.
Egészen hihetetlen, hogy 2017-ben az van, hogy ha PL-t, NHL-t, most már SBK-t vagy MotoGP-t akarok nézni, akkor illegális streamekkel -- pfújj, pfújj -- kell szenvednem, vagy szintén illegális torrent oldalakról -- pfújj, pfújj -- kell letöltenem azokat.
Na mielőtt komolyan belemennék, abbahagyom. 😊
Mikey
Persze biztos van benne politika, de a magyar piacon nem példa nélküli az eset. A digi az utolsó, akit sajnálok. Tőlem bedőlhetnek a f@szba.
több mint 9 éve
Viszont azt mondjátok meg nekem hogy hogyan fogják megoldani a PL meccsek, MotoGP, vagy WSBK közvetítését ha véletlen egybeesnek?A gurulós foci az mindenek felett! A MotoGP, a Superbikeról nem is beszélve, ráér felvételről is.
Coolearie