Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 10 éve
Na! Rossi harmadik hely, Lorenzo negyedik! A két repsolos(Pedrosa-Marquez) mögött. Nem akarok hülyeséget mondani de szerintem Assen óta nem kvalifikálta magát a spanyol elé. Pedrosa kiemelkedni látszik eddig a hétvégén, nem is feltétlen lenne baj ha ő elhúzna a versenyen, akkor a legtöbb 25 pontot már biztos nem Lorenzo zsebelné be. Persze így se lesz egyszerű ha mondjuk a Marquez-Lorenzo kettős ellen kell vitézkedni... Iannone is bezavarhat esetleg, nem tudom milyen lesz a versenytempója a Ducatinak itt sepangban. Nem baj, csak valahogy Lorenzo előtt érjen be a Doktor, azzal hatalmas lépést tenne a végső siker felé. Reggel nyolckor kezdődik ha valaki más is nézné esetleg 😀A Rossi féle kirohanást Ausztrália után nem tudom ki látta hallotta, de nagyon meglepődtem hogy a mester arra pocsékolja az idejét hogy ilyen hülye összeesküvés elméleteket gyárt, egyáltalán nem vártam tőle ilyet. Remélem nem lovalja bele nagyon magát.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 10 éve
www.v8supercars.com.au/view/videos/stadium-super-truck-p1-highlightsEgyszer jussak be egy ilyenbe!!!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Megint..De ha olyan lesz mint a Phillip Island-i akkor megbocsájtom. 😊Digisport 3!!! 19:45 Autósport NASCAR, 500 at Talladega, ÉLŐNB2Digi 2 meg Moto GP reggel.
gaben
több mint 10 éve
Ez jól hangzik, főleg ha kicsit ráfekszenek a kommentálás színvonalának emelésére is.www.digisport.hu/news/18333Digisport 3!!! 19:45 Autósport NASCAR, 500 at Talladega, ÉLŐ3? Az mi az? 😀
NB2
Mikey
én reménykedek, hogy több olyan tartalom kerül rá ami nem fért rá a másik 2-re
NB2
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
www.digisport.hu/news/18333Digisport 3!!! 19:45 Autósport NASCAR, 500 at Talladega, ÉLŐ3? Az mi az? 😀
NB2
Mikey
én reménykedek, hogy több olyan tartalom kerül rá ami nem fért rá a másik 2-re
több mint 10 éve
Digisport 3!!! 19:45 Autósport NASCAR, 500 at Talladega, ÉLŐ3? Az mi az? 😀
NB2
több mint 10 éve
Digisport 3!!! 19:45 Autósport NASCAR, 500 at Talladega, ÉLŐNB2Digi 2 meg Moto GP reggel.
több mint 10 éve
Digisport 3!!! 19:45 Autósport NASCAR, 500 at Talladega, ÉLŐ
több mint 10 éve
még versenybalesetnek is kevésLogano biztos nagyon meg lesz verve ezutánshawnkaEz tipikusan olyan manőver volt, amelyet egészen biztosan vissza fog még kapni Kenseth-től.
Hozzáteszem, elég sok olyan vélemény is van, miszerint #20 blokkolása sem volt teljes mértékben korrekt.
Anyway, inkább lelkesedem Denny utolsó kilenc hétvége alatt elért nyolcadik top6 helyezése miatt. A győzelemhez ugyan mindig hiányzik valami, de ez bizony nagyon komoly forma... 😉
p.s.: csóri Bowyer de odavágta a Camryt, felszisszentem mikor láttam.Mikey
több mint 10 éve
Logano biztos nagyon meg lesz verve ezutánshawnkaEz tipikusan olyan manőver volt, amelyet egészen biztosan vissza fog még kapni Kenseth-től.
Hozzáteszem, elég sok olyan vélemény is van, miszerint #20 blokkolása sem volt teljes mértékben korrekt.
Anyway, inkább lelkesedem Denny utolsó kilenc hétvége alatt elért nyolcadik top6 helyezése miatt. A győzelemhez ugyan mindig hiányzik valami, de ez bizony nagyon komoly forma... 😉
p.s.: csóri Bowyer de odavágta a Camryt, felszisszentem mikor láttam.
több mint 10 éve
Logano biztos nagyon meg lesz verve ezután
több mint 10 éve
Olyan szempontból nem hogy Lorenzo ott nullázott. Persze lehet ezt ugy is nézni hogy ha ott bejön dobogóra,ne adj isten nyer,sokkal többet hozott volna rajta.Éppen, hogy az egy simán nyerhető verseny lett volna. Megvolt a sebesség csak elcseszte a kiállást. Na, de nyer még idén az biztos!!!
Elég kemény sorozatot visz az öreg,idén eddig két futam kivételevel mindig dobogon. Az a kettő meg egy ötödik meg egy negyedik hely. És ahogy irtam az előbb ebből az egyiken a legnagyobb rivális nem szerzett pontot. Nem ezen fog elmenni a vb cím,ha elmegy. Sokkal inkább azon hogy a szezon második felét Rossinak teljesen ilyen defense módban kell mennie,mert Lorenzo egyszerűen versenytempóban jobb nála. Nem sokkal de az is elég lehet.
Amare
több mint 10 éve
Jézus anyám mekkora futam volt!!!Marquez mekkora kört ment a végén!
Megjegyzem Rossi megint feljött, Ducatti eddig idén ritkán tudta tartani végig a jó versenytempót.
Még mindig borzongok!
több mint 10 éve
Olyan szempontból nem hogy Lorenzo ott nullázott. Persze lehet ezt ugy is nézni hogy ha ott bejön dobogóra,ne adj isten nyer,sokkal többet hozott volna rajta.Na majdnem pont fordítva sült el és a két delikvens Rossit szexualizálta(bassztatta magyarán mondva) amig Jorge az élen szépen építgeti az előnyét. Éppen hogy csak, de végül nem így lett Rossi meg majd meghívja Marquezt egy sörre, mert öriasi különbség van a 11 és a 6 pont között. Hozzáteszem így is elég nehéz helyzetbe van a Doktor de nincs mit tenni,menni kell előre.Az a rohadt 5. hely lesz a veszte a doktornak.
Amare
gaben
Elég kemény sorozatot visz az öreg,idén eddig két futam kivételevel mindig dobogon. Az a kettő meg egy ötödik meg egy negyedik hely. És ahogy irtam az előbb ebből az egyiken a legnagyobb rivális nem szerzett pontot. Nem ezen fog elmenni a vb cím,ha elmegy. Sokkal inkább azon hogy a szezon második felét Rossinak teljesen ilyen defense módban kell mennie,mert Lorenzo egyszerűen versenytempóban jobb nála. Nem sokkal de az is elég lehet.
több mint 10 éve
Na majdnem pont fordítva sült el és a két delikvens Rossit szexualizálta(bassztatta magyarán mondva) amig Jorge az élen szépen építgeti az előnyét. Éppen hogy csak, de végül nem így lett Rossi meg majd meghívja Marquezt egy sörre, mert öriasi különbség van a 11 és a 6 pont között. Hozzáteszem így is elég nehéz helyzetbe van a Doktor de nincs mit tenni,menni kell előre.Az a rohadt 5. hely lesz a veszte a doktornak.
Amare
több mint 10 éve
Rossi harmadik sor eleje miközben Lorenzo a harmadik helyről indul majd... nem lesz egyszerű holnap, bízni kell benne hogy Marquez meg Ianonne verik majd Lorenzot mint a répát és nem hagyják elszökni amig a Doktor felbogarássza magát az elsők közé. Kemény lesz.Na majdnem pont fordítva sült el és a két delikvens Rossit szexualizálta(bassztatta magyarán mondva) amig Jorge az élen szépen építgeti az előnyét. Éppen hogy csak, de végül nem így lett Rossi meg majd meghívja Marquezt egy sörre, mert öriasi különbség van a 11 és a 6 pont között. Hozzáteszem így is elég nehéz helyzetbe van a Doktor de nincs mit tenni,menni kell előre.
Amare
több mint 10 éve
Idén már sokszor megcsinálta. Ha nem lehet a Hondás bajnok én inkább Lorázónak drukkolok😊
több mint 10 éve
Rossi harmadik sor eleje miközben Lorenzo a harmadik helyről indul majd... nem lesz egyszerű holnap, bízni kell benne hogy Marquez meg Ianonne verik majd Lorenzot mint a répát és nem hagyják elszökni amig a Doktor felbogarássza magát az elsők közé. Kemény lesz.
több mint 10 éve
Larson micsinááálsz??
több mint 10 éve
Nem mondod!?A Nascar meg máskor is csúszhatna ilyen kora estére!A versenyek kb. fele ilyen kora esti időpontban van. 😛
gaben
Egyelőre nem tetszik amit látok, Logano dominál, Hamlin pedig nem úgy néz ki mint aki top5-re esélyes ma...
Mikey
több mint 10 éve
A Nascar meg máskor is csúszhatna ilyen kora estére!A versenyek kb. fele ilyen kora esti időpontban van. 😛
gaben
Egyelőre nem tetszik amit látok, Logano dominál, Hamlin pedig nem úgy néz ki mint aki top5-re esélyes ma...
több mint 10 éve
Rossi minden rutinja benne van ebben az évben, remélem így lesz a végéig. Pedrosa meg csak akkor tud motorozni amikor már a kutyát nem érdekli mit csinál.A Nascar meg máskor is csúszhatna ilyen kora estére!
több mint 10 éve
Let's go racing boys!! #BoA500
több mint 10 éve
néztem is a Digi műsorát, hogy mit keres ott a Nascar, de akkor ezért, persze per pillanat 4 tv sem lenne elég, mert abban az idősávban sok műsor lesz egyszerre😊Vitatkoznék. Lorenzo ebben a legjobb,a verseny első 2-3 körében teletankkal,relatíve hideg abroncsokon azonnal pokoli gyors tud lenni,úgy mint senki más. Aztán meg beáll ebbe a robotpilótába és ilyen tizedmásodperces eltérésekkel lenyom 20+ kört. Eszméletlen. Azt nem tudhata hogy a verseny vége felé elkezd száradni,ennyi erővel az eső is rákezdhetett volna,akkor meg be tudta volna osztani az előnyét,sima rajt-cél győzelem.
Motogp:
Lorenzo egyértelműen buta volt, az ő teljes futamukon lehetett sejteni, hogy nem tart ki a gumi. Meg is szívta. Pedrosa honnan jött vissza, ő tolta a legokosabban. A 2 hondás szerintem még bekavar valamelyik Yamahásnak.
NB2
Annyit lehet a szemére vetni hogy a hármas kanyarban hibázott így Rossi el tudott menni mellette. Csak ennek meg szerintem azért nincs nagy jelentősége mert addigra már akkora tempokülönbség volt közöttük hogy ha nem ott,megelőzi két kanyarral vagy egy körrel később.