Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 9 éve
Rossi mit ment a végén..Tud még az öreg..😊
több mint 9 éve
totalcar.hu/magazin/hirek/2016/04/23/elhunyt_ferjancz_attila/
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Tony Stewart visszatér a #14-es Chevybe a hétvégén Richmondban. Gonosz leszek, de inkább látnám továbbra is Brian Vickerst abban az autóban. 😛Én nagyon bírtam fénykorában az öreget, de teljesen kiégett már sajnos. Azért remélem ha szerencsével is, de egy versenyt még valahogy behúz idén, búcsúnak, bár erre nagyon minimális az esély.
Mikey
több mint 9 éve
Tony Stewart visszatér a #14-es Chevybe a hétvégén Richmondban. Gonosz leszek, de inkább látnám továbbra is Brian Vickerst abban az autóban. 😛
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
www.m4sport.hu/2016/04/20/alonso-mondhatjak-hogy-lassu-vagyok-oreg-vagy-ronda-de-azt-nem-hogy-nem-vagyok-motivalt/hatalmas nagy plusz, pedig nem épp a kedvenc pilótáim egyike!
több mint 9 éve
Nehéz kérdés az biztos. Tavaly egyébként az év közepétől, meggyőzően verte Iannone Doviziosot. Ha ezt a kérdést mondjuk tavaly októberben kellett volna eldönteni, szerintem sokkal egyértelműbb lett volna a választás. Most az a helyzet, hogy míg tavaly újonc volt a gyári csapatnál, ezért nem is volt akkora nyomás rajta, idén már egyértelműen minimum a dobogós helyek az elvárások vele szemben is, és eddig ezt nem igazán tudja kezelni. Egyébként szerintem alapjában ő a gyorsabb kettőjük közül, a vezetőségnek kell eldöntenie hogy ezt a sebességet, konzisztensen, nyomás alatt is a pályára tudja e vinni, versenyről versenyre. Az biztos hogy Dovi egyfajta "safe pick" lenne, talán ha úgy nézzük, lehet jobb is lenne Lorenzo mellé egy olyan versenyző aki kisebb valószínűséggel veri meg és inkább hajlandó mögé "beállni". Ezzel elkerülve egy házon belüli kalamajkát. Meglátjuk.Lorenzo 2017-18ra aláírt a Ducatihoz. Nagyon kíváncsi leszek.Dovi valahogy meggyőzőbben teljesít mint Iannone. Szerintem ő marad, Iannone meg elmegy valami kissebb, esetleg a Suzukihoz Vinales helyére..Ez is egy opció lehet.
Meg arra is hogy Dovi vagy Iannone marad a vörösöknél. Na meg persze hogy Lorenzo helyére ki kerül a gyári Yamahásoknál. Mondjuk oda eléggé valószínű hogy Viñales lesz berakva.
Amare
Coolearie
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Lorenzo 2017-18ra aláírt a Ducatihoz. Nagyon kíváncsi leszek.Dovi valahogy meggyőzőbben teljesít mint Iannone. Szerintem ő marad, Iannone meg elmegy valami kissebb, esetleg a Suzukihoz Vinales helyére..Ez is egy opció lehet.
Meg arra is hogy Dovi vagy Iannone marad a vörösöknél. Na meg persze hogy Lorenzo helyére ki kerül a gyári Yamahásoknál. Mondjuk oda eléggé valószínű hogy Viñales lesz berakva.
Amare
több mint 9 éve
Lorenzo 2017-18ra aláírt a Ducatihoz. Nagyon kíváncsi leszek. Meg arra is hogy Dovi vagy Iannone marad a vörösöknél. Na meg persze hogy Lorenzo helyére ki kerül a gyári Yamahásoknál. Mondjuk oda eléggé valószínű hogy Viñales lesz berakva.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Norbi szépet előzött 😊Kemény lett volna ha Lopezt is megfogja 😊
empty taxi
több mint 9 éve
Norbi szépet előzött 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
utolsó hely, innen szép visszahozni
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
index.hu/sport/forma1/2016/04/14/othelyes_rajtbuntetes_hamiltonnak_a_kinai_gp-re/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Miért? ;((Basszus az milyen, hogy a Moto2 jobb futam volt, mint a Moto3?😊Tényleg, Crutchlow is mondjon fel!
A GP csak 5-6 körig volt jó, utána mindenki kipottyant aki jó lett volna😕
Illetve a buzi rendező össze-vissza kapcsolt, ahelyett, hogy mutatta volna a hátsó régiót!
gaben!
Kiesett a 3 versenyző aki harcolhatott volna a 2-6 helyért, a 2 Suzuki is jól tolta! Sok volt a kicsúszás...
NB2
gaben
több mint 9 éve
formula.hu/parc-ferme/8973formula.hu/parc-ferme/8988
Közben a kis Schumi is jól ment a hétvégén. 2 győzelem, a 3. versenyén meg beragadt a rajtnál és 18.ról jött fel 4.nek.
Reméljük lesz belőle valami.
több mint 9 éve
Basszus az milyen, hogy a Moto2 jobb futam volt, mint a Moto3?😊Tényleg, Crutchlow is mondjon fel!
Illetve a buzi rendező össze-vissza kapcsolt, ahelyett, hogy mutatta volna a hátsó régiót!
gaben!
Kiesett a 3 versenyző aki harcolhatott volna a 2-6 helyért, a 2 Suzuki is jól tolta! Sok volt a kicsúszás...
NB2
több mint 9 éve
Basszus az milyen, hogy a Moto2 jobb futam volt, mint a Moto3?😊Az a rész amikor majdnem elkaszálta Crutchlowot, Smith motorja, az egy kicsit félelmetes volt.
gaben!
NB2
több mint 9 éve
Basszus az milyen, hogy a Moto2 jobb futam volt, mint a Moto3?😊A GP csak 5-6 körig volt jó, utána mindenki kipottyant aki jó lett volna😕
gaben!
több mint 9 éve
Megint egy vicc "verseny", valamit kitalálhatnának a motorok közelebb hozására.Pedrosa meg mondjon már fel végre.
több mint 9 éve
Marqueznek nagyon megy az idén.
több mint 9 éve
Harcra fel Doktore!
több mint 9 éve
Szegény Nakagami jól megszívta..:/
több mint 9 éve
Mondjuk Bristolban nem nehéz... 😊Bristolban majd falhoz csapja 😉Martinsville után Texasban is weekend sweep, a változatosság gyönyörködtet.JGR ide vagy oda, borzasztóan unalmas "állandóan" Kyle Buscht nyerni látni.Pedig Texas is az ő pályája lesz
Mikey
Jack Zoltán
Mikey
Jack Zoltán
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Bristolban is sweep, csak nem 2, hanem 3 versenyen 😛Bristolban majd falhoz csapja 😉Martinsville után Texasban is weekend sweep, a változatosság gyönyörködtet.JGR ide vagy oda, borzasztóan unalmas "állandóan" Kyle Buscht nyerni látni.Pedig Texas is az ő pályája lesz
Mikey
Jack Zoltán
Mikey
Jack Zoltán
több mint 9 éve
Bristolban majd falhoz csapja 😉Martinsville után Texasban is weekend sweep, a változatosság gyönyörködtet.JGR ide vagy oda, borzasztóan unalmas "állandóan" Kyle Buscht nyerni látni.Pedig Texas is az ő pályája lesz
Mikey
Jack Zoltán
Mikey