Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 10 éve
Ty Dillon úgy autóvezetett ma, mint valami kezdő -- csak két ember versenyét vágta haza ugyanazzal a módszerrel. Tetszett volna, ha Smith itt a befutó után bemos neki egyet-kettőt. De legalább Regan nyilatkozata is komoly volt. 😀
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
www.formula.hu/formula-e/2015/08/08/villeneuve-valtja-heidfeldet-a-formula-e-benlaccoo74Szereztek egy új rajongót! Bulibulibuli!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Most nézem,így nyertem az eheti fantasyt. 😊Nelson87Mi az igazi konteó téma, ha nem az hogy így nyersz fentezit? 😛
több mint 10 éve
Hahahahaaa. 😀😀😀Hatalmas utolsó kör volt ez,amikor Loganonak elfogyott a benzin,már kezdtem anyázni,hogy "na,már megint megnyeretik az M&Ms-essel",erre tessék! 😊 Csóri jobban járt volna,ha kiszáll,és beszalad(persze ez csak vicc,tudom,hogy nem érvényes.Na meg nehogy Stewart jőjjön mögötte). 😀
És akkor most mondd meg ki hányadik lett.Mikey
szerk. Most nézem,így nyertem az eheti fantasyt. 😊
több mint 10 éve
Hahahahaaa. 😀😀😀És akkor most mondd meg ki hányadik lett.
több mint 10 éve
Na neeeee. 😀
több mint 10 éve
mondjuk nekem is csak egy versenyzővel van gondom, viszont vele legalább annyira, hogy pótolja a többit is. 😊ennyi caution a világon nincs, mintha short track verseny lenne...
közben a 4-es kamionja már elgurult hazafelé, ilyet se látni gyakran.
több mint 10 éve
a jók általában nem szimpatikusak, igen. 😀Johnson és Harvick is jó,mégis csipázom őket. 😀 Sőt,szerintem mindenki jó,aki itt versenyez,még Danica is(hiába fikázza a fél világ). 😊
ajjaj, Denny váltója szarakszik. 😕Mikey
több mint 10 éve
a jók általában nem szimpatikusak, igen. 😀ajjaj, Denny váltója szarakszik. 😕
több mint 10 éve
mert miért?Csak durva,hogy visszajön,és egymás után nyeri a versenyeket.A karma nagyon vele van.
az igen, #2 mit csinááál?!Mikey
Bár nekem aztán tökmindegy(fantasybe is beraktam),csak ne ő nyerje meg az egészet,valamiért nem szimpi a fickó. 😊
több mint 10 éve
mert miért?az igen, #2 mit csinááál?!
több mint 10 éve
jól kezdődik a verseny Poconón, hetedik körben piros zászló...Én is rá tettem,de hála istennek csak bonusz tippként. A csapatomból nagy hezitálás után kivettem,és Johnson ment helyette. 😊
edit: jól megjinxeltem Harvick versenyét azzal, hogy rá tettem fenteziben. meg sem lepődöm.Mikey
Amúgy,ha ezt is Kyle nyeri,akkor komolyan átgondolom az összeesküvés elméleteket.
több mint 10 éve
jól kezdődik a verseny Poconón, hetedik körben piros zászló...edit: jól megjinxeltem Harvick versenyét azzal, hogy rá tettem fenteziben. meg sem lepődöm.
több mint 10 éve
Én gyanitom hogy Raikkonen 2007ben kötött valami egyezséget a fortunának hívott ribanccal,mert előtte- utána csak balszerencséje volt/van,ha jön valami kétes szitu az biztos hogy szegény valahogy mindig a fasz rossz végére kerül.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Végre egy igazán jó futam, ilyenből kellene több egy idényben. Hátha ez előrébb segíti a '26-ig való hosszabbítást.
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Minden futam előtt szól himnusz, a megemlékezést máshová nem tudták beszorítani. Egyébként himnuszunk tökéletesen illik egy megemlékezéshez, mivel ugyanolyan a hangulata. Egy pörgősebb ritmus esetén probléma lett volna, szerintem így jól lett megoldva.
Ezen a versenyen jól látszik a különbség Rosberg és Hamilton között. Előbbi talán úgy tudna világbajnok lenni, ha egy domináns autóba ül (pipa) és van egy másodhegedűs csapattársa, akinek egyetlen feladata védeni és megteremteni neki a steril, nyugodt autókázást, mert a feszkót és a kiélezett helyzeteket (ritka kivétellel) nem bírja. Raikönnen tovább hajtja a szopórollert, csoda hogy egyáltalán van kedve autóba ülni. A Honda fejlődött, hátha jövőre felnő a RB vagy Williams szintre.
több mint 10 éve
mé nem várják meg, hogy megfogja-e???faxom ezt a sok sárgát😊
de most komolyan igazságos, hogy nem Harvick nyert???
több mint 10 éve
asszem, Gordon annak fog a legjobban örülni jövőre, hogy nem találkozik a pályán Bowyerrel...slowmotionAlmirola meg annak ha velem nem! :[]
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
asszem, Gordon annak fog a legjobban örülni jövőre, hogy nem találkozik a pályán Bowyerrel...
több mint 10 éve
Rég láttam ilyen jó magyar futamot. Még több ilyet a jövőben.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
így van, mindig a futam előtt negyedórával. Azt mondta Szujó, hogy máshova nem lehetett beszúrni a megemlékezést.minden futam előtt van himnusz.braxa88A Bianchi féle megemlékezésen tényleg magyar himnuszt kell játszani? 😒HanniGyorsabb voltál ezt én sem igazán tudom hova tenni...peach
több mint 10 éve
Let's go racin' boys!! #Brickyard400 #Indianapolis
több mint 10 éve
bazd micsoda futam... safety car, műszaki hiba, előzések, büntetések minden volt itt basszus xDHami rég ment ilyen szarul, de még így is sikerült szerencsétlen Rosberg előtt végezni. 😀
Kimit sajnálom, szegény idén (is) nagyon elvan átkozva.
Vettel meg megörizte a Red Bullos szerencséjét, kb. az egyetlen volt akivel úgy semmi sem történt az egész futam alatt.
több mint 10 éve
meglepően jók voltak a ferrarik, ha nem Rosberg üldözte volna a két piros autót hanem Hamilton ő biztos nem lett volna olyan impotens mint Rosberg....jó kis futam volt ez, mondjuk egy Kimi második helyet elfogadtam volna még 😊