Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 10 éve
Sziasztok. Elég ritkán járok fel ide. Eléggé megőrjít az offszezon,és keresek új sportokat, amik általában nyáron mennek, Baseballt próbáltam nézni,de számomra nagyon unalmas,az alapszakasz hossza miatt. Az F1 számomra nem olyan, mint régen, hiányzik az az izgalom ami mondjuk 2009be,2010be volt. Nascaron töröm a fejem, hogy azt nézzem, de mielőtt elkezdenék utána olvasni, h mik a szabályok, kik a legjobbak stb.az előtt tudnátok nekem Magyar Facebook csoportot/oldalt mondani ahol beszerezhetek értékes infókat a sporttal kapcsolatba?
több mint 10 éve
Nem teljesen hiszem el, hogy ezt mindenki megúszta sérülés nélkül, de örülök neki.
több mint 10 éve
az még érdekelne, hogy Keselowski meg a spottere hogy a véreres lófaszba tudta összehozni, hogy negyed körös lemaradással sem sikerült kimaradni a csattból. ráadásul két környire nem volt senki előtte-mögötte, szóval pozíciót sem vesztett volna...
több mint 10 éve
www.youtube.com/watch?v=sDWMiwN44yAKemény lehetett állni a repkedő autótartozékok kereszttüzében.
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Úgy, hogy elkúrták a bokszkiállást (és a stratégiát) illetve nincs egy kiemelkedő pilótájuk, aki rendszeresen lenyomná a csapattársát, így fingjuk sincs mit kellene tenni a tegnapihoz hasonló helyzetben.
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Mivel a Mercedesek a legjobbak, így a Williamsen az segített volna maximum, ha a lassabb versenyzőjük beáll hátvédnek, míg a gyorsabb meglép.
Na de itt kezdődik a probléma, mert egyik sem volt sokkal gyorsabb a másiknál, illetve Massa szarik a csapat vezetőségének utasítására és simán bemondja a rádióba, hogyha gyorsabb a csapattársa, akkor előzze meg a pályán.
Meredtem néztem, amikor az első kiállásnál Hamilton átugrotta mindkettőt és még valami 3 mp előnye is lett, na mondom fasza lesz ha Rosberg is eljátssza ugyanezt, akkor nem sikerült, de ő meg az esőben hagyta állva őket.
több mint 10 éve
Ritka nagy balfaszok williamsék. tudjuk, hogy nem mennek esőben a kocsik, de ezt a 4-5 helyet hogy sikerült összehozni nehéz felfogni...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Hogy lázba is hozott mindenkit xD 😀
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 10 éve
Kezdődik a robottron verseny.
több mint 10 éve
Most miért bántod őket? TÚRBÓSAK!!!Még néhány "zseniális" szabályváltoztatás és még ezek is jobban fognak "dübörögni", mint az F1-es gépek. 😀Ez a szezon záró futam rohadt izgalmasra sikeredett. (több izgalom volt ezen a futamon, mint az idei összes F1-es futamon 😀) Senna nagyot védekezett Piquetnek.Raven17+ a hangjuk is zseniális!!! (N)gaben
Egyébként igazad van, olyan a hangjuk, mintha egy nagymama húzná az olajozást igénylő cekkerét, 15 perc után kissé idegesítő, főleg a onboard kamerán.Tony
Ja és új NASCAR sorozat készül.
nypost.com/2015/06/29/mark-burnett-is-making-a-drama-series-about-nascar/
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Tony
885
885
Még néhány "zseniális" szabályváltoztatás és még ezek is jobban fognak "dübörögni", mint az F1-es gépek. 😀Ez a szezon záró futam rohadt izgalmasra sikeredett. (több izgalom volt ezen a futamon, mint az idei összes F1-es futamon 😀) Senna nagyot védekezett Piquetnek.Raven17+ a hangjuk is zseniális!!! (N)gaben
Egyébként igazad van, olyan a hangjuk, mintha egy nagymama húzná az olajozást igénylő cekkerét, 15 perc után kissé idegesítő, főleg a onboard kamerán.
több mint 10 éve
Ebben egyetértünk, de a futamok attól még jók. 😊Ez a szezon záró futam rohadt izgalmasra sikeredett. (több izgalom volt ezen a futamon, mint az idei összes F1-es futamon 😀) Senna nagyot védekezett Piquetnek.Raven17+ a hangjuk is zseniális!!! (N)gaben
több mint 10 éve
Ki is okozta? 😊Szép győzelem, Valentino!GergőbácsiSikánátvágás?😊NB2
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
Ez a szezon záró futam rohadt izgalmasra sikeredett. (több izgalom volt ezen a futamon, mint az idei összes F1-es futamon 😀) Senna nagyot védekezett Piquetnek.Raven17+ a hangjuk is zseniális!!! (N)
több mint 10 éve
Azert ez izgalmas nap volt a Nascarban.Kyle elott meg le a kalappal.
több mint 10 éve
Ez a szezon záró futam rohadt izgalmasra sikeredett. (több izgalom volt ezen a futamon, mint az idei összes F1-es futamon 😀) Senna nagyot védekezett Piquetnek.
több mint 10 éve
Én sajnáltam Johnsont. Ha nincs az a leszakadó kerék (meg fék, meg féltengely) röhögve nyer. Persze lehet mondani, hogy miért nem jött ki az utsó sárgánál cserélni, de soha nem értettem az amiknál ezt a teljes pályás sárgázást. Full kicseszés az élen lévővel szemben.Jah és múltkor volt itt szó az osztrák pályánál, hogy az f1-esek mennyire kihasználják, hogy lehet szélesíteni a pályát, hát meg kell mondjam, azért tegnap is voltak érdekes dolgok😊 Célegyenes előtti visszafordítónál az autók már ledarálták a kerékvetőt?😊 Simán mindig a pályán belül kanyarodtak...
több mint 10 éve
Na király, Kyle-nak is megvan a W, már csak a 13-as átlagot kell hozni.Jövő héten Daytona. (L)
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Nem bánnám,ha több ilyen kanyargós pálya lenne,mint Sonoma és Watkins Glen.Rohadt jól néz ki 40 autó egymás hegyén-hátán az első kanyarban. 😊Logano meg mit művelt a pit bejáratánál? Biztos látta tegnap Marquezt,és hasonló stílusban akarta nyomni. 😀
több mint 10 éve
Jééli szépen lebontotta a Camryt. :cool:Re-start után újabb két Toyota lett taccsra téve... inkább törnének a Chevyk. 😐
több mint 10 éve
mieza piros? a gumifal miatt, vagy Truex kettő a kelleténél jobban megütötte magát?slowmotiona targonca miatt
több mint 10 éve
mieza piros? a gumifal miatt, vagy Truex kettő a kelleténél jobban megütötte magát?
több mint 10 éve
Bobby Labonte....jalopnik.com/a-piece-of-america-just-surrendered-to-british-hay-bale-1714389946
több mint 10 éve
Sprint Cup, Sonoma, jobb kanyar, most. Let's go racing boys!
több mint 10 éve
Mindenesetre szép volt.Nem szándékosan, nem az ő hibájából fakadóan csinálta😊CoolearieSzép győzelem, Valentino!GergőbácsiSikánátvágás?😊NB2
több mint 10 éve
Nem szándékosan, nem az ő hibájából fakadóan csinálta😊Szép győzelem, Valentino!GergőbácsiSikánátvágás?😊NB2