Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 47 665 — Whoops, looks like something went wrong.
Bazzki.. Helikopterrel meg állítólag orvosi utasítsára nem vitték, súlyos fejsérülésnél a légnyomás befolyásolhatja az állapotát. Hajrá Jules!

JayB
Én azt olvastam, az időjárási viszonyok miatt nem akarták helikopterrel vinni, de lehet neked van igazad.

A 2. kép nem sok jóval kecsegtett. Én még modern F1-es autó hátsó részét így széttörve nem láttam.tamasboldizsar
Én nem nézek sok F1-et az utóbbi években, de simán törik így a kocsi, csak általában nem a hátuljával mennek bele a falba, vagy egymásnak. Bianchi viszont ebből kiindulva középről, meg hátulról ütközte le a traktort. Mondjuk nem értem, hogy ez hogy sikerült, de az mellékes.
Mindenesetre balhé lesz ebből, már napok óta megy a parázás, hogy a szar időjárási viszonyok miatt veszélyes lesz a verseny, stb. A verseny szervezői nem lehetnek túl nyugodtak.

több mint 11 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
A 2. kép nem sok jóval kecsegtett. Én még modern F1-es autó hátsó részét így széttörve nem láttam.
több mint 11 éve
JéBé Green Bay Packers 7 884
Bazzki.. Helikopterrel meg állítólag orvosi utasítsára nem vitték, súlyos fejsérülésnél a légnyomás befolyásolhatja az állapotát. Hajrá Jules!

több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 282 — Vikings fan
Remélem Bianchinak semmi komoly baja nem lesz bírom mint versenyző. Egyébként az az érzésem hogy a kiöregedő vezetők helyeére kéne 1-2 fiatal es akkor az F1 is megújulhatna
több mint 11 éve
Az ALonso-Mclaren huzanova meg állítólag azon megy hogy míg Alonso érthetően 1 évre akar aláírni addig a Mclaren érthetően ebbe nem akar belemenni.
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 100 — Axel Foley
Megvárják az esőt a SC mögött.

több mint 11 éve
gdavid New England Patriots 3 924 — Patriots fan
Olasz autó, mit is várhattunk? Beázott xD

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 917 — Deion Sanders for president!
Az még él, hogy aki F1 pilóta akar lenni annak a Ferrari az álma? Meg hát még vissza is mehet. Legfeljebb addig Fiatot reklámoz.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 100 — Axel Foley
Na de Alonso kit fog kitúrni (vélhetően) a McLare-nél? A fiatal és tehetségesnek tűnő Magnussent vagy a kedvencemet Buttont aki már kevéssé tűnik motiváltnak viszont az új motor fejlesztésénél aranyat érhet a rutinja?

több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 282 — Vikings fan
Hányinger kerülget... Idén se néztem túl sok futamot de Vettelnek nem tudom hogy fogok tudni szurkolni. Mondjuk Alonso is igy jott meglatjuk...
Kimi meg eletre kelhetne ...
több mint 11 éve
Lefordítva parasztba:
Hamis pénzen vak lovat vettek.
több mint 11 éve
Vettel nyert 4 vb-t és még csak 27 éves, Azt csinál amit akar, minden belefér. Már a jó időkben is azt mondta Ferrari pilóta akar lenni, most összejött és van vagy 10 éve vb-t nyerni velük, és ahogy írtátok a mennybe megy. Hibátlan döntés.
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 791 — a new hope (again)
Lehet, hogy Vettel karrierjének jót tesz a váltás.
Bár,véleményem szerint, a Ferrarinál sem várható nagy durranás mostanában.Sajnos.laccoo74
Sztem ez win-win szitu neki. Belefásult a red bullba, úgy néz ki rikárdóval sem tud mit kezdeni, így gyorsan lelépett mielőtt ledőlne a szobra. A ferkában meg kimi már nem ellenfél ( sajnos ) + ha valahogy csinálnak egy autót abból szarhalomból és vb-t nyer vele akkor a mennybe száll schumi, senna, prost stb... közé.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Lehet, hogy Vettel karrierjének jót tesz a váltás.
Bár,véleményem szerint, a Ferrarinál sem várható nagy durranás mostanában.Sajnos.
több mint 11 éve
gdavid New England Patriots 3 924 — Patriots fan
 www.formula1.com/news/headlines/2014/10/16433.html

Magyarul, kicsit több infóval:  www.nemzetisport.hu/f1/vettel-tavozik-a-red-bulltol-jovore-a-ferrari-pilotaja-lesz-2367579

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 608 — Dolphins fan
Gordon yeaah.
Tiszta ihletett formában tolja idén.
Jó ez a chase.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Moto gp sem volt eseménytelen!
Szegény Rossi is csúnyát bukott, gyakorlatilag a fél banda esett.
A 2 Hondás csak magát okolhatja, főleg MM simán kijöhetett volna hamarább is.NB2
A SpeedwayGP verseny is faszára sikeredett. Behúzza az öreg?
2000. (Y)

több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
egyébként elsősorban a budapesti kollégáknál érdeklődnék, hogy nem lenne kedvetek egy szerkesztőségi gokartozáshoz?

teljesen random jutott eszembe, de így csapathatnánk egy kiváló versenyt.shawnka
Ilyenben én is benne lennék!

több mint 11 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Éééés, ezt behúztuk. Náccerű, drive to end hunger, yeah! 😀😀😀

több mint 11 éve
GORDON! Ha nem JGR pilóta nyer idén, akkor őt szeretném.
Megvannak az első kiesők is: Dinger, KuBu, BIFFLE(!!!!!!!!!!!!!!), Almirolashawnka
A kék 43-as kicsit hiányozni fog.gaben
mert? tavaly sem volt az élvonalban, meg azelőtt sem.
különben is csak annyi történik, hogy átszámolják a pontozását, de attól még ugyanúgy nyerhet futamokat, mint a másik 30 nem-Chase-tag indulóslowmotion
Egyrészt kösz az okítást.
Másrészt az öreg Petty miatt örülnék a sikerének.

több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 651 — Tyrone Creek
egyébként elsősorban a budapesti kollégáknál érdeklődnék, hogy nem lenne kedvetek egy szerkesztőségi gokartozáshoz?

teljesen random jutott eszembe, de így csapathatnánk egy kiváló versenyt.
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 268 — Cowboys fan

Megvannak az első kiesők is: Dinger, KuBu, BIFFLE(!!!!!!!!!!!!!!), Almirolashawnka
A kék 43-as kicsit hiányozni fog.gaben
mert? tavaly sem volt az élvonalban, meg azelőtt sem.
különben is csak annyi történik, hogy átszámolják a pontozását, de attól még ugyanúgy nyerhet futamokat, mint a másik 30 nem-Chase-tag induló
több mint 11 éve

A kék 43-as kicsit hiányozni fog.

több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 651 — Tyrone Creek

Megvannak az első kiesők is: Dinger, KuBu, BIFFLE(!!!!!!!!!!!!!!), Almirola