NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 581
47
20:00 BOCA RATON BOWL - Toledo vs Louisville (tv: ARENA4)
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 11 éve
Lehet tudni miért? Az indyt azt levágtam, hogy kihagynak több futamot, de a Nascarnál is ez lesz? Ennek így mi értelme?Nyár közepétől tényleg lesz Nascar a Digisporton?laccoo74Nem lesz minden futam. Talán jövőre.gaben
több mint 11 éve
Nyár közepétől tényleg lesz Nascar a Digisporton?laccoo74Nem lesz minden futam. Talán jövőre.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Ti csukott fülekkel jártok?😊Igen igaz, digisport műsorán most már ott is van, vasárnap este 7 digi2 Nascar
több mint 11 éve
Nyár közepétől tényleg lesz Nascar a Digisporton?laccoo74Anno volt a Sport TV-én, de sajnos nem sokáig.
Remélem igaz.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Nyár közepétől tényleg lesz Nascar a Digisporton?laccoo74honnan az infó?
több mint 11 éve
Indy500, valaki?shawnkaBasszus annyi programom volt, hogy megint csak felvételről. 😥
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Szondázzák a piacot?
több mint 11 éve
Nyár közepétől tényleg lesz Nascar a Digisporton?laccoo74Igen lesz. DE! Indyt is adják elvben, aztán a hétvégi versenyt sem fogják adni. Következő Indy június 29-én lesz ha jól láttam.
több mint 11 éve
Nyár közepétől tényleg lesz Nascar a Digisporton?
több mint 11 éve
Kurt Busch - Indy 500 meg Charlotte 600 egy napon!gabenNem is bírta ki - NASCARban a kocsijának a motorja. 😀😀
több mint 11 éve
Kurt Busch - Indy 500 meg Charlotte 600 egy napon!
több mint 11 éve
Indy500, valaki?shawnkaAz utsó 30 kör izgis volt, az utsó 7 meg extra.
Mérföldekkel verte a monacoit.
több mint 11 éve
Úgy mellesleg ha hasonlóan folytatják az évet a Mercinél könnyen lehet hogy az a szánalmas dupla pontos abhu dhabi dönt ami a világ igazságtalansága lenne.
több mint 11 éve
Van itt baleset. Vicces lesz ez az utolsó 8 kör😀
több mint 11 éve
340-es tempónál nem volt még sárga zászló. Se törmelék, se baleset, semmi. És mégis élvezetes a futam. Fura.
több mint 11 éve
Indy500, valaki?shawnkaNézném, de a kolinet beszart, a mobilnet meg azért annyira nem jó....😕
Azért hajrá Marco vagy ,ha a kamikaze nyer az se baj.😀
több mint 11 éve
Indy500, valaki?shawnkaHa most indulunk még odaérünk? 😀😀😀
több mint 11 éve
Indy500, valaki?
több mint 11 éve
Hamilton rendesen kitanulta sőt túlszárnyalta a pályán kívüli hadviselés mesterségét Alonso-tól. Remélem lesznek még ők ketten csapattársak.
több mint 11 éve
Raikkonen műveletén röhögtem egy nagyot. 😀😀danylyintézte Bianchi pontjait LOL
több mint 11 éve
Raikkonen műveletén röhögtem egy nagyot. 😀😀
több mint 11 éve
Vergne pontszerző helyről esett kiSzujó mikor adnak a 13. helyért pontot???
Kimi az SC alatt ütközött egy Marusijával
több mint 11 éve
Nem figyeltem minden pillanatban, miért kellett másodjára is kijönnie Kiminek? Szujó meg...vagy négyszer mondta el, hogy Vergne Gutierrez-el majdnem ütközött...nem hiszem el, hogy nem lehet észrevenni hogy egy McLaren volt az...legalább a kocsit találná el...de még a sisakok se stimmeltek. Semmi. Pedig jó párszor visszalassították.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Szújónak nem tűnik fel, hogy Kimi már kétszer volt kint a boxban.FViktor93hiányzik WG, ő nézi a live timingot.
több mint 11 éve
Szújónak nem tűnik fel, hogy Kimi már kétszer volt kint a boxban.