NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 580
47
20:00 BOCA RATON BOWL - Toledo vs Louisville (tv: ARENA4)
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 11 éve
Mivel a nascar futamok a kisfiamnak nem túlságosan nézőbarát időpontban vannak, tudna-e valaki valami normális youtube csatornát ajánlani, ahol meg tudnánk nézni a versenyeket?laccoo74Azt nem nagyon, de itt letöltheted neki..
| thepiratebay.se/search/Nascar/0/99/200 |
több mint 11 éve
Mivel a nascar futamok a kisfiamnak nem túlságosan nézőbarát időpontban vannak, tudna-e valaki valami normális youtube csatornát ajánlani, ahol meg tudnánk nézni a versenyeket?
több mint 11 éve
felvételről persze. de remélem, utólag nem veszik el majd a győzelmeket 😀Rendben. De felvételről megnézhetem majd a futamokat? 😛danylyElső ötben hàrom Hendrick-es autó!nem akarlak bántani, de akkor az alapszakaszból további két futamot kihagyhatnál, meg a Chase-ből is szakaszonként egyet-kettőt. Homestead-et meg egyenesen megtiltjuk 😉 😀slowmotion
És ami a legfontosabb Gordon volt a legjobb. 😊
Sajnos ezt a futamot nem làttam sajnos, de valahogy be kellene pótolni. 😕danyly
több mint 11 éve
Rendben. De felvételről megnézhetem majd a futamokat? 😛Első ötben hàrom Hendrick-es autó!nem akarlak bántani, de akkor az alapszakaszból további két futamot kihagyhatnál, meg a Chase-ből is szakaszonként egyet-kettőt. Homestead-et meg egyenesen megtiltjuk 😉 😀slowmotion
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
De továbbra sem gondolom hogy egy elévágási kísérletből ilyen messzemenő következtetéseket kéne levonni.JayBÚgy gondolom, hogy csapaton belül azért némi koordinációra szükség van a kerékcseréket illetően, hogy ne ugyanabban a körben jöjjön mindkét pilóta - egy elévágási kísérletet nehéz elhinni, hogy csapaton belül el lehessen játszani, kvázi miniháborúként a két versenymérnök között, miközben a főnök malmozik és napszemüveget igazít.
Stratégia váltás már teljesen más helyzet, de itt még csak az első kiállásról volt szó. Valami biztosan nem stimmelt a szokásjoggal, ha a mindig tőmondatokban válaszoló Raikkonen is leállt panaszkodni a médiának.
több mint 11 éve
szerintem nyugodtan nézheti 😀Első ötben hàrom Hendrick-es autó!nem akarlak bántani, de akkor az alapszakaszból további két futamot kihagyhatnál, meg a Chase-ből is szakaszonként egyet-kettőt. Homestead-et meg egyenesen megtiltjuk 😉 😀slowmotion
több mint 11 éve
Első ötben hàrom Hendrick-es autó!nem akarlak bántani, de akkor az alapszakaszból további két futamot kihagyhatnál, meg a Chase-ből is szakaszonként egyet-kettőt. Homestead-et meg egyenesen megtiltjuk 😉 😀
több mint 11 éve
Első ötben hàrom Hendrick-es autó!És ami a legfontosabb Gordon volt a legjobb. 😊
Sajnos ezt a futamot nem làttam sajnos, de valahogy be kellene pótolni. 😕
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Semmi meglepő nincs abban hogy Andre Stella-ék elé akartak vágni Raikonennek, láttunk már ilyen milliószor. Ők két független versenyt vívnak. Raikonen szerintem nem is akart még jönni, csak reagálni kellett Alonsora. De ha tegyük fel valóban leosztották az 1-2-t ebben a sorrendben az is érthető, és ez egyelőre inkább a pályán dőlt el nem a csapatértekezleteken. De továbbra sem gondolom hogy egy elévágási kísérletből ilyen messzemenő következtetéseket kéne levonni.
több mint 11 éve
Amióta nincsen tankolás, jellemzően az a pilóta jár jobban, akit 1-2 körrel korábban hívnak be a boxba. Emiatt általában csapaton belül a versenyben jobb helyen autózó szokta kapni ezt az előnyt. A Ferrarinál az első kiállásnál Alonso lett a kedvezményezett.Kimi kicsit kiakadt a csapatra a nyilatkozatai alapján, amit meg tudok érteni. Nem értem miért ő kapta a sokkal gyengébb taktikát Alonsoval szemben. Illetve értem, de az ugye nem lehet, Alonsonál ez sose fordul előFViktor93Az összes csapatnál egy iylen egy olyan taktikát nyomtak, senki se tudta melyik lesz a végén az előnyösebb. Alig volt különbség. De biztos a diktátor Alonso 😀JayB
Nem kell nagy képzelőerő ebbe belelátni, hogy hazai pályán előrébb akarták hozni a spanyolt, annak ellenére, hogy nem ő volt jobb helyzetben. Miután ez nem sikerült, jött a taktikaváltás. Ha már futam előtt eldöntik, hogy egy sima, egy fordított, akkor semmi értelme nem volt a Raikot egyből kihívni Alonso után, mert ott plusz pár körrel könnyíthettek volna az utolsó etapján, hogy ne két rossz között kelljen választani (gumispórolás vagy gumikopás miatt előzik meg).
több mint 11 éve
Én mint kívülálló tudtam, hogy a plusz kerékcsere a nyerő, akkor nehezen hiszem, hogy a Ferrarinál ezt ne tudták volna. Nem mondom, hogy Alonso a diktátor, de érdekes, hogy normális körülmények között Kimi végre a spanyol elé került, erre láss csodát, véletlenül pont ő kapja a rossz taktikát. Elég ideje nézek F1-et, hogy ne higgyek a véletlenekben.Kimi kicsit kiakadt a csapatra a nyilatkozatai alapján, amit meg tudok érteni. Nem értem miért ő kapta a sokkal gyengébb taktikát Alonsoval szemben. Illetve értem, de az ugye nem lehet, Alonsonál ez sose fordul előFViktor93Az összes csapatnál egy iylen egy olyan taktikát nyomtak, senki se tudta melyik lesz a végén az előnyösebb. Alig volt különbség. De biztos a diktátor Alonso 😀JayB
több mint 11 éve
Kimi kicsit kiakadt a csapatra a nyilatkozatai alapján, amit meg tudok érteni. Nem értem miért ő kapta a sokkal gyengébb taktikát Alonsoval szemben. Illetve értem, de az ugye nem lehet, Alonsonál ez sose fordul előFViktor93Az összes csapatnál egy iylen egy olyan taktikát nyomtak, senki se tudta melyik lesz a végén az előnyösebb. Alig volt különbség. De biztos a diktátor Alonso 😀
több mint 11 éve
ja... na úgy igen.úgy értem tökmindegy mi lesz, Homesteadbe úgy érkezünk, hogy négyesélyes a bajnokság 😊shawnkade igen, november 16. az utolsó versenyslowmotionde még novemberben sem! 😀shawnkamondjuk a bajnoki cím nem dől el augusztus előtt sajnos...slowmotionjippííííí!hát évek óta nem volt ekkora esélye rá. és baszki előbb szerzett W-t, mint Johnson vagy Kenseth, ez a nem mindegy.
végre megvan a hőn áhított győzelem is, idén Jeff bajnok lesz 😊slowmotion
kicsit úgy érzem, hogy a mezőnyben lévő kaotikusság egyedül Gordonnak, meg a Logano-Harvick kettősnek dolgozik a kezére.shawnka
több mint 11 éve
úgy értem tökmindegy mi lesz, Homesteadbe úgy érkezünk, hogy négyesélyes a bajnokság 😊de igen, november 16. az utolsó versenyslowmotionde még novemberben sem! 😀shawnkamondjuk a bajnoki cím nem dől el augusztus előtt sajnos...slowmotionjippííííí!hát évek óta nem volt ekkora esélye rá. és baszki előbb szerzett W-t, mint Johnson vagy Kenseth, ez a nem mindegy.
kicsit úgy érzem, hogy a mezőnyben lévő kaotikusság egyedül Gordonnak, meg a Logano-Harvick kettősnek dolgozik a kezére.shawnka
több mint 11 éve
de igen, november 16. az utolsó versenyde még novemberben sem! 😀shawnkamondjuk a bajnoki cím nem dől el augusztus előtt sajnos...slowmotionjippííííí!hát évek óta nem volt ekkora esélye rá. és baszki előbb szerzett W-t, mint Johnson vagy Kenseth, ez a nem mindegy.
több mint 11 éve
Kimi kicsit kiakadt a csapatra a nyilatkozatai alapján, amit meg tudok érteni. Nem értem miért ő kapta a sokkal gyengébb taktikát Alonsoval szemben. Illetve értem, de az ugye nem lehet, Alonsonál ez sose fordul elő
több mint 11 éve
de még novemberben sem! 😀mondjuk a bajnoki cím nem dől el augusztus előtt sajnos...slowmotionjippííííí!hát évek óta nem volt ekkora esélye rá. és baszki előbb szerzett W-t, mint Johnson vagy Kenseth, ez a nem mindegy.
több mint 11 éve
mondjuk a bajnoki cím nem dől el augusztus előtt sajnos...jippííííí!hát évek óta nem volt ekkora esélye rá. és baszki előbb szerzett W-t, mint Johnson vagy Kenseth, ez a nem mindegy.
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Jobb versenyt futott ma Nico, ezt Hamilton is elmondta. Valjuk be sokkal kevésbé kiélezett párharca számítottunk mikor Hamilton megérkezett, Rosberg felvette a kesztyűt. Várjuk ki a végét.JayBRosberg idén egy versenyt nyert, amikor Hamilton kiesett. Azóta 4-0 Hamiltonnak, tehát ahányszor a brit beért a célba, azt mindig a német előtt tette. Eleddig ez számomra nem tűnik kiélezettnek. Mivel eddig a Mercedes toronymagasan kitűnik, ezért legfőképp a csapattárshoz lehet csak hasonlítani. A végeredmény szempontjából meg teljesen mindegy ki milyen versenyt futott, időmérő után 1. Hamilton, 2. Rosberg, a verseny végeredménye 1. Hamilton, 2. Rosberg.
Hiába nem rajongok Hamiltonért és bármennyire szimpatikus Rosberg, a számok megmutatják, hogy versenyben (és időmérőben is) eleddig rendre elveri, ennél kevésbé kiélezett nem is lehetne a dolog, hangsúlyozom, hogy eddig.
több mint 11 éve
jippííííí!hát évek óta nem volt ekkora esélye rá. és baszki előbb szerzett W-t, mint Johnson vagy Kenseth, ez a nem mindegy.
kicsit úgy érzem, hogy a mezőnyben lévő kaotikusság egyedül Gordonnak, meg a Logano-Harvick kettősnek dolgozik a kezére.
több mint 11 éve
jippííííí!végre megvan a hőn áhított győzelem is, idén Jeff bajnok lesz 😊
több mint 11 éve
Nem fikázni akarom Rosberget, mert szimpatikus és jó versenyzőnek tartom, de sajnos egyenlőre (vagy egyáltalán) nincs meg benne az a plusz, ami világbajnokká tehetné. Egyértelműen VB esélyes a Mercedes, mégsem tudja összetenni tökéletesre a versenyét. Hamilton (sajnos) mind a rajtnál, mind a verseny alatt jobb. A mai versenynél is habár Hamilton hallatszott végig idegesnek a rádión, kulcsmomentumban mégis Rosberg hibázott és csapattársa tette oda a tökéletes köröket.TonyJobb versenyt futott ma Nico, ezt Hamilton is elmondta. Valjuk be sokkal kevésbé kiélezett párharca számítottunk mikor Hamilton megérkezett, Rosberg felvette a kesztyűt. Várjuk ki a végét.
több mint 11 éve
Egy kérdés. Akik az elmúlt 3-4 évben sírtak a Vettel dominancia miatt, azok most elégedettek? Ez a Merci dominancia erősebb, mint volt Vettelé.FViktor93Igazad van, valóban nem lett izgalmas a vb (főként, hogy a Ferka és Alonso a kanyarban sincs), ám két apró különbséget kiemelnék:
1. Vettelt nem szerettük (most sem), bár ez szubjektív...... 😊
2. Most legalább van két pilóta, akik láthatóan versenyeznek, míg a RB-nál Webber támadásai (ritkán volt rá példa sajnos) már-már devianciának számítottak....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Tony
885
Nem fikázni akarom Rosberget, mert szimpatikus és jó versenyzőnek tartom, de sajnos egyenlőre (vagy egyáltalán) nincs meg benne az a plusz, ami világbajnokká tehetné. Egyértelműen VB esélyes a Mercedes, mégsem tudja összetenni tökéletesre a versenyét. Hamilton (sajnos) mind a rajtnál, mind a verseny alatt jobb. A mai versenynél is habár Hamilton hallatszott végig idegesnek a rádión, kulcsmomentumban mégis Rosberg hibázott és csapattársa tette oda a tökéletes köröket.
885