Autó- és motorsportok
21 feliratkozó
több mint 10 éve
Ki is veszik a 12es kanyart a pályáról és a F1ben is használt "sikános" útvonalat használják majd. Kíváncsi vagyok változtat e ez valamit azon hogy kinek mennyire jön össze egy egy köridő.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 10 éve
Gyak nyíl egyenesen fékezés nélkül rombolt neki a falnak szegény...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
A fellelhető videó rossz minőségű, nehezen lehet kivenni rajta a képeket. Ezek alapján az történt hogy elég nagy sebességgel belecsapódott a kanyar melletti falba. A fő gond az lehetett hogy előbb a motor csapódott be, az valami módon "szétnyitotta" a védőfalat, így Salom már a betonfalba csapódott.Akkor inkább szerencsétlen Daijiro Kato halálára hajaz 😕Hát ez annyban más, hogy amennyire én tudom Salomot nem ütötte el senki, egyszerűen az esésnél sérült meg annyira hogy nem élhette túl... Simoncellinél maga a bukás nem volt komoly, csak mivel nem engedte el a gépet(próbálta visszahozzni)az behúzta őt a mögötte érkező Rossi és Edwards elé, így mindketten elütötték. Rossi ráadásul jóbarátja volt Marconak..Pff..Szegény, isten nyugosztalja! 24 éves volt a srác még csak..Erről Marco Simoncelli esete jut eszembe, szegény ő sem tehetett róla egyszerűen kicsúszott alatta vas..😕A második szabadedzésen esett hatalmasat a 12es kanyarban. Pirszászló egyből, mentő is érkezett. Még helikopter is. Végül azonban 16:55kor a korházban meghalt.Moto2, meghalt Luis Salom. Hihetetlen...What?
Amare
Coolearie
Amare
Coolearie
Amare
empty taxi
több mint 10 éve
Akkor inkább szerencsétlen Daijiro Kato halálára hajaz 😕Hát ez annyban más, hogy amennyire én tudom Salomot nem ütötte el senki, egyszerűen az esésnél sérült meg annyira hogy nem élhette túl... Simoncellinél maga a bukás nem volt komoly, csak mivel nem engedte el a gépet(próbálta visszahozzni)az behúzta őt a mögötte érkező Rossi és Edwards elé, így mindketten elütötték. Rossi ráadásul jóbarátja volt Marconak..Pff..Szegény, isten nyugosztalja! 24 éves volt a srác még csak..Erről Marco Simoncelli esete jut eszembe, szegény ő sem tehetett róla egyszerűen kicsúszott alatta vas..😕A második szabadedzésen esett hatalmasat a 12es kanyarban. Pirszászló egyből, mentő is érkezett. Még helikopter is. Végül azonban 16:55kor a korházban meghalt.Moto2, meghalt Luis Salom. Hihetetlen...What?
Amare
Coolearie
Amare
Coolearie
Amare

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Arra szerettem volna kilyukadni hogy mind a kettőnél úgy indult az egész hogy a motor kicsúszott alóla.Hát ez annyban más, hogy amennyire én tudom Salomot nem ütötte el senki, egyszerűen az esésnél sérült meg annyira hogy nem élhette túl... Simoncellinél maga a bukás nem volt komoly, csak mivel nem engedte el a gépet(próbálta visszahozzni)az behúzta őt a mögötte érkező Rossi és Edwards elé, így mindketten elütötték. Rossi ráadásul jóbarátja volt Marconak..Pff..Szegény, isten nyugosztalja! 24 éves volt a srác még csak..Erről Marco Simoncelli esete jut eszembe, szegény ő sem tehetett róla egyszerűen kicsúszott alatta vas..😕A második szabadedzésen esett hatalmasat a 12es kanyarban. Pirszászló egyből, mentő is érkezett. Még helikopter is. Végül azonban 16:55kor a korházban meghalt.Moto2, meghalt Luis Salom. Hihetetlen...What?
Amare
Coolearie
Amare
Coolearie
Amare
innen indult az egész.
több mint 10 éve
Hát ez annyban más, hogy amennyire én tudom Salomot nem ütötte el senki, egyszerűen az esésnél sérült meg annyira hogy nem élhette túl... Simoncellinél maga a bukás nem volt komoly, csak mivel nem engedte el a gépet(próbálta visszahozzni)az behúzta őt a mögötte érkező Rossi és Edwards elé, így mindketten elütötték. Rossi ráadásul jóbarátja volt Marconak..Pff..Szegény, isten nyugosztalja! 24 éves volt a srác még csak..Erről Marco Simoncelli esete jut eszembe, szegény ő sem tehetett róla egyszerűen kicsúszott alatta vas..😕A második szabadedzésen esett hatalmasat a 12es kanyarban. Pirszászló egyből, mentő is érkezett. Még helikopter is. Végül azonban 16:55kor a korházban meghalt.Moto2, meghalt Luis Salom. Hihetetlen...What?
Amare
Coolearie
Amare
Coolearie
több mint 10 éve
Pff..Szegény, isten nyugosztalja! 24 éves volt a srác még csak..Erről Marco Simoncelli esete jut eszembe, szegény ő sem tehetett róla egyszerűen kicsúszott alatta vas..😕A második szabadedzésen esett hatalmasat a 12es kanyarban. Pirszászló egyből, mentő is érkezett. Még helikopter is. Végül azonban 16:55kor a korházban meghalt.Moto2, meghalt Luis Salom. Hihetetlen...What?
Amare
Coolearie
Amare
Szerkesztette: Coolearie
több mint 10 éve
A második szabadedzésen esett hatalmasat a 12es kanyarban. Pirszászló egyből, mentő is érkezett. Még helikopter is. Végül azonban 16:55kor a korházban meghalt.Moto2, meghalt Luis Salom. Hihetetlen...What?
Amare
Coolearie
több mint 10 éve
Moto2, meghalt Luis Salom. Hihetetlen...
több mint 10 éve
A legutóbbi Mugelloi futam közbe a kommentátor mondta hogy a Yamaha szívesen várja Espargarot ez már csak az ő döntése.Én meglepődtem rajta. Kíváncsi vagyok ki jön a helyére. Valószínűleg a Rins Zarco kettősből valamelyik.Pol Espargaro 2016 végén elhagyja a Yamaha Monster Tech csapatát. Hmés már meg is van: Pol Espargaró will join Bradley Smith at KTM Factory Racing in 2017!
Coolearie
Coolearie
Ami még érdekelne hogy vajon ezt a szakîtást Espargaro vagya Yamaha akarta inkább.
Amare
több mint 10 éve
Én meglepődtem rajta. Kíváncsi vagyok ki jön a helyére. Valószínűleg a Rins Zarco kettősből valamelyik.Pol Espargaro 2016 végén elhagyja a Yamaha Monster Tech csapatát. Hmés már meg is van: Pol Espargaró will join Bradley Smith at KTM Factory Racing in 2017!
Coolearie
Coolearie
Ami még érdekelne hogy vajon ezt a szakîtást Espargaro vagya Yamaha akarta inkább.
több mint 10 éve
Pol Espargaro 2016 végén elhagyja a Yamaha Monster Tech csapatát. Hmés már meg is van: Pol Espargaró will join Bradley Smith at KTM Factory Racing in 2017!
Coolearie
több mint 10 éve
Pol Espargaro 2016 végén elhagyja a Yamaha Monster Tech csapatát. Hm
több mint 10 éve
Most néztem meg a mugelloi motogp futamot, nagyon sajnálom hogy Rossi alatt megállt a Yamaha. Végig ott volt Lorenzo sarkában, biztos hogy volt terve vagy elképzelése hogy hol támadja meg az utolsó körben. Nagyon sok a 37 pont :/ ...
több mint 10 éve
lehet, hogy ott lapult Ross Brawn a paddockbanAzért több volt az 50-nél...Alexander Rossi nyerte az Indy 500-at😊konkrétan 50 mph-val gurult át a téglasoron. 😊 fuel mileage FTW!
(mondjuk sok nafta nem maradt a kocsijában)
NB2
Mikey
Élőben nem láttam a versenyt csak ma az ismétlés, reggel olvastam a cikket, de nem értettem, amit írtak az indexen, hogy bement zöld alatt tankolni, és visszaesett, elmenet minden esélye, meg blabla.. Konkrétan ugyanakkor tankolt utoljára, mint a többiek, az utolsó sárga alatt. Csak ő spórolt az utolsó etap elejétől, a többiek meg nem. De ezt a kommentátorok sem vették észre, hogy kb 12-13 másodperc hátránya volt 5 körrel a vége előtt, ami több mint 1/3 kör... És ezek szerint meg lehet csinálni 36 kört is egy tankkal. Szépen kiszámolták...
Lecsó
több mint 10 éve
Azért több volt az 50-nél...Alexander Rossi nyerte az Indy 500-at😊konkrétan 50 mph-val gurult át a téglasoron. 😊 fuel mileage FTW!
NB2
Mikey
Élőben nem láttam a versenyt csak ma az ismétlés, reggel olvastam a cikket, de nem értettem, amit írtak az indexen, hogy bement zöld alatt tankolni, és visszaesett, elmenet minden esélye, meg blabla.. Konkrétan ugyanakkor tankolt utoljára, mint a többiek, az utolsó sárga alatt. Csak ő spórolt az utolsó etap elejétől, a többiek meg nem. De ezt a kommentátorok sem vették észre, hogy kb 12-13 másodperc hátránya volt 5 körrel a vége előtt, ami több mint 1/3 kör... És ezek szerint meg lehet csinálni 36 kört is egy tankkal. Szépen kiszámolták...
több mint 10 éve
hogy szokták mondani a Trollfocin? kis crash is crash😊www.youtube.com/watch?v=TZKqGBpSe_g&feature=youtu.be
több mint 10 éve
Mondtam is a tesómnak ott élőben, hogy szerintem már lassul!😊 Ott kajabáltam, hogy nah vajon beér-e😊Alexander Rossi nyerte az Indy 500-at😊konkrétan 50 mph-val gurult át a téglasoron. 😊 fuel mileage FTW!
NB2
Mikey
több mint 10 éve
Igen. 😀Alexander Rossi nyerte az Indy 500-at😊
NB2Valentino Rossi győzött..lolesetleg erre akartál kilyukadni, Cool? 😊
Coolearie
Amare
több mint 10 éve
Alexander Rossi nyerte az Indy 500-at😊konkrétan 50 mph-val gurult át a téglasoron. 😊 fuel mileage FTW!
NB2
---
életem legunalmasabb ~3,5 óráját adta a Coca-Cola 600, és nem azért mert Truex Jr. agyondominálta a versenyt, hanem mert mezőnyben sem történt konkrétan semmi, ami teljes mértékben érthetetlen számomra a szezon eddigi versenyei alapján.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Alexander Rossi nyerte az Indy 500-at😊
NB2
Valentino Rossi győzött..lolesetleg erre akartál kilyukadni, Cool? 😊
Coolearie
több mint 10 éve
Alexander Rossi nyerte az Indy 500-at😊(mondjuk sok nafta nem maradt a kocsijában)
több mint 10 éve
Valentino Rossi győzött..lolQue?
Coolearie
Esetleg majd most hétvégén Catalunyában 😊
több mint 10 éve
Valentino Rossi győzött..lol