Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 11 éve
cartman023 Indianapolis Colts 1 009
 sportgeza.hu/forma1/2015/03/17/ecclestone_a_fia_sugott_a_mercinek_az_uj_motorokrol/

Pff :

"Nagyot léphetnek céljük felé, miután Bernie Ecclestone az olasz SkySport 24-nek elárulta, hogy a Merci-motor azért ennyire fejlett, mert többet tudtak a tavaly bevezetett turbókról: a szövetség segített nekik."
több mint 11 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com
😀

több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 520 — Vikings fan
Nem kicsit szánalmas, ha egy csapat 4 évig sütkérezik a dicsőségben, majd amikor nem nekik fut a szekér, akkor elkezdenek hisztizni és utalnak az esetleges kilépésre. Nem vagyok Red Bull ellenes, de a McLaren, sőt még a Ferrari is méltóságteljesebben fogadta a sikertelenségeket. (  www.nemzetisport.hu/f1/regi-nota-ujra-fujva-kiszallna-a-red-bull-az-f1-bol-2401091 )

JayB
Nem mindegy, hogy egy szezonban vannak unalmas futamok is vagy vannak izgalmas futamok (vagy futamoknak izgalmas momentumai) is. 😊Tony
Az a vicc, hogy válthattak volna Renualtról már jó ideje mert sose volt egy erős motor, azt gondolták majd jobb lesz hát nem.
Szerintem jövőre átmennek egy másik gyártóhoz legyen az Honda/Merci/Ferrari és kész.
Mondjuk az ő helyzetük annyiban más, hogy nem egy tradicionális csapat, RB-nek mint márkának nem éri meg a középmezőnybe szenvedő csapatát szponzorálni, nyertek 4x elszámolják és váltanak, mindig benne volt és benne is lesz ez.
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Nem kicsit szánalmas, ha egy csapat 4 évig sütkérezik a dicsőségben, majd amikor nem nekik fut a szekér, akkor elkezdenek hisztizni és utalnak az esetleges kilépésre. Nem vagyok Red Bull ellenes, de a McLaren, sőt még a Ferrari is méltóságteljesebben fogadta a sikertelenségeket. (  www.nemzetisport.hu/f1/regi-nota-ujra-fujva-kiszallna-a-red-bull-az-f1-bol-2401091 )

JayB
Nem mindegy, hogy egy szezonban vannak unalmas futamok is vagy vannak izgalmas futamok (vagy futamoknak izgalmas momentumai) is. 😊
több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Mondhatjuk azt, hogy a tegnapi versenyt Vettel nyerte!
több mint 11 éve
Nelson87 Green Bay Packers 730 — Mr. Bigtime-Hotshot
Harvick zsinórban másodszor is behúzta. Jövőhéten már tuti,hogy nem ő nyer. 😀 Amúgy nem volt ez egy rossz futam,egy pillanatig még Gordon győzelme is átfutott az agyamon.
több mint 11 éve
Valahogy most nem éreztem meg. Hét elején vaciláltam Earnhardt és Kenseth között,aztán kiválasztottam Loganot. Ma meg az utolsó pillanatig cserélgettem őket,mire végül megszületett a nagy döntés. 😀 Na,majd a jövőhéten.Nelson87
A sokáig variálás sose jön be, Én is anno mindig megszoptam ha átvariáltam futamok előtt a csapatom. 😀Raven17
Ez amolyan "rookie mistake" részemről,első fantasy szezonba belefér. 😊 Most már csak azért szurkolhatok,hogy ne Logano nyerjen(őt cseréltem le az utolsó pillanatban).
több mint 11 éve
Valahogy most nem éreztem meg. Hét elején vaciláltam Earnhardt és Kenseth között,aztán kiválasztottam Loganot. Ma meg az utolsó pillanatig cserélgettem őket,mire végül megszületett a nagy döntés. 😀 Na,majd a jövőhéten.Nelson87
A sokáig variálás sose jön be, Én is anno mindig megszoptam ha átvariáltam futamok előtt a csapatom. 😀
több mint 11 éve
Valahogy most nem éreztem meg. Hét elején vaciláltam Earnhardt és Kenseth között,aztán kiválasztottam Loganot. Ma meg az utolsó pillanatig cserélgettem őket,mire végül megszületett a nagy döntés. 😀 Na,majd a jövőhéten.
több mint 11 éve
ennyit Nelsonka szériájáról 😀shawnka
Minden sorozat megszakad egyszer. A helyzetet csak az rontja,hogy a versenyzőim közé is betettem. 😀
több mint 11 éve
ennyit Nelsonka szériájáról 😀shawnka
Pedig már azt hittem van egy utódom.... 😀 😕
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 684 — Tyrone Creek
ennyit Nelsonka szériájáról 😀
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 570
hoppá Junior odavágta nem kicsit.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 323 — Eagles fan
live247 előfizetés és minden gondotok örökre megoldódikshawnka
Azért ez így nem igaz. 😀 Szaggatott a szezonban az is.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
nem tudom, ki hogy van vele, de számomra kezd uncsi lenne Harvick.Mikey
szerencsére még messze van a Hamiltonságtól. amint visszamennek a fiúk keletre, jönnek a fejlesztések az autókra úgyis.
több mint 11 éve
nem tudom, ki hogy van vele, de számomra kezd uncsi lenne Harvick.

több mint 11 éve
live247 előfizetés és minden gondotok örökre megoldódik
több mint 11 éve
Nálam minden stimmel. Firstrow-n is frankó.dcsicsak
Akkor az csak engem nem szeret. 😀 Na,de most már mindegy is,a cricfree megmentette a vasárnap estét.
több mint 11 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Nálam minden stimmel. Firstrow-n is frankó.
több mint 11 éve
Egész véletlenül nem tud valaki egy jó streamet? Kezdek megőrülni a firstrowtól.Nelson87
 www.vipleague.me/motorsports/290240/1/nascar-sprint-cup-series-campingworld.com-500-live-stream-online.htmlGreengo
Sajnos nekem nem vált be,mindenesetre köszönöm. Már csak a cricfree maradt az utolsó reményem. Fogalmam sincs mi az oka ennek a hirtelen "stream-romlásnak" nálam,azelőtt mindig tudtam nézni a versenyeket.

És igen,a cricfree tökéletes,nem is értem,hogy felejthettem el azt az oldalt.
több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 323 — Eagles fan
Egész véletlenül nem tud valaki egy jó streamet? Kezdek megőrülni a firstrowtól.Nelson87
 www.vipleague.me/motorsports/290240/1/nascar-sprint-cup-series-campingworld.com-500-live-stream-online.html

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
egészen hihetetlen, hogy az óraaállítás óta mindenről lekések. c'mon Denny!

több mint 11 éve
áh, mit megy már a 22-es a külső íven 😀
több mint 11 éve
Egész véletlenül nem tud valaki egy jó streamet? Kezdek megőrülni a firstrowtól.
több mint 11 éve
na, kezdődhet az igazi verseny.