NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 578
47
20:00 BOCA RATON BOWL - Toledo vs Louisville (tv: ARENA4)
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 11 éve
well, a 4 közül ez volt a legunalmasabb, legérdektelenebb, legelbaszottabb WTCC-hétvége a Ringen. még jó, hogy az idő elvette a kedvemet a megindulástól.
több mint 11 éve
Én is megyek. Egyébként ne a JAS-t fikázzátok. Ma nem voltak rosszak a gyáriak. Zengöék és a gyáriak között az új szabályok kidomborítják a masszív anyagi különbséget. Michelisznek lehet lassan el kellene gondolkozni egy csapatváltáson...BCSEz igaz, de az a lengőkar bekötés pont ugyanolyan Monteiroék autójában is. A legapróbb csatában vagy egy durvább kerékvetőnél is sérül az autó. Talán túl sokat áldoztak be a súlyért, nem tudom de ez nem normális egy túraautóban.
több mint 11 éve
Én is megyek. Egyébként ne a JAS-t fikázzátok. Ma nem voltak rosszak a gyáriak. Zengöék és a gyáriak között az új szabályok kidomborítják a masszív anyagi különbséget. Michelisznek lehet lassan el kellene gondolkozni egy csapatváltáson...
több mint 11 éve
holnap ki jön a Ringre?shawnkaÉn is. Szerencsétleneket nagyon sajnálom már, évek óta szopóágon vannak a technikával.. JAS (N)
több mint 11 éve
holnap ki jön a Ringre?
több mint 11 éve
Ma van a 20. évfordulója annak, hogy nincs köztünk(ugyanez vonatkozik az április 30.-ám meghalt szegény Roland Ratzenbergerre). Telik a rohadt idő, de ő hallhatatlan marad mindazok számára, akik látták még versenyezni. Nyugodj békében Ayrton!több mint 11 éve
Ja bocs, én belevettem a Sprint Daytona-t és a Budweiser Duel 1, 2-őt is. 😀😀😀Négy Toyota, négy Ford és négy Chevrolet győzelem eddig.nem is volt ennyi verseny idén 😀
És Joey Logano beindult. Gordon pedig továbbra is vezet.
Jó ez az idény eddig. 😊danyly
A helyes ábra a következő:
-4 Ford (Logano kétszer, Kes, Edwards)
-4 Chevy (Harvick dupla, Kurt és Junior)
-1 Toyota (Kyle)
örülök neki, hogy idén nincsen kiemelkedő a mezőnyből. oké, a tavalyi Kenseth-JJ, illetve Kes-JJ kurvajó kis feudok voltak, de így, hogy hasraütésből tudunk mondani 10 embert, aki odaérhet, az zseniális. és a Chase miatt tényleg akárki odaérhet. utóbbiról: ugyan még nem láttuk élesben, de egyre biztosabb vagyok benne, hogy a változásnak jelentős szerepe van abban, hogy eddig így alakult a szezon.
vasárnap Talladega, aki autóversenyt akar látni, az nézze.shawnka
De, hogy miért ne kérdezd. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Négy Toyota, négy Ford és négy Chevrolet győzelem eddig.nem is volt ennyi verseny idén 😀
És Joey Logano beindult. Gordon pedig továbbra is vezet.
Jó ez az idény eddig. 😊danyly
A helyes ábra a következő:
-4 Ford (Logano kétszer, Kes, Edwards)
-4 Chevy (Harvick dupla, Kurt és Junior)
-1 Toyota (Kyle)
örülök neki, hogy idén nincsen kiemelkedő a mezőnyből. oké, a tavalyi Kenseth-JJ, illetve Kes-JJ kurvajó kis feudok voltak, de így, hogy hasraütésből tudunk mondani 10 embert, aki odaérhet, az zseniális. és a Chase miatt tényleg akárki odaérhet. utóbbiról: ugyan még nem láttuk élesben, de egyre biztosabb vagyok benne, hogy a változásnak jelentős szerepe van abban, hogy eddig így alakult a szezon.
vasárnap Talladega, aki autóversenyt akar látni, az nézze.
több mint 11 éve
Négy Toyota, négy Ford és négy Chevrolet győzelem eddig.És Joey Logano beindult. Gordon pedig továbbra is vezet.
Jó ez az idény eddig. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Minden szavukkal egyet értek............... 😕www.nemzetisport.hu/f1/f1-alonso-es-rikkonen-imolaban-emlekezik-sennara-2332311
We will never forget
több mint 11 éve
Kimi nem ennyivel lassabb, de az az autó sem ennyivel szarabb. Nem fekszik, nem ízlik neki ez egyelőre, jelen pillanatban nem tudja kihozni azt ebből az autóból amit Alo.
több mint 11 éve
Lényegtelen. Amíg ilyen fos a Ferrari baszhatja h jobban megy neki.Mercinel lesz még gond ha Rosberg nem talál magára, ha igen akkor meg azért.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
az alonso-kimis kijelentésem meg akkora bullshit volt hogy eddig 4 futam alatt 1 időmérőn volt jobb a finn, aztán annyi 😊eaglesmcnabbA normálisabb, realista Kimi drukkerek tudták, hogy a szezon első fele ilyen lesz. Azért Alonso csak ott van a csapatnál több éve, Kimivel ellentétben. Ez a kijelentés akkor állja majd meg a helyét, ha Európába érve is folyamatosan ez lesz a tendencia.
több mint 11 éve
WTCCRemélem a citroenen "segíteni" fog az a 60 kg plusz mire ideérnek, mert enyhén gusztustalan amit a mezőnnyel művelnek. Viszont a vezetési stílusuk bejövős 😊
több mint 11 éve
faszomat, massa már megint önhibáján kívül szopott. pedig a rajtot megint ő kapta el a legjobban. ki is kapcsoltam a boxkiállás után a picsába. HIHETETLEN 😕Finoman szólva is elég vaknak kell lenni ahhoz, hogy valaki úgy gondolja közel 1 mp van Kimi és Alonso között körönként (mivel Alonso és Ericsson között sincs ennyi valószínűleg...) , ezen a versenyen 1 percet kapott Kimi 56 kör alatt.. Ez nyilván nem a két pilóta közötti különbség, hanem Kimi alá egyelőre nem tudnak olyan autót tenni, mint Alonso alá. Ezt igazolhatja valamennyire ez az Alonso nyilatkozat: leavemealone.hu/alonso-ha-kimi-jo-autot-kap-nagyon-gyors-lesz/
az alonso-kimis kijelentésem meg akkora bullshit volt hogy eddig 4 futam alatt 1 időmérőn volt jobb a finn, aztán annyi 😊eaglesmcnabb
több mint 11 éve
faszomat, massa már megint önhibáján kívül szopott. pedig a rajtot megint ő kapta el a legjobban. ki is kapcsoltam a boxkiállás után a picsába. HIHETETLEN 😕az alonso-kimis kijelentésem meg akkora bullshit volt hogy eddig 4 futam alatt 1 időmérőn volt jobb a finn, aztán annyi 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Vettel is csak annyira jó, amennyire az autója. Ma teljesen indiszponált volt.A McLaren meg szégyen. Ilyen gyalázatos teljesítményt már rég láttam a kedvenc csapatomtól. Most üt vissza a Whitmarsh idején lelépett szakemberek hiánya, nem tudnak időben reagálni a dolgokra. 2 éve csak a szájtépés megy, 2 éve nem tudtak egy ütőképes autót összerakni és 2 olyan versenyzőt szerződtetni, akiben van potenciál. Magnussen jó lesz, de nehéz dolga van egy ilyen tré autóval Button meg a legrosszabb Coulthard-i szezonokat juttatja eszembe és már csak a nevéből él. Jövőre teljes újraépítés remélhetőleg a Hondával és/vagy Alonso/Hulk párossal.
több mint 11 éve
Az előző verseny is csak azért lett izgalmas, mert bejött a safety car. Anélkül az is ugyanilyen unalmas lett volna.DuffTévedés, mert az SC előtt is volt akció bőven. A hátsóban a RBR, Williams, Force-India előzgették egymást, és elől is volt már előtte is Hami-Rozi csata.
Viszont itt most örülhetünk, hogy nem volt SC, mert nem vagyok benne biztos, hogy nem kapcsoltak volna el a szentmisére...
több mint 11 éve
Az előző verseny is csak azért lett izgalmas, mert bejött a safety car. Anélkül az is ugyanilyen unalmas lett volna.Duffez nem igaz, mert a két mercitől lefelé agyba-főbe gyepelták egymást végig, a sc utáni 10 kör meg csak hab volt a tortán 😊 egyébként aki borzasztóbbat akat látni egy dögunalom futamnál, az nézze meg az m1 verseny utáni online adását, ami arról szólt h szujó kurva éhes és enni akar... 😀 (Y)
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Az előző verseny is csak azért lett izgalmas, mert bejött a safety car. Anélkül az is ugyanilyen unalmas lett volna.
több mint 11 éve
Visszatekertem most direkt, tényleg leintették előbb Hamiltont😊Idióta kínai zászlókezelők. Közvetítés alatt én már előbb észrevettem a célegyenes előtti idiótát, boldog-boldogtalannak lengetett kéket.
A futam dögunalom volt.
több mint 11 éve
Ferrari javitott valamit a renomejan megha Rosberg akkor keruli meg Alonsot mikor akarja akkor is.
több mint 11 éve
Ha már Kobayashi is megelőzi Vettel-t, van baj. 😛és még neki is állt sírni a kisgyermek 😀
Vettel jövőre biztos megkapja az 5-ös rajtszámot.danyly
"hát baszki, jóhogy megelőz, még újak a gumijai. deazérthé!"