Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Lehet megnyugtatták az új szerződésében lévő számok. 😊
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 117 — je suis poloska
Nem értem Massával mi történt hogy reális esélye volt a dobogóra és nem baszta el. 😀😀 😀😀
😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 175 — nabege2@yahoo.com
Senki mást nem büntettek volna ezért csak Magnussent.. pfejjjJayB
Nem hagyott helyet, szerintem ez jogos volt. Bár én is érzem, hogy kezd az ügyeletes "rossz fiú" lenni most Magnussen.
Állítom Rozi direkt csinálta, hogy Hami ne mondhassa, hogy verseny közben előzött😊
Otthon azért vérciki ez a ferkának! Az év elején bénázó Mekik is simán verték őket, sőt egy Force is. Az RBR, Williams, Meki páros már szinte természetes😊
Rikárdónak nagy grat, a box után szépet ment. Azért látszott a plusz 10 körrel későbbi kiállás előnye. Bottas max egy helyet nyerhetett volna.
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 791 — a new hope (again)
Nevetséges amit itt az f1ben is művelnek már, ez a magnussen stop&go egy vicc. kiváncsi vagyok ha rosberg még egyszer elkurja a sikánt kap e valamit...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
JéBé Green Bay Packers 7 884
Senki mást nem büntettek volna ezért csak Magnussent.. pfejjj
több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 917 — Deion Sanders for president!
Keselowski idei 4. győzelme!
A Chase végleges állása (azért lesz egy Petty autó is szerencsére):
1. Team Penske - Brad Keselowski
2. Hendrick Motorsports - Jeff Gordon
3. Hendrick Motorsports - Dale Earnhardt Jr
4. Hendrick Motorsports -Jimmie Johnson
5. Team Penske - Joey Logano
6. Stewart-Haas Racing - Kevin Harvick
7. Roush Fenway Racing - Carl Edwards
8. Joe Gibbs Racing - Kyle Busch
9. Joe Gibbs Racing - Denny Hamlin
10. Stewart-Haas Racing - Kurt Busch
11. Hendrick Motorsports - Kasey Kahne
12. Richard Petty Motorsports - Aric Almirola
13. JTG Daugherty Racing - AJ Allmendinger
14. Joe Gibbs Racing - Matt Kenseth
15. Roush Fenway Racing - Greg Biffle
16. Richard Childress Racing - Ryan Newman

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
 www.gphirek.hu/f1/20140903-f1-michael-schumacher-fia-2-lett-a-gokart-eb-n.html

az új nemzedék 😊Amadeus91
Nem mintha nem szeretnék egy Schumachert a forma1-ben, de erre nem sokkal van nagyobb esély mint hogy én leszek ott. 15 évesen gokartban alázni kéne, és akkor még fel se lépett az első lépcsőfokra. De szurkolok neki.
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 519
 www.gphirek.hu/f1/20140903-f1-michael-schumacher-fia-2-lett-a-gokart-eb-n.html

az új nemzedék 😊
több mint 11 éve
 www.youtube.com/watch?v=YFerodPNpvM&feature=youtu.be
veszélyes sport az autóverseny...NB2
Az úgy kemény!

több mint 11 éve
Ebben nagyjából minden lényeges dolog benne van.
 www.telesport.hu/2014/09/02/alonso-sebesznek-kell-lenned-hogy-szandekosan-kivagd-a-masik-kereket/
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 175 — nabege2@yahoo.com
 www.youtube.com/watch?v=YFerodPNpvM&feature=youtu.be
veszélyes sport az autóverseny...
több mint 11 éve
Kérdés, hányan nem vették volna el itt a gázt? Marha kevesen. 8:20-tól.
több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
 www.f1-live.hu/f1-hirek/91-millio-forintba-kerul-egy-versenyhetvege-a-caterham-nal-a-forma-1-ben-merhi-ul-be-kobyashi-helyere/
Hamarosan azt fogjuk látni, hogy zöld formaruhát viselő emberek gyűjtik az eldobált üdítős dobozokat, és rohannak a legközelebbi Tescoba?
több mint 11 éve
Sztem nincs olyan ember a mezőnyben aki ne lenne idegbeteg mikor 1-2 kivételtől eltekintve agyba-főbe veri a csapattársát, mégis folyamatosan hátrányban van a vb pontversenyben mert 5ször annyi technikai problémája van mint a másiknak, mégis lőtávolon belül van, erre jön ez az idióta és kiüti az első helyről, úgy hogy ő meg tovább tud menni, a verseny végén meg ismét szakadéknyi a különbség... rossz fej ide vagy oda ez mindenkinek sok lenne szvsz...peach
Az agyba főbe kicsit túlzás. Hamilton gyorsabb egy hajszálnyival, de ez talán ki se jöhetne ha nem Rosberg adataiból csiszolnák tökélyre a beállításait. Aztán ő ehhez hozzá tud rakni kicsit többet tizedmásodpercben. Ez pedig Niconak lehet baromi bosszantó, ha kikap az a saját munkájának is kösöznhető.JayB
Ez éppenséggel fordítva van.gdavid
Nem. Rosberg panaszkodott rá többször is hogy ez annyira nincs ínyére, Lauda még azt is lenyilatkozta hogy megérti mert ő is volt hasonló helyzetben. A volt csapatfőnökük is azt mondta Rosbergé volt mindig a piszkos munka. Sőt Hamiltontol nem egy alkalommal kérdezgetett a rádión Rosberg telemetriájával kapcsolatban. Hamitonra az istenadta tehetségén kívül mindig is jellemző volt hogy komoly zsákutcákba tud belefutni a beállítások terén.
több mint 11 éve
gdavid New England Patriots 3 924 — Patriots fan
Sztem nincs olyan ember a mezőnyben aki ne lenne idegbeteg mikor 1-2 kivételtől eltekintve agyba-főbe veri a csapattársát, mégis folyamatosan hátrányban van a vb pontversenyben mert 5ször annyi technikai problémája van mint a másiknak, mégis lőtávolon belül van, erre jön ez az idióta és kiüti az első helyről, úgy hogy ő meg tovább tud menni, a verseny végén meg ismét szakadéknyi a különbség... rossz fej ide vagy oda ez mindenkinek sok lenne szvsz...peach
Az agyba főbe kicsit túlzás. Hamilton gyorsabb egy hajszálnyival, de ez talán ki se jöhetne ha nem Rosberg adataiból csiszolnák tökélyre a beállításait. Aztán ő ehhez hozzá tud rakni kicsit többet tizedmásodpercben. Ez pedig Niconak lehet baromi bosszantó, ha kikap az a saját munkájának is kösöznhető.JayB
Ez éppenséggel fordítva van.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
Az agyba főbe kicsit túlzás. Hamilton gyorsabb egy hajszálnyival, de ez talán ki se jöhetne ha nem Rosberg adatiból csiszolnák tökélyre a beállításait. Aztán ő ehhez hozzá tud rakni kicsit többet tizedmásodpercben. Ez pedig Niconak lehet baromi bosszantó, ha kikap az a saját munkájának is kösöznhető.
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 791 — a new hope (again)
Sztem nincs olyan ember a mezőnyben aki ne lenne idegbeteg mikor 1-2 kivételtől eltekintve agyba-főbe veri a csapattársát, mégis folyamatosan hátrányban van a vb pontversenyben mert 5ször annyi technikai problémája van mint a másiknak, mégis lőtávolon belül van, erre jön ez az idióta és kiüti az első helyről, úgy hogy ő meg tovább tud menni, a verseny végén meg ismét szakadéknyi a különbség... rossz fej ide vagy oda ez mindenkinek sok lenne szvsz...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Alonso-Hamilton 07-ben ennél sokkal durvábban szopatta egymást, ez egyelőre kislányos ahhoz képest. Sajnos Totoék nem fogják ezt hagyni, pedig szívesen megnézném mégegyszer.JayB
Mért mit csinálnak valamelyik autóból kiszerelik a kormányt?Toca
Szerintem sokkal tisztábban fel van vázolva következmény amit egyikőjük sem szeretne megtapasztalni. Ha valamelyik nagyon kihúzza a gyufát azzal jó eséllyel elbukta a vb-t is. Nagyon piti dolog volt ez a spa-i, Wolfon (és Laudán, Paddyn) mégis az látszott hogy szíve szerint fejbe lőné most Rosberget. Nem éri meg nekik kekekckedni mert többet veszíthetnek vele. Ez persze csak az én véleményem, a valóság lehet rám cáfol.
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 282 — Vikings fan
Alonso-Hamilton 07-ben ennél sokkal durvábban szopatta egymást, ez egyelőre kislányos ahhoz képest. Sajnos Totoék nem fogják ezt hagyni, pedig szívesen megnézném mégegyszer.JayB
Mért mit csinálnak valamelyik autóból kiszerelik a kormányt?
több mint 11 éve
Alonso-Hamilton 07-ben ennél sokkal durvábban szopatta egymást, ez egyelőre kislányos ahhoz képest. Sajnos Totoék nem fogják ezt hagyni, pedig szívesen megnézném mégegyszer.
több mint 11 éve
Ha engem szopatna a sors kigyulladással, motorcserével, fékproblémákkal minden sz..ral és folyamatosan kapaszkodnom kéne, egy idő után hajlamos lennék én is összeesküvés elméleteket kreálni, a másikat hibáztatni...kittli
Nem mintha nézném ezt formula 3-at, de ha nem tudsz értelmesen bánni vele és széthajtod bármilyen technika megadja magát. Hamilton kitűnö roncsderbi sofőr lenne, másra nem nagyon alkalmas.gaben
Nem azért, de ennél nagyobb hülyeséget rég mondott itt valaki. Hami-Alonso duó messze leggyorsabb pilóta Vettel-Kimi az aki még egy lapon van velük Ricciardo-Bottas duó meg majd még kiderül.
Fejben viszont nagyon gyenge a brit.Toca
A pálya szélén cseszheti a gyorsaságát.gaben
Magyarázd el kérlek melyik kieséséről tehetett ő idén amitől annyira rossz pilóta?Toca
Saját bevallása szerint sem nézi. Szerinted mennyire megalapozott a véleménye?Schleck
Kritikus helyzetben mindig is rossz döntéseket hozott, és az autói sem csak idén amortizálódnak alatta. Lehet gyors, de pl. endurance pilóta soha nem lenne belőle.
Kíváncsiságból kibogarásztam 2007 óta (igaz csak) a versenyből való kieséseket.
Hamilton - 21 verseny
Rosberg - 16 verseny
Alonso - 11 verseny
Button - 15 verseny
Ebben szerintem azért benne van 2007-08-ban a betegágy Honda meg 2010-11-es Mercedes is.gaben
Utolsó 2 évben a Mercinél egyszer sem esett ki önhibájából. Visszamehetünk 2007ig (Vettel is 21x esett ki azóta amúgy) csak hülyeség. Ő egy forrófejű pilóta volt tény, de utóbbi időben lehiggadt, vannak meredek elképzelései de valahogy mindig úgy viszi végig az aggreszivitását hogy nem mennek neki.
Van aki sebességből vezet, van aki megbízhatóságra jobban figyel (ez rohadtul kocsi függő is amúgy), meg van Alonso aki már mindkettőben jó 😀
több mint 11 éve
Ha engem szopatna a sors kigyulladással, motorcserével, fékproblémákkal minden sz..ral és folyamatosan kapaszkodnom kéne, egy idő után hajlamos lennék én is összeesküvés elméleteket kreálni, a másikat hibáztatni...kittli
Nem mintha nézném ezt formula 3-at, de ha nem tudsz értelmesen bánni vele és széthajtod bármilyen technika megadja magát. Hamilton kitűnö roncsderbi sofőr lenne, másra nem nagyon alkalmas.gaben
Nem azért, de ennél nagyobb hülyeséget rég mondott itt valaki. Hami-Alonso duó messze leggyorsabb pilóta Vettel-Kimi az aki még egy lapon van velük Ricciardo-Bottas duó meg majd még kiderül.
Magyarázd el kérlek melyik kieséséről tehetett ő idén amitől annyira rossz pilóta?Toca
Saját bevallása szerint sem nézi. Szerinted mennyire megalapozott a véleménye?Schleck
Kritikus helyzetben mindig is rossz döntéseket hozott, és az autói sem csak idén amortizálódnak alatta. Lehet gyors, de pl. endurance pilóta soha nem lenne belőle.
Kíváncsiságból kibogarásztam 2007 óta (igaz csak) a versenyből való kieséseket.
Hamilton - 21 verseny
Rosberg - 16 verseny
Alonso - 11 verseny
Button - 15 verseny
Ebben szerintem azért benne van 2007-08-ban a betegágy Honda meg 2010-11-es Mercedes is.

több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Saját bevallása szerint sem nézi. Szerinted mennyire megalapozott a véleménye?

több mint 11 éve
Magyarázd el kérlek melyik kieséséről tehetett ő idén amitől annyira rossz pilóta?
több mint 11 éve
A pálya szélén cseszheti a gyorsaságát.