NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 584
47
20:00 BOCA RATON BOWL - Toledo vs Louisville (tv: ARENA4)
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
ard-n megy,Köszi, marad akkor a youtube-os csatorna, mert Digi kínálatában van Pro7, VOX, 3Sat, RTL, német RTL II, Super RTL, Deutsche Welle, Arte de ARD az természetesen nincs.
és saját youtube csatornára pakolják fel komplett versenyeket.
kinnt voltam most a versenyen, profi szervezés volt, le a kalappal.briareos
több mint 11 éve
ma nagyon ránk szállt... először megköszönte Kyle-nak a részvételt, aztán Kensethet is majdnem elküldte nemzeti dohányboltba.Bowyer, mindenki kedvenc versenyzője 😊slowmotionhát nem tudom, mi a fasz volt Gordonnal, de az utolsó sárga után csak az nem előzte meg, aki nem akarta.Az összetettel úgyse menne sokra a szabályok miatt...
pitben egy helyet vesztett, utána meg kilencet, sikerült is buknia az összetett vezetését...slowmotion
Engem Bowyer húzott fel azzal, hogy kitessékelte Kyle-t, pedig benne volt a söprés, de legalábbis kicsit megszorongathatta volna JJ-t.Gaba93
több mint 11 éve
Bowyer, mindenki kedvenc versenyzője 😊hát nem tudom, mi a fasz volt Gordonnal, de az utolsó sárga után csak az nem előzte meg, aki nem akarta.Az összetettel úgyse menne sokra a szabályok miatt...
pitben egy helyet vesztett, utána meg kilencet, sikerült is buknia az összetett vezetését...slowmotion
Engem Bowyer húzott fel azzal, hogy kitessékelte Kyle-t, pedig benne volt a söprés, de legalábbis kicsit megszorongathatta volna JJ-t.Gaba93
több mint 11 éve
hát nem tudom, mi a fasz volt Gordonnal, de az utolsó sárga után csak az nem előzte meg, aki nem akarta.Az összetettel úgyse menne sokra a szabályok miatt...
Engem Bowyer húzott fel azzal, hogy kitessékelte Kyle-t, pedig benne volt a söprés, de legalábbis kicsit megszorongathatta volna JJ-t.
több mint 11 éve
Motogp futam sem volt rossz, minő meglepetés megint Marquez nyert!Huh, ez a Nascar maga volt a dögunalom. Szerintem nem fogom tudni megszeretni ezeket az ami oválpályás buzulásokat 😊
több mint 11 éve
hát nem tudom, mi a fasz volt Gordonnal, de az utolsó sárga után csak az nem előzte meg, aki nem akarta.pitben egy helyet vesztett, utána meg kilencet, sikerült is buknia az összetett vezetését...
több mint 11 éve
ard-n megy,Gáz, hogy a Hungaroringen zajló DTM futam sokkal izgalmasabb, mint a legtöbb F1 verseny volt idén?....iktriadMég kedvet kaptam a DTM versenyekhez. Kiss Norbertet pedig gyakrabban lehetne hívni a stúdióba (feltéve amikor a versenyei engedik persze).
Egyébként van csatorna, ami közvetíti a DTM futamokat vagy stream esetleg?Tony
és saját youtube csatornára pakolják fel komplett versenyeket.
kinnt voltam most a versenyen, profi szervezés volt, le a kalappal.
több mint 11 éve
Most látom, hogy az ABC csatornán ma 21:30-tól IndyCar detroiti futama lesz látható. 😊Köszi. 😊 Van digim, de nem árt egy eredeti...GreengoRegisztrálni kell (ingyenes), Fox csatorna.xrace77Itt melyiken? Mert nem találom .GreengoNASCAR - DigiSport2 19:00gabenAkinek nincs DigiSportja,az itt www.ustvnow.com/index.php HD-ben nézheti. 😊xrace77
több mint 11 éve
Köszi. 😊 Van digim, de nem árt egy eredeti...Regisztrálni kell (ingyenes), Fox csatorna.xrace77Itt melyiken? Mert nem találom .GreengoNASCAR - DigiSport2 19:00gabenAkinek nincs DigiSportja,az itt www.ustvnow.com/index.php HD-ben nézheti. 😊xrace77

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Regisztrálni kell (ingyenes), Fox csatorna.Itt melyiken? Mert nem találom .GreengoNASCAR - DigiSport2 19:00gabenAkinek nincs DigiSportja,az itt www.ustvnow.com/index.php HD-ben nézheti. 😊xrace77
több mint 11 éve
Itt melyiken? Mert nem találom .NASCAR - DigiSport2 19:00gabenAkinek nincs DigiSportja,az itt www.ustvnow.com/index.php HD-ben nézheti. 😊xrace77

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
NASCAR - DigiSport2 19:00gabenAkinek nincs DigiSportja,az itt www.ustvnow.com/index.php HD-ben nézheti. 😊
több mint 11 éve
NASCAR - DigiSport2 19:00
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Gáz, hogy a Hungaroringen zajló DTM futam sokkal izgalmasabb, mint a legtöbb F1 verseny volt idén?....iktriadMindig is jobb, és szorosabb versenyek voltak (főleg a "höskorban" Alfa - Audi - Bmw - Ford - Opel - Rover - Volvo). Bár kezdenek kicsit elrugaszkodni itt is, de a V8 az csak V8!
több mint 11 éve
Tony
885
885
Asszem a közszolgálati (Duna, vagy MTV) adja idén, mert van futam itthon is.iktriadKöszi.
több mint 11 éve
Asszem a közszolgálati (Duna, vagy MTV) adja idén, mert van futam itthon is.Gáz, hogy a Hungaroringen zajló DTM futam sokkal izgalmasabb, mint a legtöbb F1 verseny volt idén?....iktriadMég kedvet kaptam a DTM versenyekhez. Kiss Norbertet pedig gyakrabban lehetne hívni a stúdióba (feltéve amikor a versenyei engedik persze).
Egyébként van csatorna, ami közvetíti a DTM futamokat vagy stream esetleg?Tony
több mint 11 éve
Tony
885
885
Gáz, hogy a Hungaroringen zajló DTM futam sokkal izgalmasabb, mint a legtöbb F1 verseny volt idén?....iktriadMég kedvet kaptam a DTM versenyekhez. Kiss Norbertet pedig gyakrabban lehetne hívni a stúdióba (feltéve amikor a versenyei engedik persze).
Egyébként van csatorna, ami közvetíti a DTM futamokat vagy stream esetleg?
több mint 11 éve
Gáz, hogy a Hungaroringen zajló DTM futam sokkal izgalmasabb, mint a legtöbb F1 verseny volt idén?....
több mint 11 éve
Élvezet minden másodperc a moto3 futamain!!! Zseniális!!!
több mint 11 éve
Én pl. komolyan örülnék, ha te vagy Habi lenne szaki a Digin.Ultimate sportosok jól tolták, remélem ők lesznek a diginél is.....de amúgy olyan mindegy az eredeti is jó . 😊Greengovagy akár mi 😛shawnka
több mint 11 éve
Úgy legyen! 😉Ultimate sportosok jól tolták, remélem ők lesznek a diginél is.....de amúgy olyan mindegy az eredeti is jó . 😊Greengovagy akár mi 😛shawnka

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Ultimate sportosok jól tolták, remélem ők lesznek a diginél is.....de amúgy olyan mindegy az eredeti is jó . 😊Greengovagy akár mi 😛
több mint 11 éve
Ultimate sportosok jól tolták, remélem ők lesznek a diginél is.....de amúgy olyan mindegy az eredeti is jó . 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Kösz. De utálom én ezeket a félmegoldás közvetítéseket. Ld NHL, NBA, még összeteszem a kezemet az NFL-el, mert azt szépen tolja a sporttv.
több mint 11 éve
Money, money, money.Lehet tudni miért? Az indyt azt levágtam, hogy kihagynak több futamot, de a Nascarnál is ez lesz? Ennek így mi értelme?NB2Nyár közepétől tényleg lesz Nascar a Digisporton?laccoo74Nem lesz minden futam. Talán jövőre.gaben