Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 226 — No one likes us, cause no one like us
Hát annyira nagy nem hinném, McLaren megvan, RB-nél jön Ricciardo, Lotusnál meg nemtom hirtelen, de lehet Massa?.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Ha igaz a hír/kicsit kételkedem benne/, akkor várat még magára néhány bejelentés!
több mint 12 éve
No, úgy néz ki Raikkonen a Ferrarihoz kerül. Sajtó hírek alapján.

több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Azért Marquez akár hogy is,mezőny legjobb motorja ide,mezőny legjobb motorja oda,negyedik győzelem zsinórban!Nem mondom hogy innen már eldőlt mert ha Pedrosa tényleg 100%os lesz végre,neadjisten' a Yamaha talál valamit,akkor a Pedrosa-Lorenzo párossal (idén még) nem hiszem hogy elboldogulna de amit csak idáig összerakott idén újonc szezonjában az azért nagyon emberes.

Rossin meg sajnos én azt látom hogy egyszerűen nincs meg a sebessége a top3hoz,Lorenzotól is most Brnoban 120% kellett hogy egyáltalán versenyben maradjon Pedrosáékkal nagyjából a verseny végéig.Silverstoneban kíváncsi leszek mi lesz.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 273 — Vikings fan
Az a helyzet,hogy amíg ők az egyetlenek akik konzekvensen időmérőn és futamon is jó tempót mennek, a többi csapatnak nincs esélye se. Főleg hogy most már legjobb a verseny tempójuk is...Toca
Múltkor azt mondtad, hogy még nincs vége, erre Vettel kiesett. Elég lenne még kétszer-háromszor mondanod.... 😊csi77
Jó akkor indítok egy végső hadjáratot, Monzában amúgy is ferka siker lesz . Szóval már csak a másik dolog jöjjön össze.
Egyébként buktak már el ilyen előnyről VBt csak a Ferrarinak el kéne gondolkoznia azon hogy nem feltétlen jó rajtpozició a 6-10 hely...
RB ha eljönne a Mercitől szívesen látnám pirosban 😊
több mint 12 éve
Csak engem zavar már kurvára Lauda mindenbe beleokoskodó pofázása?
(mondjuk biztos az is közrejátszik, hogy az f1-live oldal nagyon ferdített címeket ad a híreinek, és ha elolvassa az ember, akkor általában lejön, hogy a cím a faszság...)

több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 883
Óriási vb lenne Vettelredbull nélkül...
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 261 — Bears & Illinois fan
Az a helyzet,hogy amíg ők az egyetlenek akik konzekvensen időmérőn és futamon is jó tempót mennek, a többi csapatnak nincs esélye se. Főleg hogy most már legjobb a verseny tempójuk is...Toca
Múltkor azt mondtad, hogy még nincs vége, erre Vettel kiesett. Elég lenne még kétszer-háromszor mondanod.... 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Az a helyzet,hogy amíg ők az egyetlenek akik konzekvensen időmérőn és futamon is jó tempót mennek, a többi csapatnak nincs esélye se. Főleg hogy most már legjobb a verseny tempójuk is...
több mint 12 éve
Sajnos messze a legjobb tempója volt a mezőnyben. Sok van még hátra, de ez elment már sztem....... 😕

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Jaj de unom már ez a kis pöcsöt 😕
több mint 12 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 768 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Raikkönen kiesés, ilyen is jó régen volt...

több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
nem akar bejönni 😕Toca
 webtv.at.ua/load/magyar_online_tv_csatornak/m1_hd/1-1-0-71#.Uhn5WUBhOIU
Ez HD is, csak regelni kell.

több mint 12 éve
Hamilton a taktikus 😀
több mint 12 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 148 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
nálam megy
több mint 12 éve
nem akar bejönni 😕
több mint 12 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 148 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
valaki tud m1 streamet előidézni nekem ? 😀Toca
 www.nonstoptv.eu/sport-/sport-kozvetites3-/
több mint 12 éve
valaki tud m1 streamet előidézni nekem ? 😀
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 117 — je suis poloska
a f1.com szerint nem úgy tűnik mintha eső lenne
most megy a porsche szuper kupa, felhős az idő, de nincs esőNB2
majd lesz. 😀
csak az a baj hogy massának se az eső se a száraz pálya nem kedvez. Ilyen téren tökmindegy mi lesz 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 28 162 — nabege2@yahoo.com
a f1.com szerint nem úgy tűnik mintha eső lenne
most megy a porsche szuper kupa, felhős az idő, de nincs eső
több mint 12 éve
A Vettel mákhoz: az ugye feltűnt, hogy a 2 RBR jött ki a leghamarabb először is, magyarán a CSAPAT jól dolgozik.
És holnap eső lesz, szóval örült futam sajnos Hamiltonnak áll a zászlóNB2
Valóban, de a mák az, hogy nem kezdett rá teljes erőből esni, mert a kör előtt 10. volt........csi77
azt néztem pont, hogy az utolsó előtti körét direkt elrontotta és mindent az utsó körre tett fel
a fő mákos Hami, akinek a legjobb körülményei voltak (bár az igazság az, hogy Hami nagyon jó esőben)NB2
Oké, de ha jön egy monszuneső, akkor helló

Hajrá Bad Bones!
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 28 162 — nabege2@yahoo.com
A Vettel mákhoz: az ugye feltűnt, hogy a 2 RBR jött ki a leghamarabb először is, magyarán a CSAPAT jól dolgozik.
Valóban, de a mák az, hogy nem kezdett rá teljes erőből esni, mert a kör előtt 10. volt........csi77
azt néztem pont, hogy az utolsó előtti körét direkt elrontotta és mindent az utsó körre tett fel
a fő mákos Hami, akinek a legjobb körülményei voltak (bár az igazság az, hogy Hami nagyon jó esőben)
több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Remélem igazad lesz. Hamilton egész szimpatikus arc lett Ross Brawn szárnyai alatt.

Do your job
több mint 12 éve
Valóban, de a mák az, hogy nem kezdett rá teljes erőből esni, mert a kör előtt 10. volt........

Hajrá Bad Bones!
több mint 12 éve
Ferrari jól hozta,küldte a kocsikat ismét..... szánalom...Kroos
Tényleg, amióta Ross Brawn és csapata odébb állt, nem nagyon látunk tőlük váratlan húzásokat, illetve, ha igen, abban sincs köszönet. Amúgy Massa hol a bánatban volt? Neki még illett volna beérnie még egyszer. Ennyit erről......

Hajrá Bad Bones!