Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Autó- és motorsportok

21 feliratkozó

több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 394 — Bears & Illinois fan
Vettel ügyes volt. Hamiba érzem a tüzet, szépet ment, én tőle jobban féltem a németet mint Alo-tól.
Viszont Webber kb 2. versenye mikor tehetne egy szívességet a csapattársának, de mégse tudja megelőzni a spanyolt. Hülkenberg és Ricciardo-nak gratula, nem sokon múlt Niko-nak, hogy elkapja Massát!NB2
Nem igazán motivált már egy ideje......

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 29 039 — nabege2@yahoo.com
Vettel ügyes volt. Hamiba érzem a tüzet, szépet ment, én tőle jobban féltem a németet mint Alo-tól.
Viszont Webber kb 2. versenye mikor tehetne egy szívességet a csapattársának, de mégse tudja megelőzni a spanyolt. Hülkenberg és Ricciardo-nak gratula, nem sokon múlt Niko-nak, hogy elkapja Massát!
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 279 — No one likes us, cause no one like us
Vicces, hogy Alonso és Webber hogy ignorálja a kis majmot, de még a pezsgőzésnél is 😀
Füttykoncert, gondolom ma sem fogja érteni miért 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 831
remélem az esti meccs izgalmasabb lesz.
több mint 12 éve
Hamilton - Raikkonen a 11-12-en helyen csinálják a showt...a fritznek meg lófasz dolga elől...nincs igazság.

több mint 12 éve
zsomborparrag Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 702 — Tyrone Creek
Szanaszéthalom magamat az izgalmaktól.
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 394 — Bears & Illinois fan
Emlékszem, hogy a kis faccopó és szerethető csapata hogy nyígott az elején a gumik miatt, mert nem nyertek minden versenyt szarrá. Tessék, most mindenkinél gyorsabb legalább fél perccel. Ja, és egy lapon lehet majd említeni Prosttal, mint négyszeres vb. Szégyen........

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Na, szépen átverekedte magát a szokásos körbeautózós mulatással Alonso Webberen, aztán ahogy kell Massa kb elengedte, most jön a kérdés, hogy sikerül-e befogni Vettelt...

Nem fog menni, de mindent elárul, hogy mögötte Webber törött szárnnyal, rossz váltóval mindjárt levadássza...

több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 8 121
Ez olyasmi mint mikor a Hamiltonos hungaroringi eset után lenyilatkozta hogy "sometimes the calculation is wrong" 😀
több mint 12 éve
Hogy lehet azt félreérteni, hogy "Köszönöm Felipének és a csapatnak, nagyszerűen működött a taktika" arra, hogy "tiszta idióták vagytok, elkúrtátok a taktikámat" ?? 😀

Egyébként röpke 4 év alatt én már szétfejeltem volna néha a Ferrarit a nem létező taktikai repertoár miatt. Csodálkoznék, ha közben már Alo leszervezte volna magának valamelyik csapatot.
Így Ron Dennis nélkül megnézném két év múlva egy McLaren - Hondában 😀

több mint 12 éve
Alonsonak rendesen ki van már a fasza... Még a rádióban lehülyézte a mérnököket az elkúrt taktika miatt aztán "kiderült" csak a szavait forgatták ki és az lemaradt a közvetítésből hogy "Köszönöm Felipe, köszönöm csapat a remek taktikát, az utolsó tizedet nektek köszönhetem" 😀 Ezt fa arccal, irónia nélkül.Meddig fogja tudni Don Montezemolo elsimítani ezeket és meddig van türelme Alonsonak? Szerintem már elfogyott.
több mint 12 éve
Duff Seattle Seahawks 3 539
Holnap elvileg esni fog. Mondanám, h ebben még bízhatunk, de esőből is mindig a kis szaros jön ki jól...

Alonso meg leidiótázta a csapatát a Q3-ban 😀
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 155 — Cowboys fan
És itt jön ki az autó tényleges tapadása. Itt nincs trükk, nincs kompromisszum csak közel zéró szárnyállás. A Red Bullokon konkrétan zéró mégis 5 méterrel hamarabb gyorsítanak ki a parabolicában. Ekkora az autó mechanikai tapadása, ennyire jó a diffuzor, "ennyire" jobb mindenkinél Vettel, 4 éve.JayB
ha ki akarsz baszni a Red Bullal, rabold el Adrian Newey-t.
több mint 12 éve
És itt jön ki az autó tényleges tapadása. Itt nincs trükk, nincs kompromisszum csak közel zéró szárnyállás. A Red Bullokon konkrétan zéró mégis 5 méterrel hamarabb gyorsítanak ki a parabolicában. Ekkora az autó mechanikai tapadása, ennyire jó a diffuzor, "ennyire" jobb mindenkinél Vettel, 4 éve.
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 247 — Axel Foley
izgi futam lesz...braxa88
Mint a többi kb.

több mint 12 éve
zsomborparrag Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 702 — Tyrone Creek
Vettel nyugodtan várhatja a Chase-t. 😀
több mint 12 éve
Vettelt le kellett volna rajtolni, akárkinek. Nyilván Webber van most ott...
több mint 12 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 564
izgi futam lesz...
több mint 12 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com
Kurva jó, hogy Hami is elszált. Úgy "örülök", hogy idén is max Alonso marad aki még talán befoghatja Vettelkét... (úgyse fogja)
több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Nagyon fáj,de sajnos abszolut igazad van.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Massa évek óta táncol a penge élén!
Folyamatosan mindenki temeti a brazilt, és még mindig ő vezeti a Ferrari kettes autóját.
Kaphat akár még egy szezont.
Kaphat akár még egy szezont?laccoo74
Folyamatosan mindenki temeti a brazilt, és még mindig ő vezeti a Ferrari kettes autóját.
Kétlem. Gyakorlatilag mostmár tényleg lassan a Ferrarit irányító brand az állásával játszik. Nem nyertünk régóta semmit , konstruktőri versenyben Massa miatt akkora handicappel indulunk hogy hihetetlen.
Értem én hogy bízni kellett a felépülésében meghátha olyan jó lesz mint a serülése előtt és kvázi a csapat baszta el a VB címét, de egy elit istálló ennél többet márnem engedhet meg magának.Toca
A Ferrari jelenleg nem elit istálló. Amit lehet és azt is amit nem, sikeresen elbasznak. Van egy elit pilótájuk aki a hátán viszi a vörös bagázst. Ennyi.
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 722 — Vikings fan
Kétlem. Gyakorlatilag mostmár tényleg lassan a Ferrarit irányító brand az állásával játszik. Nem nyertünk régóta semmit , konstruktőri versenyben Massa miatt akkora handicappel indulunk hogy hihetetlen.
Értem én hogy bízni kellett a felépülésében meghátha olyan jó lesz mint a serülése előtt és kvázi a csapat baszta el a VB címét, de egy elit istálló ennél többet márnem engedhet meg magának.
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Kaphat akár még egy szezont?
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 722 — Vikings fan
Így, akkor gondolom, a nagy pilóta-keringő is elmarad érdeklődés hiányában.
Az a baj Eazzy, hogy évek múlva csak arra fognak emlékezni az emberek, hogy Vettel ennyi, meg annyi VB cím birtokosa, arra pedig nem, hogy azt milyen módon szerezte.laccoo74
Azért én emlékszem Schumi nem egy szemét húzására, és (később) a hátszelére is, akárhányszoros vb.apeszos
Te még igen, 10-20 év múlva senki.
Hülkenberget mint modern Heidfeldet inkább hagyjuk. Nem Ferrari kaliber.
Kimi lesz ebből.