Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 13 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 147 — Bears & Illinois fan
És egy ilyen jó Alonso nem lesz megint világbajnok...😕Imitheking
Ha kocsit cserélnének akkor fettelke kb delaRosaval harcolna.
Bazzani
Persze, hozd már ki azt, hogy Vettel huszadrangú pilóta. Ma szerencséje volt, de basszus 24. helyről dobogó. Ez szerencse ide vagy oda hatalmas teljesítmény. Arról miért nem beszél senki, hogy ha nincs SC akkor Alonso se lett volna itt a végén ilyen helyzetben vagy, hogy ha már Vettel mázli, akkor tegnap hatalmas pech. Tetszik nem tetszik ez ma hatalmas teljesítmény volt Vetteltől, és joggal fogja megérdemelni a VB címet, ha megnyeri.

Kimi meg végre oda ért. 😊 Már nagyon vártam, hogy újra szóljon a finn himnusz. És pont most nincs rendes pezsgő 😊FViktor93
NE foglalkozz velük, itt Alonsoka a sztár. Ha ma ő jött volna a boxból akkor most isten lenne, nem mákos. Ez van. Kész.Double B
Okos..... Nyilván az a tény, hogy a legjobb autója a kis gyökérnek van, az nem zavar, ugye? :p

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 820 — Whoops, looks like something went wrong.
Vettel elég gyerekesen viselkedett most a pódiumon. Nem tudom mit szólt volna, ha Coulthard nyakon vágja a "csínytevése" után. Arról nem is beszélve, h kiba tiszteletlen dolog volt,a mikor éppen a verseny győztesével beszélt. Olyan mindenképp szerepelni akarok színe volt. Boston
Még egy világbajnoki cím, és sütni fog róla a nagyképűség majd, figyeld meg. 😊

több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Ennek a mákos nem mákos dolognak tényleg semmi értelme nincsen. Mákos mert volt két SC, nem mákos mert orrkúpot kellett cserélni (+1 kiállás). Mákos mert sokan kiestek, nem mákos mert eleve a harmadik hely helyett a boxutcából rajtolt. És ezt lehetne sorolni a végtelenségig.

Do your job
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 716
Bazzani
Ugyan már! Lehet utálni Vettelt, de ennek a köpködésnek semmi értelme. Jó pilóta, a legjobb autóban. Ugyanezért a párosításért egy másik németet sokan istenítenek. Nem sok értelme az ilyen összehasonlításoknak, amikor ennyire különböznek a feltételek. Érdekes amikor Alonsonak ugyanolyan autó volt a segge alatt mint egy másik top pilótának...nem volt ennyire egyértelmű, hogy ő a világmindenség legeslegnagyobb versenyzője 😛
clbass
Az elejével egyetértek, a végéhez meg annyit hogy a másik legeslegnagyobb volt a csapattársa 😀
több mint 13 éve
clbass New Orleans Saints 3 163 — Saints fan
Bazzani
Ugyan már! Lehet utálni Vettelt, de ennek a köpködésnek semmi értelme. Jó pilóta, a legjobb autóban. Ugyanezért a párosításért egy másik németet sokan istenítenek. Nem sok értelme az ilyen összehasonlításoknak, amikor ennyire különböznek a feltételek. Érdekes amikor Alonsonak ugyanolyan autó volt a segge alatt mint egy másik top pilótának...nem volt ennyire egyértelmű, hogy ő a világmindenség legeslegnagyobb versenyzője 😛
több mint 13 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
Bazzani
Persze, hozd már ki azt, hogy Vettel huszadrangú pilóta. Ma szerencséje volt, de basszus 24. helyről dobogó. Ez szerencse ide vagy oda hatalmas teljesítmény. Arról miért nem beszél senki, hogy ha nincs SC akkor Alonso se lett volna itt a végén ilyen helyzetben vagy, hogy ha már Vettel mázli, akkor tegnap hatalmas pech. Tetszik nem tetszik ez ma hatalmas teljesítmény volt Vetteltől, és joggal fogja megérdemelni a VB címet, ha megnyeri.

Kimi meg végre oda ért. 😊 Már nagyon vártam, hogy újra szóljon a finn himnusz. És pont most nincs rendes pezsgő 😊FViktor93
NE foglalkozz velük, itt Alonsoka a sztár. Ha ma ő jött volna a boxból akkor most isten lenne, nem mákos. Ez van. Kész.
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 271 — Eagles fan
Végre Kiminek is összejött a futamgyőzelem. 😊 Már nagyon megérdemelte.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Imitheking New England Patriots 1 905
Bazzani

Igen, Alonso sokszor annyit profitált a két sc-ból, mint Vettel. Az öt olyan kiütött versenyző is Alonsonak segített, akik mind tudták volna tartani Vettelt. Helyén kéne kezelni ezt a dobogót...
több mint 13 éve
Bazzani

Most nem azért mert Vettel, de olyan túl sok nagy manővere nem volt. A kicsik félreálltak, a középmezőny kiesett/mögé került. Buttont szépen előzte meg az tény...
több mint 13 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
En utalom Vettelt, de hagyjatok mar. Mezeyrol azert O sem tehet 😊

-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Vettel elég gyerekesen viselkedett most a pódiumon. Nem tudom mit szólt volna, ha Coulthard nyakon vágja a "csínytevése" után. Arról nem is beszélve, h kiba tiszteletlen dolog volt,a mikor éppen a verseny győztesével beszélt. Olyan mindenképp szerepelni akarok színe volt.

Do your job
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Bazzani

Kimi meg végre oda ért. 😊 Már nagyon vártam, hogy újra szóljon a finn himnusz. És pont most nincs rendes pezsgő 😊
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 820 — Whoops, looks like something went wrong.
Legalább az ötéves fiam nagyon boldog a fene se érti miért kezdett el Vettelnek szurkolni de hogy én nem mondtam neki az biztos lehet pont azért...dande
Az én kétéves kiscsajom meg erre a Gangnam style-ra táncol.
Kinövi mindkettő. 😊Bazzani
Nagyon remélem 😀 te érdekedben is 😀dande
Max mindketten kikapcsoljuk a TV-t. 😊
A lányom Alonso drukker (mint az anyja), néha Alonsobabának hívja magát. Én legalább tudom honnan jött ez neki...Bazzani
A nagyobbik lányom egyszer pár éve hallotta Kubica nevét és neki drukkolt (már amennyire érdekelte). Most a Vettel neve tetszik neki sajnos.... 😕csi77
Gyorsan szoktasd át Kobayashira. 😛

több mint 13 éve
Legalább az ötéves fiam nagyon boldog a fene se érti miért kezdett el Vettelnek szurkolni de hogy én nem mondtam neki az biztos lehet pont azért...dande
A lányom Alonso drukker (mint az anyja), néha Alonsobabának hívja magát. Én legalább tudom honnan jött ez neki...Bazzani
A nagyobbik lányom egyszer pár éve hallotta Kubica nevét és neki drukkolt (már amennyire érdekelte). Most a Vettel neve tetszik neki sajnos.... 😕csi77
A FETTEL az hungarikum amúgy 😀

Én abban bízom amit Dela Rosa nyilatkozott, a sport hosszú távon igazságot szolgáltat, ha nem is idén de a közeljövőben kifizetődik az az elszántság meg alázat amit Alonso tol.
több mint 13 éve
Ez milyen kozepszerusegrol beszel???

-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Mezei: "Alonso sem futott rossz versenyt, persze azért Vettelhez képest egy nagy nulla volt" 😀Eazzy
Ezt így kijelentette? Ha igen megyek az MTV székház elé....JayB
csatlakoznék eme esetben én is. Büszke vagyok az első kettő helyezett pilótára, de h Vettel hogy lehet ennyire de ennyire mákos...hihetetlen.

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 016 — Axel Foley
Mezei: "Alonso sem futott rossz versenyt, persze azért Vettelhez képest egy nagy nulla volt" 😀Eazzy
Ezt így kijelentette? Ha igen megyek az MTV székház elé....JayB
Lehet ezeknek írni valahol?

több mint 13 éve
Nincs miert itt ugrandoznom.... De majd holnap mikor masnaposak leszunk... 😀

-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 147 — Bears & Illinois fan
A nagyobbik lányom egyszer pár éve hallotta Kubica nevét és neki drukkolt (már amennyire érdekelte). Most a Vettel neve tetszik neki sajnos.... 😕

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 109 — Vikings fan
USAbelo verseny lutri. Brazilon meg altalaban jol megy a Ferka amig Alonso nem adja fel en sem. Hatha
több mint 13 éve
Ezt így kijelentette? Ha igen megyek az MTV székház elé....
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 150 — No one likes us, cause no one like us
Mezei: "Alonso sem futott rossz versenyt, persze azért Vettelhez képest egy nagy nulla volt" 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
- Kimi mesélj valamit az érzéseidről!
- Nem nagyon van.
😀

Do your job
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 016 — Axel Foley
Hamilton is leírta az igazságot, annyival jobb a kocsija, hogy 3at is hibázhat körönként.

több mint 13 éve
Csoró Raikonen is pont akkor nyer mikor 0%-os a pezsgő... Alonso pedig kurvára elszánt, látszott ahogy a csapatnak mutogat. Meglátjuk...