Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 13 éve
Ha így nézzük az én feleségem meg német tanár de őt kb nem is érdekli a sport... szerintem az Ő nevét tudta legegyszerűbben kiejteni mikor nézni kezdte és ezért tetszett ő meg neki aztán már tudatossá válik a dolog.Max mindketten kikapcsoljuk a TV-t. 😊Nagyon remélem 😀 te érdekedben is 😀dandeLegalább az ötéves fiam nagyon boldog a fene se érti miért kezdett el Vettelnek szurkolni de hogy én nem mondtam neki az biztos lehet pont azért...dandeAz én kétéves kiscsajom meg erre a Gangnam style-ra táncol.
Kinövi mindkettő. 😊Bazzani
A lányom Alonso drukker (mint az anyja), néha Alonsobabának hívja magát. Én legalább tudom honnan jött ez neki...Bazzani
Na mindegy a Lotusnak azért örülök ők is megérdemelték azért erről sem ártana szót ejteni ugye urak 😀 (Mármint Mezei és társai)
több mint 13 éve
Ha ha, Coulthard! A volt csapattars. "Not much!"
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Hagyjátok már inni, ne locsoljátok. 😊BazzaniNem kell neki, nincs benne szesz 😀
több mint 13 éve
És egy ilyen jó Alonso nem lesz megint világbajnok...😕
több mint 13 éve
Nyilvan. Es nem pazarol 😊Kimi ismet kitoroen boldog 😀endorphynJa és tuti korán lefekszik ma este egy pohár kakaóval 😊Boston
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Kimi ismet kitoroen boldog 😀endorphynJa és tuti korán lefekszik ma este egy pohár kakaóval 😊
Do your job
több mint 13 éve
Kimi ismet kitoroen boldog 😀
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Nem is az SC hanem a sok balesetben kihullott emberért kár. Pont olyanok szálltak el akik azért kicsit feltartották volna.
több mint 13 éve
Max mindketten kikapcsoljuk a TV-t. 😊Nagyon remélem 😀 te érdekedben is 😀dandeLegalább az ötéves fiam nagyon boldog a fene se érti miért kezdett el Vettelnek szurkolni de hogy én nem mondtam neki az biztos lehet pont azért...dandeAz én kétéves kiscsajom meg erre a Gangnam style-ra táncol.
A lányom Alonso drukker (mint az anyja), néha Alonsobabának hívja magát. Én legalább tudom honnan jött ez neki...
több mint 13 éve
Két dolog elgondolkodtató1. A Red Bull olyan jó, hogy sajnos SC-k nélkül is 5-6 helyen lett volna.
2. Mi lett volna, ha Alonso nem az utolsó 10 körben talál valamit az autón????
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Nagyon remélem 😀 te érdekedben is 😀Legalább az ötéves fiam nagyon boldog a fene se érti miért kezdett el Vettelnek szurkolni de hogy én nem mondtam neki az biztos lehet pont azért...dandeAz én kétéves kiscsajom meg erre a Gangnam style-ra táncol.
több mint 13 éve
Mekkora volt mar Kimi!!!! 😀 😀 Nagyon megerdemelte mar! 😀Mezeyt meg hagyjuk! Inkompetens idiots..
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Webber és a red bull kisöpört mindenkit Vettel elől...undorító 1 csapat. Maldonado-Massat is próbálta kiütni, majd "nem tudta" kikerülni Grosjeant..Alonso egész évben 110%ot hoz. Red bullal már rég megnyerte volna VBt.
több mint 13 éve
Legalább az ötéves fiam nagyon boldog a fene se érti miért kezdett el Vettelnek szurkolni de hogy én nem mondtam neki az biztos lehet pont azért...dandeAz én kétéves kiscsajom meg erre a Gangnam style-ra táncol.
Kinövi mindkettő. 😊
több mint 13 éve
Mennyire makos neeeem hiszem el. Nem baj 2 verseny 10 pont. Lehetetlennek tunik , de Alonsonak hatha sikerulhet. Egyzer csak visszanyal Vettelkenek is a fagyi.
több mint 13 éve
Mennyire makos neeeem hiszem el. Nem baj 2 verseny 10 pont. Lehetetlennek tunik , de Alonsonak hatha sikerulhet. Egyzer csak visszanyal Vettelkenek is a fagyi.
több mint 13 éve
Kurva anyádat már tényleg Mezei.Most már nem Schumi faszát szopkodja, így az idény végére rájött, hogy már nem kell, kellett egy új liebling....
Már Kimi ünnepléséről is fettel jut az eszedbe te hozzá nem értő idióta majom.
Verd ki rá baszdmeg.Bazzani
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Csak ismételni tudom magamEzen a versenyen (s idényben) két madár szerepelt
Szerencsétlen Csóka=Lewis Hamilton
Mázli Kacsa=Sebastian Vettel
Vajon mennyit fizetett a többi versenyzőnek, hogy törjék össze magukat előtte, s Hamilton szerelőinek, hogy megálljon alatta az autó (bár ők lehet megtették maguktól tudván, hogy megy 😛)
Legalább az ötéves fiam nagyon boldog a fene se érti miért kezdett el Vettelnek szurkolni de hogy én nem mondtam neki az biztos lehet pont azért...
több mint 13 éve
3 pont csak, remélem a szerencse forgandó mert ez így....
több mint 13 éve
Kurva anyádat már tényleg Mezei.Már Kimi ünnepléséről is fettel jut az eszedbe te hozzá nem értő idióta majom.
Verd ki rá baszdmeg.
több mint 13 éve
Amugy meg Kimiiiiii 😊 Ha nem a VB mulna rajta belogdostem volna elsonek 😊
több mint 13 éve
MEEEEEGVAN!!!!
több mint 13 éve
Nevetséges a forma 1, nem tudom miért nézem... Vettelen Alonso 3 pontot tud hozni úgy, hogy a tizennyolcadik kör körül Vettel utolsó volt. (Mezei szerint ilyen kibaszott fantasztikus teljesítményt még nem látott a forma 1, mint Vettel rakéta autója... )
Legalább Kimi nyer 😊
több mint 13 éve
Hat 10 pont . Alonso megint mindent kihozott. HamiltonnK megint peche van. Vettel meg geci makos. Nem hiszem el...