Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 716
Ugyanezt csinálta pár verennyel ezelőtt 😀
több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Elképesztő, hogy Mezei nem érti miért jártak jól a kemény gumiszettet használók, és így főleg Vettel is. Ennél érthetőbben nem fogják neki elmagyarázni...

Do your job
több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 510 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Rikárdó az életével játszik 😀

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 015 — Axel Foley
Ezt a Karthikeyant el kellene küldeni dodgemezni inkább.

több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 150 — No one likes us, cause no one like us
Beszarok ekkora egy makkert mint ez a mocskos fritz...

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Karthikeyan megint alkotott 😂

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
- Hülkenberg Rosberg Di Resta Sennna Grosjean eddig 😒
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 150 — No one likes us, cause no one like us
Alo mi ellőzés te jó ééég 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Raikonnen mekkorát rajtolt

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
-1 😀
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Vettelre 20x szorzó van, Raikonen 25, Button 16 😀 pfffJayB
bet365ön 34szeres szorzó volt Szebásztiánra, meg is tettük 😀

JT Daniels fan
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Mostanában a retro-játékélmény kedvéért újra elkezdtem Carmageddon2-zni, érdekes lesz ezután az F1 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Vettelre 20x szorzó van, Raikonen 25, Button 16 😀 pfff
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 582 — Tyrone Creek
"Drive through for Muller, no points."

muhahahaha
több mint 13 éve
megvolt a második futam is. elismerem, hogy Muller hatalmas pilóta, de már megint elbaszta valaki versenyét, ezúttal Menüét. annyira, de annyira megnézném mit tudna ez az ember mondjuk a BMW-vel.

Oriola ugyanúgy nullázta a futamait, mint Norbi, így maradt 11 pont előny, a kétszeres szorzós Makaóra. D'Aste duplázott, ő feljött 13-ra Norbihoz képest. Makaóban jó időmérő kell, onnantól tartani lehet a pozíciót. Olyan, mint Monaco, csak szélesebb és roncsderbi esélyes.
több mint 13 éve
Fasza volt ez a futam, csak kár, hogy nem jött több pont. Müller kiforgatása maga volt a gyönyör! 😀catattack
visszakapta a franszia szlovákiát. csodálatos rajt volt, de az nagy negatívum, hogy elbaszódott a BMW.
több mint 13 éve
catattack 3 520
Fasza volt ez a futam, csak kár, hogy nem jött több pont. Müller kiforgatása maga volt a gyönyör! 😀
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Nem lehetne azt, hogy ezt a futamot áttegyék most hirtelen Monacoba? 😀
több mint 13 éve
szóval ha holnap előrejönne, akkor a RBR vezette magát át a mezőnyön.

bár úgyse fog, klasszikus Hermann pálya.shawnka
Kőkeményen fog menni, látványos és durva lesz de ez még mindig nem az amit várnék tőle. Minden mindegy versenyben Maldonado is jó. Nagy nyomás alatt, kiélezett vérre menő csatákat kell megvívnia hogy kiérdemelje az én elismerésemet ami persze szart sem ér de szerintem a legtöbben így vannak vele. 😊
több mint 13 éve
gdavid New England Patriots 3 919 — Patriots fan
A parc ferméből is kihozzák? Az érdekes, mert így nem tudom, hogy mi alapján indulhatna a versenyen, hisz a kvalifikációról kizárták. Persze tudom, hogy méltányossági alapon indulhat(na).

A váltón nem kell sokat állítani: vagy a hatodikat, hetediket húzzák kicsit hosszabbra, vagy a végáttételt. Én előbbit választanám, mert így az alacsonyabb fokozatokban nem változna meg az autó, a hosszú egyenesekben ugyanakkor lassabban érné el ugyanazt a sebességet, de legalább nem menne hosszú másodpercekig a lehatároláson. Fel kell húzni kb. 315-317-re, hátulról, DRS-sel ez már elég lehet. Körönként a változtatásokkal veszítenek valamennyit, de szerintem max. 1,5 tizedet.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Szujó jelenti:
"Christian Horner csapatfőnök úgy döntött, hogy nem a 24. rajtkockából indulnak, hanem kihozzák az autót a Parc Ferméből, ami a boxutcából való rajtolást jelenti a szabályok szerint. Valahogy így gondolkodhatnak: így mindent cserélhetnek az autón, akár az egész motort is (az egy évben felhasználható 8 darab közül betehetik a legjobb állapotban lévőt). De ami talán ennél is fontosabb, hozzányúlhatnak egy sor beállításhoz, például a sebességváltóhoz. Érdekes, hogy a pénteki szabadedzéseken végsebesség tekintetében a legrosszabb volt Sebastian Vettel. "Csak" 311.4 km/h-t mértek nála, míg ezen lista élén Perez végzett 322.5-tel. Vettelnek a futamon minél többet kell előznie (főleg a két, DRS-zónás hosszú egyenesben), azaz elengedhetetlen lesz számára a minél magasabb végsebesség. Ezt többek között a váltóáttételezés megváltoztatásával tudják elérni, amelyet nem tehetnének meg, ha vállalnák a rajtrácsra való felállást, így azonban igen, mert "büntetésből" a boxutcából fognak rajtolni.
Érthető, vagy inkább aludjak??? Mindenesetre jó kis futam lehet ebből, kíváncsian várom, hogy Vettel mire lesz képes egy olyan pályán, amelyen nem könnyű előzni, bár a két DRS-zóna tud javítani valamelyest az eddigi rossz statisztikai mutatókon."
több mint 13 éve
TorroRossok piros szonyeget fognak kiteriteni ugy engedik el. Senna, Mercik, sauberek , force indiak. Tippre mondjuk kb taktikaval elozi a felet.Toca
Force Indiák végsebessége alig nagyobb (2 km/h), Sennáról és a Sauberekről már írtam. Schumacher zavarhat be a képbe, de ő az két egyenes kivételével sokkal lassabb, és mivel Vettel jön majd hátulról a DRS is utóbbit fogja segíteni. Meg is érkeztünk a 10. hely környékére és marad még legalább 30 kör. Simán bent lesz az első hatban.

Nekem egyébként tökmindegy mi lesz, ha Lewis behúzza 😊

több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 109 — Vikings fan
TorroRossok piros szonyeget fognak kiteriteni ugy engedik el. Senna, Mercik, sauberek , force indiak. Tippre mondjuk kb taktikaval elozi a felet.
több mint 13 éve
Vettel végsebessége a legkisebb, az egyenesekben nehezebb dolga lesz azért ennél. Sokat segít a DRS, de nehezebb lesz. A kanyargós részeken valóban gyors, de ha valaki kicsit jobban védekezik és visszafogja a kanyarok előtt/ban, nehezen tudja érvényesíteni az előnyét a jobb kigyorsítás miatt. Remélem. 😀apeszos
Azért emeltem ki azt az 5 embert, mert náluk lehet problémája a végsebesség miatt. A többiek esetében 3-5 km/h a különbség, az kevés lesz, hogy visszatartsák. Főleg, hogy a RB hamarabb éri el a 310-15-ös tempót, mint az autók nagy része. A kigyorsításoknál a RB a legjobb, legstabilabb. Holnap meglátjuk igazam lesz-e 😊

@shawnka! Mondtam, hogy van eszük!

több mint 13 éve
hivatalos is: Vettel a boxból kezdi a holnapi futamot.