Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Ha van eszük (van), akkor a boxból fog indulni, így rögtön elkerülik az esetleges rajtbalesetet. Számolgattam az elmúlt 20-30 percben és kb. a 20-23. körre már a 10. hely körül lesz. A két Torro Rosso, a két Sauber és Senna lesz nehezebben előzhető a végsebesség miatt. A fiókcsapat nem lesz gond. A Sauberek a 2. és 3. szektorban sokkal lassabbak, a célegyenes végén lesznek megfogva és a DRS zónáig el is húz Vettel annyira, hogy nem tudnak majd visszajönni. Marad Senna, akit viszont nem tartok akkora versenyzőnek, hogy gondot okozzon. Tehát marad 32-35 köre, hogy minél több pontot szerezzen. Alonso nem fog sok pontot hozni rajta, már amennyiben hoz egyáltalán.

Annak viszont nem örülök, hogy Maldonado így Lewis mögül indul közvetlenül. Veszélyt érzek, balesetveszélyt.gdavid
Vettel végsebessége a legkisebb, az egyenesekben nehezebb dolga lesz azért ennél. Sokat segít a DRS, de nehezebb lesz. A kanyargós részeken valóban gyors, de ha valaki kicsit jobban védekezik és visszafogja a kanyarok előtt/ban, nehezen tudja érvényesíteni az előnyét a jobb kigyorsítás miatt. Remélem. 😀
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 109 — Vikings fan
Alonsonak dobogó kell . Ha Buttont lenyomja a rajtnal, amin nem lepodnek meg akkor ossze is fog jonni. Hamilton-webber duot mákkal/hibaval/Maldonadoval tudja osszehozni. Bar nagyon felek hogy valaki kiuti a rajtnal. Sauberek hatha fogjak majd Vettelt, meg a Mercik.
több mint 13 éve
gdavid New England Patriots 3 919 — Patriots fan
Ha van eszük (van), akkor a boxból fog indulni, így rögtön elkerülik az esetleges rajtbalesetet. Számolgattam az elmúlt 20-30 percben és kb. a 20-23. körre már a 10. hely körül lesz. A két Torro Rosso, a két Sauber és Senna lesz nehezebben előzhető a végsebesség miatt. A fiókcsapat nem lesz gond. A Sauberek a 2. és 3. szektorban sokkal lassabbak, a célegyenes végén lesznek megfogva és a DRS zónáig el is húz Vettel annyira, hogy nem tudnak majd visszajönni. Marad Senna, akit viszont nem tartok akkora versenyzőnek, hogy gondot okozzon. Tehát marad 32-35 köre, hogy minél több pontot szerezzen. Alonso nem fog sok pontot hozni rajta, már amennyiben hoz egyáltalán.

Annak viszont nem örülök, hogy Maldonado így Lewis mögül indul közvetlenül. Veszélyt érzek, balesetveszélyt.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Vettel feladata lerajtolni Karthiekyant! 😊JayB
Csak nem???apeszos
De bizony. 850 mili üzemanyag volt csak benne pedig körbe se ért.. Nagyon amatőr hiba a csapattól és nagy lehetőség. JayB
Nem tudok felhőtlenül boldogtalan lenni.... 😊😊

Egyébként kb a harmadik körben már 10.lesz legalább sajnos....
Hacsak meg nem fordítják az első kanyarban...,....csi77
Az nem baj, csak maradjon is ott.apeszos
Az viszont kérdés, hogy Alonso tud-e élni a ziccerrel, illetve, hogy Vettel mennyire közelíti meg. Mert csak ha nyerne, akkor hozhatna rajta elég pontot, mivel, ha nem esik ki Vettel sajnos 5-6-nál rosszabb nem lesz, sajna....csi77
Majd Massa lerendezi.. 😀
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 582 — Tyrone Creek
szóval ha holnap előrejönne, akkor a RBR vezette magát át a mezőnyön.

bár úgyse fog, klasszikus Hermann pálya.
több mint 13 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 426 — Anthony Richardson fan
Van Isten! 😀

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 146 — Bears & Illinois fan
Csak nem???apeszos
De bizony. 850 mili üzemanyag volt csak benne pedig körbe se ért.. Nagyon amatőr hiba a csapattól és nagy lehetőség. JayB

Az nem baj, csak maradjon is ott.apeszos
Az viszont kérdés, hogy Alonso tud-e élni a ziccerrel, illetve, hogy Vettel mennyire közelíti meg. Mert csak ha nyerne, akkor hozhatna rajta elég pontot, mivel, ha nem esik ki Vettel sajnos 5-6-nál rosszabb nem lesz, sajna....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Csak nem???apeszos

Az nem baj, csak maradjon is ott.
több mint 13 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 146 — Bears & Illinois fan
Csak nem???apeszos

Hacsak meg nem fordítják az első kanyarban...,....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Csak nem???apeszos
Remélem valaki megkoccolja kicsit valamelyik hátsó gumiját. Csak egy picike defektje legyen. Jujj, ez csúnya volt. Szégyellem is magam érte. Ja nem. Azért Horner megint kamuzott egyet, biztos ami biztos alapon.
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 716
Csak nem???apeszos
De bizony. 850 mili üzemanyag volt csak benne pedig körbe se ért.. Nagyon amatőr hiba a csapattól és nagy lehetőség.
több mint 13 éve
Csak nem???
több mint 13 éve
Vettel feladata lerajtolni Karthiekyant! 😊
több mint 13 éve
FIA meg vegye be tövig hogy képtelenek időben döntést hozni... Nem először.JayB
Ha Alonso vagy Hamilton lenne az alany már fél órával az időmérő után meglett volna.
több mint 13 éve
FIA meg vegye be tövig hogy képtelenek időben döntést hozni... Nem először.
több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Button nekem nagyon szürke és unalmas pilóta. Elfogadom, h az eltérő habitusa és a mentalitása nem jelenti azt h lassabb is, de azt hiszem nem néznék autóversenyt, ha csak Buttonok versenyeznének benne. Igaz én például Prost versenyzését sem kedveltem.
Nem vagyok Hamilton szurkoló, de az olyan pilótákat kedvelem jobban akik többet kockáztatnak és "csinálják" a versenyt maguk körül.
Boston
Meg tudlak érteni, mondjuk Button mikor jó formában van clutch pillanatokban rendre képes előzni.empty taxi
Tavaly volt egy versenye, amikor Vettelt az őrületbe kergette és végül meg is előzte. Na az tényleg hibátlan volt.

Do your job
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Button nekem nagyon szürke és unalmas pilóta. Elfogadom, h az eltérő habitusa és a mentalitása nem jelenti azt h lassabb is, de azt hiszem nem néznék autóversenyt, ha csak Buttonok versenyeznének benne. Igaz én például Prost versenyzését sem kedveltem.
Nem vagyok Hamilton szurkoló, de az olyan pilótákat kedvelem jobban akik többet kockáztatnak és "csinálják" a versenyt maguk körül.
Boston
Meg tudlak érteni, mondjuk Button mikor jó formában van clutch pillanatokban rendre képes előzni.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Gary Anderson, a BBC szakértője:
„Létezik egy spekuláció, miszerint van egy segédtank a Red Bull elejében, melyet arra használnak, hogy előre mozdítják a súlyelosztást azáltal, hogy az autó elejébe pumpálják át az olajat. Ha így járnak el, az ellentmond a szabályoknak, de én nem hiszem, hogy megszegnék azokat. A szabályok kimondják: a csapatoknak biztosítani kell azt, hogy az autók mindig is eleget tesznek a szabályoknak, és amennyiben rendelkeznének ezzel a rendszerrel, akkor az FIA tudna róla. Tudnának arról, hogy vajon van-e olyan pumpa, mely az autó hátuljából az elejéhez viszi az olajat, vagy az elejéből a hátuljához.”
😀
több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu

Do your job
több mint 13 éve
Én kedvelem Buttont de Hamilton egy korszakos zseni, normál körülmények közt nem kérdés a sorrend szerintem. JayB
Egy körön feltétlen igazad van. Versenytempóban nem feltétlen jobb Lajos szvsz és akk nem is beszéltünk arról h Button kevésbé autógyilkos.

Madden hates me.
több mint 13 éve
Én kedvelem Buttont de Hamilton egy korszakos zseni, normál körülmények közt nem kérdés a sorrend szerintem.
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 015 — Axel Foley
Vajon néha elgondolkodnak a Mclaren csapatnál, hogy Hamilton szinte mindig szarrá veri Buttont?Boston
Tavaly pont fordítva volt.empty taxi
Jaja. Buttonnak szar éve van sajnos nagyon. Jövőre bizonyíthat mint elsőszámú pilóta. Kicsit túltaktikázza sztem.

több mint 13 éve
Vajon néha elgondolkodnak a Mclaren csapatnál, hogy Hamilton szinte mindig szarrá veri Buttont?Boston
Tavaly pont fordítva volt.

Madden hates me.
több mint 13 éve
Beszéd beszéd beszéd ennyi meg annyi fejlesztés de sehol semmi...
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 582 — Tyrone Creek
Elég jó a BMW Kínában. Norbi 3. lett az időmérőn, ez a második futamra 8. helyet jelent. Pepe 7. és 4.