Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Autó- és motorsportok

21 feliratkozó

több mint 12 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Ésszerű döntés, amikor valós esélye volt a vb címre, akkor is szartak a fülcimpájára (és ép eszű ember a biztosra menve őt is támogatta volna pedig, főleg ahogyan az egyenlő bánásmódról papolnak folyton Hornerék), minden lehetséges módon kibasztak már vele Vettel javát keresve. Annyira meg már egyébként is megkopott a gyorsasága, hogy vb címre esélyes másik kocsiba aligha ülhet már, így én is itt hagynám a száguldó cirkuszt.Eazzy
Őszintén megmondva az is gáz, hogy a pilóták némelyikének még csókolom Mark bácsit kellene köszönniük, és nem azért, mert Webber annyira öreg.
Jól el esz ő a Porsénál pár évet, megírja az emlékiratait esetleg, aztán jöhetnek a boldog nyugdíjas évek.
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 279 — No one likes us, cause no one like us
Ésszerű döntés, amikor valós esélye volt a vb címre, akkor is szartak a fülcimpájára (és ép eszű ember a biztosra menve őt is támogatta volna pedig, főleg ahogyan az egyenlő bánásmódról papolnak folyton Hornerék), minden lehetséges módon kibasztak már vele Vettel javát keresve. Annyira meg már egyébként is megkopott a gyorsasága, hogy vb címre esélyes másik kocsiba aligha ülhet már, így én is itt hagynám a száguldó cirkuszt.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Webber és a KERS... Grosjeannak remélem összejön a W, Kimit meg jó lenne felhozni a dobogóra.gamerkr
Fura módon ez is folyton neki okoz jelentős problémát csak...Eazzy
Lehet, hogy ez is bejátszott a visszavonulásba?
több mint 12 éve
Webber és a KERS... Grosjeannak remélem összejön a W, Kimit meg jó lenne felhozni a dobogóra.gamerkr
Fura módon ez is folyton neki okoz jelentős problémát csak...

több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 393 — Bears & Illinois fan
Hijj, Hamilton kis kört ment! Hála istennek Vettelke továbbra sem tudja bevenni a magyar pályát, és remélem ez megmarad holnap is. Azt mondjuk sehol nem látom, hogy idén hogy tudja egyébként a nagy hátrány miatt bárki is befogni a fritzet...Eazzy
Grozsán van mellette, ez nem életbiztosítás........

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 943 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Webber és a KERS... Grosjeannak remélem összejön a W, Kimit meg jó lenne felhozni a dobogóra.

több mint 12 éve
Hijj, Hamilton kis kört ment! Hála istennek Vettelke továbbra sem tudja bevenni a magyar pályát, és remélem ez megmarad holnap is. Azt mondjuk sehol nem látom, hogy idén hogy tudja egyébként a nagy hátrány miatt bárki is befogni a fritzet...

több mint 12 éve

Pfúú azért, ez nagyon durván jól néz ki!
több mint 12 éve
Duff Seattle Seahawks 3 539
Helyes. Végre egy normális, versenyzésre alkalmas pálya amin előzni is lehet.
több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 330 — Eagles fan
Visszatér jövőre az A1 ring a Forma1-be.

Nem tudom ki hogy van vele, de ez a pálya szenzációs.

tüsi91
Még PS 1-sen megvan a F1 2000-es játék, azon ez a pálya nem a kedvencem....😊csi77
Én szerettem ...könnyű és gyors. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 393 — Bears & Illinois fan

tüsi91
Még PS 1-sen megvan a F1 2000-es játék, azon ez a pálya nem a kedvencem....😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023

több mint 12 éve
HanSolo New England Patriots 652
 www.nemzetisport.hu/egyeb_auto_motor/szupersport-szornyu-baleset-toroltek-a-moszvai-futamot-2264183

RIPAmadeus91
RIP
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 831
 www.nemzetisport.hu/egyeb_auto_motor/szupersport-szornyu-baleset-toroltek-a-moszvai-futamot-2264183

RIP
több mint 12 éve
 www.f1-live.hu/f1-hirek/breking-vadat-emeltek-bernie-ecclestone-ellen-egy-uj-forma-1-kezdodhet/

"A szóvivő hivatalosan is megerősítette, hogy a német bíróság vesztegetés címén vádat emelt a brit milliárdos ellen."
több mint 12 éve

Nagyon hasonlít Putyinra!
Lehet, hogy rokonok?
Szerintem, ha már mindenképpen kell egy orosz a sorozatba, akkor inkább Petrov!laccoo74
A srác már tavaly is olyat ment az AutoGP-ben, amit sokan a 20-as éveik közepén nem tudnának. Az egyik legtehetségesebb, legelszántabb fiatal pilóta, sokkal jobb lesz, mint Petrov valaha volt.shawnka
Jövőre valószínűleg kiderül, hogy mennyit ér a tehetsége a nagyok között.
Vettelovics lesz, vagy Chiltonovics?
több mint 12 éve
http://images.nonf1.com/2013/04/10/Sergey_Sirotkin_Borotsya_za_pobedy_nam_vpolne_po_silam.jpg
Lehet, hogy rokonok?
Szerintem, ha már mindenképpen kell egy orosz a sorozatba, akkor inkább Petrov!laccoo74
Te láttad már valaha versenyezni a gyereket vagy csak random szófosásod van?Schleck
nyilván te már teljesen képben vagy a fiatalembert illetően, hogy eljátszhasd itt a megmondóembert.Amadeus91
Jól látod.Schleck
de a lényeg, hogy akkor is eljátszanád, ha nem lennél tisztában vele. Már csak a blöff kedvéért is.
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
http://images.nonf1.com/2013/04/10/Sergey_Sirotkin_Borotsya_za_pobedy_nam_vpolne_po_silam.jpg
Lehet, hogy rokonok?
Te láttad már valaha versenyezni a gyereket vagy csak random szófosásod van?Schleck
nyilván te már teljesen képben vagy a fiatalembert illetően, hogy eljátszhasd itt a megmondóembert.Amadeus91
Jól látod.

több mint 12 éve
Lehet, hogy rokonok?
nyilván te már teljesen képben vagy a fiatalembert illetően, hogy eljátszhasd itt a megmondóembert.
több mint 12 éve
zsomborparrag Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 702 — Tyrone Creek

Lehet, hogy rokonok?
A srác már tavaly is olyat ment az AutoGP-ben, amit sokan a 20-as éveik közepén nem tudnának. Az egyik legtehetségesebb, legelszántabb fiatal pilóta, sokkal jobb lesz, mint Petrov valaha volt.
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Lehet, hogy rokonok?
Te láttad már valaha versenyezni a gyereket vagy csak random szófosásod van?

több mint 12 éve

Lehet, hogy rokonok?
Szerintem, ha már mindenképpen kell egy orosz a sorozatba, akkor inkább Petrov!
több mint 12 éve
 www.f1-live.hu/f1-hirek/szirotkin-lehet-a-kovetkezo-raikkonen-csak-szimat-es-tehetseg-kell/

Szergej kicsit lenni fiatalka a Forma-1!Nyet?
De most komolyan, ennyire nem gondolkodik senki sem a Saubernél, sem az oroszoknál?
A gyerek jövőre lesz 18 éves.Még cigit sem vehetne a tlafikban, és már vezetni akar a királykategóriában?
Csúnya bukta lesz ennek a vége, csak bízni tudok benne, hogy NEM halálos!
Csak szimat, és tehetség, meg pénz és sárm!laccoo74
tekintve, hogy az apja életben tartotta a Saubert, Oroszországnak meg kell egy pilóta, hogy lehessen kinek csápolni Szocsiban, így érthető, hogy benyomják. A többi pedig csak rajta múlik.
több mint 12 éve
 www.f1-live.hu/f1-hirek/szirotkin-lehet-a-kovetkezo-raikkonen-csak-szimat-es-tehetseg-kell/

Szergej kicsit lenni fiatalka a Forma-1!Nyet?
De most komolyan, ennyire nem gondolkodik senki sem a Saubernél, sem az oroszoknál?
A gyerek jövőre lesz 18 éves.Még cigit sem vehetne a tlafikban, és már vezetni akar a királykategóriában?
Csúnya bukta lesz ennek a vége, csak bízni tudok benne, hogy NEM halálos!
Csak szimat, és tehetség, meg pénz és sárm!