Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 13 éve
Én emlékszem egy Alonso/Briatore féle Renault felfüggesztésre is...Többek között ezért nem ismerem el Vettelt feltétel nélkül mint világbajnokot. Mindenki tudja, hogy csalnak, hogy Horner hazudik, Marko meg ostoba is. Mégsem hibáztatom őket. Ha megtehetik, ugyan miért ne? Ha ennek ellenére ott ültök/ülünk a TV előtt minden futamon? A legnagyobb ludas az FIA, mert hagyják.apeszosEz így van. Ők próbálják feszengetni a határokat. Ezt is kell tenni, kitalálni valamit a többiek előtt. Ott volt a Brawn gp-s dupla diffuzor ami bajnokot csinált Button-bol, ennek a befújt változata, f csatorna, flexibilis szárnyak, lyukas padlólemez motorvezérlés, dupla drs, coanda kipufogó... Ezek közül mennyit köszönhetünk a Ferrarinak? 0! Ők inkább egy olyan felfüggesztést kezdtek használni amit utoljára a Minardi alkalmazott 😀 Ha egy csapat az FIA előtt jár két lépéssel az nem feltétlenül csalás de sajnos egyre inkább ezeken van a mai f1-ben a hangsúly, világbajnokságok múlnak ezeken. Ezeknek nagyrészét úgy is betiltják vagy már megtették de nem máról holnapra...JayB
több mint 13 éve
az egesz szarny reszleg lejjebb van. Az uzemanyagnal mire gondolsz? Atpumpal? 😊Inkább az állítható hasmagassághoz. Üzemanyag variáció...apeszosmarmint a szarny leultetesehez?endorphynKonkrétumot nem találtam róla, még Wéber Gabi sem fejtette meg de bizonyos elméletek szerint ehhez van köze:érdekes (a sárgát tessék nézni)Az mi lehet?endorphyn
JayB
JayB
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Inkább az állítható hasmagassághoz. Üzemanyag variáció...marmint a szarny leultetesehez?endorphynKonkrétumot nem találtam róla, még Wéber Gabi sem fejtette meg de bizonyos elméletek szerint ehhez van köze:érdekes (a sárgát tessék nézni)Az mi lehet?endorphyn
JayB
JayB
több mint 13 éve
marmint a szarny leultetesehez?Konkrétumot nem találtam róla, még Wéber Gabi sem fejtette meg de bizonyos elméletek szerint ehhez van köze:érdekes (a sárgát tessék nézni)Az mi lehet?endorphyn
JayB
JayB
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
Na de ez ritka ronda ha a jovo. Amugy azon gondolkodtam, hogy a modellezo direkt ennyire csunyan gyurte -e meg a Nurbs feluletet a progiban vagy csak igy sikerult.A jövő!érdekes (a sárgát tessék nézni)Az mi lehet?endorphyn
JayB
😀Greengo
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
én mind2-t 😛Stoner után meg visszavonul Biaggi isAsbeeEgyiket sem fogom sajnálni 😊 😛Cowboykarcsi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Stoner után meg visszavonul Biaggi isAsbeeEgyiket sem fogom sajnálni 😊 😛
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Stoner után meg visszavonul Biaggi is
több mint 13 éve
www.f1hirek.hu/f1/20121107-f1-a-szerencse-foglya-abudzabi-gorbe-tukor.htmla cikk a nyugalom megzavarására alkalmas! ezt ki írta? gyula, mezei? hányinger...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Többek között ezért nem ismerem el Vettelt feltétel nélkül mint világbajnokot. Mindenki tudja, hogy csalnak, hogy Horner hazudik, Marko meg ostoba is. Mégsem hibáztatom őket. Ha megtehetik, ugyan miért ne? Ha ennek ellenére ott ültök/ülünk a TV előtt minden futamon? A legnagyobb ludas az FIA, mert hagyják.apeszosEz így van. Ők próbálják feszengetni a határokat. Ezt is kell tenni, kitalálni valamit a többiek előtt. Ott volt a Brawn gp-s dupla diffuzor ami bajnokot csinált Button-bol, ennek a befújt változata, f csatorna, flexibilis szárnyak, lyukas padlólemez motorvezérlés, dupla drs, coanda kipufogó... Ezek közül mennyit köszönhetünk a Ferrarinak? 0! Ők inkább egy olyan felfüggesztést kezdtek használni amit utoljára a Minardi alkalmazott 😀 Ha egy csapat az FIA előtt jár két lépéssel az nem feltétlenül csalás de sajnos egyre inkább ezeken van a mai f1-ben a hangsúly, világbajnokságok múlnak ezeken. Ezeknek nagyrészét úgy is betiltják vagy már megtették de nem máról holnapra...
több mint 13 éve
Többek között ezért nem ismerem el Vettelt feltétel nélkül mint világbajnokot. Mindenki tudja, hogy csalnak, hogy Horner hazudik, Marko meg ostoba is. Mégsem hibáztatom őket. Ha megtehetik, ugyan miért ne? Ha ennek ellenére ott ültök/ülünk a TV előtt minden futamon? A legnagyobb ludas az FIA, mert hagyják.
több mint 13 éve
Konkrétumot nem találtam róla, még Wéber Gabi sem fejtette meg de bizonyos elméletek szerint ehhez van köze:érdekes (a sárgát tessék nézni)Az mi lehet?endorphyn
JayB
több mint 13 éve
A jövő!érdekes (a sárgát tessék nézni)Az mi lehet?endorphyn
JayB
😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
érdekes (a sárgát tessék nézni)Az mi lehet?
JayB
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
érdekes (a sárgát tessék nézni)Megmondom őszintén most kurva sokan lefognak szólni,de én nem tudom elképzelni hogy ez a RB nem szabálytalanul hajlong. 2 versenyen volt hogy egyszer szikrázik a kocsi majd 2 kör múlva nem. Magyarázhatják így , úgy,de még releváns magyarázatot azon kívül hogy hopp visszább vették a hasmagasságot nem találtam.
JayB
több mint 13 éve
Bár nagyon távoli de esőt jósolnak a Brazil nagydíjra.
több mint 13 éve
Van az nyugodtan ketto is. Igazabol Schumi akkor a csucson volt, de emlekezz vissza, hogy Kiminel olyan mennyisegu hiba volt, hogy mar akkor latszott ez fogja elvenni a VB-jet. Meg is tortent szepen, de persze nem lehet csak erre fogni. Az viszont igaz, hogy a masodik VB elvesztes meg durvabb volt. Ott mar Kimirol mint orok pechesrol beszeltek Palikek es persze mindenki mas is. Mondjuk nem keserges miatt mondom, csak ha mar kocsik vs pilota vita ment.Inkább 1 az a 2, mert a 2003-as évben sajnos még Schumaheré volt a jobb autó, de csak a végére tudta ezt kihozni belőle. 2005-ben a leggyorsabb autó volt a mezőny 4-5. versenyétől, csak a megbízhatósággal voltak bajok valóban (+1 a gumikon ment el...). csi77Ket VB-je ment el Kiminek a McLarennel az uber megbizhatatlan auto miatt! Emlekszem milyen idegbeteg voltam az X-ik kiallasa - leallas miatt..endorphynDe a Mclarennel nem tette, a kis áruló....😊csi77Webber és a red bull kisöpört mindenkit Vettel elől...undorító 1 csapat. Maldonado-Massat is próbálta kiütni, majd "nem tudta" kikerülni Grosjeant..Kimi már a Ferrarival is megnyerte volna. 😛somoskovig
Alonso egész évben 110%ot hoz. Red bullal már rég megnyerte volna VBt.Kroos
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
HVG összefoglaló Raikkonen eddigi pályafutásáról
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Még annyit hozzátennék, hogy amikor megérdemelte volna (2003, 2005) nem lett vb, viszont 2007-ben az összeesküvés elméletem miatt (a Mclaren kizárása elkerülésért nem lehetett vb Hamilton, de Alonso sem) megnyerte a címet úgy, hogy két versennyel a vége előtt 17 pont volt a hátránya.....Inkább 1 az a 2, mert a 2003-as évben sajnos még Schumaheré volt a jobb autó, de csak a végére tudta ezt kihozni belőle. 2005-ben a leggyorsabb autó volt a mezőny 4-5. versenyétől, csak a megbízhatósággal voltak bajok valóban (+1 a gumikon ment el...). csi77Ket VB-je ment el Kiminek a McLarennel az uber megbizhatatlan auto miatt! Emlekszem milyen idegbeteg voltam az X-ik kiallasa - leallas miatt..endorphynDe a Mclarennel nem tette, a kis áruló....😊csi77Webber és a red bull kisöpört mindenkit Vettel elől...undorító 1 csapat. Maldonado-Massat is próbálta kiütni, majd "nem tudta" kikerülni Grosjeant..Kimi már a Ferrarival is megnyerte volna. 😛somoskovig
Hát a Mclaren "megúszta" a botrányt egy horror pénzbüntivel, de Hamilton leadta 17 pontos előnyét.....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
5 futam óta várom a vettel nullázást, sztem a kövi kettőből vmeiken meglesz és alonso VB! ennyi mázli nem létezik ami neki van, ebből a sors fog még elvenni. peachA próféta szóljon belőled! DE nem így lesz sajnos....😕
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Inkább 1 az a 2, mert a 2003-as évben sajnos még Schumaheré volt a jobb autó, de csak a végére tudta ezt kihozni belőle. 2005-ben a leggyorsabb autó volt a mezőny 4-5. versenyétől, csak a megbízhatósággal voltak bajok valóban (+1 a gumikon ment el...).Ket VB-je ment el Kiminek a McLarennel az uber megbizhatatlan auto miatt! Emlekszem milyen idegbeteg voltam az X-ik kiallasa - leallas miatt..endorphynDe a Mclarennel nem tette, a kis áruló....😊csi77Webber és a red bull kisöpört mindenkit Vettel elől...undorító 1 csapat. Maldonado-Massat is próbálta kiütni, majd "nem tudta" kikerülni Grosjeant..Kimi már a Ferrarival is megnyerte volna. 😛somoskovig
Hajrá Bad Bones!
több mint 13 éve
5 futam óta várom a vettel nullázást, sztem a kövi kettőből vmeiken meglesz és alonso VB! ennyi mázli nem létezik ami neki van, ebből a sors fog még elvenni. peachAzt várom hogy Maldonadot/Hamiltont próbálja úgy megelőzni ahogy Buttont kirakták volna a palánkra az fix
több mint 13 éve
5 futam óta várom a vettel nullázást, sztem a kövi kettőből vmeiken meglesz és alonso VB! ennyi mázli nem létezik ami neki van, ebből a sors fog még elvenni.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Legalább van közös témájuk Hamival/Alonsoval , how the McLaren srew my WC...Ket VB-je ment el Kiminek a McLarennel az uber megbizhatatlan auto miatt! Emlekszem milyen idegbeteg voltam az X-ik kiallasa - leallas miatt..endorphynDe a Mclarennel nem tette, a kis áruló....😊csi77Webber és a red bull kisöpört mindenkit Vettel elől...undorító 1 csapat. Maldonado-Massat is próbálta kiütni, majd "nem tudta" kikerülni Grosjeant..Kimi már a Ferrarival is megnyerte volna. 😛somoskovig
JayB