Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
6 hónapja
Ez elég amatőr volt Larsontól. 😀
6 hónapja
Bazskitól a földy attila reference:dd " szép tiszta a rajt"
6 hónapja
Gecc itt több minden van mint az F1-ben egész évben.....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
Larsson mehet Nascarozni
6 hónapja
Jól láttam szőke spinkó Newgarden egyik szerelője?
Draft

6 hónapja
Most meg Veekay forog meg a pit lane-en. Mi a fene történik Indianapolisban?!Káosz és akkor még finom voltam
Mikey
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

6 hónapja
Rossiéknál meg mi történik. 😮Enyhe tűzeset
Mikey
Draft

6 hónapja
Most meg Veekay forog meg a pit lane-en. Mi a fene történik Indianapolisban?!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
6 hónapja
Rossiéknál meg mi történik. 😮
6 hónapja
Akármi is lesz ezen az Indy 500-on, McLaughliné a Citrom-díj egyértelműen.Meg persze az időjárásé, hogy nem engedi Larsonnak megcsinálni a duplát.
6 hónapja
Indy 500, 2 kocsi már a felvezető körben meghalt 😀 😀 😀 😀SMCL-é nagy chokerkedés volt
Kampman
6 hónapja
de még mennyire....Ribancnak lenni is lehet végülis egy tudás 😀Akkor őt választanám, valamit nagyon tudhat! 😉a leglényegesebb kérdés az Monacoban ma, hogy LEC vagy NOR nőjét dugnám-e 😊Hat, Norris nojevel nem biztos, hogy jol jarnal, miatta volt orszagos balhe nehany eve, hogy Joao Felixszel volt, kozben meg vegigcsalta ot a fel sportvilaggal (video is van nehany sztorirol 😀) olyan laza 19-20 evesen mindezt, orszagos kurva hireben all, meg ot-het ev, es garantalt onlyfans. 😀
NB2
Stez
Klaci79
Toca
6 hónapja
Annyit tudok még elképzelni, hogy esetleg úgy gondolják, ha most igenis kisajtolják Martinból a szerződését, ha akarja ha nem, azzal elveszik a kedvét a Martin után következő motorosoknak, hogy adott helyzetben valami hasonló ötlete támadjon.ugyanezt írtam egy másik helyre...Mondjuk olyan szempontból én az Apriliat se értem, hogy miért is jó egy versenyzőt mindenképp a csapatnál tartani, aki amúgy ennyire menne. El bírom képzelni, hogy milyen fasza lesz majd a hangulat a garázsban, ha a spanyol visszatér.Nem figyeltem, de láttam. Nem ezért írtam, de ugyanaz járt a fejemben. Ennyit Martin kiugrási kísérletéről.A motodzsípí hétvége három legnagyobb vesztese Quartararo, Bagnaia és Martin.Azt nem tudom figyeltétek-e, hogy a befutó után Bez még vissza se ért a levezető körről. Rivola már beszólt Martinnak. 😀
slowmotion
Jan
slowmotion
Cowboykarcsi90
NB2
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
6 hónapja
Szerintem nem akarják már mindenáron ott tartani.Mondjuk olyan szempontból én az Apriliat se értem, hogy miért is jó egy versenyzőt mindenképp a csapatnál tartani, aki amúgy ennyire menne. El bírom képzelni, hogy milyen fasza lesz majd a hangulat a garázsban, ha a spanyol visszatér.Nem figyeltem, de láttam. Nem ezért írtam, de ugyanaz járt a fejemben. Ennyit Martin kiugrási kísérletéről.A motodzsípí hétvége három legnagyobb vesztese Quartararo, Bagnaia és Martin.Azt nem tudom figyeltétek-e, hogy a befutó után Bez még vissza se ért a levezető körről. Rivola már beszólt Martinnak. 😀
slowmotion
Jan
slowmotion
Cowboykarcsi90
Az elég beszédes, hogy hosszú idő után megnyernek egy futamot, és a főnöknek nem azaz első dolga hogy gratulál a győztes versenyzőjének, hanem hogy üzen a másiknak.
Nyilván nem az van, hogy az Aprilia mostantól a vb-ért megy, de az bebizonyosodott, hogy amire hivatkozva Martin le akar lépni, az nem igaz. Adott körülmények között tudnak versenyképesek lenni. Ettől kezdve Martinnál a labda, neki kell(ene) bizonyítani, de szerintem nem lesz itt már semmi, el fog menni ... (és ahova megy, ott is hisztizni fog, ha nem a mezőny legjobb motorját teszik alá)
6 hónapja
Azèrt ezt mèg Norris sem tudta elszúrni 🤪
6 hónapja
ugyanezt írtam egy másik helyre...Mondjuk olyan szempontból én az Apriliat se értem, hogy miért is jó egy versenyzőt mindenképp a csapatnál tartani, aki amúgy ennyire menne. El bírom képzelni, hogy milyen fasza lesz majd a hangulat a garázsban, ha a spanyol visszatér.Nem figyeltem, de láttam. Nem ezért írtam, de ugyanaz járt a fejemben. Ennyit Martin kiugrási kísérletéről.A motodzsípí hétvége három legnagyobb vesztese Quartararo, Bagnaia és Martin.Azt nem tudom figyeltétek-e, hogy a befutó után Bez még vissza se ért a levezető körről. Rivola már beszólt Martinnak. 😀
slowmotion
Jan
slowmotion
Cowboykarcsi90
6 hónapja
Mondjuk olyan szempontból én az Apriliat se értem, hogy miért is jó egy versenyzőt mindenképp a csapatnál tartani, aki amúgy ennyire menne. El bírom képzelni, hogy milyen fasza lesz majd a hangulat a garázsban, ha a spanyol visszatér.Nem figyeltem, de láttam. Nem ezért írtam, de ugyanaz járt a fejemben. Ennyit Martin kiugrási kísérletéről.A motodzsípí hétvége három legnagyobb vesztese Quartararo, Bagnaia és Martin.Azt nem tudom figyeltétek-e, hogy a befutó után Bez még vissza se ért a levezető körről. Rivola már beszólt Martinnak. 😀
slowmotion
Jan
slowmotion
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
6 hónapja
Nem figyeltem, de láttam. Nem ezért írtam, de ugyanaz járt a fejemben. Ennyit Martin kiugrási kísérletéről.A motodzsípí hétvége három legnagyobb vesztese Quartararo, Bagnaia és Martin.Azt nem tudom figyeltétek-e, hogy a befutó után Bez még vissza se ért a levezető körről. Rivola már beszólt Martinnak. 😀
slowmotion
Jan
6 hónapja
A motodzsípí hétvége három legnagyobb vesztese Quartararo, Bagnaia és Martin.Azt nem tudom figyeltétek-e, hogy a befutó után Bez még vissza se ért a levezető körről. Rivola már beszólt Martinnak. 😀
slowmotion
6 hónapja
Wéber rosszul mondta.Wéber azt mondta, hogy ha nem jön második pitstopra, akkor kapott volna 30mp büntit, és ugyanaz lett volna a végeredmény, szóval inkább korrekt volt.ez korrekt volt a RB-tól, hogy Norrist lengessék leMeg hogy ne zárják ki Maxet.
petey
(Ha tippelnem kéne ez fontosabb volt)
Jughead
vpi
www.formula1.com/en/latest/article/explained-what-is-the-new-two-stop-rule-for-the-monaco-grand-prix-and-how.1qropbdmR05S3BqgYsHtpE
6 hónapja
Wéber azt mondta, hogy ha nem jön második pitstopra, akkor kapott volna 30mp büntit, és ugyanaz lett volna a végeredmény, szóval inkább korrekt volt.ez korrekt volt a RB-tól, hogy Norrist lengessék leMeg hogy ne zárják ki Maxet.
petey
(Ha tippelnem kéne ez fontosabb volt)
Jughead
6 hónapja
Ribancnak lenni is lehet végülis egy tudás 😀Akkor őt választanám, valamit nagyon tudhat! 😉a leglényegesebb kérdés az Monacoban ma, hogy LEC vagy NOR nőjét dugnám-e 😊Hat, Norris nojevel nem biztos, hogy jol jarnal, miatta volt orszagos balhe nehany eve, hogy Joao Felixszel volt, kozben meg vegigcsalta ot a fel sportvilaggal (video is van nehany sztorirol 😀) olyan laza 19-20 evesen mindezt, orszagos kurva hireben all, meg ot-het ev, es garantalt onlyfans. 😀
NB2
Stez
Klaci79