Autó- és motorsportok
bár valami lehetett a 3. szektorban, de erre nincs magyarázat
Nesze neked Monaco....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
Már rég meg akartam kérdezni, tudja valaki, hogy Martin miért ellenkező oldalról száll fel a motorra, mint mindenki más?Tudni nem tudom, de ballábas haverom is fordítva szállt bringára. Megszokás.
Jan
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Aleix Esp nagyon rosszul rajtolt, de a negyedik körtől iszonyat tempót ment.
Marquez nagyot rajtolt és a végén megtörte Acostát is.
A Ducatik ma nem voltak jók, valahogy nem fekszik annyira nekik a pálya, elszürkültek a mezőnyben.
Martin okosan nem erőltette túl, így hogy a sűrűjéből indult.
Fernandez, Binder és az olasz is!
mi volt itt!
www.crash.net/motogpÉn most Bestiat olvastam több helyen, mint potenciális utód. Őt mondjuk megnézném azon a motoron.Na és akkor vajon ki érkezik a helyére?🚨 BREAKING: @AleixEspargaro announces that he will retire at the end of the season🚨#GrazieCapitano | #CatalanGP 🏁 pic.twitter.com/cpt8ziipiB
— MotoGP™🏁 (@MotoGP) May 23, 2024
zacknorb
Cowboykarcsi90
rob3r7o
www.crash.net/motogp/news/1046664/1/2025-motogp-rider-line-who-confirmed-and-rumoured-2025-grid
Szerkesztette: Willie Parker
Én most Bestiat olvastam több helyen, mint potenciális utód. Őt mondjuk megnézném azon a motoron.Na és akkor vajon ki érkezik a helyére?🚨 BREAKING: @AleixEspargaro announces that he will retire at the end of the season🚨#GrazieCapitano | #CatalanGP 🏁 pic.twitter.com/cpt8ziipiB
zacknorb
Cowboykarcsi90
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
Na és akkor vajon ki érkezik a helyére?🚨 BREAKING: @AleixEspargaro announces that he will retire at the end of the season🚨#GrazieCapitano | #CatalanGP 🏁 pic.twitter.com/cpt8ziipiB
zacknorb
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
🚨 BREAKING: @AleixEspargaro announces that he will retire at the end of the season🚨#GrazieCapitano | #CatalanGP 🏁 pic.twitter.com/cpt8ziipiB
Just NASCAR thingsNEWS: Ricky Stenhouse Jr. has been fined $75,000 for violating the NASCAR Member Code of Conduct at North Wilkesboro Speedway.Agyba-főbe mutogatják a NASCAR hivatalos oldalain hogy végre történt valami, erre megbüntetik. Fuck logic.
Additionally, four-race and eight-race suspensions have been issued to two crew members of the No. 47 team.
zacknorb
Mikey
Szerkesztette: zacknorb
NEWS: Ricky Stenhouse Jr. has been fined $75,000 for violating the NASCAR Member Code of Conduct at North Wilkesboro Speedway.Agyba-főbe mutogatják a NASCAR hivatalos oldalain hogy végre történt valami, erre megbüntetik. Fuck logic.
Additionally, four-race and eight-race suspensions have been issued to two crew members of the No. 47 team.
zacknorb
Általában csak összefoglalót nézek, ott no problemén azért az özönvizet elkerültem volnaLátom az All-Star verseny után, amit végül Logano húzott be volt egy kis "mi van? Mi van?" Stenhouse és Kyle Busch között.Jobban is lecsaphatta volna!
iktriad
Mindent összevetve király kis versenyhétvége lett belőle.
🤘 gaben 🤘
zacknorb
Szerkesztette: 🤘 gaben 🤘
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
én azért az özönvizet elkerültem volnaLátom az All-Star verseny után, amit végül Logano húzott be volt egy kis "mi van? Mi van?" Stenhouse és Kyle Busch között.Jobban is lecsaphatta volna!
iktriad
🤘 gaben 🤘
Látom az All-Star verseny után, amit végül Logano húzott be volt egy kis "mi van? Mi van?" Stenhouse és Kyle Busch között.Jobban is lecsaphatta volna!
iktriad
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
Kyle Busch and Ricky Stenhouse Jr. fight after the All-Star Race. pic.twitter.com/IJMttBw90W
— Jordan Bianchi (@Jordan_Bianchi) May 20, 2024
The Firestone Fast Six 👇
— NTT INDYCAR SERIES (@IndyCar) May 19, 2024
➖ @smclaughlin93
➖ @12WillPower
➖ @josefnewgarden
➖ @AlexanderRossi
➖ @KyleLarsonRacin
➖ @SantinoFerrucci
📺: #Indy500 qualifying on NBC and Peacock pic.twitter.com/zKQLj15TIN
KYLE LARSON TO THE TOP!
— INDYCAR on NBC (@IndyCaronNBC) May 19, 2024
He's LOCKED IN TO THE FAST SIX! #Indy500
📺 : NBC and Peacock pic.twitter.com/3Edh1WdAfb
Közepes gumikon az RB jobb, de kemény keveréken a McLaren sokkal jobban érzi magát...Üdítő látni, hogy eltűnt Max fölénye. 😀És Ti még azt hihettétek ironizálok.
Jughead
Jughead
Jövőhéten Monaco....előzés nuku....max baleset és/vagy eső ami izgalmat hozhat...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
Üdítő látni, hogy eltűnt Max fölénye. 😀És Ti még azt hihettétek ironizálok.
Jughead