Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
6 hónapja
Akkor őt választanám, valamit nagyon tudhat! 😉a leglényegesebb kérdés az Monacoban ma, hogy LEC vagy NOR nőjét dugnám-e 😊Hat, Norris nojevel nem biztos, hogy jol jarnal, miatta volt orszagos balhe nehany eve, hogy Joao Felixszel volt, kozben meg vegigcsalta ot a fel sportvilaggal (video is van nehany sztorirol 😀) olyan laza 19-20 evesen mindezt, orszagos kurva hireben all, meg ot-het ev, es garantalt onlyfans. 😀
NB2
Stez
6 hónapja
a leglényegesebb kérdés az Monacoban ma, hogy LEC vagy NOR nőjét dugnám-e 😊Hat, Norris nojevel nem biztos, hogy jol jarnal, miatta volt orszagos balhe nehany eve, hogy Joao Felixszel volt, kozben meg vegigcsalta ot a fel sportvilaggal (video is van nehany sztorirol 😀) olyan laza 19-20 evesen mindezt, orszagos kurva hireben all, meg ot-het ev, es garantalt onlyfans. 😀
NB2
6 hónapja
a leglényegesebb kérdés az Monacoban ma, hogy LEC vagy NOR nőjét dugnám-e 😊Én bevállalnám a hercegnét is. Monaco-ban jó lenni 2. helyezettnek is. 😀
NB2
6 hónapja
Hamiltonnak ennyire nem volt tempója?Leclerc miatt szerintem ő nem mehetett, mert akkor Max nem tartotta volna fel Norris-t.
steelwolf
6 hónapja
a leglényegesebb kérdés az Monacoban ma, hogy LEC vagy NOR nőjét dugnám-e 😊
6 hónapja
Hamiltonnak ennyire nem volt tempója?
6 hónapja
Pár éve mondta vlmelyik csapat vezetője, hogy tudomásul kell venni, hogy Monacoban szombaton van a verseny, vasárnap a kerékcsere.
6 hónapja
Szerintem arra várt leginkább, hogy a mögötte felgyülemlő hármas neki essen egymásnak. Hátha ki jön belőle bármi.Jah, igaz, a lenyeg, hogy arra vart, hatha valaki kamikazezik egyet. xDde csak pirossal nyerhetett volna már, mert SC előnye nem volt márKivartak, hatha tortenik a palyan valami es a belassitott mezony mellett jol is kijohet a dologbol. Igazabol nem veszitett semmit sem azzal, hogy nem jott ki hamarabb.okMIVAN????Mert ketszer ki kell allni, ez a szabaly. Maxnak csak egy volt.
MIÉRT HOZZÁK LE????!!
Kampman
Stez
Viszont volt így értelme kint hagyni, hogy az utolsó körben kellett kijönnie?
Kampman
Stez
NB2
Stez
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
6 hónapja
Mesterséges eső kellene mert akkor legalább van egy kis izgalom a pályán
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
Jah, igaz, a lenyeg, hogy arra vart, hatha valaki kamikazezik egyet. xDde csak pirossal nyerhetett volna már, mert SC előnye nem volt márKivartak, hatha tortenik a palyan valami es a belassitott mezony mellett jol is kijohet a dologbol. Igazabol nem veszitett semmit sem azzal, hogy nem jott ki hamarabb.okMIVAN????Mert ketszer ki kell allni, ez a szabaly. Maxnak csak egy volt.
MIÉRT HOZZÁK LE????!!
Kampman
Stez
Kampman
Stez
NB2
6 hónapja
de csak pirossal nyerhetett volna már, mert SC előnye nem volt márKivartak, hatha tortenik a palyan valami es a belassitott mezony mellett jol is kijohet a dologbol. Igazabol nem veszitett semmit sem azzal, hogy nem jott ki hamarabb.okMIVAN????Mert ketszer ki kell allni, ez a szabaly. Maxnak csak egy volt.
MIÉRT HOZZÁK LE????!!
Kampman
Stez
Kampman
Stez
6 hónapja
Elméletileg nem lesz gond az esővel, pár százalékot írnak az 500-ra, és tizenhuszonvalamennyit a 600-ra.Remek! Alig várom. Remélem az időjárás idén nem szól bele a versenybe, mint tavaly. (Indycar-t meg bevallom idén még nem néztem.)Hárman leszünk a 600ra, Maka nincs már Indycaron idén egyáltalán.Székely úgy közvetít, mintha 2 órája szólt volna saját magának, hogy ő fog beülni erre a versenyre. 😅Ha már közvetítések, a Coca Cola 600-on hárman lesztek bent, vagy Maka viszi az Indy 500-at, te meg Larson 2. versenyét a napon(ha átér és nem viszi magával az esőt, mint tavaly)?
shawnka
iktriad
shawnka
iktriad
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
6 hónapja
Nincs ezzel semmi baj, van egy évben egy futam ami gyönyörű helyen van, hatalmas a körítés, sokaknak hazai futam és elég megnézni a szombati időmérőt.
6 hónapja
Kivartak, hatha tortenik a palyan valami es a belassitott mezony mellett jol is kijohet a dologbol. Igazabol nem veszitett semmit sem azzal, hogy nem jott ki hamarabb.okMIVAN????Mert ketszer ki kell allni, ez a szabaly. Maxnak csak egy volt.
MIÉRT HOZZÁK LE????!!
Kampman
Stez
Kampman
6 hónapja
Remek! Alig várom. Remélem az időjárás idén nem szól bele a versenybe, mint tavaly. (Indycar-t meg bevallom idén még nem néztem.)Hárman leszünk a 600ra, Maka nincs már Indycaron idén egyáltalán.Székely úgy közvetít, mintha 2 órája szólt volna saját magának, hogy ő fog beülni erre a versenyre. 😅Ha már közvetítések, a Coca Cola 600-on hárman lesztek bent, vagy Maka viszi az Indy 500-at, te meg Larson 2. versenyét a napon(ha átér és nem viszi magával az esőt, mint tavaly)?
shawnka
iktriad
shawnka
6 hónapja
Ha jött volna egy piros zászló, akkor megnyeri.okMIVAN????Mert ketszer ki kell allni, ez a szabaly. Maxnak csak egy volt.
MIÉRT HOZZÁK LE????!!
Kampman
Stez
Kampman
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
6 hónapja
okMIVAN????Mert ketszer ki kell allni, ez a szabaly. Maxnak csak egy volt.
MIÉRT HOZZÁK LE????!!
Kampman
Stez
6 hónapja
Hárman leszünk a 600ra, Maka nincs már Indycaron idén egyáltalán.Székely úgy közvetít, mintha 2 órája szólt volna saját magának, hogy ő fog beülni erre a versenyre. 😅Ha már közvetítések, a Coca Cola 600-on hárman lesztek bent, vagy Maka viszi az Indy 500-at, te meg Larson 2. versenyét a napon(ha átér és nem viszi magával az esőt, mint tavaly)?
shawnka
iktriad
6 hónapja
MIVAN????Mert ketszer ki kell allni, ez a szabaly. Maxnak csak egy volt.
MIÉRT HOZZÁK LE????!!
Kampman
6 hónapja
Azt imádom Monacóban, hogy az első helyen álló Norris konkrétan belassított Verstappen mögött, hogy kímélje a gumit, és a mögött lévő semmit nem tud ezzel csinálni.Tehat egy versenyen nem tudsz versenyezni, mert a palya erre nem elegge alkalmas. 😀
Jughead
En magat Monacot szeretem, a kilencvenes evekben lattam eloszor F1-es versenyt, nyilvan bennem van ez a tipikus monacoi erzes, ertem is, miert nem akarjak kivenni a naptarbol, ikonikus palya, de ettol meg nagyon rossz versenyek vannak rajta jobbara. 😀
6 hónapja
Székely úgy közvetít, mintha 2 órája szólt volna saját magának, hogy ő fog beülni erre a versenyre. 😅Ha már közvetítések, a Coca Cola 600-on hárman lesztek bent, vagy Maka viszi az Indy 500-at, te meg Larson 2. versenyét a napon(ha átér és nem viszi magával az esőt, mint tavaly)?
shawnka
Szerkesztette: iktriad
6 hónapja
jó kis verseny volt közben M3-ban