Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
6 hónapja
Fasza volt a vége, de Wéber nagyon elakarja adni!
6 hónapja
Itt kellett Max minden tudása....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
JéBé
7 035
Lehetett volna meg 2 kor..
6 hónapja
A McLaren meg beletalált de nagyon
Draft
6 hónapja
Futam van emberek
Draft
6 hónapja
JéBé
7 035
Alonso ezt a hétvégét elengedte mi? Hulladék amit megySztem tesztelik az uj csomagot ami egyelore ugy fest megint nem jott be.
Eazzy
6 hónapja
Alonso ezt a hétvégét elengedte mi? Hulladék amit megy
Don't talk the walk, Walk the talk!
6 hónapja
Hopsz megjött a kihívás....
Draft
6 hónapja
Lehet elkapja Maxot?
Draft
6 hónapja
Jughead
5 213
Wéberek előtt nincs telemetria? Norris tempót növelt durván, Maxen is hozott 2.5 mp-t, ezért marad le Leclerc.
6 hónapja
Jughead
5 213
Imádom Wéberéket, nem Norris lassult be, hanem Leclerc jelenleg Maxnél is jobb tempót hoz.
6 hónapja
Ha itt ekkora a fanyalgás, akkor már várom a jövő heti szájhúzást Monacora. 😀Legalabb az Monaco xD
Jughead
6 hónapja
Jughead
5 213
Ha itt ekkora a fanyalgás, akkor már várom a jövő heti szájhúzást Monacora. 😀
6 hónapja
Ha erre ráteszem hogy Wéberék is a történelem legunalmasabb közvetítői…Idénre ezt elengedem
XD
6 hónapja
🥱🥱🥱
6 hónapja
Jughead
5 213
Üdítő látni, hogy eltűnt Max fölénye. 😀
6 hónapja
Hát ez még ugyis terített betli futam hogy sok van még…azt hittem közelebb lesz a meki…loszar sima ez is.
6 hónapja
Jughead
5 213
Akárhogy is, nagyon gáz.Az M4-en 2 hete Miamiban sem volt sokszor jel, majd ma eddig az F3-ban párszor, az F2-ben semmi. Elvileg nemzetközi a hiba.Simán lehet műhold pozíció, amire az M4 antennája szarul lát rá, miközben az Eurosport Párizsban veszi le a jelet és onnan van továbbítva digitálisan.
Eközben az Eusporton valahogy hiba nélkül jön a kép a Porsche Szuperkupán. 😀
Jughead
shawnka
6 hónapja
Az M4-en 2 hete Miamiban sem volt sokszor jel, majd ma eddig az F3-ban párszor, az F2-ben semmi. Elvileg nemzetközi a hiba.Simán lehet műhold pozíció, amire az M4 antennája szarul lát rá, miközben az Eurosport Párizsban veszi le a jelet és onnan van továbbítva digitálisan.
Jughead
6 hónapja
Az M4-en 2 hete Miamiban sem volt sokszor jel, majd ma eddig az F3-ban párszor, az F2-ben semmi. Elvileg nemzetközi a hiba.én is akartam jelezni a közönségnek, hogy készüljetek fel ilyesmire, mert elég sokat nem láttunk a két futamból
Jughead
6 hónapja
Jughead
5 213
Az M4-en 2 hete Miamiban sem volt sokszor jel, majd ma eddig az F3-ban párszor, az F2-ben semmi. Elvileg nemzetközi a hiba.Eközben az Eusporton valahogy hiba nélkül jön a kép a Porsche Szuperkupán. 😀
6 hónapja
Reménykedtem egy Leclerc pole-ban.Ferkák azért a végére rohadtul sehol, a holland zseni, ez látszik. Viszont itt nagyon nem lehet előzni, szóval lehet, hogy vonatozás lesz.Ha jobban kezeli a gumit a McLaren akkor megint kinézz egy Norris siker
NB2
ThundersNFL a Paraszt
De hát még mindig lemaradás van.
Az biztos h Max zseni, mert nem biztos h mindenki így kitudja használni a szèlárnyékot!
6 hónapja
Mikey
18 752
Az első szakaszt még be tudták befejezni, aztán újra esik, ez így hosszú lesz, inkább nézek mást. 😀
6 hónapja
Mikey
18 752
58 kör után esik is az eső, ahogy kell. Eckes, Chastain, Heim az első három.
6 hónapja
Mikey
18 752
Végre NCTS verseny North Wilkesboróból. Let's go Ross!