Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
6 hónapja
A motodzsípí hétvége három legnagyobb vesztese Quartararo, Bagnaia és Martin.
6 hónapja
Egyszerűen nem értem mire jó ez az egész verseny? Így még pláne.Gigamarketing, sztárerő és kessmáni
zinedine5
Poloska vagyok.
6 hónapja
Egyszerűen nem értem mire jó ez az egész verseny? Így még pláne.hagyomány, ennyi
zinedine5
6 hónapja
Egyszerűen nem értem mire jó ez az egész verseny? Így még pláne.
6 hónapja
De még így is bejött Albon elé Russel, lehet hamarabb kellett volna egyenesíteni. 😅14-15 mp-t azonnal kiautózott, remél példa hogy lehet csinálni valamit a rendkívül lassú autók ellen. Csak nem értem miért jó ez a forma 1-nek, vicc ez a tempó.
Mr.Breaker
6 hónapja
Mr.Breaker
1 933
De még így is bejött Albon elé Russel, lehet hamarabb kellett volna egyenesíteni. 😅
6 hónapja
Williams mekkora gecik😁😁😁A tanítvány megszívatja a mestert. 🤣
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
6 hónapja
Ket mercit nagyon adom 😀
6 hónapja
Ez amúgy kurvaokos Russelltől, nem tudsz ezen a fos pályán mást csinálni.Hát, az FIA nem likeolta.
shawnka
Poloska vagyok.
6 hónapja
Mr.Breaker
1 933
Vicc ez a kötelező 2 kiállás. 🤣 Az egyik csapat mozgó bóját játszik, a másik átmegy egyenesen a pályán. 🤣🤣
6 hónapja
Ez amúgy kurvaokos Russelltől, nem tudsz ezen a fos pályán mást csinálni.
6 hónapja
Székely úgy közvetít, mintha 2 órája szólt volna saját magának, hogy ő fog beülni erre a versenyre. 😅
6 hónapja
Williams mekkora gecik😁😁😁
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
ANYÁDDAL?
zacknorb
Draft

6 hónapja
Alonso csóri…akkor idén jobb Stroll mi? Több a pontja végtelenszer.
Don't talk the walk, Walk the talk!
6 hónapja
Mr.Breaker
1 933
Mercinél szabadságra mentek a stratégák? 😄 Ennél a Sainz mögötti vonatozásnál bármi jobb lenne.
6 hónapja
Ennel nagyobb baromsagot se lattam, mint ez a mai verseny. Az egyik csapattars ket kor alatt feltartja 20 sec-ig a sort, h a masik tudjon cserelni. Az f1 szegyene ez a verseny manapsag.
6 hónapja
szerintem elsőre hülyeség az SC-re várni, a második kiállásnál már jobban van értelmea hollandnak is jönnie kell most!Kellett volna.....de vajon mire várnak?
NB2
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
6 hónapja
a hollandnak is jönnie kell most!Kellett volna.....de vajon mire várnak?
NB2
Draft

6 hónapja
Haasnak is ott lehet a dupla pont, Bearmannek megvan a 2 pit és ott van közvetlenül az 1 meg 0 pitesek mögött.
Poloska vagyok.
6 hónapja
Max várja az SC-t.Vagy VSC-t....de, hogy jön-e?
Jughead
Hé Ik merre vagy?
Draft

6 hónapja
Max várja az SC-t.
6 hónapja
RB masterclass.