Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
8 hónapja
Igazából a rajton kívül három előzést láttunk sokat mondok, Norris elment Leki mellett, és Hamilton és Antonelli is elmentek Hulk mellett
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
8 hónapja
2 meki összemehetne 😄
8 hónapja
Wéber milyen buta...azt mondja Norris fél mp-en belül van Piastrihoz..amikor ki van h 1.5 mp ..azt hiszi h az verstappenhez van..Most esett le neki 3 kör után.. mikor évek óta F1-'et kozvetit ..🤣🤣
8 hónapja
Ha Spaban is DRS-vonat van csak, az elég nagy baj....
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
8 hónapja
Layne Riggs simán nyert, Corey Day második lett, soha rosszabb NCTS versenyt. 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
8 hónapja
Uh Piastri rendesen odabaszott igaz ez még csak sprint kvali
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
8 hónapja
JGR announces that Denny Hamlin has signed a multiyear contract extension to remain with the team. @NASCARONFOX
— Bob Pockrass (@bobpockrass) July 25, 2025
Poloska vagyok.
8 hónapja
Russellnek is az SQ2 a vége
8 hónapja
Lajos és Kimi is jól elbaszta 😕
9 hónapja
NASCAR 25 Launch Day Announcement
— NASCAR 25 Game (@Nascar25Game) July 24, 2025
The virtual engines fire on October 14th, 2025! pic.twitter.com/Cn7zWfGXjn
Poloska vagyok.
9 hónapja
Ennél amerikaibb dolgot elképzelni nem tudok.Project: Race the Base.
— NASCAR (@NASCAR) July 23, 2025
We're bringing a different kind of speed to @USNavy Base Coronado in 2026. pic.twitter.com/A3mRh2x8bN
9 hónapja
2026 június 19-21 San Diego NASCAR
Poloska vagyok.
9 hónapja
Ideiglenesen biztosan elvesztette a chartereit a 23XI Racing és a Front Row Motorsports. De a NASCAR gyorsan szabályt módosított, így biztosan ott lesz minden autójuk a versenyeken a szezon hátralévő részében.Nagyon sok mindent lehetne ezzel kapcsolatban írni, de egyrészt felesleges, másrészt... felesleges.
Kíváncsian várom mindenesetre, rövid- és hosszútávon hogyan befolyásolja ez a per a két csapat jövőjét.
9 hónapja
Valamiért a pankráció-boksz párhuzam, ugrott be amikor megnéztem a Nascar összefoglalótButton pedig jövőre ki is száll a WEC-ből
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
9 hónapja
Gragson beforgásánál a Mikey kibassza a TV-t.gif ment a fejemben.Áh, már teljesen immunis vagyok. Remélem jövőre visszamegy az Xfinitybe.
zacknorb
9 hónapja
Az komoly. A hétvégi magyar Superbike lesz az 1000. Superbike hétvége.
Poloska vagyok.
9 hónapja
A pirostól kezdve csak most reggel néztem vissza, de remek kis verseny volt, Hamlin előtt lekalap.Gragson beforgásánál a Mikey kibassza a TV-t.gif ment a fejemben.
Poloska vagyok.
9 hónapja
És összejött!!!!Akkor nem lehet olyan jókat írni a döntőre vagy a győztesre, hogy It's a Ty!Előre a Ty Dillon vs Ty Gibbs In-Season Challenge fináléért!Furán írod a Tyler Reddicket
iktriad
zacknorb
iktriad
Ez volt kemény megjósolni, nem a March Madness-t!
9 hónapja
egyébként nekem ez a magyar pálya rohadtul nem tetszik, szűk és lassú 😕Superbike csapatok voltak ismerkedni, de nem hivatalos tesztnap volt, nem mehettek a versenygépekkel, hanem némileg felokositott utcai motorokkal voltak. Razgatlioglu ment 1.42- es időt, mindenki más 1.43 -fölött.
NB2
Ők nem panaszkodtak. Az a vélekedés hogy technikás pálya lesz, ahol a versenyzői képességek jobban fognak számítani mint máshol.
Majd kiderül.
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
9 hónapja
egyébként nekem ez a magyar pálya rohadtul nem tetszik, szűk és lassú 😕a legtöbb pilóta is ezt mondta, erre számítanak, de Pol Espargaro (aki amúgy szintén nagyon jófej, közvetlen, láthatóan imádta az egész hétvégét) már volt tesztelni, ő egy fokkal optimistább.
NB2
nekem nagyobb problémának tűnik a logisztika, a szervezés, a bejutás – aki csak teheti, az szerintem biciklizzen. 😊
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
9 hónapja
egyébként nekem ez a magyar pálya rohadtul nem tetszik, szűk és lassú 😕
9 hónapja
fantasztikus ez a brnói pálya, mindenképp helye van a MotoGP-naptárban.életem első helyszíni versenyhétvégéjét jó nagy csalással csináltam végig, a media pass azért olyan közelségbe tudott vinni, ami mezei szurkolóként biztosan nem jött volna össze - így derült ki, hogy Bezzecchi élőben is kurvajófej srác, de Tardozzival is örök élmény volt találkozni.
a motorok nagyon hangosak. vrumm-vrumm
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.