Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
6 hónapja
Átlagos pilóta átlag feletti autóval.....Max ameddig tudta feltartotta....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
Akkor te 1-el boldogabb vagy mintha a győzelmeinek örülnél 😀A mai lesz Denny Hamlin 700. Cup Series versenye.Nekem is szép emlék minden alkalom amikor kiesett 😊
Az első nagy kedvencem lett, mikor 2015-ben elkezdtem komolyan követni a sorozatot, de az első emlékem még korábbi róla, az emlékezetes balesete Fontanából 2013-ból. Rengeteg emlékezetes győzelem fűződik a nevéhez ez idő alatt, de a személyes kedvencem kétségkívül az első Daytona 500 győzelme. Természetesen a pálya miatt a négy darlingtoni is örök emlék, na meg az eddigi egyetlen road course győzelme Watkins Glenből.
Remélem visszavonulása előtt eléri a 60 győzelmet, de hogy őszinte legyek, számomra nem oszt, nem szoroz az ő megítélésében, hogy lesz-e bajnok. A Cup Series egyik legnagyobb legendája, kérdés nélkül.
Mikey
🤘 gaben 🤘
6 hónapja
A mai lesz Denny Hamlin 700. Cup Series versenye.Nekem is szép emlék minden alkalom amikor kiesett 😊
Az első nagy kedvencem lett, mikor 2015-ben elkezdtem komolyan követni a sorozatot, de az első emlékem még korábbi róla, az emlékezetes balesete Fontanából 2013-ból. Rengeteg emlékezetes győzelem fűződik a nevéhez ez idő alatt, de a személyes kedvencem kétségkívül az első Daytona 500 győzelme. Természetesen a pálya miatt a négy darlingtoni is örök emlék, na meg az eddigi egyetlen road course győzelme Watkins Glenből.
Remélem visszavonulása előtt eléri a 60 győzelmet, de hogy őszinte legyek, számomra nem oszt, nem szoroz az ő megítélésében, hogy lesz-e bajnok. A Cup Series egyik legnagyobb legendája, kérdés nélkül.
Mikey
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
6 hónapja
Ha Stroll nem áll készen 2 hét múlva és a 2 tartalékpilóta pedig máshol versenyez. Akkor ki ülhetne be?
Én Mick Schumi nevét talàltam a legnagyobb esélyesként.
6 hónapja
A mai lesz Denny Hamlin 700. Cup Series versenye.Az első nagy kedvencem lett, mikor 2015-ben elkezdtem komolyan követni a sorozatot, de az első emlékem még korábbi róla, az emlékezetes balesete Fontanából 2013-ból. Rengeteg emlékezetes győzelem fűződik a nevéhez ez idő alatt, de a személyes kedvencem kétségkívül az első Daytona 500 győzelme. Természetesen a pálya miatt a négy darlingtoni is örök emlék, na meg az eddigi egyetlen road course győzelme Watkins Glenből.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
6 hónapja
Rafael Camara nagyon kiemelkedik az f3 mezőnyéből, nagyon ritkán látni ennyire kiemelkedő versenyzőt ottŐ, Tsolov és sztem Tramnitz akik fix mennek fel jövőre F2
NB2
Poloska vagyok.
6 hónapja
Rafael Camara nagyon kiemelkedik az f3 mezőnyéből, nagyon ritkán látni ennyire kiemelkedő versenyzőt ott
6 hónapja
Zilisch má' megint második. Hihetetlen. 🥲
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
6 hónapja
Jenson Burton.....Max, Leclerc, Russel szerintem jelenleg is elotte van, Norrisrol meg mindig nem hiszem el hogy rosszabb, ottvan Albon Hamilton Alonso. Piastri egy komplex pilota de semmiben sem kiemekedo, se lefele se felfele. Siman lehet igy vb-t nyerni, nem allitom hogy nem.Max az, de ennyi van az RB-ben....Szeretnék így nem tudni kvalizni mint PiastriSztem boven vannak nala jobb egy koros pilotak.
Heisman nádor
JéBé
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
JéBé
Csak hogy a számok nyelvén, -0.110 volt az átlag a Q3-as körök között a különbség Piastri javára idén, kiszámoltam, van erre elég példa a szezonból már. Ma erre jött két tized, és egyszer Norris belerakta a falba is amit nem büntettem körrel, pedig Monacóból jőve most lehet önbizalma a britnek, és FP2 után azt mondta hogy ott tudja mi a baj, és tudja melyik irányba kell rakni a kocsit mára.Szeretnék így nem tudni kvalizni mint PiastriÉn úgy is, mint Mazepin, de nem mi vagyunk a szintje egy forma-1-es pilótának.
Heisman nádor
Jughead
Ami viszont a szabadedzések után érdekes, hogy (kivételesen vagy nem kivételesen) itt az Aussie jobban ment a lágyakon, viszont a gumikelezésben kikaphat. Az egész hétvége alatt az első kanyarokban tudott hozni Norris és az ment neki jól, de ma ez kevés volt, és ő nem tudott javulni a pálya többi részén.
És még azt is kiszámoltam, hogy ha csak a Q1/Q2-t nézzük, akkor azokban a mait nem számítva ott egy tizeddel átlagban gyorsabb Norris. Szóval imo még impresszívebb hogy Q3-ra tud javulni a másik kocsihoz képest.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
6 hónapja
Stroll nem indul holnapBREAKING: Lance Stroll withdraws from the #SpanishGP
— Formula 1 (@F1) May 31, 2025
After experiencing pain in his hand and wrist, his medical team have confirmed Lance will undergo a procedure to rectify these issues
Speedy recovery, Lance! 💚 pic.twitter.com/oog9NSXt79
6 hónapja
ezek szerint a red bullnak még sem a fejlesztések miatt volt jó+ Perez lehet hogy alul lett ertekelve, Maxxal egyutt.
mióta nyert futam a holland, azóta esélye sincs a mekik ellen
NB2
6 hónapja
ezek szerint a red bullnak még sem a fejlesztések miatt volt jómióta nyert futam a holland, azóta esélye sincs a mekik ellen
6 hónapja
Szeretnék így nem tudni kvalizni mint PiastriÉn úgy is, mint Mazepin, de nem mi vagyunk a szintje egy forma-1-es pilótának.
Heisman nádor
6 hónapja
Jenson Burton.....Max, Leclerc, Russel szerintem jelenleg is elotte van, Norrisrol meg mindig nem hiszem el hogy rosszabb, ottvan Albon Hamilton Alonso. Piastri egy komplex pilota de semmiben sem kiemekedo, se lefele se felfele. Siman lehet igy vb-t nyerni, nem allitom hogy nem.Max az, de ennyi van az RB-ben....Szeretnék így nem tudni kvalizni mint PiastriSztem boven vannak nala jobb egy koros pilotak.
Heisman nádor
JéBé
JéBé
Draft

6 hónapja
Max, Leclerc, Russel szerintem jelenleg is elotte van, Norrisrol meg mindig nem hiszem el hogy rosszabb, ottvan Albon Hamilton Alonso. Piastri egy komplex pilota de semmiben sem kiemekedo, se lefele se felfele. Siman lehet igy vb-t nyerni, nem allitom hogy nem.Max az, de ennyi van az RB-ben....Szeretnék így nem tudni kvalizni mint PiastriSztem boven vannak nala jobb egy koros pilotak.
Heisman nádor
JéBé
6 hónapja
Max az, de ennyi van az RB-ben....Szeretnék így nem tudni kvalizni mint PiastriSztem boven vannak nala jobb egy koros pilotak.
Heisman nádor
JéBé
Draft

6 hónapja
Szeretnék így nem tudni kvalizni mint PiastriSztem boven vannak nala jobb egy koros pilotak.
Heisman nádor
6 hónapja
Szeretnék így nem tudni kvalizni mint Piastri
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
6 hónapja
Leclercnél elfogyott a durex?
6 hónapja
Így ránézésre McLaren 1- 2 és kb unalmas vonatozás a holnapi napra
Draft

6 hónapja
Tsunoda P20, egészen durva ami az RB2-vel zajlik.Itt jön ki,hogy kiben van meg az extra......
zacknorb
Draft

6 hónapja
Cunoda........ezért ezt tudja Lawson is ....
Draft

6 hónapja
Tsunoda P20, egészen durva ami az RB2-vel zajlik.
Poloska vagyok.
6 hónapja
Xdd Colapinto a boxban szivat meg mindenkit
Poloska vagyok.
6 hónapja
Jó kis futam lett ez az F2
Poloska vagyok.