Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

6 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 392 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Átlagos pilóta átlag feletti autóval.....Max ameddig tudta feltartotta....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 109 — Vikings fan
A mai lesz Denny Hamlin 700. Cup Series versenye.

Az első nagy kedvencem lett, mikor 2015-ben elkezdtem komolyan követni a sorozatot, de az első emlékem még korábbi róla, az emlékezetes balesete Fontanából 2013-ból. Rengeteg emlékezetes győzelem fűződik a nevéhez ez idő alatt, de a személyes kedvencem kétségkívül az első Daytona 500 győzelme. Természetesen a pálya miatt a négy darlingtoni is örök emlék, na meg az eddigi egyetlen road course győzelme Watkins Glenből.

Remélem visszavonulása előtt eléri a 60 győzelmet, de hogy őszinte legyek, számomra nem oszt, nem szoroz az ő megítélésében, hogy lesz-e bajnok. A Cup Series egyik legnagyobb legendája, kérdés nélkül.
Mikey
Nekem is szép emlék minden alkalom amikor kiesett 😊
🤘 gaben 🤘
Akkor te 1-el boldogabb vagy mintha a győzelmeinek örülnél 😀
6 hónapja
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 820 — Deion Sanders for president!

Az első nagy kedvencem lett, mikor 2015-ben elkezdtem komolyan követni a sorozatot, de az első emlékem még korábbi róla, az emlékezetes balesete Fontanából 2013-ból. Rengeteg emlékezetes győzelem fűződik a nevéhez ez idő alatt, de a személyes kedvencem kétségkívül az első Daytona 500 győzelme. Természetesen a pálya miatt a négy darlingtoni is örök emlék, na meg az eddigi egyetlen road course győzelme Watkins Glenből.

Remélem visszavonulása előtt eléri a 60 győzelmet, de hogy őszinte legyek, számomra nem oszt, nem szoroz az ő megítélésében, hogy lesz-e bajnok. A Cup Series egyik legnagyobb legendája, kérdés nélkül.
Mikey
Nekem is szép emlék minden alkalom amikor kiesett 😊

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
6 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 331 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Ha Stroll nem áll készen 2 hét múlva és a 2 tartalékpilóta pedig máshol versenyez.
Akkor ki ülhetne be?
Én Mick Schumi nevét talàltam a legnagyobb esélyesként.
6 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 576

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
6 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 765 — Kinek mit intézett a kormánya
Rafael Camara nagyon kiemelkedik az f3 mezőnyéből, nagyon ritkán látni ennyire kiemelkedő versenyzőt ott
NB2
Ő, Tsolov és sztem Tramnitz akik fix mennek fel jövőre F2

Poloska vagyok.
6 hónapja
NB2 New England Patriots 27 449 — nabege2@yahoo.com
Rafael Camara nagyon kiemelkedik az f3 mezőnyéből, nagyon ritkán látni ennyire kiemelkedő versenyzőt ott
6 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
Zilisch má' megint második. Hihetetlen. 🥲

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
6 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 016 — "Montoya por favor!"
Szeretnék így nem tudni kvalizni mint Piastri
Heisman nádor
Sztem boven vannak nala jobb egy koros pilotak.
JéBé
Max az, de ennyi van az RB-ben....
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Max, Leclerc, Russel szerintem jelenleg is elotte van, Norrisrol meg mindig nem hiszem el hogy rosszabb, ottvan Albon Hamilton Alonso. Piastri egy komplex pilota de semmiben sem kiemekedo, se lefele se felfele. Siman lehet igy vb-t nyerni, nem allitom hogy nem.
JéBé
Jenson Burton.....
Heisman nádor
Én úgy is, mint Mazepin, de nem mi vagyunk a szintje egy forma-1-es pilótának.
Jughead
Csak hogy a számok nyelvén, -0.110 volt az átlag a Q3-as körök között a különbség Piastri javára idén, kiszámoltam, van erre elég példa a szezonból már. Ma erre jött két tized, és egyszer Norris belerakta a falba is amit nem büntettem körrel, pedig Monacóból jőve most lehet önbizalma a britnek, és FP2 után azt mondta hogy ott tudja mi a baj, és tudja melyik irányba kell rakni a kocsit mára.
Ami viszont a szabadedzések után érdekes, hogy (kivételesen vagy nem kivételesen) itt az Aussie jobban ment a lágyakon, viszont a gumikelezésben kikaphat. Az egész hétvége alatt az első kanyarokban tudott hozni Norris és az ment neki jól, de ma ez kevés volt, és ő nem tudott javulni a pálya többi részén.
És még azt is kiszámoltam, hogy ha csak a Q1/Q2-t nézzük, akkor azokban a mait nem számítva ott egy tizeddel átlagban gyorsabb Norris. Szóval imo még impresszívebb hogy Q3-ra tud javulni a másik kocsihoz képest.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
6 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 440 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Stroll nem indul holnap
6 hónapja
JéBé Green Bay Packers 7 716
ezek szerint a red bullnak még sem a fejlesztések miatt volt jó
mióta nyert futam a holland, azóta esélye sincs a mekik ellen
NB2
+ Perez lehet hogy alul lett ertekelve, Maxxal egyutt.
6 hónapja
NB2 New England Patriots 27 449 — nabege2@yahoo.com
ezek szerint a red bullnak még sem a fejlesztések miatt volt jó
mióta nyert futam a holland, azóta esélye sincs a mekik ellen
6 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 6 209
Heisman nádor
Én úgy is, mint Mazepin, de nem mi vagyunk a szintje egy forma-1-es pilótának.
6 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 392 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Heisman nádor
JéBé
Max, Leclerc, Russel szerintem jelenleg is elotte van, Norrisrol meg mindig nem hiszem el hogy rosszabb, ottvan Albon Hamilton Alonso. Piastri egy komplex pilota de semmiben sem kiemekedo, se lefele se felfele. Siman lehet igy vb-t nyerni, nem allitom hogy nem.
JéBé
Jenson Burton.....

Draft

6 hónapja
Heisman nádor
JéBé
6 hónapja
Heisman nádor
JéBé

Draft

6 hónapja
Heisman nádor
6 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 016 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
6 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 331 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Leclercnél elfogyott a durex?
6 hónapja
Így ránézésre McLaren 1- 2 és kb unalmas vonatozás a holnapi napra

Draft

6 hónapja
Tsunoda P20, egészen durva ami az RB2-vel zajlik.
zacknorb
Itt jön ki,hogy kiben van meg az extra......

Draft

6 hónapja
Cunoda........ezért ezt tudja Lawson is ....

Draft

6 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 765 — Kinek mit intézett a kormánya
Tsunoda P20, egészen durva ami az RB2-vel zajlik.

Poloska vagyok.
6 hónapja
Xdd Colapinto a boxban szivat meg mindenkit

Poloska vagyok.
6 hónapja
Jó kis futam lett ez az F2

Poloska vagyok.