Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
8 hónapja
a két redbull ki fog esni a q2-ben!Tsunoda megoldotta, hogy ne legyen igazam 😊
NB2
8 hónapja
a két redbull ki fog esni a q2-ben!
8 hónapja
félek viszont a futam dögunalom lesz, orbitális meki fölény leszÉvek óta dögunalom az F1, nem csak ettől a futamtól kell tartani. Most a McLaren, előtte a Red Bull előtte pedig a Mercedes uralta egyedüli csapatként, más nem tudot beleszólni. Márpedig ha egy csapat ennyivel a többiek felett van, legyen az bármelyik sok izgalmat nem tud hozni. Márpedig az hogy ki lesz a második, harmadik stb nem nagyon számít.
NB2

8 hónapja
félek viszont a futam dögunalom lesz, orbitális meki fölény leszHa jönne az eső akkor lenne esély egy kis kavarodásra....
NB2
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
8 hónapja
B@szki micsoda befutó az F-2!
8 hónapja
félek viszont a futam dögunalom lesz, orbitális meki fölény lesz
8 hónapja
“Annyira” nincsenek sokan kint, vagy nekem fura?Hát így most ránézve iszonyat tömeg van, szerintem idén is nézőcsúcs lesz.
Coolearie
Poloska vagyok.
8 hónapja
Eddig ami fix kisebb, a helikopter forgalom, legalább is nem hallani.Remélem nem jynxelem el.
Poloska vagyok.
8 hónapja
“Annyira” nincsenek sokan kint, vagy nekem fura?
8 hónapja
Tudtam, hogy ez lesz, emberünk az F3-ban simán gyorsabb volt, erre jött az SC és ahelyett, hogy simán nyert volna, "csak" 2. lett. A vicc az, hogy még a boxban is mondták, hogy van ideje... F3-ban ilyet nem lehet mondani, mert az SC rengetegszer felülírja az egész versenyt.
8 hónapja
A BMW "hosszú távon" elkötelezte magát a WEC és az IMSA mellett is.Az Audi is felmerült a pletykákban. Amint teljes gőzzel beindul (jönnek a sikerek) az f1 program visszatérhetnek.
Az egyetlen változás az lesz, hogy Amerikában 14 év után szakítanak a Team RLL-el, és az ott futó autók üzemeltetését egy másik csapatra bízzák. Hogy melyikre, azt viszont csak később jelentik be, de erősek a pletykák, hogy odaát is a WRT veheti át a BMW hypercarokat.
A döntés pontos részleteibe nem látunk bele, de elképzelhető, hogy a márkánál úgy látják, hatékonyabb lesz az M Hybrid V8 fejlesztése, ha mind a két bajnokságban ugyanaz a csapat viszi a projektet.
Korábban arról lehetett hallani, hogy a BMW megszüntetné vagy visszavágná az IMSA-programot, hogy ezzel takarékoskodjon.
zacknorb
+ az Isotta is újra érdeklődik, bár sok vizet nem zavarnak majd
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
8 hónapja
A BMW "hosszú távon" elkötelezte magát a WEC és az IMSA mellett is. Az egyetlen változás az lesz, hogy Amerikában 14 év után szakítanak a Team RLL-el, és az ott futó autók üzemeltetését egy másik csapatra bízzák. Hogy melyikre, azt viszont csak később jelentik be, de erősek a pletykák, hogy odaát is a WRT veheti át a BMW hypercarokat.
A döntés pontos részleteibe nem látunk bele, de elképzelhető, hogy a márkánál úgy látják, hatékonyabb lesz az M Hybrid V8 fejlesztése, ha mind a két bajnokságban ugyanaz a csapat viszi a projektet.
Korábban arról lehetett hallani, hogy a BMW megszüntetné vagy visszavágná az IMSA-programot, hogy ezzel takarékoskodjon.
Poloska vagyok.
8 hónapja
A Kaulig Racing azonnali hatállyal szerződést bontott Josh Williamsszel, a 11-es NXS autójuk vezetőjével.Hát nem ettől lesznek jobbak, de legalább úgy tesznek, mintha csinálnának valamit.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
8 hónapja
NEWS: Penske Entertainment and FOX Corporation announce an enhanced partnership, with FOX acquiring a one-third interest in Penske Entertainment, inclusive of INDYCAR and the iconic Indianapolis Motor Speedway.The investment marks a major commitment to the future of North America’s premier open-wheel racing series.
Poloska vagyok.
8 hónapja
VasSzőrrel hosszabbított a Ferrari.
8 hónapja
Na, valszeg jövőre nem lesz Mexikó, de lesz Chicagoland.
Poloska vagyok.
8 hónapja
Austin Hill egy verseny eltiltást kapott.Természetesen Austin Dillon helyettesíti.
8 hónapja
A Ferrari csapat szerintem a Szervita téren lakik hotelben, ma összefutottam Ferrari egyenpolos csapattagokkal
Poloska vagyok.
8 hónapja
Update from Jessica Friesen. pic.twitter.com/r87lsjGcm1
— Stewart Friesen (@StewartFriesen) July 29, 2025
Alternate view of Stewart Friesen's scary crash tonight. Really hoping he's okay.
— Skewcar (@Skewcar) July 29, 2025
📹: Patleck44 on YouTube pic.twitter.com/CSo2HbuUOU
8 hónapja
Pockrass tízből kilencszer előre megírja a csapatváltásokat is, szóval neki lehet hinni pletykák terén is.Ez a Love-Legacy Cup pletyka mennyire valid? Több helyről olvastam, csak annyira meg nem vagyok képben a NASCAR világban, h biztosra tudjam melyik forrás a hiteles. 😀Kitől olvastad?
rob3r7o
MikeyNASCAR's silly season is quiet so far ... but it's only June @NASCARONFOX https://t.co/dyCXHZRtc8
— Bob Pockrass (@bobpockrass) June 9, 2025
Bár most nézem, h már nem mostani tweet es azóta máshol nem is találtam róla semmit.
rob3r7o
8 hónapja
Ez a Love-Legacy Cup pletyka mennyire valid? Több helyről olvastam, csak annyira meg nem vagyok képben a NASCAR világban, h biztosra tudjam melyik forrás a hiteles. 😀Kitől olvastad?
rob3r7o
Mikey
NASCAR's silly season is quiet so far ... but it's only June @NASCARONFOX https://t.co/dyCXHZRtc8
— Bob Pockrass (@bobpockrass) June 9, 2025
Bár most nézem, h már nem mostani tweet es azóta máshol nem is találtam róla semmit.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
8 hónapja
Ez a Love-Legacy Cup pletyka mennyire valid? Több helyről olvastam, csak annyira meg nem vagyok képben a NASCAR világban, h biztosra tudjam melyik forrás a hiteles. 😀Kitől olvastad?
rob3r7o
8 hónapja
Ez a Love-Legacy Cup pletyka mennyire valid? Több helyről olvastam, csak annyira meg nem vagyok képben a NASCAR világban, h biztosra tudjam melyik forrás a hiteles. 😀
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
8 hónapja
De szép volt ez a Bubba győzelem, ahogy szinte mindenki gratulált neki a végén, meg az interjú is. Megérdemelt győzelem volt!Furcsa egy izlésetek van
zavi27
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
8 hónapja
De szép volt ez a Bubba győzelem, ahogy szinte mindenki gratulált neki a végén, meg az interjú is. Megérdemelt győzelem volt!