Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
6 hónapja
Meghallgatnek most egy Verstappen nyilatkozatot 🤣🤣FIA bírák elmentek retkes kurvaanyátokba
Pep71
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
Hát akkor ez dobogó, P3. 👏Amugy nyers versenyzői kvalitásban ezért is Leclerc over Lando, Max ellen kb Ő tud a legjobban versenyezni.
Hogy piszkos volt? Kicsit, mondjuk úgy hogy Verstappenes volt.
Ha ez miatt megbolondul, akkor bolonduljon meg.
steelwolf
Don't talk the walk, Walk the talk!
6 hónapja
Hát akkor ez dobogó, P3. 👏Dehogy volt piszkos, szimplán balfasz volt. 😀 Mint aki először ül Forma-1-es autóban.
Hogy piszkos volt? Kicsit, mondjuk úgy hogy Verstappenes volt.
steelwolf
6 hónapja
Tehát Lec leszorítja Max-ot, pozíció szerez nem adja vissza -> no penaltyRussell szintén bevetődve nekiér Max-nak, aki lehalad a pályáról -> Russt nem büntetik, sőt a RB utasítás miatt ő jár jól
Verstappennél elgurul a gyógyszer -> nyilván én is büntetném, de a csapatot nem értem. A saját emberét bolondították meg.
6 hónapja
Meghallgatnek most egy Verstappen nyilatkozatot 🤣🤣
6 hónapja
Persze,hogy felbassza az agyát....azért valljuk be sokkal könnyebben büntetik őr mint mást..... frusztrált is mert két tudásban alatt levő faszi átlag feletti autóval veri....ő ebből a szarból amit tud kiprésel....XdddAzt érti valaki, hogy Leclercet miért nem büntetik meg? 😀Nem sokat osztott szorzott, baleset nem lett belole, sztem ezert ne buntessenek senkit.
Jughead
JéBé
300+nel rahuzza a kormányt?? Azt ne büntessék?
Pep71Most komolyam ez a ket eset szerinted ugyanaz? Leclerc figyelmetlen volt hogy balra huzott kicsit, ez meg road raging.Akkor ennyi erővel Max mire kapott 10 mp-t?Azt érti valaki, hogy Leclercet miért nem büntetik meg? 😀Nem sokat osztott szorzott, baleset nem lett belole, sztem ezert ne buntessenek senkit.
Jughead
JéBé
Jughead
JéBé
Draft

6 hónapja
Nem lett egyikből se baleset, nem osztott szorzott a dolog.XdddAzt érti valaki, hogy Leclercet miért nem büntetik meg? 😀Nem sokat osztott szorzott, baleset nem lett belole, sztem ezert ne buntessenek senkit.
Jughead
JéBé
Pep71Most komolyam ez a ket eset szerinted ugyanaz? Leclerc figyelmetlen volt hogy balra huzott kicsit, ez meg road raging.Akkor ennyi erővel Max mire kapott 10 mp-t?Azt érti valaki, hogy Leclercet miért nem büntetik meg? 😀Nem sokat osztott szorzott, baleset nem lett belole, sztem ezert ne buntessenek senkit.
Jughead
JéBé
Jughead
JéBé
6 hónapja
Hát akkor ez dobogó, P3. 👏 Hogy piszkos volt? Kicsit, mondjuk úgy hogy Verstappenes volt.
6 hónapja
Maxot lehet leütközni....aha értemIdén olyan mintha az eddigi karrierje leterelései stb miatt most túlkomoenzálnak…a baj az a kettős mérce…
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
6 hónapja
A NASCARban ezt úgy hívjuk, hogy átlagos vasárnap este. 😅
6 hónapja
Nem menteni akarom, de az RB hülye volt ..ha büntetik a végén hatrasoroljak azt kész.. mint a Ferrari és Lec..ettől függetlenül szvsz Max most már lépni fog az RB-tol, egyre bohocabb a csapatHa mas hulye, neked is ciganynak kell lenni?Azt érti valaki, hogy Leclercet miért nem büntetik meg? 😀Ezért bolondult meg Max..
Jughead
Pep71
Stez
6 hónapja
A mezonybol kb 19 embernel megertjuk, ha neha... Van egy, aki az esetek nagyjaban hulye, na, o Max.Nyilván nem, de hát e van ha felbaszod az agyad néha…Ha mas hulye, neked is ciganynak kell lenni?Azt érti valaki, hogy Leclercet miért nem büntetik meg? 😀Ezért bolondult meg Max..
Jughead
Pep71
Stez
Btw Norris nagyon súlytalan volt versenytempoban Piastrihoz képest sajna 😕
Eazzy
6 hónapja
XdddAzt érti valaki, hogy Leclercet miért nem büntetik meg? 😀Nem sokat osztott szorzott, baleset nem lett belole, sztem ezert ne buntessenek senkit.
Jughead
JéBé
Pep71
Most komolyam ez a ket eset szerinted ugyanaz? Leclerc figyelmetlen volt hogy balra huzott kicsit, ez meg road raging.Akkor ennyi erővel Max mire kapott 10 mp-t?Azt érti valaki, hogy Leclercet miért nem büntetik meg? 😀Nem sokat osztott szorzott, baleset nem lett belole, sztem ezert ne buntessenek senkit.
Jughead
JéBé
Jughead
6 hónapja
Maxot lehet leütközni....aha értem
Draft

6 hónapja
Nyilván nem, de hát e van ha felbaszod az agyad néha…Ha mas hulye, neked is ciganynak kell lenni?Azt érti valaki, hogy Leclercet miért nem büntetik meg? 😀Ezért bolondult meg Max..
Jughead
Pep71
Stez
Btw Norris nagyon súlytalan volt versenytempoban Piastrihoz képest sajna 😕
6 hónapja
Akkor ennyi erővel Max mire kapott 10 mp-t?Azt érti valaki, hogy Leclercet miért nem büntetik meg? 😀Nem sokat osztott szorzott, baleset nem lett belole, sztem ezert ne buntessenek senkit.
Jughead
JéBé
6 hónapja
XdddAzt érti valaki, hogy Leclercet miért nem büntetik meg? 😀Nem sokat osztott szorzott, baleset nem lett belole, sztem ezert ne buntessenek senkit.
Jughead
JéBé
6 hónapja
Azt érti valaki, hogy Leclercet miért nem büntetik meg? 😀This is what we called FIA inconsistency.
Jughead
Poloska vagyok.
6 hónapja
Nem vagyok abban biztos, hogy Verstappen használt lágyon az első helyről nem járt volna-e jobban.most azt mondom így ami történt, tényleg hülyeség volt kijönnie
Jughead
6 hónapja
Egyébként nem értem az RBt , Lec-nek se szóltak h adja vissza..
6 hónapja
Alonso dupla elözést se láttukFelső insertben volt a Bortoleto elleni
Eazzy
Poloska vagyok.
6 hónapja
Azt érti valaki, hogy Leclercet miért nem büntetik meg? 😀Nem sokat osztott szorzott, baleset nem lett belole, sztem ezert ne buntessenek senkit.
Jughead
6 hónapja
Ha mas hulye, neked is ciganynak kell lenni?Azt érti valaki, hogy Leclercet miért nem büntetik meg? 😀Ezért bolondult meg Max..
Jughead
Pep71
6 hónapja
Azt érti valaki, hogy Leclercet miért nem büntetik meg? 😀Ezért bolondult meg Max..
Jughead