Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
8 hónapja
Na Norris 1. kiállás?
8 hónapja
Wéber...megint össze vissza beszél 🤣
8 hónapja
Hat nekem aztan foleg, Piastrinak drukkolnek, de a gumijaiknak ez a huvosebb ido pont nem jo szemlatomas szerint, es sanszuk sem lesz nyerni.Essen le az eso, mert elalszom.Valami nem ártana már, mert ez tényleg egy unalmas cirkusz csak.
Stez
Beki
8 hónapja
Amíg a Ferrari vezet nincs ezzel gond. Anno évekig tudtam ezt nézni.Essen le az eso, mert elalszom.Valami nem ártana már, mert ez tényleg egy unalmas cirkusz csak.
Stez
Beki
8 hónapja
Mint egy körhintaEssen le az eso, mert elalszom.Valami nem ártana már, mert ez tényleg egy unalmas cirkusz csak.
Stez
Beki
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
8 hónapja
Essen le az eso, mert elalszom.Valami nem ártana már, mert ez tényleg egy unalmas cirkusz csak.
Stez
8 hónapja
Uhh azok a kavicsok fájhattak...
8 hónapja
Piastri semmi másra nem figyelt, csak, hogy őt blokkolja, majdnem bukta ő is a 2. helyet Rusellel szemben ennek köszönhetően, így viszont nagyon jól járt. Ha Piastri mögött nem Norris jön, akkor ő is teljesen máshogy viselkedik.én értem, hogy már mindenért divatos lett kutyázni Norrist, de ebben a helyzetben olyan sok mindenért nem lehet szvsz. Megpróbálta megelőzni Piastrit, ami neki kulcsfontosságú és a rajt a legjobb esélye. Kockáztatott és rosszul jött ki belőle.Na, most is dicsérjük Norrist? 😊Ja, ügyesen elcseszte 😛🤪
somoskovig
dande2
ervinator
8 hónapja
Ezzel várjuk még meg a mai Ajka elleni meccset az NB II-ben. 😀Lesz eső? Radarképek alapján Fehérvárnál jár.Jelentem Fehérvár még kitart és nuku eső egyelőre 😀
Coolearie
Beki
8 hónapja
a holland, ha át tudott volna jönni Alo-n és Bortoleton még talán a dobogó is összejöhetett volna... így DRS vonat 😕
8 hónapja
Szerencsére sima rajt volt.
8 hónapja
Lesz eső? Radarképek alapján Fehérvárnál jár.Jelentem Fehérvár még kitart és nuku eső egyelőre 😀
Coolearie
8 hónapja
Lesz eső? Radarképek alapján Fehérvárnál jár.Az a csak Videoton.
Coolearie
8 hónapja
én értem, hogy már mindenért divatos lett kutyázni Norrist, de ebben a helyzetben olyan sok mindenért nem lehet szvsz. Megpróbálta megelőzni Piastrit, ami neki kulcsfontosságú és a rajt a legjobb esélye. Kockáztatott és rosszul jött ki belőle.Na, most is dicsérjük Norrist? 😊Ja, ügyesen elcseszte 😛🤪
somoskovig
dande2
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
8 hónapja
Lesz eső? Radarképek alapján Fehérvárnál jár.
8 hónapja
Na, most is dicsérjük Norrist? 😊Ja, ügyesen elcseszte 😛🤪
somoskovig
8 hónapja
Pécsen ömlött az eső
8 hónapja
Na ez a verseny pont ideális Alonso győzelméhez 😊
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
8 hónapja
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
8 hónapja
Eltiltott suttyó parasztot egy másik suttyó paraszt helyettesít.Just RCR things.
xrace77
Mayer újra nyert Iowában, ami extrémebb, hogy a Ford első győzelme volt ez az NXS-ben idén. Mindösszesen 22 versenyt kellett rá várni.
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May