Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
6 hónapja
Sajtóhírek szerint a Red Bull és a Racing Bulls már egyeztet annak lehetőségéről, hogy Isack Hadjar és Yuki Tsunoda helyet cseréljenek.És akkor Hadjar után visszajön Lawson? Vagy inkább belátják hogy teljesen mindegy, és csak egy autóval indulnak?
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
6 hónapja
Sajtóhírek szerint a Red Bull és a Racing Bulls már egyeztet annak lehetőségéről, hogy Isack Hadjar és Yuki Tsunoda helyet cseréljenek.Avagy hogy kúrjuk el 3 ember önbizalmát fél szezon alatt (meglepődnék, ha Hadjar többet tudna abban a Max-ra kalibrált roncsban, mint az elődei).
6 hónapja
Foster 😮
6 hónapja
Kirkwood lehet elqurta egy ilyennel?
Poloska vagyok.
6 hónapja
Sajtóhírek szerint a Red Bull és a Racing Bulls már egyeztet annak lehetőségéről, hogy Isack Hadjar és Yuki Tsunoda helyet cseréljenek.
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
PALOU A FALBANMalukas ügyesen kirakta. 🤦♂️
zacknorb
6 hónapja
Na ez a 29 kör extra érdekes lehet így, hogy mindenki egyszerre jött ki a pitbe.Ferrucci, Simpson, Armstrong a Top 3, ahogy azt mindenki várta.
6 hónapja
Nem hiszem, hogy kevésbé lennének szigorúak a szabványok.Arra, hogy többek között az az F1 autok mérrtének növekedési oka, hogy biztonságosabbak legyenek és szigorú törésteszten menjenek át.Nem pontosan tudom mire gondolsz, de ezek az autók sokkal masszívabbak, így pl. a kontakttól sem félnek az előzéseknél a versenyzők.Gondolom nem ugyanazt a törés standardot kell betartani, vagy igen?Nezem ezt az Indycart, ha jol tudom spec autok, városi pálya, ennyit számít hogy kissebbek a kocsik, vagy ennyivel nagyobb a képességbeli szórás, hogy ennyi akció van vs F1?Ennyit számít hogy kisebbek az autók, és hogy a versenyzők sokkal bevállalósabbak.
Eazzy
Mikey
Eazzy
Mikey
Eazzy
6 hónapja
Arra, hogy többek között az az F1 autok mérrtének növekedési oka, hogy biztonságosabbak legyenek és szigorú törésteszten menjenek át.Nem pontosan tudom mire gondolsz, de ezek az autók sokkal masszívabbak, így pl. a kontakttól sem félnek az előzéseknél a versenyzők.Gondolom nem ugyanazt a törés standardot kell betartani, vagy igen?Nezem ezt az Indycart, ha jol tudom spec autok, városi pálya, ennyit számít hogy kissebbek a kocsik, vagy ennyivel nagyobb a képességbeli szórás, hogy ennyi akció van vs F1?Ennyit számít hogy kisebbek az autók, és hogy a versenyzők sokkal bevállalósabbak.
Eazzy
Mikey
Eazzy
Mikey
Don't talk the walk, Walk the talk!
6 hónapja
Nem pontosan tudom mire gondolsz, de ezek az autók sokkal masszívabbak, így pl. a kontakttól sem félnek az előzéseknél a versenyzők.Gondolom nem ugyanazt a törés standardot kell betartani, vagy igen?Nezem ezt az Indycart, ha jol tudom spec autok, városi pálya, ennyit számít hogy kissebbek a kocsik, vagy ennyivel nagyobb a képességbeli szórás, hogy ennyi akció van vs F1?Ennyit számít hogy kisebbek az autók, és hogy a versenyzők sokkal bevállalósabbak.
Eazzy
Mikey
Eazzy
6 hónapja
Gondolom nem ugyanazt a törés standardot kell betartani, vagy igen?Nezem ezt az Indycart, ha jol tudom spec autok, városi pálya, ennyit számít hogy kissebbek a kocsik, vagy ennyivel nagyobb a képességbeli szórás, hogy ennyi akció van vs F1?Ennyit számít hogy kisebbek az autók, és hogy a versenyzők sokkal bevállalósabbak.
Eazzy
Mikey
6 hónapja
Nezem ezt az Indycart, ha jol tudom spec autok, városi pálya, ennyit számít hogy kissebbek a kocsik, vagy ennyivel nagyobb a képességbeli szórás, hogy ennyi akció van vs F1?Ennyit számít hogy kisebbek az autók, és hogy a versenyzők sokkal bevállalósabbak.
Eazzy
6 hónapja
Mindegy.....idén úgyis McLaren pilóta lesz a világbajnok.....Tovabbra is tartom hogy nem volt ebben ennyi, nem huzta ra Leclerc csak mas szogben ment egyenesen, kvazi terelte. Boven pozicioban volt mar, Maxnak is volt helye meg arrebb menni, nem nagyon akart. Nem mondom hogy nem volt hulyeseg Leclerctol de az hogy nekiment az eros.Nem lesz bünti senkinek, Leclerc 3.Na akkor Maxnak neki lehet menni büntetlenül.....FIA....
Heisman nádor
JéBé
Nem lepődnék meg ha jövőre minden is új lesz Max Aston Martin overalban flangálna egy Newey által épített űrautóban...
Draft

6 hónapja
Tovabbra is tartom hogy nem volt ebben ennyi, nem huzta ra Leclerc csak mas szogben ment egyenesen, kvazi terelte. Boven pozicioban volt mar, Maxnak is volt helye meg arrebb menni, nem nagyon akart. Nem mondom hogy nem volt hulyeseg Leclerctol de az hogy nekiment az eros.Nem lesz bünti senkinek, Leclerc 3.Na akkor Maxnak neki lehet menni büntetlenül.....FIA....
Heisman nádor
6 hónapja
Nezem ezt az Indycart, ha jol tudom spec autok, városi pálya, ennyit számít hogy kissebbek a kocsik, vagy ennyivel nagyobb a képességbeli szórás, hogy ennyi akció van vs F1?
6 hónapja
De semmilyen taktikát nem látsz tőlük.....itt is egyedül az RB próbált meg valamit a többiek meg lófaszt sem.... Piastri Norris vannak annyira jófiúk,hogy a büdös életben nem fogják egymást kiütni.....Még ami fura,hogy egyedül Max próbál meg valamit a McLaren ellen a többiek Merci meg Ferrari mint a puhapöcsök szinte semmit....
Amúgy tavaly az Olasz nagydíjon Verstappen sem csinált semmit a McLarenek ellen. Ha tehetetlennek érzik magukat, akkor mindig inkább a gumi óvást helyezik előtérbe.
steelwolf
Draft

6 hónapja
Nem lesz bünti senkinek, Leclerc 3.Na akkor Maxnak neki lehet menni büntetlenül.....FIA....
Heisman nádor
Draft

6 hónapja
Még ami fura,hogy egyedül Max próbál meg valamit a McLaren ellen a többiek Merci meg Ferrari mint a puhapöcsök szinte semmit....

Amúgy tavaly az Olasz nagydíjon Verstappen sem csinált semmit a McLarenek ellen. Ha tehetetlennek érzik magukat, akkor mindig inkább a gumi óvást helyezik előtérbe.
6 hónapja
Nem lesz bünti senkinek, Leclerc 3.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
6 hónapja
Még ami fura,hogy egyedül Max próbál meg valamit a McLaren ellen a többiek Merci meg Ferrari mint a puhapöcsök szinte semmit....
Draft

6 hónapja
Maxot vizsgálják a Leki incident miatt, akkor lehet race ban 😮Ha azért Max kap büntit akkor mehet el csak igazán FIA a faszba
Heisman nádor
Draft

6 hónapja
dawyd728
4 034
Sansztalan, ha maradnak az erőviszonyok. Senki sem jós. Az elmúlt 30 évből nem egy alkalommal ekkora tempóhátrányból már sikerült év közben fordítani. Max SC utáni reakciójából is látszik, h itt ő még belül vb címért megy. Tudja jól, ha kicsit betalál az RB, a McLarenben kialakul egy ronda belharc és máris ott az esély. Nyilván az ilyen blackoutok nála csak tovább rontják az esélyét.Ott a 3 büntető pont is. Június 30-ig összeszed akár csak 1 pontot is, kihagyja a rákövetkező futamot. Június 30-án 2 pont kiesik és már csak 9 lesz neki. Onnantól lesz további mozgástere őrültködni.Teljesen mind1, sansztalan a McLarenek ellen a VB címért, más úgy sem érdekli. Nagyon area hajaz minden, h otthagyja az RB-t majd.
dawyd728
Pep71
6 hónapja
Biztos elküldi a faszba mert az birította nála ki a bilit....A sportbírók szerint Maxnek nem kellett volna visszaadnia a pozíciót Russellnek. 😀Fuu, hát GP nagyon nagy idióta volt , ahogy írtam is..😀 kíváncsi vagyok mit kapott Maxtol 🤣
Jughead
Pep71
Szerintem még 1 balfaszkodás és jövőre Aston Martin zöld overáljában fog mászkálni Max a Newey által épített űrautóban....
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

6 hónapja
A sportbírók szerint Maxnek nem kellett volna visszaadnia a pozíciót Russellnek. 😀Fuu, hát GP nagyon nagy idióta volt , ahogy írtam is..😀 kíváncsi vagyok mit kapott Maxtol 🤣
Jughead