Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

8 hónapja
JéBé Green Bay Packers 8 016
Érthetetlen mi történt Leclerc-kel az utolsó etapra, durván beesett a tempója. 🫤
Mr.Breaker
Kivancsi vagyok miez de mar celzott ra akkor is amikor meg volt tempo.
8 hónapja
Stez SMU Mustangs 48 165 — Whoops, looks like something went wrong.
Ha Pia elkapja Norrist marpedig elfogja ennel rosszabbul nem alakulhatna a vege.
JéBé
Szerintem nem fogja.

8 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 12 601
Amúgy Norris a 2. Hellyel is a maxot hozna ki a hétvégebol
csebi
Szerintem nyerni fog....
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
SC-t vársz?
8 hónapja
Mr.Breaker 1 934
Érthetetlen mi történt Leclerc-kel az utolsó etapra, durván beesett a tempója. 🫤
8 hónapja
Beki New York Jets 2 620
Amúgy ez már a sokadik h Leclerc beugat a csapatnak h nem adnak a szavára... Ferkánál érdemes volna felülvizsgálni h megfelelő szakik ülnek-e döntéshozási helyeken
Beki
Leclerc szeret hisztizni, és ő mindig jobban tudja, nem kell azért elhinni, hogy tényleg jobban is tudja.
Jughead
Ja, csak azért mertem most leírni, mert érdekes az egész szitu. Emellett még Verstappen szokott így rinyálni, de ő más tészta.
8 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 420 — Kinek mit intézett a kormánya
csebi
Csakhogy majdnem egy futamnyi hátránya lenne akkor ott.

Poloska vagyok.
8 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 852 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
csebi
Szerintem nyerni fog....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
8 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 292 — Lucas Scott

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
8 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 6 473
Amúgy ez már a sokadik h Leclerc beugat a csapatnak h nem adnak a szavára... Ferkánál érdemes volna felülvizsgálni h megfelelő szakik ülnek-e döntéshozási helyeken
Beki
Leclerc szeret hisztizni, és ő mindig jobban tudja, nem kell azért elhinni, hogy tényleg jobban is tudja.
8 hónapja
Beki
Kb 15 éves történet 😂
8 hónapja
Beki New York Jets 2 620
8 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 292 — Lucas Scott
Ha Pia elkapja Norrist marpedig elfogja ennel rosszabbul nem alakulhatna a vege.
JéBé
Hát ha ezt az ütemet tudja tartani... sok esélye nem lesz Norrisnak
Beki
Sima atugras lesz

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
8 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 6 473
2022 vibes Ferrari szempontból.
8 hónapja
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 469 — . . .
Kövezzetek meg de ez eddig szerintem egy nulla..Nagyon sima minden, mint valami mesterterv.
8 hónapja
Wéberék szerint Piastrinak fontosabb Norris előtt maradni, mint a futamgyőzelem… Lehet futamgyőztes Norris mögött?
vpi
Gáborék pont jól mondják, felőlük nyerhet Leclerc, ők Lando előtt akarnak végezni
zacknorb
Én is értem, de a futamgyőzelem esetén nyilván mögötte lenne Norris is
vpi
Azzal nem számolva, hogy ennyire betli a Ferrari, nem ugyanaz lett volna a futam győzelemre stratégiát építeni, mint Norrist maga mögött tartani. De tárgytalanná vált.
8 hónapja
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 028
Na nézzük, Norrisnak ezt ki kéne védekezni, ha még idén világbajnok akar lenni.
Mr.Breaker
Kérdés ,hogy utoléri e
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Ez nem kérdés, utol fogja érni.

Szerkesztette: ervinator

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
8 hónapja
Beki New York Jets 2 620
JéBé
Hát ha ezt az ütemet tudja tartani... sok esélye nem lesz Norrisnak
8 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 852 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Mr.Breaker
Kérdés ,hogy utoléri e

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
8 hónapja
Mr.Breaker 1 934
8 hónapja
JéBé Green Bay Packers 8 016
8 hónapja
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 615 — Patriot
Wéberék szerint Piastrinak fontosabb Norris előtt maradni, mint a futamgyőzelem… Lehet futamgyőztes Norris mögött?
vpi
Gáborék pont jól mondják, felőlük nyerhet Leclerc, ők Lando előtt akarnak végezni
zacknorb
Én is értem, de a futamgyőzelem esetén nyilván mögötte lenne Norris is

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
8 hónapja
Sok előzés nincs, de egyelőre nagy taktikai csata van - a Ferrari eléggé rossz napot fogott ki…
8 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 788 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Most igazából mi fasz történt?
8 hónapja
Beki New York Jets 2 620
Mi a tosz ment félre Ferrarinál?

Szerkesztette: Beki
8 hónapja
NB2 New England Patriots 28 451 — nabege2@yahoo.com
nah msot egy 20 körös rohanás 😊