Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
6 hónapja
Memorial Day weekend vasárnapján van. A Memorial Day pedig május utolsó hétfője.jóvanna 😊The 110th Running of the Indianapolis 500 presented by Gainbridge is scheduled for Sunday, May 24, 2026.Annyira nem. Három hét szünettel teljesen mindegy, értelmét veszti hogy "maradnak" Észak-Amerikában. Cserébe viszont az Indy 500-zal egy napon lesz, a kutya nem fogja nézni.Indy 500 május utolsó hétvégéje, nem? Magyarán az egy héttel később lesz (szerintem)
Mikey
NB2
A pálya hivatalos oldaláról van. Elég, hogy elhidd?
Mikey
én 2 hete olvastam máshol, hogy május utolsó hétvégéjén van
NB2
6 hónapja
jóvanna 😊The 110th Running of the Indianapolis 500 presented by Gainbridge is scheduled for Sunday, May 24, 2026.Annyira nem. Három hét szünettel teljesen mindegy, értelmét veszti hogy "maradnak" Észak-Amerikában. Cserébe viszont az Indy 500-zal egy napon lesz, a kutya nem fogja nézni.Indy 500 május utolsó hétvégéje, nem? Magyarán az egy héttel később lesz (szerintem)
Mikey
NB2
Mikey
én 2 hete olvastam máshol, hogy május utolsó hétvégéjén van
6 hónapja
The 110th Running of the Indianapolis 500 presented by Gainbridge is scheduled for Sunday, May 24, 2026.Annyira nem. Három hét szünettel teljesen mindegy, értelmét veszti hogy "maradnak" Észak-Amerikában. Cserébe viszont az Indy 500-zal egy napon lesz, a kutya nem fogja nézni.Indy 500 május utolsó hétvégéje, nem? Magyarán az egy héttel később lesz (szerintem)
Mikey
NB2
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
6 hónapja
Annyira nem. Három hét szünettel teljesen mindegy, értelmét veszti hogy "maradnak" Észak-Amerikában. Cserébe viszont az Indy 500-zal egy napon lesz, a kutya nem fogja nézni.Indy 500 május utolsó hétvégéje, nem? Magyarán az egy héttel később lesz (szerintem)
Mikey
6 hónapja
Hát a Libertynek állítólag nagyon fontos az amerikai piac, így ez nettó ön-tökönlövés a részükről. A nézettségi számaik enélkül sem valami fényesek.Annyira nem. Három hét szünettel teljesen mindegy, értelmét veszti hogy "maradnak" Észak-Amerikában. Cserébe viszont az Indy 500-zal egy napon lesz, a kutya nem fogja nézni.Amerikában lehet. De a nagyvilágban sokan.
Mikey
iktriad
6 hónapja
Annyira nem. Három hét szünettel teljesen mindegy, értelmét veszti hogy "maradnak" Észak-Amerikában. Cserébe viszont az Indy 500-zal egy napon lesz, a kutya nem fogja nézni.Amerikában lehet. De a nagyvilágban sokan.
Mikey
6 hónapja
Annyira nem. Három hét szünettel teljesen mindegy, értelmét veszti hogy "maradnak" Észak-Amerikában. Cserébe viszont az Indy 500-zal egy napon lesz, a kutya nem fogja nézni.
Szerkesztette: Mikey
6 hónapja
A 2026-os tervezett F1 naptár. Miami után Kanada. Végre megjött az eszük.6 hónapja
Nekem meg mindkettő egyformán bejön. 😀Nekem a tied jobban tetszik, no para.Maka "gázt bele fiúk" catchphrase-e egy fokkal jobb, mint shawnka-tól a "na gyerünk, hadd menjen"Ok 😅
Kampman
shawnka
Őszentsége Sobri Jóska
Hocevar-t sajnáltam, Chastainnek újabb Top 10. Jöhet Suarez pályája jövő héten. A következő 5 versenyből 3 road pálya, köztük a nagy kedvenc Chicago. LFG!!!
6 hónapja
Most látom 93 pont a különbség Pecco és Marc Marquez között Aragón után. Mikortól száll ki ebből az olasz, és válik egy olyan meccsé hogy mennyire konzisztens Alex és mennyiszer dobja még el Marc?Már kiszállt. Nyilván ezt nem mondja bele a kamerába, de nem egy buta srác Pecco, pontosan tudja mi a dörgés.
Heisman nádor
Neki az idei szezont úgy kell nézni, hogy egy gyakorlati vizsga. Mennyire tud - ha egyáltalán - alkalmazkodni egy olyan géphez, ami nem az ő erősségeit domborítja ki. Amúgy ha sikerül mégis eredményt elérnie, hosszútávon még ez a javára vállhat , de MMel foglalkoznia jelenleg szerintem fölösleges.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
6 hónapja
Most látom 93 pont a különbség Pecco és Marc Marquez között Aragón után. Mikortól száll ki ebből az olasz, és válik egy olyan meccsé hogy mennyire konzisztens Alex és mennyiszer dobja még el Marc?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
6 hónapja
– Daddy, I'm sorry, but I beat your favorite driver, folks.– Who?
– All of them.
💜
Érdekes, most sokkal többen voltak akik éljenezték.
6 hónapja
hol tart a NASCAR, NL döntő elhúzódott
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
6 hónapja
Ebből mi dráma lesz te jó égHát, csak Byronnál😅
zacknorb
Poloska vagyok.
6 hónapja
Ebből mi dráma lesz te jó ég
Poloska vagyok.
6 hónapja
És bevallottan "very close" vannak egy ötödik OEM-mel a megállapodáshoz.Ennek örömére Hemi-vel is ujra kaphatóak lesznek
Egy időben a Honda volt a pletykák alanya, nem lepne meg ha ők lennének.
It's a Ram-Demption. 😏@RamTrucks | @NASCAR_Trucks pic.twitter.com/upVkHV8vUX
— NASCAR (@NASCAR) June 8, 2025
Mikey
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
6 hónapja
Ilyen spórolós szituknál szokott jönni egy Ty Dillon vagy egy Wreckhouse
Poloska vagyok.
6 hónapja
jó kis káoszos verseny a mai
6 hónapja
Nagyon komoly minden re-start, teljes bolondok háza. Bárcsak újra évente két verseny lenne Michiganben.
6 hónapja
Nekem a tied jobban tetszik, no para.Maka "gázt bele fiúk" catchphrase-e egy fokkal jobb, mint shawnka-tól a "na gyerünk, hadd menjen"Ok 😅
Kampman
shawnka
6 hónapja
Ajj, Bowmannek ez a falnak ütközés nagyon nem hiányzott a korábbi hátsérülése miatt.
6 hónapja
És kié az első crash?😄John Fucker Nemechek. 😀
zacknorb
Gragson kicsit túlreagálta, na.