Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
8 hónapja
Pontosan.És íme az in season challenge bracket:Itt mi a lényeg? Minden versenyen a parosból aki előrébb végez továbbmegy?
zacknorb
Toca
Poloska vagyok.
8 hónapja
A csapat sincsen pontos adatok ismeretében, ők is csak kb. ki tudják számolni a tankolási időből meg a tankolt nafta mennyiségéből, hogy mennyi körre lehet elég, de ebben lehet eltérés. Meg mutatták (az is nyilván csak kb kalkuláció), hogy mennyivel többet tudott spórolni, mint Hamlin. Plusz Hamlin se nyomta fullon.Briscoe előtt lekalap, kiválóan hozta az utolsó (általam most reggel megtekintett) 30 körtMennyire ködösített vajon a csapat? Én mint laikus nem tartom elképzelhetőnek, hogy majdnem 3 környit spórolva ilyen simán lehet nyerni.
zacknorb
Jughead
Poloska vagyok.
8 hónapja
És íme az in season challenge bracket:Itt mi a lényeg? Minden versenyen a parosból aki előrébb végez továbbmegy?
zacknorb
8 hónapja
Briscoe előtt lekalap, kiválóan hozta az utolsó (általam most reggel megtekintett) 30 körtMennyire ködösített vajon a csapat? Én mint laikus nem tartom elképzelhetőnek, hogy majdnem 3 környit spórolva ilyen simán lehet nyerni.
zacknorb
8 hónapja
Győztes idő Mugelloban:Az ilyen fajta összehasonlításoknak szerintem semmi értelme. 1 év eltelt a kettő között. Ha két egymást követő napon hasonlítanánk össze se mutatna sokat, annyit változnak a körülmények.
2024 Bagnaia 40:51,385
2025 Marquez 41:09,214
MM nem volt extrém gyors, hanem Pecco lassult magához képest. Ha ma hozza azt az időt, amit tavaly tudott, sima W. Az egész futam lassabb volt mint a tavalyi.
Jan
8 hónapja
És íme az in season challenge bracket:
Poloska vagyok.
8 hónapja
Briscoe előtt lekalap, kiválóan hozta az utolsó (általam most reggel megtekintett) 30 kört
Poloska vagyok.
8 hónapja
Mit ment Chase Briscoe! Nagyon szép győzelem!Valóban, bár én Blaneynek és Hamlinnek drukkoltam, de kitartott Briscoe, szépen megőrizte az előnyét, megérdemli a PO-t.
iktriad
8 hónapja
Mit ment Chase Briscoe! Nagyon szép győzelem!
8 hónapja
Keselowski crewja szépen elkúrta a versenyét. Amatőr hiba.
8 hónapja
Remek jinx padawan!!!Nálam prioritás az IndyCar, én örülök,ha a NASCAR csúszik. 😊Az a bajom csak, hogy így esélytelen hogy megnézzem végig élőben az NCS versenyt.
xrace77
De a radart elnézve, lehet hogy ebből holnapi verseny lesz.
Mikey
Mindig is tudtam, hogy benned és I.K.T.R.I.A.D.-ban van valami közös. 😀RIP shawnka, hosszú lesz az esteGép nem érez.
zacknorb
shawnka
8 hónapja
Ferrucci sörözik a pályán, az komoly. 😀Elbaszta amúgy, ha már Fanatic Fest hétvége van.
Mikey
2 sört kellett volna kérnie, felállni a gumifal tetejére, összecsapni a két dobozt és beleönteni a szájába. Stone Cold Steve Austin vibes.
Poloska vagyok.
8 hónapja
Ferrucci sörözik a pályán, az komoly. 😀Ismét nincs Penske autó a Top 10-ben, nagyon visszaestek a lebukás óta.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
8 hónapja
Elképesztő parkolóház lett a célvonal és az 1es kanyar között
Poloska vagyok.
8 hónapja
Palou wins it again!6-for-9. ☺️
8 hónapja
Gyönyörű napsütés Poconóban, elvileg 22:30-kor kezdenek.
8 hónapja
Gép nem érez.WEATHER UPDATE: Due to the ongoing weather in the area, including lightning, we remain in a holding pattern. Gates remain closed at this time for everyone’s safety. Parking lots are open.
— Pocono Raceway (@PoconoRaceway) June 22, 2025
Please remain sheltered in place in your vehicles until the weather has cleared.
We will… pic.twitter.com/bVIiEUDXTU
RIP shawnka, hosszú lesz az este
zacknorb
8 hónapja
És Daly magával vitte a "kötelet" amivel kihúzták a kavicsból. 😂😂😂 Nem láttam még ilyet.
8 hónapja
Áh reggel korán van ébredés, valamennyit aludni is kell. 😀Én hosszú éjszakát tervezek. ( 2-től NBA nagydöntő 7. meccs).Nálam prioritás az IndyCar, én örülök,ha a NASCAR csúszik. 😊Az a bajom csak, hogy így esélytelen hogy megnézzem végig élőben az NCS versenyt.
xrace77
Mikey
Hosszú verseny lesz, sok a sárga eddig.
xrace77
Újabb sárga, ezúttal Daly miatt. A sokféle taktika között pedig elvesztem, nem tudom már követni ki van jobb helyzetben a pozíciótól függetlenül. 🥲
8 hónapja
Én hosszú éjszakát tervezek. ( 2-től NBA nagydöntő 7. meccs).Nálam prioritás az IndyCar, én örülök,ha a NASCAR csúszik. 😊Az a bajom csak, hogy így esélytelen hogy megnézzem végig élőben az NCS versenyt.
xrace77
Mikey
Hosszú verseny lesz, sok a sárga eddig.
8 hónapja
McLaughlin mekkorát rajtolt. Palou eközben p2 ➡️ p6, ehh.
8 hónapja
Nálam prioritás az IndyCar, én örülök,ha a NASCAR csúszik. 😊Az a bajom csak, hogy így esélytelen hogy megnézzem végig élőben az NCS versenyt.
xrace77
8 hónapja
Csak a szoki.Na mindegy, egyelőre IndyCar a kedvenc road course pályámról, meglepetésre a rookie Foster indul a pole-ból, mellőle-mögüle a két idei győztes, Palou és Kirkwood.
Ah, the ol’ game of “guess where the NASCAR race is today?” pic.twitter.com/xWSk1Epvto
— Jeff Gluck (@jeff_gluck) June 22, 2025