Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
8 hónapja
Nem hiszem, hogy akármelyik 2. hely után vigasztalta egy kicsit is hogy "de biztos PO résztvevő".Ha előre tekint, akkor mi más?Három győzelemről maradt le éppencsak. Szerinted olyankor érdekli a PO?Csóri Briscoe, utolsó négy versenyen harmadjára lett 2. 😀Stabil PO résztvevő.
Mikey
Őszentsége Sobri Jóska
Mikey
Őszentsége Sobri Jóska
Versenyző, a jobbik fajtából, nyerni akar.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
8 hónapja
Ha előre tekint, akkor mi más?Három győzelemről maradt le éppencsak. Szerinted olyankor érdekli a PO?Csóri Briscoe, utolsó négy versenyen harmadjára lett 2. 😀Stabil PO résztvevő.
Mikey
Őszentsége Sobri Jóska
Mikey
8 hónapja
Három győzelemről maradt le éppencsak. Szerinted olyankor érdekli a PO?Csóri Briscoe, utolsó négy versenyen harmadjára lett 2. 😀Stabil PO résztvevő.
Mikey
Őszentsége Sobri Jóska
8 hónapja
Csóri Briscoe, utolsó négy versenyen harmadjára lett 2. 😀Stabil PO résztvevő.
Mikey
8 hónapja
Sikerült bealudnom a versenyen, de jobban is jártam, Larson 28., Gragson 29. hely. 😕Csóri Briscoe, utolsó négy versenyen harmadjára lett 2. 😀
8 hónapja
Nem láttam a futamot, valaki leírná, hogy hogyan került végül Norris Piastri elé?Rajtnál megpróbálta megelőzni Piastrit, de rajta vesztett, visszacsúszott Russel és Alonso mögé, majd Alonsot megelőzte, de Russellen fennakadt. Pisatri megpróbált elévágni Leclercnek, így belekényszerítve mindkettejüket egy 2 kiállásos taktikába, Norris meg így váltott 1 kiállásra, ami végül bejött neki.
Willie Parker
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
8 hónapja
Nem láttam a futamot, valaki leírná, hogy hogyan került végül Norris Piastri elé?egy kiállás vs két kiállás
Willie Parker
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
8 hónapja
Nem láttam a futamot, valaki leírná, hogy hogyan került végül Norris Piastri elé?
8 hónapja
A DRS úgy hülyeség ahogy van, pont hogy tiltó zónák kéne legyenek csak amúgy meg ott használod ahol jónak látod. Kevés lelohasztobb látvány van egy autóversenyben a kikerülésnél,megol mindent amiről ez szólna.A DRS korában nem értem, hogy miért érv egy pálya ellen, hogy "nem lehet előzni". A legtöbb pályán konkrétan kikerülések vannak csak, nem komoly csaták. Általában azon múlik az előzés, hogy utoléri e az előtte haladót vagy nem. Ocon győzelme se lett volna téma a legtöbb pályán, pedig milyen emlékezetesre sikerült. Az ilyenek miatt azért volt itt pár epic verseny. De az örök kedvenc futamomon se történt meg a végén az előzés, mégis hatalmas volt (2005 Imola).Néhány futam van, amit megnézek, mert általában jó (Spa, Silverstone, Imola), meg a magyart.Mondjuk izgalom szempontjabol a magyar sztem kb. bottom3, instant basznam ki a naptarbol Monacoval es Barcelonaval együtt. Csak akkor tud esetleg jo lenni ha baleset/SC vagy eső van.
szaba
Ezekkel a bohom autokkal Imola is egyre szarabb, ott se lehet nagyon elozni.
Duff
Bármelyik utcai pályát hamarabb dobnám a naptárból, mint a Hungaroringet. Az viszont jogos, hogy nagyok az autók. Minimálisan jövőre ez már javulni fog.
dugo93
A Hungaroring aszfaltcsíkja sajnos szar, lehet ezt habosítani de nincs miért. Csomószor volt róla szó, hogy miképp lehetne bővíteni, még a Wéber is csinált valamikor ilyen videót, de a környék nem igazán volt alkalmas a bővítésre vagy csak simán nincs szándék.
8 hónapja
When you're at another road course next week and don't wanna miss the start of Summerslam pic.twitter.com/jyem9YMpXR
— nascarcasm (@nascarcasm) August 3, 2025
Poloska vagyok.
8 hónapja
Ja igen, ehhez még annyit, hogy Norris-t hozták volna hamarabb a gumiért, hogy Russell elé vágjanak, mert a 2 kiállás volt a jó megoldás, illetve mert ő volt az élmezőnyben egyedül körökig szélárnyékban, így a legkopottabb gumin.JólOscar is egy kiállást akart de a csapat másképp döntöttMondtam megnyeretik a brittelMi a fasz abban a megnyeretés, ha Piastri türelmetlen?
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
zacknorb
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Az elmúlt évek is ezt igazolták, meg az idei is, a végén elkapkodta.
zacknorb
Csak, hogy abban a pillanatban mikor jött a döntés Max kiállt, Bortoleto pedig belehibázott, így Alonso mögött lett egy 5 másodperces gap, így Pistrival megpróbáltak Leclerc elé vágni (nem sokon múlt), ezért Norris nem tudott jönni. A következő körben pedig Leclerc és Russell erre reagálva kijött, így Lando vagy megpróbálta az egy kiállást (kényszerből) vagy az optimális taktikát választva kijön, de így visszaáll Russell mögé.
Végül a kényszertaktika vált be, de garantálom, hogy ha ugyanez fordítva megy, akkor jelenleg az menne, hogy Norris megkapta a jobb taktikát csak megint olyan szar volt, hogy ezzel se tudott élni, a zseniálisan versenyző és védekező Piastri ellen.
Szerkesztette: Jughead
8 hónapja
A Spire eddig zseni, mind3 kocsi top12Bezzeg az FRM. 21, 32, 34. 😂
zacknorb
Ahhoz képest hogy Tier 1 Ford csapat lettek, rosszabbak mint tavaly.
8 hónapja
ezért nem értem azokat akik nem úgy állítják be az autót, hogy az egyenesben legyen gyorsA DRS korában nem értem, hogy miért érv egy pálya ellen, hogy "nem lehet előzni". A legtöbb pályán konkrétan kikerülések vannak csak, nem komoly csaták. Általában azon múlik az előzés, hogy utoléri e az előtte haladót vagy nem. Ocon győzelme se lett volna téma a legtöbb pályán, pedig milyen emlékezetesre sikerült. Az ilyenek miatt azért volt itt pár epic verseny. De az örök kedvenc futamomon se történt meg a végén az előzés, mégis hatalmas volt (2005 Imola).Néhány futam van, amit megnézek, mert általában jó (Spa, Silverstone, Imola), meg a magyart.Mondjuk izgalom szempontjabol a magyar sztem kb. bottom3, instant basznam ki a naptarbol Monacoval es Barcelonaval együtt. Csak akkor tud esetleg jo lenni ha baleset/SC vagy eső van.
szaba
Duff
Bármelyik utcai pályát hamarabb dobnám a naptárból, mint a Hungaroringet. Az viszont jogos, hogy nagyok az autók. Minimálisan jövőre ez már javulni fog.
dugo93
tavaly a RBR egyenesben mindenkit megevett
8 hónapja
Keselowski eddig elég jól megy. Remélem összejön neki a győzelem. Jó lenne a rájátszásban látni.
8 hónapja
A Spire eddig zseni, mind3 kocsi top12
Poloska vagyok.
8 hónapja
Mit 2-3-t mèg 100-t. De hogy passzív agresszív vagyok vagy csak viccesbolondos az attól függ ti mit làttok bele. Lehet csak szimplán ezek jöttek elő a billentyűzeten....Vannak tanulmányok a passzív-agresszív emojikról.Anno Schumachert lehetett utálni (jogosan 😉) aztán Vettelt meg Hamiltont (jogosan 😉) most meg Norrist (èrthetetlenül 🤪🤷) a különbség hogy amazoknak VB győzteskènt sikerült elèrnie ezt, neki meg anèlkül 🤦😅🤣Nem akarom Sobri kenyerét elvenni, de szerintem még 2-3 emojit nyugodtan beletehettél volna, hogy tényleg minden autista megértse, hogy te most nagyon viccesbolondos vagy.
dande2
Hanni
Sose hittem ebben, egész addig amíg ide nem találtam.
zacknorb
Peace (csakazertserakokemojit)
8 hónapja
A DRS korában nem értem, hogy miért érv egy pálya ellen, hogy "nem lehet előzni". A legtöbb pályán konkrétan kikerülések vannak csak, nem komoly csaták. Általában azon múlik az előzés, hogy utoléri e az előtte haladót vagy nem. Ocon győzelme se lett volna téma a legtöbb pályán, pedig milyen emlékezetesre sikerült. Az ilyenek miatt azért volt itt pár epic verseny. De az örök kedvenc futamomon se történt meg a végén az előzés, mégis hatalmas volt (2005 Imola).Néhány futam van, amit megnézek, mert általában jó (Spa, Silverstone, Imola), meg a magyart.Mondjuk izgalom szempontjabol a magyar sztem kb. bottom3, instant basznam ki a naptarbol Monacoval es Barcelonaval együtt. Csak akkor tud esetleg jo lenni ha baleset/SC vagy eső van.
szaba
Duff
8 hónapja
New week, same shit. Gragson 50 kör után lekörözve. 😞
8 hónapja
De jó, végre az NBC közvetít, imádom Diffey akcentusát. 😁
8 hónapja
Vannak tanulmányok a passzív-agresszív emojikról.Anno Schumachert lehetett utálni (jogosan 😉) aztán Vettelt meg Hamiltont (jogosan 😉) most meg Norrist (èrthetetlenül 🤪🤷) a különbség hogy amazoknak VB győzteskènt sikerült elèrnie ezt, neki meg anèlkül 🤦😅🤣Nem akarom Sobri kenyerét elvenni, de szerintem még 2-3 emojit nyugodtan beletehettél volna, hogy tényleg minden autista megértse, hogy te most nagyon viccesbolondos vagy.
dande2
Hanni
Sose hittem ebben, egész addig amíg ide nem találtam.
Poloska vagyok.
8 hónapja
Anno Schumachert lehetett utálni (jogosan 😉) aztán Vettelt meg Hamiltont (jogosan 😉) most meg Norrist (èrthetetlenül 🤪🤷) a különbség hogy amazoknak VB győzteskènt sikerült elèrnie ezt, neki meg anèlkül 🤦😅🤣Nem akarom Sobri kenyerét elvenni, de szerintem még 2-3 emojit nyugodtan beletehettél volna, hogy tényleg minden autista megértse, hogy te most nagyon viccesbolondos vagy.
dande2
8 hónapja
Én csak annyit állítottam, hogy már azelőtt is utálták, mielőtt vb győztes lett. Hol volt még ekkor a Merci váltás? Minden idők legmegosztóbb F1 személyiségeként kezdte a pályafutását (és maradt), totális elvakultsággal, rengetegen utálták újoncként is, sokszoros világbajnokként is, Mclarenesként, Mercisként, Ferrarisként.Ne keverjük a rasszistákat, azokhoz az F1 szurkolókhoz akik kb Merci valtas miatt utálták meg, meg az utána felvett hülyeségei miatt.Anno Schumachert lehetett utálni (jogosan 😉) aztán Vettelt meg Hamiltont (jogosan 😉) most meg Norrist (èrthetetlenül 🤪🤷) a különbség hogy amazoknak VB győzteskènt sikerült elèrnie ezt, neki meg anèlkül 🤦😅🤣A “majom, akit a fekalobbi, meg a fekakvóta tett meg F1 versenyzőnek”, “sehol nem lenne, ha nem a Mclarenbe kerül”, “azzal a kocsival én is világbajnok lennék”, “banánt dobj neki, akkor nem figyel”? Nem, őt már azelőtt is utálták, hogy vb győztes lett volna, és fórumokat olvasva, tehet bármit, ő csak azért világbajnok, mert “az FIA ráírta a szabályokat”, “űrautót adott neki, amivel nehezebb volt kikapni” stb. 😉😅🤷🏿
dande2
vpi
Én láttam anno F2-ben csodáltam, az első 3 évében is bírtam. Aztán túltolta, ráadásul beült a tutiba.
Toca
Én sem bírtam, a 21-es szezonban kezdtem valóban elismerni.
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
8 hónapja
Ne keverjük a rasszistákat, azokhoz az F1 szurkolókhoz akik kb Merci valtas miatt utálták meg, meg az utána felvett hülyeségei miatt.Anno Schumachert lehetett utálni (jogosan 😉) aztán Vettelt meg Hamiltont (jogosan 😉) most meg Norrist (èrthetetlenül 🤪🤷) a különbség hogy amazoknak VB győzteskènt sikerült elèrnie ezt, neki meg anèlkül 🤦😅🤣A “majom, akit a fekalobbi, meg a fekakvóta tett meg F1 versenyzőnek”, “sehol nem lenne, ha nem a Mclarenbe kerül”, “azzal a kocsival én is világbajnok lennék”, “banánt dobj neki, akkor nem figyel”? Nem, őt már azelőtt is utálták, hogy vb győztes lett volna, és fórumokat olvasva, tehet bármit, ő csak azért világbajnok, mert “az FIA ráírta a szabályokat”, “űrautót adott neki, amivel nehezebb volt kikapni” stb. 😉😅🤷🏿
dande2
vpi
Én láttam anno F2-ben csodáltam, az első 3 évében is bírtam. Aztán túltolta, ráadásul beült a tutiba.
8 hónapja
Russel es a Merci elmelete Leclerc problemajarol:Az egyetlen dolog, ami eszünkbe jut, hogy túl alacsonyan futott az autó, és az utolsó etapban növelniük kellett a guminyomását, mert olyan motor módot használtak, amely lassította a motort a egyenes végén, ahol a legjobban kopik a kopólemez.”
Amikor megmondták neki, hogy Leclerc szerint a kasztnival kapcsolatos a probléma, Russell hozzátette: „Nem fogja elmondani, hogy ez már-már illegális. Ez az egyetlen dolog, ami eszünkbe jut a köridők, a motormód és hasonló dolgok alapján, de ennek ellenére nagyon elégedettek vagyunk az eredménnyel."
8 hónapja
Èn csak azért "utáltam" mert otthagyta a McLarent, aztán meg azèrt mert 😄😎😉Anno Schumachert lehetett utálni (jogosan 😉) aztán Vettelt meg Hamiltont (jogosan 😉) most meg Norrist (èrthetetlenül 🤪🤷) a különbség hogy amazoknak VB győzteskènt sikerült elèrnie ezt, neki meg anèlkül 🤦😅🤣A “majom, akit a fekalobbi, meg a fekakvóta tett meg F1 versenyzőnek”, “sehol nem lenne, ha nem a Mclarenbe kerül”, “azzal a kocsival én is világbajnok lennék”, “banánt dobj neki, akkor nem figyel”? Nem, őt már azelőtt is utálták, hogy vb győztes lett volna, és fórumokat olvasva, tehet bármit, ő csak azért világbajnok, mert “az FIA ráírta a szabályokat”, “űrautót adott neki, amivel nehezebb volt kikapni” stb. 😉😅🤷🏿
dande2
vpi