Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
8 hónapja
MotoGP-re megy valaki? Látom hogy még szinte minden lelátóra van jegy, hova lenne érdemes venni?
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
8 hónapja
Andres Perez átigazol a Niece-hez a szezon hátralevő részére (ahol a 44-es autót fogja vezetni), a Spire pedig gyakorlatilag beszünteti a 07-es autót, és az összes tulajdonosi pontot a 77-es autónak adja (amit Corey LaJoie vezet majd az év hátralevő részében).Ez a két csapat mindig meg tud lepni valamivel. 😀
zacknorb
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
8 hónapja
Andres Perez átigazol a Niece-hez a szezon hátralevő részére (ahol a 44-es autót fogja vezetni), a Spire pedig gyakorlatilag beszünteti a 07-es autót, és az összes tulajdonosi pontot a 77-es autónak adja (amit Corey LaJoie vezet majd az év hátralevő részében).
Poloska vagyok.
8 hónapja
Konklúzió nélkül: van Gisbergen a ponttáblázaton 25., megelőzi Berry, Nemechek, McDowell, Jones, és még 20 másik pilóta.Mögötte pedig 36.
Őszentsége Sobri Jóska
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
8 hónapja
Konklúzió nélkül: van Gisbergen a ponttáblázaton 25., megelőzi Berry, Nemechek, McDowell, Jones, és még 20 másik pilóta.
8 hónapja
Azt imádtam volna én is.In the Era of Electronic Timing and Scoring only 1 driver has had multiple wins in a single season with a margin of victory of 10+ seconds, Shane van Gisbergen.Mai napig mondom, hogy McLaughlin is ide kellett volna jöjjön.
zacknorb
🤘 gaben 🤘
8 hónapja
I see your point.In the Era of Electronic Timing and Scoring only 1 driver has had multiple wins in a single season with a margin of victory of 10+ seconds, Shane van Gisbergen.Mai napig mondom, hogy McLaughlin is ide kellett volna jöjjön.
zacknorb
🤘 gaben 🤘
Poloska vagyok.
8 hónapja
In the Era of Electronic Timing and Scoring only 1 driver has had multiple wins in a single season with a margin of victory of 10+ seconds, Shane van Gisbergen.Mai napig mondom, hogy McLaughlin is ide kellett volna jöjjön.
zacknorb
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
8 hónapja
4-time champ. 😊X4 INDYCAR SERIES CHAMPION 🏆🏆🏆🏆
— Alex Palou Montalbo (@AlexPalou) August 10, 2025
Thank you @CGRTeams for all the effort and thank you @DHLUS for giving us everything we need.
THANK YOU to all the fans for the insane support. LFG! pic.twitter.com/pbieyKSmMu
8 hónapja
Penske győzelem az Indycarban! Ez nem gyakorlat, Will Power nyert Portlandben.Palou pedig bajnok
Poloska vagyok.
8 hónapja
In the Era of Electronic Timing and Scoring only 1 driver has had multiple wins in a single season with a margin of victory of 10+ seconds, Shane van Gisbergen.
Poloska vagyok.
8 hónapja
Közben Pato 9 kör hátrányban, igazából már most biztos a mai Palou bajnokavatás
Poloska vagyok.
8 hónapja
Bell, Buescher, Byron, Briscoe és Blaney.Az SvG nélküli NASCAR versenyen a sorrend. BBBBB.
8 hónapja
ezt gyorsan lezavarták 😊
8 hónapja
SVG 1., Suarez 7., Chastain 10. A Trackhouse szépen lehozta Watkins Glen-t.
8 hónapja
Ha nem lesz sárga, ez tükörsima SVG 1. hely. Lesz ez esetben Trackhouse 1-2?
8 hónapja
Nocsak, nocsak. Nem csak nekem volt gyanús. 😀Oh man...now there's a late caution...after Chase Elliott took advantage of that late call. Sighhhhhhhhhhhhhh. https://t.co/ZBpetbpBHk
— Jeff Gluck (@jeff_gluck) August 10, 2025
zacknorb
8 hónapja
De jó utolsó szakasz köre volt a Legacynak. Előbb Nemechek kiüti a saját csapattársát, Eric Jonest, majd ő is odavágja az autót a gumifalba, biztos ami biztos. 😀
8 hónapja
Oh man...now there's a late caution...after Chase Elliott took advantage of that late call. Sighhhhhhhhhhhhhh. https://t.co/ZBpetbpBHk
— Jeff Gluck (@jeff_gluck) August 10, 2025
Poloska vagyok.
8 hónapja
Ezt mondjuk nem tudhatod. De cserébe lenne sok másik crash, mert még ennyire sem férnének el...tudom ezt már sokszor megbeszéltük, de engem rohadtul zavar 😊a pálya vajon mi?Ha oké a NASCARnak és szabad mindenkinek, akkor nincs baj azzal, hogy kiszelesitik az aszfaltos bukotereknel a pályát. Így csinálják évtizedek óta, csak azért mert az f1 feszül minden centin, itt nem szokás.
(tényleg ennek így megint semmi értelme)
NB2
shawnka
amúgy ha picit lennének pályahatárok ez a nagy crash sem lett volna (szerintem)
NB2
8 hónapja
tudom ezt már sokszor megbeszéltük, de engem rohadtul zavar 😊a pálya vajon mi?Ha oké a NASCARnak és szabad mindenkinek, akkor nincs baj azzal, hogy kiszelesitik az aszfaltos bukotereknel a pályát. Így csinálják évtizedek óta, csak azért mert az f1 feszül minden centin, itt nem szokás.
(tényleg ennek így megint semmi értelme)
NB2
shawnka
amúgy ha picit lennének pályahatárok ez a nagy crash sem lett volna (szerintem)
8 hónapja
YIKES - szegény srácZilisch tényleg megsérült ünneplés közben?Igen, nem is indul a Cup futamon. Eltörte a kulcscsontjàt, az esetről van fent videó ( elèg durva ).
zacknorb
Jack Zoltán
NASCAR DRIVER Connor Zilisch suffered a broken collarbone while celebrating his first place finish in Victory Lane.
— Sheri™ (@FFT1776) August 10, 2025
He said he’s “grateful it wasn’t worse”.
🙏speedy recovery! pic.twitter.com/vRXuriamDo
8 hónapja
És Larson autója kibírt hat kört, mielőtt a fék elszállt volna. 😕
8 hónapja
Bazmeg ilyen nincs. Még jó hogy a fejét nem törte be.Zilisch tényleg megsérült ünneplés közben?Igen, nem is indul a Cup futamon. Eltörte a kulcscsontjàt, az esetről van fent videó ( elèg durva ).
zacknorb
Jack Zoltán
8 hónapja
Zilisch tényleg megsérült ünneplés közben?Igen, nem is indul a Cup futamon. Eltörte a kulcscsontjàt, az esetről van fent videó ( elèg durva ).
zacknorb