Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
7 hónapja
Ware hogy beleállt a falba fék nélkül, jó ég. 😳
Mikey
Cody Ware's crash was brutal. We're glad the driver got out of the car safe and sound 🙏 pic.twitter.com/WZFynIH2U4
— Sportskeeda NASCAR (@NASCARatSK) July 7, 2025
Oh my goodness, the impact for Cody Ware into the tire barrier with two laps to go is even harder and more intense than I could have imagined. Thankfully, he was able to walk away. Man... #NASCAR pic.twitter.com/B8lPGNWOjW
— Toby Christie (@Toby_Christie) July 7, 2025
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
7 hónapja
Ez most ugye csak irónia?az ovál az nem versenypálya 😊SVG megint megmutatta Amerikának mi fán terem az autóverseny!19 versenyből 16-nál meg a többiek mutatták meg neki.
NB2
Jughead
NB2
7 hónapja
Hát mi?az ovál az nem versenypálya 😊SVG megint megmutatta Amerikának mi fán terem az autóverseny!19 versenyből 16-nál meg a többiek mutatták meg neki.
NB2
Jughead
NB2
7 hónapja
mondták is, hogy az a baj, hogy oda teljesen más beállítások kellenek, mint egy "normális" versenypályára. Mivel tesztelni nem tud, így nem is tud felzárkózni. Csak abból él amit a csapattársa mesél neki.az ovál az nem versenypálya 😊SVG megint megmutatta Amerikának mi fán terem az autóverseny!19 versenyből 16-nál meg a többiek mutatták meg neki.
NB2
Jughead
NB2
Lehet, hogy egy Verstappen is szenvedne az ovális pályákon, mint ahogy egy Hamlin se tudna pl Q2-be se bejutni F1-es autóban.
Teljesen más világ a kettö.
7 hónapja
az ovál az nem versenypálya 😊SVG megint megmutatta Amerikának mi fán terem az autóverseny!19 versenyből 16-nál meg a többiek mutatták meg neki.
NB2
Jughead
7 hónapja
SVG az elit, Wallace a pancser.Ha rákényszerülnének, a fiatalok közt azért akadna pár kiváló túraautós.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
7 hónapja
Ware hogy beleállt a falba fék nélkül, jó ég. 😳
7 hónapja
Az Elite Eight mezőnye. Vannak itt komoly párharcok. 😂Ha Ty Dillon Bowman-t is kiüti Sonomában, nyerje meg az egészet! De azon is mosolyognék, ha Ty Gibbs előbb nyerne In-Season Challenge-t, mint Cup Series versenyt. Szerkesztette: iktriad
7 hónapja
SVG now has as many wins in Chicago (4) as Caleb Williams
Poloska vagyok.
7 hónapja
Ross Chastainnek csak igaza lett, tényleg csak a 2. helyért csatázott a Cup Series mezőnyének másik 39 tagja. Katherine Legge meg 19. lett, évek óta az első nő, aki bejön a Top 20-ba NASCAR versenyen.
7 hónapja
SVG megint megmutatta Amerikának mi fán terem az autóverseny!19 versenyből 16-nál meg a többiek mutatták meg neki.
NB2
7 hónapja
SVG megint megmutatta Amerikának mi fán terem az autóverseny!
7 hónapja
Cody Ware elintézi a futam végét?Igen. SVG 2/2 a hétvégén, 4/5 Chicagoban. Ty Gibbs 2. 😀
Bowman és Bubba bemutatta hogy azért érdekli a népet az in season challenge1 millió dollár az mégiscsak 1 millió dollár.
zacknorb
Szerkesztette: iktriad
7 hónapja
Bowman és Bubba bemutatta hogy azért érdekli a népet az in season challenge
Poloska vagyok.
7 hónapja
Nem lenne rossz ez az utcai versenyzés, hogy nincs bukótér, kvázi egy szűk folyosóban mennek, de ez a pálya egyszerűen szar. Túl keskeny.
7 hónapja
Ez annyira anti NASCAR volt, mire vártak a sárgával?Mondjuk igazából ez így full NASCAR, hogy teljes baromságok is benne vannak.
Poloska vagyok.
7 hónapja
Palou hibázott, meccs van a győzelemértScott Dixon nyer Mid Ohioban!
zacknorb
Poloska vagyok.
7 hónapja
Palou hibázott, meccs van a győzelemért
Poloska vagyok.
7 hónapja
Verstappen bevette volna!Versenyek elején gyakran bíztató McDowell.Na nézzük, lesz-e bárkinek esélye SvG ellen.McDowell eddig bíztató.
Remélem legalább annyira jó verseny lesz, mint a tegnapi.
Mikey
Hocevar szép kis dugót produkált. 7-en nem tudnak sehova se menni. 😀
iktriad
Hocevar haha.
Mikey
7 hónapja
Versenyek elején gyakran bíztató McDowell.Na nézzük, lesz-e bárkinek esélye SvG ellen.McDowell eddig bíztató.
Mikey
iktriad
Hocevar haha.
7 hónapja
Na nézzük, lesz-e bárkinek esélye SvG ellen.McDowell eddig bíztató.
Mikey
7 hónapja
Na nézzük, lesz-e bárkinek esélye SvG ellen. Remélem legalább annyira jó verseny lesz, mint a tegnapi.