Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
5 hónapja
Mit ment Chase Briscoe! Nagyon szép győzelem!
5 hónapja
Keselowski crewja szépen elkúrta a versenyét. Amatőr hiba.
5 hónapja
Remek jinx padawan!!!Nálam prioritás az IndyCar, én örülök,ha a NASCAR csúszik. 😊Az a bajom csak, hogy így esélytelen hogy megnézzem végig élőben az NCS versenyt.
xrace77
De a radart elnézve, lehet hogy ebből holnapi verseny lesz.
Mikey
Mindig is tudtam, hogy benned és I.K.T.R.I.A.D.-ban van valami közös. 😀RIP shawnka, hosszú lesz az esteGép nem érez.
zacknorb
shawnka
5 hónapja
Ferrucci sörözik a pályán, az komoly. 😀Elbaszta amúgy, ha már Fanatic Fest hétvége van.
Mikey
2 sört kellett volna kérnie, felállni a gumifal tetejére, összecsapni a két dobozt és beleönteni a szájába. Stone Cold Steve Austin vibes.
Poloska vagyok.
5 hónapja
Ferrucci sörözik a pályán, az komoly. 😀Ismét nincs Penske autó a Top 10-ben, nagyon visszaestek a lebukás óta.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
5 hónapja
Elképesztő parkolóház lett a célvonal és az 1es kanyar között
Poloska vagyok.
5 hónapja
Palou wins it again!6-for-9. ☺️
5 hónapja
Gyönyörű napsütés Poconóban, elvileg 22:30-kor kezdenek.
5 hónapja
Gép nem érez.WEATHER UPDATE: Due to the ongoing weather in the area, including lightning, we remain in a holding pattern. Gates remain closed at this time for everyone’s safety. Parking lots are open.
— Pocono Raceway (@PoconoRaceway) June 22, 2025
Please remain sheltered in place in your vehicles until the weather has cleared.
We will… pic.twitter.com/bVIiEUDXTU
RIP shawnka, hosszú lesz az este
zacknorb
5 hónapja
És Daly magával vitte a "kötelet" amivel kihúzták a kavicsból. 😂😂😂 Nem láttam még ilyet.
5 hónapja
Áh reggel korán van ébredés, valamennyit aludni is kell. 😀Én hosszú éjszakát tervezek. ( 2-től NBA nagydöntő 7. meccs).Nálam prioritás az IndyCar, én örülök,ha a NASCAR csúszik. 😊Az a bajom csak, hogy így esélytelen hogy megnézzem végig élőben az NCS versenyt.
xrace77
Mikey
Hosszú verseny lesz, sok a sárga eddig.
xrace77
Újabb sárga, ezúttal Daly miatt. A sokféle taktika között pedig elvesztem, nem tudom már követni ki van jobb helyzetben a pozíciótól függetlenül. 🥲
5 hónapja
Én hosszú éjszakát tervezek. ( 2-től NBA nagydöntő 7. meccs).Nálam prioritás az IndyCar, én örülök,ha a NASCAR csúszik. 😊Az a bajom csak, hogy így esélytelen hogy megnézzem végig élőben az NCS versenyt.
xrace77
Mikey
Hosszú verseny lesz, sok a sárga eddig.
5 hónapja
McLaughlin mekkorát rajtolt. Palou eközben p2 ➡️ p6, ehh.
5 hónapja
Nálam prioritás az IndyCar, én örülök,ha a NASCAR csúszik. 😊Az a bajom csak, hogy így esélytelen hogy megnézzem végig élőben az NCS versenyt.
xrace77
5 hónapja
Csak a szoki.Na mindegy, egyelőre IndyCar a kedvenc road course pályámról, meglepetésre a rookie Foster indul a pole-ból, mellőle-mögüle a két idei győztes, Palou és Kirkwood.
Ah, the ol’ game of “guess where the NASCAR race is today?” pic.twitter.com/xWSk1Epvto
— Jeff Gluck (@jeff_gluck) June 22, 2025
5 hónapja
Győztes idő Mugelloban:2024 Bagnaia 40:51,385
2025 Marquez 41:09,214
MM nem volt extrém gyors, hanem Pecco lassult magához képest. Ha ma hozza azt az időt, amit tavaly tudott, sima W. Az egész futam lassabb volt mint a tavalyi.
5 hónapja
hát akkor ezt se fogom nézni...
5 hónapja
WEATHER UPDATE: Due to the ongoing weather in the area, including lightning, we remain in a holding pattern. Gates remain closed at this time for everyone’s safety. Parking lots are open.
— Pocono Raceway (@PoconoRaceway) June 22, 2025
Please remain sheltered in place in your vehicles until the weather has cleared.
We will… pic.twitter.com/bVIiEUDXTU
RIP shawnka, hosszú lesz az este
Poloska vagyok.
5 hónapja
Oké ez is egy valid pont.Bez 5. helyékez kell:Martint hagyjuk, nálam Ő nem áll meg.Nagyon szar ezt a szezont nézni Pecco fanként ez nyilván való, de ez a mai mélypont.És akkor ezt látja kìvülről egy Jorge Martin, aki még egy nagyságrendekkel szarabb Apriliát kap maga alá.
Nem az, hogy MMtől kikap, hanem hogy ha Marcot ki is vesszük a képletből, AM idén simán világbajnok. Persze lehet felhozni a GP24 meg a 25 közötti különbséget de elvileg ez is szépen lassan zárul, ahogy a szezon halad előre.
Nagyon nem tudom innen hova tovább Pecconak, beletörődik ebbe és behozza a VB harmadik helyet, abban bízva, hogy majd jövőre jobb lesz? Hogy akkor majd “csak” MMtől kap ki?
Egyetlen pozitívumot abban tudok látni, hogy azt tényleg látszott, hogy mindent bele adott Pecco. Szerintem egy tizedet nem hagyott ma ott a pályán.
…csak ez is, a legkedvencebb pályáján, ma egy 4ik helyre volt elég. Na ez a borzasztó nagy gyomros nekünk.
Cowboykarcsi90
Nem Ducatival nincs esélyed nemhogy vb címre, de vb dobogóra sem.
Nem tetszik JM-ék megoldása, nem tetszik az eljárásuk, de az Aprilia egy kalap szar idén, tavaly versenyképesebbnek tűntek.
Pecco-nak meg benne volt ez a pakliban, rajta max az új konstrukció fog segíteni, de valszeg nem marad a gyári Duc-nál így.
Willie Parker
Bezz ma is bejött hol? Ötödik hatodik helyen? Egy regnáló VB erre pont hogy azt kellene hogy mondja, “hogy na, ez az amire a no2 pilota képes, akkor amit én hozzáteszek, azzal valahol a dobogó környekén fogok bogarászni!”
Nem a tizenikszedik helyeken bogarászik MB, hogy erre Martin is fanyaloghasson.
Nyilván nem VB esélyes, de ezt tudta tavaly is amikor - egyre inkább úgy tűnik, hogy szimplán dacból és sértődöttségből - ide szerződött.
De alig ült értelmezhető időt a gépen és Ő megmondja hogy ez neki nem elég jó, ráadásul így bele a social mediába.
Azzal is vitatkoznék - bár adom hogy ezt most csak szimplán érzésből irom, ha a számok mást mondanak mea culpa - hogy tavaly versenyképesebbnek tűnt az Aprillia. MVK austini performanszát leszámítva, Ő is meg Aleis is ugyanúgy be volt mohásodva a középmezőnybe, ahogy mondjuk idén Bezz is volt az év elején.
Cowboykarcsi90
Aldeguer elkúrja a teljes hétvégét
Morbidelli kirakja Vinalest és elbassza a sajàt futamát a rosszul letöltött büntijével
Quarta visszalassuljon
A KTM-mek egymással csatázása és Acosta forrófejűsége
Reálisan ez inkább nézett ki egy 7-9. helynek.
Willie Parker
Ezzel együtt is azt mondom, az Aprilia egyáltalán nem egy olyan elveszett projekt, amibe egy világbajnok huszonpáréves motoros, ne láthatna perspektívát. Vagy mondom úgy, hogy ennyire ne, hogy kézzel lábbal, még élő kontraktból kiszállva akar szabadulni. Pl ha egy bizonyos Pedro Acosta csinálná ezt, egy félig csődbe ment KTMnél még megtudnám érteni, aztán valahogy neki ezt mégis sikerül érettebben megoldania. Pedig még azt is megkockáztatom, hogy már most nagyob “sztár” mint JM és adott esetben keresettebb is.
Senki se mondta neki, hogy ezzel idén bajnok lesz. Neki arra állt fel, hogy gyári csapatban kell hogy menjen - nem számított az se, hogy a pramacnál ez technikailag megvan, csak ugye a szín hiányzott - itt ezt megkapta. Városkulcsot fegyvert paripát mindent, hogy vezesse a projektet előre a győzelembe. Itt Ő lett volna a nagybetűs Numero Uno.
Nekem az a legnagyobb gondom Martinnal, hogy az jön le, hogy beakadt neki a tű ennél, hogy nekem a “leghivatalosabb hivatalos csapatban kell mennem” de igazából ez csak addig tetszett neki, amíg ezzel együtt rögtön azonnal a világverő gépet is kapja vele. Nem pedig az Ő vezetésével, évek alatt kell összerakni egy ilyet.
Félreértés ne essék, ezzel nem is lenne, gond, csak ugye azért érdekes ez, mert hogy pont ez megvolt neki a Pramacnál, aztán az meg mégse volt jó.
El lehet és el is kell ismerni, de megérteni és szimpatizálni én nem tudok Martinnal.
Cowboykarcsi90
A Pramaccal egyrészt az v elvileg a baj, h nem maradt Ducati, másrészt a gyári Ducati vitte a fejlesztőrészleget, az aerodinamikát meg a versenymérnököket.
Martin sztem gyári Ducatis akart lenni, csak nem számoltak Marc Marquezzel. Nem gondolták, h Peccora ráküldik.
Meg sztem a Duci se akarta Pecco-Martin párost, hanem hitegették Martint, a végén mdg fuck-ot mutattak neki. Gondolom a managementje nem tetszett Tardozziéknak. Nem sajnálom, nem bánom, csak nem maradt neki contender ülés, m a Gresini meg megvolt Aldeguerrel.
Az lett vna az igazi, ha MM-JM-PB hármas mehetne gyári Ducatin.
5 hónapja
Nagyon szar ezt a szezont nézni Pecco fanként ez nyilván való, de ez a mai mélypont.Pecco már tavaly is gyalázatosan gyenge volt a gyári motorhoz képest, az idei szezon színvonalát viszont Alex 'teljesítménye' árazza be.
Nem az, hogy MMtől kikap, hanem hogy ha Marcot ki is vesszük a képletből, AM idén simán világbajnok. Persze lehet felhozni a GP24 meg a 25 közötti különbséget de elvileg ez is szépen lassan zárul, ahogy a szezon halad előre.
Nagyon nem tudom innen hova tovább Pecconak, beletörődik ebbe és behozza a VB harmadik helyet, abban bízva, hogy majd jövőre jobb lesz? Hogy akkor majd “csak” MMtől kap ki?
Egyetlen pozitívumot abban tudok látni, hogy azt tényleg látszott, hogy mindent bele adott Pecco. Szerintem egy tizedet nem hagyott ma ott a pályán.
…csak ez is, a legkedvencebb pályáján, ma egy 4ik helyre volt elég. Na ez a borzasztó nagy gyomros nekünk.
Cowboykarcsi90
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
5 hónapja
Oké ez is egy valid pont.Bez 5. helyékez kell:Martint hagyjuk, nálam Ő nem áll meg.Nagyon szar ezt a szezont nézni Pecco fanként ez nyilván való, de ez a mai mélypont.És akkor ezt látja kìvülről egy Jorge Martin, aki még egy nagyságrendekkel szarabb Apriliát kap maga alá.
Cowboykarcsi90
Nem tetszik JM-ék megoldása, nem tetszik az eljárásuk, de az Aprilia egy kalap szar idén, tavaly versenyképesebbnek tűntek.
Pecco-nak meg benne volt ez a pakliban, rajta max az új konstrukció fog segíteni, de valszeg nem marad a gyári Duc-nál így.
Willie Parker
Bezz ma is bejött hol? Ötödik hatodik helyen? Egy regnáló VB erre pont hogy azt kellene hogy mondja, “hogy na, ez az amire a no2 pilota képes, akkor amit én hozzáteszek, azzal valahol a dobogó környekén fogok bogarászni!”
Nyilván nem VB esélyes, de ezt tudta tavaly is amikor - egyre inkább úgy tűnik, hogy szimplán dacból és sértődöttségből - ide szerződött.
De alig ült értelmezhető időt a gépen és Ő megmondja hogy ez neki nem elég jó, ráadásul így bele a social mediába.
Azzal is vitatkoznék - bár adom hogy ezt most csak szimplán érzésből irom, ha a számok mást mondanak mea culpa - hogy tavaly versenyképesebbnek tűnt az Aprillia. MVK austini performanszát leszámítva, Ő is meg Aleis is ugyanúgy be volt mohásodva a középmezőnybe, ahogy mondjuk idén Bezz is volt az év elején.
Cowboykarcsi90
Morbidelli kirakja Vinalest és elbassza a sajàt futamát a rosszul letöltött büntijével
Quarta visszalassuljon
Willie Parker
Ezzel együtt is azt mondom, az Aprilia egyáltalán nem egy olyan elveszett projekt, amibe egy világbajnok huszonpáréves motoros, ne láthatna perspektívát. Vagy mondom úgy, hogy ennyire ne, hogy kézzel lábbal, még élő kontraktból kiszállva akar szabadulni. Pl ha egy bizonyos Pedro Acosta csinálná ezt, egy félig csődbe ment KTMnél még megtudnám érteni, aztán valahogy neki ezt mégis sikerül érettebben megoldania. Pedig még azt is megkockáztatom, hogy már most nagyob “sztár” mint JM és adott esetben keresettebb is.
Senki se mondta neki, hogy ezzel idén bajnok lesz. Neki arra állt fel, hogy gyári csapatban kell hogy menjen - nem számított az se, hogy a pramacnál ez technikailag megvan, csak ugye a szín hiányzott - itt ezt megkapta. Városkulcsot fegyvert paripát mindent, hogy vezesse a projektet előre a győzelembe. Itt Ő lett volna a nagybetűs Numero Uno.
Nekem az a legnagyobb gondom Martinnal, hogy az jön le, hogy beakadt neki a tű ennél, hogy nekem a “leghivatalosabb hivatalos csapatban kell mennem” de igazából ez csak addig tetszett neki, amíg ezzel együtt rögtön azonnal a világverő gépet is kapja vele. Nem pedig az Ő vezetésével, évek alatt kell összerakni egy ilyet.
Félreértés ne essék, ezzel nem is lenne, gond, csak ugye azért érdekes ez, mert hogy pont ez megvolt neki a Pramacnál, aztán az meg mégse volt jó.
El lehet és el is kell ismerni, de megérteni és szimpatizálni én nem tudok Martinnal.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
5 hónapja
Bez 5. helyékez kell:Martint hagyjuk, nálam Ő nem áll meg.Nagyon szar ezt a szezont nézni Pecco fanként ez nyilván való, de ez a mai mélypont.És akkor ezt látja kìvülről egy Jorge Martin, aki még egy nagyságrendekkel szarabb Apriliát kap maga alá.
Cowboykarcsi90
Willie Parker
Cowboykarcsi90
Quarta visszalassuljon
5 hónapja
Martint hagyjuk, nálam Ő nem áll meg.Nagyon szar ezt a szezont nézni Pecco fanként ez nyilván való, de ez a mai mélypont.És akkor ezt látja kìvülről egy Jorge Martin, aki még egy nagyságrendekkel szarabb Apriliát kap maga alá.
Cowboykarcsi90
Willie Parker
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!