Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
5 hónapja
Antonellit kivágnám a következő futamról rookie mistake ide vagy oda
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Jó, de ő részegen jelent meg a bizottság előtt...Antonelli takarodj vissza az iskolapadban te faszAnnak idején egy másik Kimi csak ideiglenes engedélyt kapott a rookie idényében.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Kampman
5 hónapja
akkor leszek igazán dühös, ha a 2 meki kinyomja egymást és a holland hozhatott volna rajtuk
5 hónapja
Jah, mondjuk Bottas veterankent nyomott hasonlokat, Antonelli legalabb rafoghatja, hogy rookie mistake-et tolt.Csak jól hozza a Mercedeses 2. pilóták szokását. Bottastól tanult.Ugy vagott be, mint en F1 24-ben. Mindenen es mindenkin at. xdNem tudom mit akart kis takonycsávó de simán adnék neki vagy 5 büntipontotAntonelli takarodj vissza az iskolapadban te faszAnnak idején egy másik Kimi csak ideiglenes engedélyt kapott a rookie idényében.
Kampman
Stez
ervinator
Norris meg Piastri amugy szepen versenyez egymassal, bar erezheto, hogy egyikuk sem viszi tulzasba az agresszivitast, nem akarjak kiutni egymast.
5 hónapja
Csak jól hozza a Mercedeses 2. pilóták szokását. Bottastól tanult.Ugy vagott be, mint en F1 24-ben. Mindenen es mindenkin at. xdNem tudom mit akart kis takonycsávó de simán adnék neki vagy 5 büntipontotAntonelli takarodj vissza az iskolapadban te faszAnnak idején egy másik Kimi csak ideiglenes engedélyt kapott a rookie idényében.
Kampman
Stez
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
5 hónapja
Ugy vagott be, mint en F1 24-ben. Mindenen es mindenkin at. xdNem tudom mit akart kis takonycsávó de simán adnék neki vagy 5 büntipontotAntonelli takarodj vissza az iskolapadban te faszAnnak idején egy másik Kimi csak ideiglenes engedélyt kapott a rookie idényében.
Kampman
5 hónapja
Nem tudom mit akart kis takonycsávó de simán adnék neki vagy 5 büntipontotAntonelli takarodj vissza az iskolapadban te faszAnnak idején egy másik Kimi csak ideiglenes engedélyt kapott a rookie idényében.
Kampman
Draft

5 hónapja
Antonelli takarodj vissza az iskolapadban te faszAnnak idején egy másik Kimi csak ideiglenes engedélyt kapott a rookie idényében.
5 hónapja
Leclerc mekkora puhapöcs....
Draft

5 hónapja
Antonelli takarodj vissza az iskolapadban te fasz
Draft

5 hónapja
tyih ahja sorry mea culpaSonny Hayes egy ilyen koccanas utan siman visszajott es versenyt nyert. Maxnak meg sokat kell tanulnia.ne spoilerezz!!!
Stez
NB2
5 hónapja
Sonny Hayes egy ilyen koccanas utan siman visszajott es versenyt nyert. Maxnak meg sokat kell tanulnia.ne spoilerezz!!!
Stez
5 hónapja
Na, Leclerc az első kanyarban elintézte a McLaren 1-2-t, ügyes gyerek.
5 hónapja
ilyen nincs...amit eddig adott az élet, azt most ezerrel veszi el
rohadtul nincs szerencséje a hollandnak
5 hónapja
Hát jelenleg mind a kettő masszív öngólnak tűnik az Apriliahoz képest.Igen, de az új szabályrendszerben meg előnyben,pènzügyi fölényben lehetnek.
Cowboykarcsi90
Martin managere azt mondta, h Jorge újra vb akar lenni, nem ötödik.
5 hónapja
Hát jelenleg mind a kettő masszív öngólnak tűnik az Apriliahoz képest.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
5 hónapja
Én Rivoláék helyében most felhívnám Martint, hogy öreg, hallod menjél csak a Hondához, engedünk…Hondával és Yamahával tárgyalnak Martinék, mert a Ducati nem kér belőle.
AM-et sajnálom, egy ilyen szerencsétlen bukással igy keresztbevetni élete szezonját…
Így ma tényleg eldőlt a VB.
Ráadásul következik Sachsenring.
Cowboykarcsi90
A Gresini fullon van, Rossihoz meg csak olasz mehet (elméletben).
5 hónapja
Én Rivoláék helyében most felhívnám Martint, hogy öreg, hallod menjél csak a Hondához, engedünk…AM-et sajnálom, egy ilyen szerencsétlen bukással igy keresztbevetni élete szezonját…
Így ma tényleg eldőlt a VB.
Ráadásul következik Sachsenring.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
5 hónapja
Remélem az Aprilia nem csak erre a versenyre talàlt tempót, hanem tud majd menni a Ducati-k ellen többször.Pecco csalódás volt megint, pillanatok alatt esett vissza 1-ről 4-re, simán megelőzték, nem harcolt. Sztem ő fejben már nem nagyon van itt.
Acosta nagyot ment ezzel a korlátozott motorral.
Csóri Alexet sajnálom, az nagy pech volt.
5 hónapja
Volt egy olyan érzésem, hogy Bezz ma is erős lehet, ez eddig príma.Acosta behúzta a vállával AM első fékjét, pedig ott AM kezdett magához térni
Ellentétben A. Marquezzel
zacknorb
ráadásul törés, sajnálom szegényt, élete szezonja, de a nagytesó mellett eltörpül
5 hónapja
Volt egy olyan érzésem, hogy Bezz ma is erős lehet, ez eddig príma.Ellentétben A. Marquezzel
Poloska vagyok.
5 hónapja
Iszonyat kulcspillanat volt az utolsó kör 3asban bevetődő Bowman Keselowski mellé. Zseni új Atlanta verseny megint.Chase Elliott mestermunka. Vagy a 11 éves rákos kislány nővérkés rajza segítette? Szegény Keselowskinak most se jött össze a futamgyőzelem. Elliott mellesleg a 12. új győztes idén.Első sorban Bowmannek köszönheti.
iktriad
Még mindig rettenetes ez az "új" atlantai konfiguráció.
Mikey
Poloska vagyok.