Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
5 hónapja
az igen!!!Jól odatette
NB2
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Mondjon bárki bármit ő legjobb ebben a kibaszott mezőnyben
Draft

5 hónapja
Ez ott van
Draft

5 hónapja
az igen!!!
5 hónapja
Hamilton itt még bekavar a 2 mekinek?Jó poén lenne😁
NB2
Draft

5 hónapja
Hamilton itt még bekavar a 2 mekinek?
5 hónapja
ThxPit lane-ben belement a falbaA Haas-nak komoly lett a csomagja. A 10 hely bünti nagyon sok Olivernek.Miért kapott 10 helyes büntit?
petey
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
petey
Draft

5 hónapja
Hopsz a Ferrarik.....
Draft

5 hónapja
Pit lane-ben belement a falbaA Haas-nak komoly lett a csomagja. A 10 hely bünti nagyon sok Olivernek.Miért kapott 10 helyes büntit?
petey
5 hónapja
A Haas-nak komoly lett a csomagja. A 10 hely bünti nagyon sok Olivernek.Miért kapott 10 helyes büntit?
petey
Draft

5 hónapja
A Haas-nak komoly lett a csomagja. A 10 hely bünti nagyon sok Olivernek.
5 hónapja
Kulipintyónak lassan nagyobb a füstje mint a lángja....
Draft

5 hónapja
Tsunoda Q2....baszki ezt fel kell írni valahova
Draft

5 hónapja
Collapinto te fasz, sietek, erre elkúrod itt nekem!
5 hónapja
Lehet ,hogy hápog....Majd ha a Mészáros Sanyi lehozza akkor hiszi a piszi 😆
A Sky Sports információi szerint Max Verstappen elfogadta Totó Wolff ajánlatát és jövőre a Mercedeshez igazol. 🤔
5 hónapja
Lehet ,hogy hápog....A Sky Sports információi szerint Max Verstappen elfogadta Totó Wolff ajánlatát és jövőre a Mercedeshez igazol. 🤔
Draft

5 hónapja
Suárez szezon végén távozik a Trackhouse-tól, ahogy azt mindenki várta.Remélem Zilisch számára nem lesz korai az hogy már jövőre felviszik.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
5 hónapja
Piastri amikor megelőzte Norrist majd egymás mellett mentek nagyon jófiú volt vele....simán leviszi az autót Kb 1 autónyi helyre Norris biztos nem előzi vissza....Az lehet, de kapott volna ért egy 10 mp-s büntetést, mint Stroll, mikor ugyanezt csinálta Gasly ellen Kanadában.
5 hónapja
Piastri amikor megelőzte Norrist majd egymás mellett mentek nagyon jófiú volt vele....simán leviszi az autót Kb 1 autónyi helyre Norris biztos nem előzi vissza....
Draft

5 hónapja
Igen nem kapta el jol es vedekeznie kellett inkabb. Sztem Leclercnek sztem iden egyetlen celja kell hogy legyen, megmutatni ki az ur a haznal.Tavaly volt 1 futam, amikor Max kérdezte a csapattól, hogy harcoljon-e vmelyik Mclarenes ellen.Max is tudja,hogy nincs esélye, de ha kell beleáll....Leclerc meg lekvár lesz....Ez a 20 seces kulombseg amit kaptak nem ma derult ki, hozta amit lehetett (mint kb mindig), semmi ertelme nem lett colna Mclarenekkel kardozni a rajtnal es ezt pontosan tudta.Ha csak a topic alapján todakozódnék akkor Maxon kívül mindenki szarfosgeci, Lando meg simán vb lesz idén, marha sok a pontelőnye, de csak mert a csapat favorizálja.Leclercnek is olyan volt a testbeszéde mint aki már a rajtnál feladta.....
zacknorb
JéBé
Hát nem tette, meg is lepődtem rajta.
De ennyit arról, hogy Verstappen mindig ,felveszi a kesztyűt' .
Sztem Leclerc a rajtnál hibázott, de nem puhapöcs volt.
steelwolf
5 hónapja
Tavaly volt 1 futam, amikor Max kérdezte a csapattól, hogy harcoljon-e vmelyik Mclarenes ellen.Max is tudja,hogy nincs esélye, de ha kell beleáll....Leclerc meg lekvár lesz....Ez a 20 seces kulombseg amit kaptak nem ma derult ki, hozta amit lehetett (mint kb mindig), semmi ertelme nem lett colna Mclarenekkel kardozni a rajtnal es ezt pontosan tudta.Ha csak a topic alapján todakozódnék akkor Maxon kívül mindenki szarfosgeci, Lando meg simán vb lesz idén, marha sok a pontelőnye, de csak mert a csapat favorizálja.Leclercnek is olyan volt a testbeszéde mint aki már a rajtnál feladta.....
zacknorb
JéBé
Hát nem tette, meg is lepődtem rajta.
De ennyit arról, hogy Verstappen mindig ,felveszi a kesztyűt' .
Sztem Leclerc a rajtnál hibázott, de nem puhapöcs volt.
5 hónapja
Max is tudja,hogy nincs esélye, de ha kell beleáll....Leclerc meg lekvár lesz....Ez a 20 seces kulombseg amit kaptak nem ma derult ki, hozta amit lehetett (mint kb mindig), semmi ertelme nem lett colna Mclarenekkel kardozni a rajtnal es ezt pontosan tudta.Ha csak a topic alapján todakozódnék akkor Maxon kívül mindenki szarfosgeci, Lando meg simán vb lesz idén, marha sok a pontelőnye, de csak mert a csapat favorizálja.Leclercnek is olyan volt a testbeszéde mint aki már a rajtnál feladta.....
zacknorb
JéBé
Draft

5 hónapja
Fúú, ez az atlantai Nascar futam nagyon ott volt a szeren, hetek óta a legjobb volt.
5 hónapja
Ez a 20 seces kulombseg amit kaptak nem ma derult ki, hozta amit lehetett (mint kb mindig), semmi ertelme nem lett colna Mclarenekkel kardozni a rajtnal es ezt pontosan tudta.Ha csak a topic alapján todakozódnék akkor Maxon kívül mindenki szarfosgeci, Lando meg simán vb lesz idén, marha sok a pontelőnye, de csak mert a csapat favorizálja.Leclercnek is olyan volt a testbeszéde mint aki már a rajtnál feladta.....
zacknorb
5 hónapja
Ha csak a topic alapján todakozódnék akkor Maxon kívül mindenki szarfosgeci, Lando meg simán vb lesz idén, marha sok a pontelőnye, de csak mert a csapat favorizálja.szakmázgatunk
zacknorb