NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Pittsburgh Steelers - Miami Dolphins
20
10
2:15, ARENA4
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
5 hónapja
Lemaradtam Piastri miért kapott 10 sec büntit
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Gondolom az alacsony leszorítóerő miatt pördült meg....az egyik SC után mikor indultak újra el megpördült, amúgy ott lenne a 3. helyenMi lett Maxxal?Alacsony leszorító erő+eső nem nyerő páros
Vagy ennyire szar a beállítás?
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Tarsi
NB2
Draft

5 hónapja
Hülki dobogó 🙏🙏🙏Nyugi majd eldobja mint anno Lotussal.
Mr.Breaker
5 hónapja
az egyik SC után mikor indultak újra el megpördült, amúgy ott lenne a 3. helyenMi lett Maxxal?Alacsony leszorító erő+eső nem nyerő páros
Tarsi
5 hónapja
Mr.Breaker
1 933
Hülki dobogó 🙏🙏🙏
5 hónapja
Gyerünk Lewis, Stowe-ba azért kijön a tudás
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
Mi lett Maxxal?Alacsony leszorító erő+eső nem nyerő páros
5 hónapja
Hadjar balesete mutatja meg, hogy az eső gumi a legkisebb gond. Annyi vizet felvernek az autók, hogy gyakorlatilag láthatatlan az előtted lévő autó.Nevetséges, hogy konkrétan nem használják az esőgumit, mert annyira rossz. Vagy Inter, vagy megszakítás/sc. Ezzel valamit kezdeni kellene mert évek óta ez van.Eső miatt safety car? Óvoda, baszki, plussmacit és cumit is kapnak a srácok???Mert bevallottan annyira szar az F1es esőgumi..vicc
De tenyleg, akkor minek van esőgumi egyáltalán?
somoskovig
Pep71
Tarsi
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
5 hónapja
Mi lett Maxxal?Vagy ennyire szar a beállítás?
Draft

5 hónapja
Nevetséges, hogy konkrétan nem használják az esőgumit, mert annyira rossz. Vagy Inter, vagy megszakítás/sc. Ezzel valamit kezdeni kellene mert évek óta ez van.Eső miatt safety car? Óvoda, baszki, plussmacit és cumit is kapnak a srácok???Mert bevallottan annyira szar az F1es esőgumi..vicc
De tenyleg, akkor minek van esőgumi egyáltalán?
somoskovig
Pep71
5 hónapja
Lett is volna, szárazon.Meg fosztottak minket egy zseniális futamtol ma az égiekpont ezt akartam írni, hogy a tegnapi után picit nagyobb izgalomra számítottam, Ferkák és VER kuka sajna ma, a mekik meg piszok jók 😕
esanders10
NB2
Jo ideje nem jelent jobb futamot az eső, sőt.
5 hónapja
Meglepne, ha nem lenne itt SC szóval a 10 mp csak annyit fog érni, hogy Norris mögött lesz Piastri, de mivel ma jóval jobb a tempója, így ez bele fog férni.
5 hónapja
Mr.Breaker
1 933
Vicces ez a szezon, bármennyire is nem akarja megnyerni egyik McLaren pilóta sem a vb-t, még így is akkora az előnyük, valamelyikük ölébe fog esni a vb trófea. 😄
5 hónapja
Meg fosztottak minket egy zseniális futamtol ma az égiekEste 8, Arena4, nagyon jó lesz!
esanders10
5 hónapja
Meg fosztottak minket egy zseniális futamtol ma az égiekpont ezt akartam írni, hogy a tegnapi után picit nagyobb izgalomra számítottam, Ferkák és VER kuka sajna ma, a mekik meg piszok jók 😕
esanders10
5 hónapja
Meg fosztottak minket egy zseniális futamtol ma az égiek
5 hónapja
Úgy tűnik, akik ismerik az autókat így gondolják, ha Te jobban tudod náluk mi az, ami nem veszélyes, akkor jelezd feléjük, hogy benned nagyobb tudás összpontosul.Nincs átmenet. Vagy meghal, vagy 20-al megy.Mennyivel menőbb lenne, ha pl. meghalna pár versenyző.SC 😕Hópihe generáció.
NB2
szaba
Jughead
szaba
5 hónapja
Ó, Oscartól egy rookie mistake, pedig nem is a 4est vezeti!Ha azt vezetné épp mindenki leírná, hogy nem VB matéria.
shawnka
5 hónapja
Ó, Oscartól egy rookie mistake, pedig nem is a 4est vezeti!
5 hónapja
Nincs átmenet. Vagy meghal, vagy 20-al megy.Mennyivel menőbb lenne, ha pl. meghalna pár versenyző.SC 😕Hópihe generáció.
NB2
szaba
Jughead
5 hónapja
huh VER-nek ez nagyon rossz futam 😕Kis leszoritóeros csomag..
NB2
Angliában úgy sem szokott esni..😁
5 hónapja
huh VER-nek ez nagyon rossz futam 😕
5 hónapja
Mr.Breaker
1 933
Az komoly, 20 körből mentek vajon 5 versenykört, VSC, vagy SC megszakítás nélkül? 😅
5 hónapja
ez egy monstre futam lesztetszene ha a végén kisütne a nap és felszáradna a pálya 😊