Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
6 hónapja
B@szki ezt a Pole-t még mindig nem hiszem el! 😊1.2 mp hátránnyal 7. helyen volt, Verstappen volt a 6. azt hiszem 0.8 mp fele. Gondoltam talán a 6. hely meglesz, de nem az h 1.
Amúgy gondolom mind2 McDonald's rontott!?
Szerkesztette: steelwolf
6 hónapja
Egyik legkomolyabb idomeros versenyzo ever, fact.
6 hónapja
ha esik akkor el se indulnakazért a hideg bekavart, de holnap szerintem meleg leszHolnapra ennél is hűvösebbet (max kb ilyen időt) és esőt mondanak.
NB2
zacknorb
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
6 hónapja
azért a hideg bekavart, de holnap szerintem meleg leszHolnapra ennél is hűvösebbet (max kb ilyen időt) és esőt mondanak.
NB2
Poloska vagyok.
6 hónapja
Szegeny Hamilton. Leclerc picit szopatjaHol találta meg ezt a kort???
Stez
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
6 hónapja
azért a hideg bekavart, de holnap szerintem meleg lesz, így sima meki leszHami nagy betli...megint
6 hónapja
Yessssssss
6 hónapja
Az RB a lassú kanyarokban egy rakás szar
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
Szegeny Hamilton. Leclerc picit szopatja
6 hónapja
Aston honnét szedte elő ezt a tempót? 🤔Cilinder?
steelwolf
Draft

6 hónapja
Aston honnét szedte elő ezt a tempót? 🤔
6 hónapja
Iktriad most zokog örömében😁😁😁Meg Max is!a két redbull ki fog esni a q2-ben!Tsunoda megoldotta, hogy ne legyen igazam 😊
NB2
NB2
csebi
Draft

6 hónapja
Meg Max is!a két redbull ki fog esni a q2-ben!Tsunoda megoldotta, hogy ne legyen igazam 😊
NB2
NB2
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
6 hónapja
Max azzal a rakás szarral azt hogyan?
Draft

6 hónapja
McLarenek most kibaszták a faszt az asztalra....kb Merci domanancia
Draft

6 hónapja
Masfel tizedre volt Maxtol. Ha ezt nezzuk kifejezetten jo idot ment.a két redbull ki fog esni a q2-ben!Tsunoda megoldotta, hogy ne legyen igazam 😊
NB2
NB2
Elkepesztoen szerencsetlen.
6 hónapja
a két redbull ki fog esni a q2-ben!Tsunoda megoldotta, hogy ne legyen igazam 😊
NB2
6 hónapja
a két redbull ki fog esni a q2-ben!
6 hónapja
félek viszont a futam dögunalom lesz, orbitális meki fölény leszÉvek óta dögunalom az F1, nem csak ettől a futamtól kell tartani. Most a McLaren, előtte a Red Bull előtte pedig a Mercedes uralta egyedüli csapatként, más nem tudot beleszólni. Márpedig ha egy csapat ennyivel a többiek felett van, legyen az bármelyik sok izgalmat nem tud hozni. Márpedig az hogy ki lesz a második, harmadik stb nem nagyon számít.
NB2

6 hónapja
félek viszont a futam dögunalom lesz, orbitális meki fölény leszHa jönne az eső akkor lenne esély egy kis kavarodásra....
NB2
Draft

6 hónapja
B@szki micsoda befutó az F-2!
6 hónapja
félek viszont a futam dögunalom lesz, orbitális meki fölény lesz
6 hónapja
“Annyira” nincsenek sokan kint, vagy nekem fura?Hát így most ránézve iszonyat tömeg van, szerintem idén is nézőcsúcs lesz.
Coolearie
Poloska vagyok.
6 hónapja
Eddig ami fix kisebb, a helikopter forgalom, legalább is nem hallani.Remélem nem jynxelem el.
Poloska vagyok.