Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
5 hónapja
McLaren like RB 2 years ago
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Cunoda like Lawson.....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Xfinityben egy eléggé zaklatott versenyen lett meg Nick Sanchez első győzelme, most mehet uborkává változtatni saját magát 😀
Poloska vagyok.
5 hónapja
Dunne 😳 persze ez csak szabadedzés, de ebben a csávóban van vmi.
5 hónapja
T.J. Puchyr agrees to buy Rick Ware RacingIdén még marad minden az eddigiekben, jövőre lesz Puchyr a főnök.
In his deal with Ware, Puchyr will keep Ware on board as a partner, also keep Ware’s son, Cody, in the No. 51 Ford, and retain all of the current RWR employees. Ware’s current second charter is leased to RFK Racing, but Legacy Motor Club made a legal claim that it had entered an agreement to buy that charter next season.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
5 hónapja
Szerintem nem merték eltiltani, mint amikor a bíró nem akar beleszólni döntőben egy szubjektív kezezésnél, de a leírtak alapján a guideline szerint ez 4 pont.Viszont mivel ezek nem szabályok amiket használnak, és nem ez a szabálykönyvből van, ergo ez nem csalás, mert a stewardok dönthetik el mit adnak.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
És úgy ítélték meg, hogy nem volt az, mert marhára szubjektív.Causing a collision with apparent deliberate or reckless intent - 4 pontAz F1 kirakta hogy Maxot guideline-ok szerint el kellett volna tiltani Barcelona után. És ő magyaráz a passportról 😀Miért? A guideline szerinti büntetést kapta.
Heisman nádor
Jughead
De nem merték eltiltani, ezért lejjebb fokozták mert nem volt “Sporting consequence”.
Russell viszont pont annyira maradt le a dobogóról.
Heisman nádor
De igen, csalást kiálltani sokkal egyszerűbb.
Poloska vagyok.
5 hónapja
Causing a collision with apparent deliberate or reckless intent - 4 pontAz F1 kirakta hogy Maxot guideline-ok szerint el kellett volna tiltani Barcelona után. És ő magyaráz a passportról 😀Miért? A guideline szerinti büntetést kapta.
Heisman nádor
Jughead
De nem merték eltiltani, ezért lejjebb fokozták mert nem volt “Sporting consequence”.
Russell viszont pont annyira maradt le a dobogóról.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
5 hónapja
Az F1 kirakta hogy Maxot guideline-ok szerint el kellett volna tiltani Barcelona után. És ő magyaráz a passportról 😀Miért? A guideline szerinti büntetést kapta.
Heisman nádor
5 hónapja
Az F1 kirakta hogy Maxot guideline-ok szerint el kellett volna tiltani Barcelona után. És ő magyaráz a passportról 😀
5 hónapja
Kinn a NASCAR bracket challengebracketchallenge.nascar.com/?fbclid=IwY2xjawLH4pFleHRuA2FlbQIxMQBicmlkETFjbGRYOEJWVlVuM2d6djNTAR7GApPlb0kEtlsoEupDDYLId_0VggqrzEtF5gkhDmixh09dxFi4ZjVLJBCm_Q_aem_-TD2bag9ewGeXrEgnDDHvw
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
5 hónapja
Hát így biztos nem, mert ez a kb 20 fok különbség, amit írsz, közel sem annyi volt.És ennek véletlenül sem az az oka, hogy 51 fokos volt az aszfalt, tavaly meg 32.Dehogynem. Elvileg a fejlesztések miatt folyamatosan gyorsulnak a motorok. Ha megnézünk pár állandó helyszínt, hogy 4 év alatt hogy alakultak a győztes idők:Győztes idő Mugelloban:Az ilyen fajta összehasonlításoknak szerintem semmi értelme. 1 év eltelt a kettő között. Ha két egymást követő napon hasonlítanánk össze se mutatna sokat, annyit változnak a körülmények.
2024 Bagnaia 40:51,385
2025 Marquez 41:09,214
MM nem volt extrém gyors, hanem Pecco lassult magához képest. Ha ma hozza azt az időt, amit tavaly tudott, sima W. Az egész futam lassabb volt mint a tavalyi.
Jan
dugo93
Algarve
2020 41:48,163
2024 41:18,138
Barcelona
2020 40:33,176
2024 40:11,726
LeMans
2019 41:53,647 (2020 esős volt)
2024 41:23,709
Ez egyértelmű trend. 1-2 mp belefér ide-oda, attól függően hogy adta ki egy előzés vagy ilyesmi, de 18mp visszalassulás egy év alatt, az egyáltalán nem szokványos.
Jan
Amúgy Márquez tavaly 23-as motorral is 16 mp-cel gyorsabb volt, mint idén gyári motorral. Ez durvább visszaesés, ha belevesszük, hogy erősebb motoron ül, szóval nem értem miért Pecco-n kéred számon ezt. Nem véletlen volt mindenki lassabb…
Jughead
A GP hivatalos oldalon a pálya hőmérséklet a futam időpontjában 49 fok, tavaly pedig 38. Azaz 11 fokkal volt melegebb. De ha te a pálya hőfokára vezeted vissza a nagy eltéréseket, akkor nézd meg mi volt korábban ugyanitt:
zárójelben a pálya hőmérséklete, utána az idő
2021 (41) 41:16,344
2022 (36) 41:18,923
2023 (45) 41:16,863
2024 (38) 40:51,385
2025 (49) 41:09,314
Sprintfutam
2023 (43) 19:41,183
2024 (47) 19:30,251
2025 (51) 19:31,416
A Q2-t nem részletezem, de 31-29-37-46 fok hőmérsékletek voltak, és minden évben jobb lett az idő.
Én nem látom az összefüggést, hogy ha a sprinten 51 fokos pályán +1.1 mp-et tudnak menni a tavalyi időhöz (ami gyakorlatilag semmi), akkor a futamon 49 fokos pályán miért +18 mp-et, ami viszont rohadt sok.
Indonéziában meg Malajziában 54, 56 fokos pályákon mennek és gyorsulnak.
Nem kérek számon semmit Peccon, csak nem világos, hogy ő saját magához képest gyorsult vagy lassult. Mert amikor panaszkodott a motorra, Tardozzi azt mondta hogy alaptalan, mert ő is gyorsult magához képest, csak nem annyit mint mások. De közben pl Katarban és Mugelloban is Pecco jobb idővel nyert tavaly, mint idén MM.
Vannak olyan évek, mikor valaki dominál és űridőkkel nyer, pl tavaly Razgatlioglut sokszor csak olyan időkkel lehetett volna megverni, amit még soha senki nem ment WSBK motoron. Ez ellen nem lehet mit tenni. Idén a GP-ben nem ez a helyzet. MM dominál, de nem olyan időkkel, amit még senki nem látott.
5 hónapja
És ennek véletlenül sem az az oka, hogy 51 fokos volt az aszfalt, tavaly meg 32.Dehogynem. Elvileg a fejlesztések miatt folyamatosan gyorsulnak a motorok. Ha megnézünk pár állandó helyszínt, hogy 4 év alatt hogy alakultak a győztes idők:Győztes idő Mugelloban:Az ilyen fajta összehasonlításoknak szerintem semmi értelme. 1 év eltelt a kettő között. Ha két egymást követő napon hasonlítanánk össze se mutatna sokat, annyit változnak a körülmények.
MM nem volt extrém gyors, hanem Pecco lassult magához képest. Ha ma hozza azt az időt, amit tavaly tudott, sima W. Az egész futam lassabb volt mint a tavalyi.
Jan
dugo93
Algarve
Barcelona
LeMans
Ez egyértelmű trend. 1-2 mp belefér ide-oda, attól függően hogy adta ki egy előzés vagy ilyesmi, de 18mp visszalassulás egy év alatt, az egyáltalán nem szokványos.
Jan
Amúgy Márquez tavaly 23-as motorral is 16 mp-cel gyorsabb volt, mint idén gyári motorral. Ez durvább visszaesés, ha belevesszük, hogy erősebb motoron ül, szóval nem értem miért Pecco-n kéred számon ezt. Nem véletlen volt mindenki lassabb…
5 hónapja
1 millió dollár a nyertesé, majd kiderül, mennyire érdekli ez a versenyzőket.És íme az in season challenge bracket:NBA in season szerű, jelentősége nincs dolog?
zacknorb
🤘 gaben 🤘
Poloska vagyok.
5 hónapja
És íme az in season challenge bracket:NBA in season szerű, jelentősége nincs dolog?
zacknorb
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
5 hónapja
Dehogynem. Elvileg a fejlesztések miatt folyamatosan gyorsulnak a motorok. Ha megnézünk pár állandó helyszínt, hogy 4 év alatt hogy alakultak a győztes idők:Győztes idő Mugelloban:Az ilyen fajta összehasonlításoknak szerintem semmi értelme. 1 év eltelt a kettő között. Ha két egymást követő napon hasonlítanánk össze se mutatna sokat, annyit változnak a körülmények.
Jan
dugo93
Algarve
Barcelona
LeMans
5 hónapja
Pontosan.És íme az in season challenge bracket:Itt mi a lényeg? Minden versenyen a parosból aki előrébb végez továbbmegy?
zacknorb
Toca
Poloska vagyok.
5 hónapja
A csapat sincsen pontos adatok ismeretében, ők is csak kb. ki tudják számolni a tankolási időből meg a tankolt nafta mennyiségéből, hogy mennyi körre lehet elég, de ebben lehet eltérés. Meg mutatták (az is nyilván csak kb kalkuláció), hogy mennyivel többet tudott spórolni, mint Hamlin. Plusz Hamlin se nyomta fullon.Briscoe előtt lekalap, kiválóan hozta az utolsó (általam most reggel megtekintett) 30 körtMennyire ködösített vajon a csapat? Én mint laikus nem tartom elképzelhetőnek, hogy majdnem 3 környit spórolva ilyen simán lehet nyerni.
zacknorb
Jughead
Poloska vagyok.
5 hónapja
És íme az in season challenge bracket:Itt mi a lényeg? Minden versenyen a parosból aki előrébb végez továbbmegy?
zacknorb
5 hónapja
Briscoe előtt lekalap, kiválóan hozta az utolsó (általam most reggel megtekintett) 30 körtMennyire ködösített vajon a csapat? Én mint laikus nem tartom elképzelhetőnek, hogy majdnem 3 környit spórolva ilyen simán lehet nyerni.
zacknorb
5 hónapja
Győztes idő Mugelloban:Az ilyen fajta összehasonlításoknak szerintem semmi értelme. 1 év eltelt a kettő között. Ha két egymást követő napon hasonlítanánk össze se mutatna sokat, annyit változnak a körülmények.
Jan
5 hónapja
És íme az in season challenge bracket:
Poloska vagyok.
5 hónapja
Briscoe előtt lekalap, kiválóan hozta az utolsó (általam most reggel megtekintett) 30 kört
Poloska vagyok.
5 hónapja
Mit ment Chase Briscoe! Nagyon szép győzelem!Valóban, bár én Blaneynek és Hamlinnek drukkoltam, de kitartott Briscoe, szépen megőrizte az előnyét, megérdemli a PO-t.
iktriad