Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
4 hónapja
Pep71
2 593
Perez értékelhetetlen..1mp körönként 🤣
4 hónapja
Most ekkor vonatozás lesz?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
Basszus h ezzel a szerencsétlennel mindig történik vmi szerencsétlenség!Irány a 10.hely! 😄
4 hónapja
Jelenlegi feelingre ma az F1 ugyanúgy fog kinézni, mint a MotoGP
4 hónapja
Spielbergbe kilátogatott George Lucas is
4 hónapja
Pep71
2 593
Mert az összes 2 . Számú versenyző vicc. Morbidelli és Alex M nevetséges h ilyen gépeken ülnek. Bestia egy fokkal jobb náluk, de o ilyen atlag pilóta mint Miller kb(nem most, mert már öreg).arra gondoltam, ha megnézed, mikor elment Bastianini mellette, akkor utána DiG mellett elég dühből ment el és célja volt, hogy bekínálja BastiatMM szerintem felhúzta magát Bastián 😊Minek? Úgy sincs idén eselye a VB címért..ha ilyen különbség lesz a gyári ducati és még a Pramac között is, akkor Martinnak sem sajnos.
NB2
Amúgy MM ezen a hétvégén fejben sehol nincs..
Pep71
amúgy tudom, hogy semmi esélye, két külön kategória a két motor, de amúgy amit írtál az érdekes, hogy több motornál van ez, hogy a 2. versenyző messze van a másiktól, gyári Duc, Pramac, Gresini Duc
NB2
Közben Quarta meg egy rakás sz.r Yamahan ül..😁
4 hónapja
arra gondoltam, ha megnézed, mikor elment Bastianini mellette, akkor utána DiG mellett elég dühből ment el és célja volt, hogy bekínálja BastiatMM szerintem felhúzta magát Bastián 😊Minek? Úgy sincs idén eselye a VB címért..ha ilyen különbség lesz a gyári ducati és még a Pramac között is, akkor Martinnak sem sajnos.
NB2
Pep71
amúgy tudom, hogy semmi esélye, két külön kategória a két motor, de amúgy amit írtál az érdekes, hogy több motornál van ez, hogy a 2. versenyző messze van a másiktól, gyári Duc, Pramac, Gresini Duc
4 hónapja
Pep71
2 593
MM szerintem felhúzta magát Bastián 😊Minek? Úgy sincs idén eselye a VB címért..ha ilyen különbség lesz a gyári ducati és még a Pramac között is, akkor Martinnak sem sajnos.
NB2
4 hónapja
MM szerintem felhúzta magát Bastián 😊
4 hónapja
A végére van egy kis verseny a helyezésekért.
4 hónapja
Pep71
2 593
Eddig nagyon uncsi futam...Gyári Ducati nagyon durván stabil..a többi gép annyit mocorog h hihetetlen
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Bestia simán 3. Kéne h legyen meg innen is
4 hónapja
Pep71
2 593
Bestia komoly futamot tolt, 11-rol feljott szépen a 4-re, kar az idomeroert.Bestiára: Perez 2.0..a csapattársa közben tönkreveri a mezőnyt..
Pecco meg verhetetlen ezen a héten. Ha nem bukik kizárt dolognak tartom, h bárki is csak megszorítsa.
rob3r7o
4 hónapja
Eddig nagyon uncsi futam...
4 hónapja
Esküszöm azt várom, hogy Aldeguer eldobja-eMorgan Freeman: de nem dobta el 😊
update: Na, a long lap már ott van 😀
zacknorb
mondjuk az, hogy a 3. kőrben már tlw-ja volt, az enyhén fura
4 hónapja
Mikey
18 752
Ennyire megvariálni a kvalifikációt a Cup Seriesben, egek. Ahelyett hogy mindenki menne pályától függően egy vagy két kört, és idő alapján egyszerűen kialakulna a sorrend, variálják itt A meg B csoporttal, belső meg külső ívvel... borzasztó.
4 hónapja
A 3 gyári Apriliaból lehet csak Maverick tud holnap indulni
4 hónapja
Bestia komoly futamot tolt, 11-rol feljott szépen a 4-re, kar az idomeroert. Pecco meg verhetetlen ezen a héten. Ha nem bukik kizárt dolognak tartom, h bárki is csak megszorítsa.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
4 hónapja
Mikey
18 752
Gibbs pole az esti NXS versenyre, Gragson P7 a Rette Jones Racing második versenyén, az nem rossz.Twitteren szembejött egy videó is, amin ők ketten beszélgetnek, ahogy Ty száll ki az autóból. Mint a legjobb haverok. Ezt azért jó látni.
4 hónapja
Just wow! 😯
— Formula 1 (@F1) June 29, 2024
Sainz 1:05.263s ↔️ 1:06.061s Zhou#F1 #AustrianGP pic.twitter.com/5aJKGP6EAS
4 hónapja
🚨 BREAKING NEWS 🚨@88jorgemartin has been given a 3-place grid penalty due to riding slow on line in Q2 ⚠️#DutchGP 🇳🇱 pic.twitter.com/SxHCsX20XO
— MotoGP™🏁 (@MotoGP) June 29, 2024
4 hónapja
ez a tavalyi Verstappen voltagyonverte a mezőnyt az időmérőn
4 hónapja
Aleix itt a végén 😮😕
4 hónapja
Jughead
5 209
Piastri jól elbaszta a versenyt. Elképesztően túlértékelt a srác…
4 hónapja
azért azt is hozzá kell tenni, hogy Norris 7-8 tizedet csak a DRS-nek hála tudott ledolgozni a 3. egyenes végére 2-3 tizedre, amit bekavart Piastri és sikerült DRS távon kívül kerülni vége voltés amit Thunder is írt DRS nélkül is erős volt az RBR, mi lett volna itt DRS-sel? 😊