NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
5 hónapja
Norris nagyon tolja,de meddig bírják a lágy gumik
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Na hat ez igy sok nagyon, de muszáj volt jönni, de igy mi ertelme volt az elsö etap elnyújtani?
Don't talk the walk, Walk the talk!
5 hónapja
Most lenne vicces, ha Sargeant beleszarna egy SC-vel
5 hónapja
Azért nem kéne tolni a hollandnak, 22 kőr az elég necces lágyon, mégha könnyű is az autóVagy jól kiszámolták vagy nem....
NB2
Draft
5 hónapja
Azért nem kéne tolni a hollandnak, 22 kőr az elég necces lágyon, mégha könnyű is az autó
5 hónapja
McLarennél nagyon eltaláltak valamit Norrissal...állítom most a McLaren jobb autó mint az RB
Draft
5 hónapja
Gyerünk Lando vègre lesz megint èrteleme F1-t nèzni ☺️
5 hónapja
nah vajon kinek meddig tart a gumija, Norris simán kitolhatja az 50. körig és akkor jöhet a pirosa hollandnak vajon kitart? de jó lenne ha legalább sárgát kapna, mert a keménnyel semmi esélye szerintem
5 hónapja
Jughead
5 211
Russell nem egy okos versenyző. Először nem ad szélárnyékot Hamiltonnak, majd belemegy egy felesleges védekezésbe…
5 hónapja
egyébként merci szadizhatta volna Norrist, hogy drs-t ad a Sir-nek
5 hónapja
Jughead
5 211
Mercedes-nél megint hülyék. Pár ezreden múlt, hogy Hamiltonnak legyen DRS-e.
5 hónapja
Norrisék sztem meglátták az F2-es gumikopást, és így a végére akarnak majd jó gumikat.
5 hónapja
Szerintem Norris képes lesz behúzni gumikezelésben kurvajó
Draft
5 hónapja
10-20mp hatranyban nem fog számítani 10 kör alatt.Hat ezt nemtom hogy szamoltak ki de eléggé sima fos lesz ez Norristól…kérdés mit kap a végén Norris, pirosat v. sárgát
Az Aston meg igazi hulladék fos, visszafele fejlesztenek…
Eazzy
NB2
5 hónapja
Sainz 😀😀😀Mindezt azután hogy megcsinálta ugyanazt a csapattársa ellen
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
Hat ezt nemtom hogy szamoltak ki de eléggé sima fos lesz ez Norristól…kérdés mit kap a végén Norris, pirosat v. sárgát
Az Aston meg igazi hulladék fos, visszafele fejlesztenek…
Eazzy
5 hónapja
Hat ezt nemtom hogy szamoltak ki de eléggé sima fos lesz ez Norristól…Az Aston meg igazi hulladék fos, visszafele fejlesztenek…
5 hónapja
Wéberrel nekem amúgy ez a bajom, hogy szakkommentátornak zseniális, kommentátornak nem.Reménykedtem benne, hogy f1-en már nem Székely lesz, elég volt a kicsiknél elviselni 😕Amúgy a laikusoknak lehet jobb is, hogyha Gabi a szakkommentátor, és valaki más van ott mellette, aki nem versenyző, hanem kommentátor.
NB2
zacknorb
mondjuk szerintem most sem az 😊
Szerkesztette: NB2
5 hónapja
Reménykedtem benne, hogy f1-en már nem Székely lesz, elég volt a kicsiknél elviselni 😕Amúgy a laikusoknak lehet jobb is, hogyha Gabi a szakkommentátor, és valaki más van ott mellette, aki nem versenyző, hanem kommentátor.
NB2
Szerkesztette: zacknorb
5 hónapja
Jughead
5 211
Miért nem hozták Norris-t?
5 hónapja
Russell!!! Micsoda rajt!
5 hónapja
Reménykedtem benne, hogy f1-en már nem Székely lesz, elég volt a kicsiknél elviselni 😕Az első edzésen mondta Wéber, hogy egész héten ő lesz mellette.
NB2
5 hónapja
Reménykedtem benne, hogy f1-en már nem Székely lesz, elég volt a kicsiknél elviselni 😕
5 hónapja
Előrehozták a kezdést New Hampshireben majd fél órával. UPDATE: The start time for tomorrow's #USATODAY301 has been moved up to 2:06 p.m. ET on @USANetwork, @PRNlive and @SiriusXMNASCAR. https://t.co/NIwEJztgPy
— NASCAR (@NASCAR) June 22, 2024