Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
6 hónapja
(bár Suarez azt hiszem Kaulig-gal nyert az Xfinityben, de akkor is)A 9-es az a JR Motorsports részidős autója.
iktriad
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
6 hónapja
Sejthető volt....de akkor ha Max csinál majd ugyanilyen szitut akkor azt se büntessékRebBull óvott......elutasították
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
NB2
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
SVG előtt le a kalappal. Remélem Chicagoban jöhet neki majd a 3. futamgyőzelem. A Trackhousenak egész jó hétvégéje volt (bár Suarez azt hiszem Kaulig-gal nyert az Xfinityben, de akkor is)
Respect 🤝 @Daniel_SuarezG felicitó a su compañero @shanevg97 tras su triunfo en la carrera de NASCAR Cup Series en México. 🇲🇽 #NASCARMexico #NASCARMexicoCity pic.twitter.com/3rRTJTzBCE
— NASCAR México (@NASCARMexico_) June 16, 2025
Szerkesztette: iktriad
6 hónapja
eu.tennessean.com/story/sports/nascar/2025/06/15/nascar-in-season-tournament-update-mexico-race/84221698007/Ez pedig 2 futam után a NASCAR in-season tournament kiemelései, ez nyilván sokat fog még változni Poconoban
Poloska vagyok.
6 hónapja
Igen, még mindig csak Kirkwood és Palou tud nyerni Indycarban 😀Newgarden elég szerencsétlen volt, látványosat esett.
Rasmussen úgy lett 3., hogy a futam elején lángolt a pitroadon.
Poloska vagyok.
6 hónapja
RebBull óvott......elutasították
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
6 hónapja
Hát ez durva dominancia volt.
Poloska vagyok.
6 hónapja
RebBull óvott......
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
Bell vezet féltávnál, az szép.Nem sokáig, SVG ellen ma sem nagyon van esély.
Mikey
6 hónapja
Bell vezet féltávnál, az szép.
6 hónapja
Durva egy Taxi idézet az első érdemleges hsz-e a fórumon Gabennek. Ma már megérte felkelni!Mi ez a 2 gokart? Csak nem Mercedes? Nahát, már verdákat is gyártanak nálatok?Nézhetnék a tükröt, nehogy egy körön kettőt verjek rájuk“Kaparsz, asszed te vagy a Schumacher? Feszítesz, mintha te hugyoztad volna a Golf-áramot?”
🤘 gaben 🤘
rob3r7o
iktriad
6 hónapja
Mi ez a 2 gokart? Csak nem Mercedes? Nahát, már verdákat is gyártanak nálatok?Nézhetnék a tükröt, nehogy egy körön kettőt verjek rájuk“Kaparsz, asszed te vagy a Schumacher? Feszítesz, mintha te hugyoztad volna a Golf-áramot?”
🤘 gaben 🤘
rob3r7o
Szerkesztette: iktriad
6 hónapja
“Kaparsz, asszed te vagy a Schumacher? Feszítesz, mintha te hugyoztad volna a Golf-áramot?”Nézhetnék a tükröt, nehogy egy körön kettőt verjek rájukKívánom hogy egyszer összevethesd a tudásod pl. az általános nevetség tárgyát képező Cody Ware-rel vagy Kris Wrighttal. Hamar helyre lennél téve, azt hiszem. ☺️Mint az amcsik ha jobbra is kell kanyarodni? 😊Komolytalan vagy a finomítással együtt is.Ettől még igazTe és az okos általánosításaid. 🥱Kyle Fuckin' Busch... 💀a Balfasz
Mikey
amcsik < autóverseny
🤘 gaben 🤘
Mikey
De finomítom stock versenyzők < pályaversenyzés
🤘 gaben 🤘
Mikey
🤘 gaben 🤘
Mikey
🤘 gaben 🤘
„History is a set of lies agreed upon.”
6 hónapja
Nézhetnék a tükröt, nehogy egy körön kettőt verjek rájukKívánom hogy egyszer összevethesd a tudásod pl. az általános nevetség tárgyát képező Cody Ware-rel vagy Kris Wrighttal. Hamar helyre lennél téve, azt hiszem. ☺️Mint az amcsik ha jobbra is kell kanyarodni? 😊Komolytalan vagy a finomítással együtt is.Ettől még igazTe és az okos általánosításaid. 🥱Kyle Fuckin' Busch... 💀a Balfasz
Mikey
amcsik < autóverseny
🤘 gaben 🤘
Mikey
🤘 gaben 🤘
Mikey
🤘 gaben 🤘
Mikey
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
6 hónapja
köszi, azvazze ez a gitár zene mi is volt a Nascarnál???
tudom valamelyik sportfilmnél már hallottam, talán az emlékezz a titánokban volt???
NB2vazze ez a gitár zene mi is volt a Nascarnál???www.youtube.com/watch?v=DX3o1O8ZsTw
tudom valamelyik sportfilmnél már hallottam, talán az emlékezz a titánokban volt???
NB2
shawnka
és igen a titánoknál hallottam
6 hónapja
amíg nincs NFL vasárnap este, addig teljesen jó. Segít hamar elaludni. 😀 De majd próbálok rájönni, mi a lényege. A múlt heti pl tetszett, ha olyan futamok lesznek, akkor még megnézek majd párat. A mait már elkapcsoltamAkkor nagyon nem éreztél rá erre a fajta versenyzésre. Nem baj, nem jöhet be mindenkinek. ☺️bevallom idén kezdtem el követni, de kb ez jött le idáig belőle. 😀 A végén még bekavarhat az üzemanyag, amit eddig láttam. De ha elmegy valaki, akkor 30-40 körön keresztül néha nem történik semmi, ilyenkor be szoktam aludni sajna. 😀Sok versenyt láthattál te is.hogy látványos legyen. újra indításnál vannak balesetek. Ha nem tennék, akkor unalmas lenne az egész Nascar körözésDe ez továbbra is felveti a kérdést, hogy mi értelme van szabadon versenyezni (zöld zászlóval) tizenakárhány körön keresztül, ha végül úgyis mindenki összejön.Jól hallom, hogy kötelező safety car lesz a szakasz végén?Ez évek óta így van, hogy a szakaszok végén összegyűjtik a mezőnyt.
Akkor mi értelme van mindannak, ami eddig történt?
Kampman
shawnka
Kampman
Toto21
Mikey
Toto21
Mikey
6 hónapja
vazze ez a gitár zene mi is volt a Nascarnál???
NB2
vazze ez a gitár zene mi is volt a Nascarnál???www.youtube.com/watch?v=DX3o1O8ZsTw
NB2
6 hónapja
Akkor nagyon nem éreztél rá erre a fajta versenyzésre. Nem baj, nem jöhet be mindenkinek. ☺️bevallom idén kezdtem el követni, de kb ez jött le idáig belőle. 😀 A végén még bekavarhat az üzemanyag, amit eddig láttam. De ha elmegy valaki, akkor 30-40 körön keresztül néha nem történik semmi, ilyenkor be szoktam aludni sajna. 😀Sok versenyt láthattál te is.hogy látványos legyen. újra indításnál vannak balesetek. Ha nem tennék, akkor unalmas lenne az egész Nascar körözésDe ez továbbra is felveti a kérdést, hogy mi értelme van szabadon versenyezni (zöld zászlóval) tizenakárhány körön keresztül, ha végül úgyis mindenki összejön.Jól hallom, hogy kötelező safety car lesz a szakasz végén?Ez évek óta így van, hogy a szakaszok végén összegyűjtik a mezőnyt.
Kampman
shawnka
Kampman
Toto21
Mikey
Toto21
6 hónapja
vazze ez a gitár zene mi is volt a Nascarnál???tudom valamelyik sportfilmnél már hallottam, talán az emlékezz a titánokban volt???
6 hónapja
Kívánom hogy egyszer összevethesd a tudásod pl. az általános nevetség tárgyát képező Cody Ware-rel vagy Kris Wrighttal. Hamar helyre lennél téve, azt hiszem. ☺️Mint az amcsik ha jobbra is kell kanyarodni? 😊Komolytalan vagy a finomítással együtt is.Ettől még igazTe és az okos általánosításaid. 🥱Kyle Fuckin' Busch... 💀a Balfasz
Mikey
amcsik < autóverseny
🤘 gaben 🤘
Mikey
🤘 gaben 🤘
Mikey
🤘 gaben 🤘
6 hónapja
bevallom idén kezdtem el követni, de kb ez jött le idáig belőle. 😀 A végén még bekavarhat az üzemanyag, amit eddig láttam. De ha elmegy valaki, akkor 30-40 körön keresztül néha nem történik semmi, ilyenkor be szoktam aludni sajna. 😀Sok versenyt láthattál te is.hogy látványos legyen. újra indításnál vannak balesetek. Ha nem tennék, akkor unalmas lenne az egész Nascar körözésDe ez továbbra is felveti a kérdést, hogy mi értelme van szabadon versenyezni (zöld zászlóval) tizenakárhány körön keresztül, ha végül úgyis mindenki összejön.Jól hallom, hogy kötelező safety car lesz a szakasz végén?Ez évek óta így van, hogy a szakaszok végén összegyűjtik a mezőnyt.
Kampman
shawnka
Kampman
Toto21
Mikey
6 hónapja
Ezt annak idején én is felvetettem már. Sőt elég lenne egyetlen kört menni, úgyis az utolsó kör dönt!De itt az endurance is lényeg, nem csak a sprint. Lerágtuk ezt a csontot már párszor, de ennyiből a Le Mans-i 24 órásnak is elég az utolsó 1 óráját lefutni, hát minek megrendezni a másik 23-at.Amerika... kell az izgalom, mert valljuk be totál feleslege 3 órás versenyt rendezni, nézd meg az f1-en sokszor másfél órán át is unalmas, képzeld el ugyanezt 3 órán keresztül 😊De ez továbbra is felveti a kérdést, hogy mi értelme van szabadon versenyezni (zöld zászlóval) tizenakárhány körön keresztül, ha végül úgyis mindenki összejön.Jól hallom, hogy kötelező safety car lesz a szakasz végén?Ez évek óta így van, hogy a szakaszok végén összegyűjtik a mezőnyt.
Kampman
shawnka
Kampman
NB2
shawnka
6 hónapja
Nem lehetne minden héten esős külföldi road?Egyszerűen zseniálisak a hótegyszerű minden fekete-fehér 2 mondatos hozzászólások.
Poloska vagyok.
6 hónapja
Sok versenyt láthattál te is.hogy látványos legyen. újra indításnál vannak balesetek. Ha nem tennék, akkor unalmas lenne az egész Nascar körözésDe ez továbbra is felveti a kérdést, hogy mi értelme van szabadon versenyezni (zöld zászlóval) tizenakárhány körön keresztül, ha végül úgyis mindenki összejön.Jól hallom, hogy kötelező safety car lesz a szakasz végén?Ez évek óta így van, hogy a szakaszok végén összegyűjtik a mezőnyt.
Kampman
shawnka
Kampman
Toto21