Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
8 hónapja
Ez egy megérdemelt, szép győzelem volt Dillon-tól, bár Wallace is ott lett volna a végén, ha nincs a nagy pit baki.
8 hónapja
azért remélem Martin nem törte össze annyira magát, hogy jövő héten ne tudjon indulni, a kölök neki szurkol
8 hónapja
Idén Wrecky Wreckhouse nem szart bele a palacsintába és a domináns Austin Dillon Richomond Winbe.És Ty Gibbs első körös kiesését és 15, helyát hozta volna akkor is Dillon.
Plusz még egy olyan pilóta, aki potenciálisan elősegítheti, hogy SVG (aki ma elég szépet ment) menjen egy kört, hogy aztán favorit legyen a Rovalon.
Poloska vagyok.
8 hónapja
Hocevar helyett Blaney lett Austin Dillon legnagyobb kihívója a győzelemért. Bowman és Boucher szerintem a 2023-as bajnoknak szurkol.
8 hónapja
Austin Dillon megint teljes kontroll alatt tartja a versenyt Richmondban. Csak ne legyen olyan csúnya a vége, mint 1 éve ugyanitt.
8 hónapja
Holnapi GP-re finom időjárást jelez előre.
Poloska vagyok.
8 hónapja
És megvan a továbbjutás. Szép Bestia! Csak kezd összeállni.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
8 hónapja
Elvileg jövő héten meglesz a jövő évi Cup Series menetrend, és alakul hogy egy utolsó perces ötlettől vezérelve Dover megkapja az All-Star versenyt, és North Wilkesboro újra pontszerző versenyt rendezhet. (A két pályának közös a tulajdonosa.)Nagyon, nagyon tetszene.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
8 hónapja
Jack Wood nem indul a hétvégi richmondi NCTS versenyen, köszönhetően a Watkins Glenben összeszedett sérülésének.Az MHR nem ültet mást a #91-es Chevybe helyette.
8 hónapja
Nem gondoltam volna hogy az Indy 500-on kívül ilyen simán veri az F1 az IndyCart.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
8 hónapja
Ha valakinek még kérdés miért lesz mindig monacoi F1 futam, akkor ez is egyfajta válasz rá.US Television average number of viewers for auto racing events so far in 2025
— nascarman (@nascarman_rr) August 12, 2025
The Indianapolis 500, Daytona 500, and Ambetter Health 400 from Atlanta lead the list. pic.twitter.com/TXxtjpOHxl
Mikey
8 hónapja
US Television average number of viewers for auto racing events so far in 2025
— nascarman (@nascarman_rr) August 12, 2025
The Indianapolis 500, Daytona 500, and Ambetter Health 400 from Atlanta lead the list. pic.twitter.com/TXxtjpOHxl
8 hónapja
Zseniális. 😀😀😀The bracelet I got in the hospital this morning bc of anesthesia. Can’t make this stuff up😂 pic.twitter.com/FEUo2wTYea
— Connor Zilisch (@ConnorZilisch) August 12, 2025
8 hónapja
Nagy kedvenc, még akkor is ha a vb-n valamiért nem jön ki neki a lépés .
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
8 hónapja
Hali,Én ma. C/ M szektor, de legalább egymás mellé ment a négy jegy.
Csak egy kérdés, ti már megkaptátok a MotoGP magyar jegyeket? Én még nem kaptam semmilyen email/levelet postai úton a jeggyel..
Coolearie
8 hónapja
Szóval hallani lehet majd ahogy integetsz? Szép képzavar. 😀Integetek majd a pálya hangosbemondóján keresztül 😀Mi a második hosszú egyenes utáni kanyarkombinációra néző tribünön leszünk (már ha megjön a jegy 😮)MotoGP-re megy valaki?Főtribün elég jó szerintem, meg a G lelátó a 11-es kanyarnál. Fateromék ott ültek a SBK-n és élték nagyon, csak sokat kellett sétálni a parkolóból 😅
Látom hogy még szinte minden lelátóra van jegy, hova lenne érdemes venni?
Jan
shawnka
slowmotion
shawnka
8 hónapja
Hali,Megvan.
Csak egy kérdés, ti már megkaptátok a MotoGP magyar jegyeket? Én még nem kaptam semmilyen email/levelet postai úton a jeggyel..
Coolearie
C szektor tali, Szombat és Vasárnap.
Aki van/lesz, szívesen pacsizok. 😊
8 hónapja
Hali,Csak egy kérdés, ti már megkaptátok a MotoGP magyar jegyeket? Én még nem kaptam semmilyen email/levelet postai úton a jeggyel..
8 hónapja
Az utolsó két futamon (Iowa és Watkins Glen) minden autó célba ért.Ez az első alkalom a NASCAR Cup Series történetében, hogy két egymást követő futamon 0 kiesés történt.
Poloska vagyok.
8 hónapja
Integetek majd a pálya hangosbemondóján keresztül 😀Mi a második hosszú egyenes utáni kanyarkombinációra néző tribünön leszünk (már ha megjön a jegy 😮)MotoGP-re megy valaki?Főtribün elég jó szerintem, meg a G lelátó a 11-es kanyarnál. Fateromék ott ültek a SBK-n és élték nagyon, csak sokat kellett sétálni a parkolóból 😅
Jan
shawnka
slowmotion
8 hónapja
Mi a második hosszú egyenes utáni kanyarkombinációra néző tribünön leszünk (már ha megjön a jegy 😮)MotoGP-re megy valaki?Főtribün elég jó szerintem, meg a G lelátó a 11-es kanyarnál. Fateromék ott ültek a SBK-n és élték nagyon, csak sokat kellett sétálni a parkolóból 😅
Jan
shawnka
8 hónapja
MotoGP-re megy valaki?Főtribün elég jó szerintem, meg a G lelátó a 11-es kanyarnál. Fateromék ott ültek a SBK-n és élték nagyon, csak sokat kellett sétálni a parkolóból 😅
Jan