Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
6 hónapja
Szép roncsderbi van kialakulóban Mexikóban. Mit csinált itt Kyle Busch?
6 hónapja
Nem erdekel, ki hova kuldene, en sosem kuldtem, ne adj szavakat a szamba. Ha szar lenne, nem lenne top3-5 kornyeken.Se nem gyerek mar, se nem eretlen, se nem buta. Nem ertem ezt a narrativat hogy itt legtobben gokartozni kuldenek vissza.. Mentalisan nincs ott most amikor igazan kene, emberi. Tudok mondani meg par klasszist aki volt mar ebbe, Hamilton mondjuk.Szegenynek most lett vegleg vege mentalisan 😔Szegeny. Sajnaljuk, hogy buta, mint a tok. 😀
JéBé
Ennek a gyereknek kell meg ket ev, addigra talan beno a feje lagya, de iden eddig rengeteget hibazik.
Stez
JéBé
Es de, buta. Mentegethetjuk, imadhatjuk, de ekkora felelmetes butasagot nem mindennap lehet latni. Nem erdekel Hamilton, sem mas, mert nem irtam sehol, hogy Norris vilag eleteben buta es rossz lesz, azt irtam, kell neki meg ket ev, hogy benojon a feje lagya. Es perpillanat ezt tartom is, keresgelhetjuk minden masodik heten a kifogast, mutogathatunk mindig valami masra, de ennyi veletlen nincs. Epp emiatt is mondom, hogy neki kell meg ket ev, mert alapbol olyan higfos mentalis allapotban van jelenleg szemmel lathatoan, hogy erre peldaul konnyen lehet, hogy ez az idenye ra is megy, ez a nullazas most foleg nagyon sokba kerulhet. Ettol meg nem szar pilota, de szuksege van neki is a tapasztalatra, hogy ezeket mind megtanulja es egy vilagbajnok szintjen le tudja redukalni nagyon minimalisra a hibak szamat.
6 hónapja
Kyle Fuckin' Busch... 💀
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
6 hónapja
Esős, 'utcai' verseny! Királyság.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
6 hónapja
Nem volt jobb ötletem. 😀Na ezt a versenyt lehet még Olivia Wilde és Maggie Rogers is nézi.OW Szicíliában van, ott szerintem még a kirakatokban is a kanadai nagydíj megy. Maggie meg menjen haza Marylandbe, ha már június 16. hivatalosan is Maggie Rogers nap az államban tavaly óta. És köszi szépen.
Let's go racing boys in spanish!
Remélhetőleg Gragson is kibírja tiszta versenyruhával...
Mikey
iktriad
Chastain is szarul érzi magát, és úgy versenyez sokakkal együtt, szóval legalább ennyi örömöd volt mára. 🙂
6 hónapja
Se nem gyerek mar, se nem eretlen, se nem buta. Nem ertem ezt a narrativat hogy itt legtobben gokartozni kuldenek vissza.. Mentalisan nincs ott most amikor igazan kene, emberi de attol meg egy top sportolo. Tudok mondani meg par klasszist aki volt mar ebbe, Hamilton mondjuk.Szegenynek most lett vegleg vege mentalisan 😔Szegeny. Sajnaljuk, hogy buta, mint a tok. 😀
JéBé
Ennek a gyereknek kell meg ket ev, addigra talan beno a feje lagya, de iden eddig rengeteget hibazik.
Stez
Szerkesztette: JéBé
6 hónapja
Jah, nekem az volt meg hogy idéntől eldönthetik a csapatok maguk és nem automatikus sárga. Köszi!mert weather miatt itt is automatikus sárga ez, nem hagyják őket sajnos maguktól eldönteni mikor akarják feltenni az esőgumikat.Közben NASCAR esőDe road course-on ez miért caution? Lemaradtam úgy érzem.
zacknorb
Mikey
tavaly volt erről diskurzus, hogy idénre ezt megváltoztatják, de nem lett belőle semmi.
shawnka
6 hónapja
Szegenynek most lett vegleg vege mentalisan 😔Szegeny. Sajnaljuk, hogy buta, mint a tok. 😀
JéBé
6 hónapja
Szép volt Russell, és gratula Antonelli-nek az első dobogóhoz F1-ben!
6 hónapja
JézusomgeciMi volt ebben a faszparaszt? Elbaszta, de én még sose hallottam olyat egy versenyzőtől, hogy én basztam el, legyen bármennyire egyértelmű a szituáció.
ekkora faszparaszt hogy lehet Norris
petey
6 hónapja
Na jó tudjátok én vagyok az egyik legnagyobb Norris fanboy itt, de azért most ezen én is dobtam pár civilizálatlan gondolatot a TV irányába.
6 hónapja
A buta ficsúr angol karaktert lehozta.Szegenynek most lett vegleg vege mentalisan 😔Egész hétvégén gyorsabb, mert Piastri szenved. Az időmérőt elbassza, a versenyen visszahozza és semmit se érő 4 pontért eldobja.
JéBé
Jughead
Don't talk the walk, Walk the talk!
6 hónapja
Ott az 5. hely 😅
6 hónapja
Na ezt a versenyt lehet még Olivia Wilde és Maggie Rogers is nézi.OW Szicíliában van, ott szerintem még a kirakatokban is a kanadai nagydíj megy. Maggie meg menjen haza Marylandbe, ha már június 16. hivatalosan is Maggie Rogers nap az államban tavaly óta. És köszi szépen.
Let's go racing boys in spanish!
Remélhetőleg Gragson is kibírja tiszta versenyruhával...
Mikey
Szerkesztette: iktriad
6 hónapja
mert weather miatt itt is automatikus sárga ez, nem hagyják őket sajnos maguktól eldönteni mikor akarják feltenni az esőgumikat.Közben NASCAR esőDe road course-on ez miért caution? Lemaradtam úgy érzem.
zacknorb
Mikey
tavaly volt erről diskurzus, hogy idénre ezt megváltoztatják, de nem lett belőle semmi.
6 hónapja
Szegenynek most lett vegleg vege mentalisan 😔
6 hónapja
Nehéz lett volna másra fogni mondjuk...Jézusomgecimondjuk respect, hogy elismerte
ekkora faszparaszt hogy lehet Norris
petey
zinedine5
6 hónapja
hát az nem jó ha szarrá töri az autóját Norrisidiótákaz se jó, ha nem csatáznak, az se jó, ha összemennek, hát beszarok rajtatok 😀
zinedine5
shawnka
6 hónapja
Közben NASCAR esőDe road course-on ez miért caution? Lemaradtam úgy érzem.
zacknorb
6 hónapja
Norris kb ennyire VB alkat....semennyire....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
Na ez oriasi hiba, sajnalom szegenyt.de miért sajnálod? 😀 ilyen hülyének lenni teljesítmény
JéBé
6 hónapja
Shawnka, ha legközelebb te is spanyolul mondod, hogy "na gyerünk, hadd menjen", visszaszívom, amit legutóbb mondtam a catchphrase-edről.vamos rapido!
Kampman