NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
8
3
2:15, Arena4
Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
5 hónapja
BMW, Alpine kuka és a Peugeot is kb.Mire elengedik őket jön az eső
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
5 hónapja
Kubica bazmeg ezt benézte
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
Le Mans - Eső első felvonás.....
5 hónapja
Vale beszáll ................. Vale vezeti a kategóriát😊
5 hónapja
Mikey
18 752
Hosszú Gragson interjú a kvali előtt, el sem hiszem. Viszont meglepően jókedvű volt, még ökörködött is a végén, régen volt már ilyen. Remélem az eső nem szól bele a kvaliba és jó eredményt tud elérni.
5 hónapja
Na induljon az év versenye.A Peugeot sajna esélytelen, úgyhogy jó lenne Cadillac győzelem. Viszont a végén Porsche lesz az, szinte biztos. Az Aston meg húzza be a gt-t csak úgy poénból.
Hűvös idő, eső, éjszaka!
Fergeteges lesz.
5 hónapja
Hatalmas jelentősége nincs, de íme a Le Mans időmérő kategória győztesei:Ki is egyeznék a győzelmükkel.
5 hónapja
Mikey
18 752
A tegnapi Truex Jr. bejelentés kapcsán. Amibe én bele sem gondoltam, hogy Heim azért sem esélyes a 19-es autóra, mert Ty Gibbsszel van múltja, és nincsenek jó viszonyban. Gragson ugyanezért nem esélyes, és az insiderek szerint részben emiatt is Briscoe az elsőszámú opciója a JGR-nak.Egyébként MTJ azt mondta hogy nem megy messzire, és jövőre is szeretne indulni Cup és Xfinity versenyeken is, csak nem teljes idősként. Hamlin egyből fel is ajánlotta, hogy csak egy szavába kerül Martinnak, és egy 23XI autó máris készül neki a Daytona 500-ra.
5 hónapja
Mikey
18 752
Hoppá, Gragson lett az első a tegnapi edzésen. 😲
5 hónapja
Keveseknek adatott meg olyan nagyszerű pályaív, mint Truexnek. Számomra mégis elsősorban a személyisége miatt marad feledhetetlen.
— Dr. Zoltán Juhász (@drjuhaszzoltan) June 14, 2024
Felette állt sok mindennek. Törtetők között volt mértéktartó. Agresszorok között volt hegemón. Hatalmaskodók között volt hatalmas.#nascarhu https://t.co/GrDsktpJA4
5 hónapja
Mikey
18 752
Az ótvar fos csapata. Hiába váltottak Toyotára, és van együttműködésük a JGR-ral, nem kérnek adatokat tőlük, mert maguk akarják kitalálni az autót. Hát nem meglepő módon nem megy. 😀nemechek miért? szerintem elég gyenge szezont megy a cup-ban, számomra csalódás keltően mondhatni. akartam is már k3érdezni, hogy ennek mi az oka?Truex Jr. holnap bejelenti a visszavonulását.Te kit raknál be a helyére? Berry? Hocevar? Nemechek? Corey Heim?
Lassan alig maradnak azok közül, akik akkor is a Cupban mentek, mikor elkezdtem nézni.
Állítólag Briscoe a legesélyesebb a helyére. Nagyon furcsa lenne őt a JGR-nál látni.
Mikey
iktriad
peach
Edit: itt azért jól esik, hogy Gragson mindkét Legacys versenyzőt előzi a bajnokságban. 😊 (Ha nem lenne a 35 pont levonása, akkor ráadásul nagyon simán előzné még Jonest is.)
Szerkesztette: Mikey
5 hónapja
nemechek miért? szerintem elég gyenge szezont megy a cup-ban, számomra csalódás keltően mondhatni. akartam is már k3érdezni, hogy ennek mi az oka?Truex Jr. holnap bejelenti a visszavonulását.Te kit raknál be a helyére? Berry? Hocevar? Nemechek? Corey Heim?
Lassan alig maradnak azok közül, akik akkor is a Cupban mentek, mikor elkezdtem nézni.
Állítólag Briscoe a legesélyesebb a helyére. Nagyon furcsa lenne őt a JGR-nál látni.
Mikey
iktriad
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
5 hónapja
Na akkor eddig amit tudunk.Lenovo Ducati:
Pecco
MM
KTM:
Acosta
Binder
GasGas Tech3:
Bastianini
MVK
Aprilia:
Jorge Martin
A két Gresini, a két Pramacos hely még kiadó. A Pramacnál még ugye annyi csavar kerülhet a történetbe, hogy ott elvileg most már az sem biztos hogy maradnak a Ducatival.
A két VR46 motorosnak asszem ‘25 végéig van szerződése, ezzel együtt már most szóbahozzák mind a kettőjüket az Aprilia másik gyári motorjával. Rivola is azt hangoztatta nem is olyan régen, hogy akarnak egy olasz versenyzőt is.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
5 hónapja
Mikey
18 752
Heim adná magát, hiszen Toyotás és szponzora is van, de ő elvileg megy a 23XI-hez a harmadik autóba. A többiek szponzor híján esélytelenek (hiába tehetségesek). Briscoe tehetség alapján mindenképp befér a 19-esbe, és a szponzora is megmondta hogy rajtuk nem fog múlni, egyszerűen csak mindig is Forddal ment, és valahogy nehéz őt elképzelni a Toyota zászlóshajójánál. Meglátjuk.Truex Jr. holnap bejelenti a visszavonulását.Te kit raknál be a helyére? Berry? Hocevar? Nemechek? Corey Heim?
Mikey
iktriad
5 hónapja
Truex Jr. holnap bejelenti a visszavonulását.Te kit raknál be a helyére? Berry? Hocevar? Nemechek? Corey Heim?
Mikey
Szerkesztette: iktriad
5 hónapja
Cadillac eddig komoly hyperpole-on. Bourdais, őt azt hiszem még szezon közben baszták ki a Toro Rossoból 2008-09 körül 😀Elment normálisabb sorozatokba. 😀
Heisman nádor
Nem akarom lelőni, hátha valaki később nézi meg; de ez az egyik legfurcsább időmérő volt amit valaha láttam.
5 hónapja
És jött a Porsche Penske!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
5 hónapja
Cadillac eddig komoly hyperpole-on. Bourdais, őt azt hiszem még szezon közben baszták ki a Toro Rossoból 2008-09 körül 😀
Szerkesztette: Heisman nádor
5 hónapja
Mikey
18 752
Truex Jr. holnap bejelenti a visszavonulását.Lassan alig maradnak azok közül, akik akkor is a Cupban mentek, mikor elkezdtem nézni.
5 hónapja
A FOX megvette az IndyCar Series közvetítési jogait, ennek én annyira nem örülök.2015.08.30-ért véget, eben biztos vagyok, mert másnap költöztem koliba.
Kiadták a jövőévi menetrendet is, a helyszínek maradtak, a sorrend azért változott, az egyetlen különbség hogy a Milwaukee Mile-on az idei dupla helyett csak egy verseny lesz, és az idei All-Star verseny helyszín, a Thermal Club rendes pontszerző verseny lesz.
Minden korábbinál hamarabb, már augusztus 31-én véget ér majd a szezon.
Mikey
Amúgy ha nincs dupla én örülök, Detroit Belle Island még soso okés volt, Milwaukeen már bőven nem
5 hónapja
Mikey
18 752
A FOX megvette az IndyCar Series közvetítési jogait, ennek én annyira nem örülök.Kiadták a jövőévi menetrendet is, a helyszínek maradtak, a sorrend azért változott, az egyetlen különbség hogy a Milwaukee Mile-on az idei dupla helyett csak egy verseny lesz, és az idei All-Star verseny helyszín, a Thermal Club rendes pontszerző verseny lesz.
Minden korábbinál hamarabb, már augusztus 31-én véget ér majd a szezon.
5 hónapja
Nincs Toyota a Hyperpole-ban! 😱😱ritka gyökér szabály amúgy
Az időmérő közvetítésének forgatagában elsikkadt egy fontos tény: a szabályok szerint, aki piros zászlós helyzetet idéz elő, annak minden körét törlik.
Kamui Kobayashi kipördülése tehát sokba került a Toyotának; így mindkét autójuk lemarad a csütörtöki Hyperpole-ról.
zacknorb
5 hónapja
Tech3 KTM Bestia és Vinales 2025 hivatalosÚjra is brandelik a csapatot, úgy tűnik a GasGas eltűnik, mint névadó szponzor.
zacknorb
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove