Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
8 hónapja
Persze, de eddig a McLarennek nem fekvő pályákon se voltak ilyen gyengék. Spanyolországtól ugye sok minden változott, lehet ennek láttuk az első jeleit. A 2021-es Max RB kombó (az egy talán tökéletes szezon volt), bőven lőtávon belül lenne (ez a 43 pont se a világ azért).Egyébként elnézve Kanadát, lehet Max és a Red Bull bánni fogja még az eddig elfecsérelt pontokat (jól számolok nagyjából 23 pontot sikerült eddig bukniuk), mert a McLaren harmadik erőnek tűnt nagyjából az egész versenyen.Azért pályakarakterisztika is számít
Jughead
Eazzy
8 hónapja
Kizárták az 50-es Ferrarit túl flexibilis hátsó szárny miatt (15 mm mozgás helyett 52 mm-t mozgott, so nem is kicsi az eltérés), és ekkor tudott 349-es végsebeséget. (Ja igen, kiderült, hogy a 364 tényleg mérési hiba volt, a 346 sokkal jobban fedte a valóságot)Nem hinném hogy fellebbeznek, mert ők is észrevették az utolsó pitkiállásnál, hogy egy csavar hiányzik onnan
Poloska vagyok.
8 hónapja
Egyébként elnézve Kanadát, lehet Max és a Red Bull bánni fogja még az eddig elfecsérelt pontokat (jól számolok nagyjából 23 pontot sikerült eddig bukniuk), mert a McLaren harmadik erőnek tűnt nagyjából az egész versenyen.Azért pályakarakterisztika is számít
Jughead
Don't talk the walk, Walk the talk!
8 hónapja
😂8 hónapja
SVG sztem pályát tévesztett, inkább az IndyCarban, WEC-ben, DTM-ben kellene indulnia. Ott kiderülne, h a jó road versenyzőkhöz képest mennyire jó.Bell vezet féltávnál, az szép.Nem sokáig, SVG ellen ma sem nagyon van esély.
Mikey
Mikey
Pedig imádom a személyiségét, a megnyilatkozásait, meg értem h stock carozott, de na...
8 hónapja
FUN FACT: A NASCAR legutóbbi négy, nemzeti kategóriás versenyét négy különböző nemzetiségű pilóta nyerte.🇨🇦 Stewart Friesen (Truck Series - Michigan)
🇺🇸 Denny Hamlin (Cup Series - Michigan)
🇲🇽 Daniel Saurez (Xfinity Series - Mexikó)
🇳🇿Shane Van Gisbergen (Cup Series - Mexikó)
Poloska vagyok.
8 hónapja
Egyébként elnézve Kanadát, lehet Max és a Red Bull bánni fogja még az eddig elfecsérelt pontokat (jól számolok nagyjából 23 pontot sikerült eddig bukniuk), mert a McLaren harmadik erőnek tűnt nagyjából az egész versenyen.
8 hónapja
Igen, még mindig csak Kirkwood és Palou tud nyerni Indycarban 😀Nem gondoltam volna, hogy ilyen lesz IndyCarban valaha.
zacknorb
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
8 hónapja
(bár Suarez azt hiszem Kaulig-gal nyert az Xfinityben, de akkor is)A 9-es az a JR Motorsports részidős autója.
iktriad
8 hónapja
Sejthető volt....de akkor ha Max csinál majd ugyanilyen szitut akkor azt se büntessékRebBull óvott......elutasították
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
NB2
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
8 hónapja
SVG előtt le a kalappal. Remélem Chicagoban jöhet neki majd a 3. futamgyőzelem. A Trackhousenak egész jó hétvégéje volt (bár Suarez azt hiszem Kaulig-gal nyert az Xfinityben, de akkor is)
Respect 🤝 @Daniel_SuarezG felicitó a su compañero @shanevg97 tras su triunfo en la carrera de NASCAR Cup Series en México. 🇲🇽 #NASCARMexico #NASCARMexicoCity pic.twitter.com/3rRTJTzBCE
— NASCAR México (@NASCARMexico_) June 16, 2025
Szerkesztette: iktriad
8 hónapja
eu.tennessean.com/story/sports/nascar/2025/06/15/nascar-in-season-tournament-update-mexico-race/84221698007/Ez pedig 2 futam után a NASCAR in-season tournament kiemelései, ez nyilván sokat fog még változni Poconoban
Poloska vagyok.
8 hónapja
Igen, még mindig csak Kirkwood és Palou tud nyerni Indycarban 😀Newgarden elég szerencsétlen volt, látványosat esett.
Rasmussen úgy lett 3., hogy a futam elején lángolt a pitroadon.
Poloska vagyok.
8 hónapja
RebBull óvott......elutasították
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
8 hónapja
Hát ez durva dominancia volt.
Poloska vagyok.
8 hónapja
RebBull óvott......
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
8 hónapja
Bell vezet féltávnál, az szép.Nem sokáig, SVG ellen ma sem nagyon van esély.
Mikey
8 hónapja
Bell vezet féltávnál, az szép.
8 hónapja
Durva egy Taxi idézet az első érdemleges hsz-e a fórumon Gabennek. Ma már megérte felkelni!Mi ez a 2 gokart? Csak nem Mercedes? Nahát, már verdákat is gyártanak nálatok?Nézhetnék a tükröt, nehogy egy körön kettőt verjek rájuk“Kaparsz, asszed te vagy a Schumacher? Feszítesz, mintha te hugyoztad volna a Golf-áramot?”
🤘 gaben 🤘
rob3r7o
iktriad
8 hónapja
Mi ez a 2 gokart? Csak nem Mercedes? Nahát, már verdákat is gyártanak nálatok?Nézhetnék a tükröt, nehogy egy körön kettőt verjek rájuk“Kaparsz, asszed te vagy a Schumacher? Feszítesz, mintha te hugyoztad volna a Golf-áramot?”
🤘 gaben 🤘
rob3r7o
Szerkesztette: iktriad
8 hónapja
“Kaparsz, asszed te vagy a Schumacher? Feszítesz, mintha te hugyoztad volna a Golf-áramot?”Nézhetnék a tükröt, nehogy egy körön kettőt verjek rájukKívánom hogy egyszer összevethesd a tudásod pl. az általános nevetség tárgyát képező Cody Ware-rel vagy Kris Wrighttal. Hamar helyre lennél téve, azt hiszem. ☺️Mint az amcsik ha jobbra is kell kanyarodni? 😊Komolytalan vagy a finomítással együtt is.Ettől még igazTe és az okos általánosításaid. 🥱Kyle Fuckin' Busch... 💀a Balfasz
Mikey
amcsik < autóverseny
🤘 gaben 🤘
Mikey
De finomítom stock versenyzők < pályaversenyzés
🤘 gaben 🤘
Mikey
🤘 gaben 🤘
Mikey
🤘 gaben 🤘
„History is a set of lies agreed upon.”
8 hónapja
Nézhetnék a tükröt, nehogy egy körön kettőt verjek rájukKívánom hogy egyszer összevethesd a tudásod pl. az általános nevetség tárgyát képező Cody Ware-rel vagy Kris Wrighttal. Hamar helyre lennél téve, azt hiszem. ☺️Mint az amcsik ha jobbra is kell kanyarodni? 😊Komolytalan vagy a finomítással együtt is.Ettől még igazTe és az okos általánosításaid. 🥱Kyle Fuckin' Busch... 💀a Balfasz
Mikey
amcsik < autóverseny
🤘 gaben 🤘
Mikey
De finomítom stock versenyzők < pályaversenyzés
🤘 gaben 🤘
Mikey
🤘 gaben 🤘
Mikey
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
8 hónapja
köszi, azvazze ez a gitár zene mi is volt a Nascarnál???
tudom valamelyik sportfilmnél már hallottam, talán az emlékezz a titánokban volt???
NB2vazze ez a gitár zene mi is volt a Nascarnál???www.youtube.com/watch?v=DX3o1O8ZsTw
tudom valamelyik sportfilmnél már hallottam, talán az emlékezz a titánokban volt???
NB2
shawnka
és igen a titánoknál hallottam
8 hónapja
amíg nincs NFL vasárnap este, addig teljesen jó. Segít hamar elaludni. 😀 De majd próbálok rájönni, mi a lényege. A múlt heti pl tetszett, ha olyan futamok lesznek, akkor még megnézek majd párat. A mait már elkapcsoltamAkkor nagyon nem éreztél rá erre a fajta versenyzésre. Nem baj, nem jöhet be mindenkinek. ☺️bevallom idén kezdtem el követni, de kb ez jött le idáig belőle. 😀 A végén még bekavarhat az üzemanyag, amit eddig láttam. De ha elmegy valaki, akkor 30-40 körön keresztül néha nem történik semmi, ilyenkor be szoktam aludni sajna. 😀Sok versenyt láthattál te is.hogy látványos legyen. újra indításnál vannak balesetek. Ha nem tennék, akkor unalmas lenne az egész Nascar körözésDe ez továbbra is felveti a kérdést, hogy mi értelme van szabadon versenyezni (zöld zászlóval) tizenakárhány körön keresztül, ha végül úgyis mindenki összejön.Jól hallom, hogy kötelező safety car lesz a szakasz végén?Ez évek óta így van, hogy a szakaszok végén összegyűjtik a mezőnyt.
Akkor mi értelme van mindannak, ami eddig történt?
Kampman
shawnka
Kampman
Toto21
Mikey
Toto21
Mikey