NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
242
30
2:00, Net4+
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 1 éve
Norris lófüttyöt èrdemel nem VB címet......De most komolyan, ez egy esős futam. Hamilton meg Alonso is forog mindenfelé, pedig kicsit komolyabb nevek.
dande2
több mint 1 éve
Az idei vb-ről felesleges már beszélni. Jövőre egy Lec Ham Nor Max csatát várok.
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 1 éve
Statement win. Mondjuk attól még faszarc, de megérdemli a címet 😀
több mint 1 éve
Lesz itt még SC..😅
több mint 1 éve
Norris lófüttyöt èrdemel nem VB címet......
több mint 1 éve
Norris kiégett.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Piastri bünti még nem volt, ugye?
több mint 1 éve
Norris xddd
több mint 1 éve
Én meg se szólalok 🤫Túlbecsültem Norris és a Mclaren képességeit a 3 ponttal.Az erőviszonyokat nézve, alsó hangon 19 pontot hozhat Norris Verstappenen.Igen. De Norris ilyenkor szokott hozni 3-at.
Azért az baromi sok.
steelwolf
Pont az az érzés, mint a 90-es, 2000-es évek magyar foci selejtezők. “Ha kint elverjük a portugálokat 3-mal…” matematikai esély van rá, de realitása nincs.
vpi
vpi
Persze itt az eső közbeszólt rendesen.
Remélem összejön a dupla Alpine dobogó.
több mint 1 éve
Na most èrtem haza úgy látom megint kabarè van...ennyit arról hogy Norris mwgnyerte a VBt kár volt ennyit sírni ezen ......
több mint 1 éve
Rákerestem Baumgartner egyetlen pontszerzésére, amire egy hasonlóan kaotikus verseny után került sor. Wikin fent vannak az F1 előtti eredményei F3000-ből, és nem tudtam nem kiszúrni, hogy 3 ott töltött éve alatt még dobogója se volt 25+ versenyen, a legjobbja egy 5. hely volt.Renault Baumgartner /rendszerváltó apa milliárdos cég tipikus esete aki vette, amíg tehette👀
Hogy kapott ő szerződést az F1-ben?!
Vagy ez vásárolt ülés volt? A szponzora vett neki egy helyett a legergyább csapatnál, oszt ennyi?
Őszentsége Sobri Jóska
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Sc...megint
több mint 1 éve
Eldőlt.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Túlbecsültem Norris és a Mclaren képességeit a 3 ponttal.Az erőviszonyokat nézve, alsó hangon 19 pontot hozhat Norris Verstappenen.Igen. De Norris ilyenkor szokott hozni 3-at.
Azért az baromi sok.
steelwolf
Pont az az érzés, mint a 90-es, 2000-es évek magyar foci selejtezők. “Ha kint elverjük a portugálokat 3-mal…” matematikai esély van rá, de realitása nincs.
vpi
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 1 éve
Hamiltonban szoftvert cseréltek a szünetben?
több mint 1 éve
😀😀 Verstappen semmi mást nem néz már csak NorristAz alpinnak ez egy jó esély lehetne egy 1-2re is. Verstappen nem fog kockáztatniTe biztos arról a Verstappenről beszélsz, akit mi is ismerünk? 😀
Tarsi
Jughead
több mint 1 éve
Az alpinnak ez egy jó esély lehetne egy 1-2re is. Verstappen nem fog kockáztatniTe biztos arról a Verstappenről beszélsz, akit mi is ismerünk? 😀
Tarsi
több mint 1 éve
Ocon nem normális, de semmit nem fog érni, ha a pálya elkezd száradni, mert onnantól Verstappen begyalulja.
több mint 1 éve
Az alpinnak ez egy jó esély lehetne egy 1-2re is. Verstappen nem fog kockáztatni
több mint 1 éve
Norris a VB master..
több mint 1 éve
Xdddd még el se indultak 2en már a pályán kívül 🤣
több mint 1 éve
McLarennél és Mercedes-nél ülő bohócoknak gratula.
több mint 1 éve
Amúgy jöjjön már ma a "la 33"
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Rákerestem Baumgartner egyetlen pontszerzésére, amire egy hasonlóan kaotikus verseny után került sor. Wikin fent vannak az F1 előtti eredményei F3000-ből, és nem tudtam nem kiszúrni, hogy 3 ott töltött éve alatt még dobogója se volt 25+ versenyen, a legjobbja egy 5. hely volt.Fix vásárolt ülés volt
Hogy kapott ő szerződést az F1-ben?!
Vagy ez vásárolt ülés volt? A szponzora vett neki egy helyett a legergyább csapatnál, oszt ennyi?
Őszentsége Sobri Jóska
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Rákerestem Baumgartner egyetlen pontszerzésére, amire egy hasonlóan kaotikus verseny után került sor. Wikin fent vannak az F1 előtti eredményei F3000-ből, és nem tudtam nem kiszúrni, hogy 3 ott töltött éve alatt még dobogója se volt 25+ versenyen, a legjobbja egy 5. hely volt.Hogy kapott ő szerződést az F1-ben?!