Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 230 — Cowboys fan
Konteo a Forma 1-re
Verstappennek az elején baszott nagy volt az előnye....a Liberty befosott,hogy ha már a szezon felénél VB címet nyer akkor jóval kevesebb lesz a nézőszám....így most megpróbálják izgalmasabbá tenni az egészet....eddig jól sikerül😊

Csak elmélkedés....
ThundersNFL a Paraszt
...és zsidók titkos szövetsége áll a világban zajló politikai és gazdasági folyamatok mögött!.4!
dawyd728
Hogy is hívják azt a csoportot? Bundaberg (nyilván nem, az valami auszi pia), vagy hogy?
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Konteo a Forma 1-re
Verstappennek az elején baszott nagy volt az előnye....a Liberty befosott,hogy ha már a szezon felénél VB címet nyer akkor jóval kevesebb lesz a nézőszám....így most megpróbálják izgalmasabbá tenni az egészet....eddig jól sikerül😊

Csak elmélkedés....
ThundersNFL a Paraszt
...és zsidók titkos szövetsége áll a világban zajló politikai és gazdasági folyamatok mögött!.4!
dawyd728
És Viktor a világ legnagyobb géniusza😁

Csak szimpla elmélkedés minden komolyság nélkül

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
dawyd728 4 110
Konteo a Forma 1-re

Csak elmélkedés....
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Konteo a Forma 1-re

Csak elmélkedés....

Draft

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 713 — Kinek mit intézett a kormánya
Na, remélem a MotoGP szezonnak is ilyen vége lesz

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 28 122 — nabege2@yahoo.com
Mansell mekkkora lúzer, ott már nem lehet engedni az előzést!
Be kellett volna jönni és nincs az az isten, hogy elmegy!
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 713 — Kinek mit intézett a kormánya
És meg kell őket dicsérni, nem mentek át wreckfestbe

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 649
F3 bajnoki címet az utolsó kanyar! döntötte el
zacknorb
Szerintem kb. ezt a 15 percet néztem csak a szezonból, de pont a lényeget kaptam el.

több mint 1 éve
F3 bajnoki címet az utolsó kanyar! döntötte el

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nem tudom kinek hogy tetszett Colapinto bemutatkozása, de már összes spanyolajkú riportercsajt leszedte a lábáról 😀
Heisman nádor
Jól is teszi Uram, alfamale

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 665 — "Montoya por favor!"
Nem tudom kinek hogy tetszett Colapinto bemutatkozása, de már összes spanyolajkú riportercsajt leszedte a lábáról 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
dawyd728 4 110
Engem nagyon emlékeztet a 2009-es bajnokságra, ott Button is elég szépen lemenedzselte anno a pontokat két kézzel szóró zöldfülű RB-Vettel páros ellen tempóhátrányból, esetenként 3-4. erőként a bajnokságot. Az, h McLaren 1., RB 4. erő lesz stabilan az pedig egy teljes wishful thinking. Annál szorosabb a mezőny és, ha a szezon hátralévő részén rájönnek mi nem működik az autón, simán első helyre is ugorhatnak adott futam erősorrendben. Nem a McLaren húzott el, hanem ők maradtak egyhelyben. A konstruktőrit én se hiszem, h tudnák tartani. Perez annál jobban szét van zuhanva..
több mint 1 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 524
Azt mondom,hogy Norris most már esélyebb a VB címre mint Max
ThundersNFL a Paraszt
Azért ez elég meredek kijelentés 😀

több mint 1 éve
ThundersNFL a Paraszt
Ezt egyetlen fogadóiroda se támasztja alá. Mindenhol kisebb Verstappen oddsa a végső győzelemre.
Őszentsége Sobri Jóska
Én tudok 😁 ők csak vizionálnak 😁

Draft

több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 054 — #NoStress
ThundersNFL a Paraszt
Ezt egyetlen fogadóiroda se támasztja alá. Mindenhol kisebb Verstappen oddsa a végső győzelemre.

több mint 1 éve

Draft

több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 278 — Így remélem megfelelek nektek.....
Bakker Senna óta nem kezdtem el ennyire örülni drukkolni valakinek Senna óta ... mèg talán Hami első ève meg csóri Button illetve Villneuve de ennyi kb....
több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 567 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Én eléggé irigy vagyok most Norrisékre, amit Leclercnek álmodtam meg, azt Norris éli át. 😔 Természetesen nem sajnálom tőle.
Bezzeg '22-ben milyen jól kezdtek! 😡
több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 325
Na még a végén tényleg verseny lesz ebből.

A két legjobb karakter, az utóbbi évek talán két legjobbja.
több mint 1 éve
Toca Minnesota Vikings 20 258 — Vikings fan
végig a 3. szakasz jobb volt a RBR-nek, erre kapnak fél mp-et a végén???

a holland imádkozhat, hogy a többiek kavarjanak be, akár a Ferrari, akár a Merci pontokat vesz el Norristól az jó, de én azt mondom, ha ez így folytatódik nagyon durva lesz a hollandnak innen bukni a vébét
NB2
A McLaren nagyon betalált az RB meg teljesen szétesett....
Innentől kezdve Norris a VB fő esélyese.....
Horner baszakodása megásta Max sírját ...
ThundersNFL a Paraszt
Azért 2 hétvégényi előnye van, en kicsit erősnek érzem, de a momentum tenyleg a McLarennel van.
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 027
Megvan a teljes lineupja a Kaulig Racingnek 2025-re.

NCS:
#16 AJ Allmendinger
#31 Daniel Hemric

NXS:
#10 Daniel Dye (R)
#11 Josh Williams
#16 Christian Eckes (R)

Ez így egész tetszetős.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve

a holland imádkozhat, hogy a többiek kavarjanak be, akár a Ferrari, akár a Merci pontokat vesz el Norristól az jó, de én azt mondom, ha ez így folytatódik nagyon durva lesz a hollandnak innen bukni a vébét
NB2
A McLaren nagyon betalált az RB meg teljesen szétesett....
Innentől kezdve Norris a VB fő esélyese.....
Horner baszakodása megásta Max sírját ...

Draft

több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 28 122 — nabege2@yahoo.com

több mint 1 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 714
Öröm látni, hogy Hornerrel az élen el tudja balfaszkodni a Red Bull ezt az évet... (a konstruktőri mondjuk nagyon sima). Még a mostani futamhétvége előtt is 3.55 szorzó volt Lando világbajnoki címére, amit én túlzóan magasnak tartottam, ezután az időmérő után meg pláne...
több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 567 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
HA így marad baromi sokat tudna hozni Norris..
steelwolf
Hát nem maradt 🤪