Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 1 éve
Na vegigneztem tegnap/ma életem első NASCAR futamát és azt kell, h mondjam h nem volt rossz. Sőt. Nyilván a futam végi roncsderbi kicsit érdekes volt, de az oval már csak ilyen. Előzetesen egyelőre 2 kedvencet választottam, stílszerűen a tavalyi bajnokot és egy ujoncot (Hocevar), utóbbinak túl sokáig nem is szurkolhattam, de meg így is bőven megérte megnézni.
Szóval úgy néz ki kénytelen leszek a NASCAR futamokat is beírni a naptárba. 😀
Szerkesztette: rob3r7o
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Összefoglaló alapján nem volt baj, hogy Stage 1 után mentem aludni. Mind1, azért megnézem délután.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Hát basszus, ez a korai sárga mindent IS borított
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Alaposan spórolnak az üzemanyaggal, ilyet én még nem láttam Daytona 500-on, hogy egy valaki önmagában (Allmendinger) másfél másodpercet adjon a mezőnynek.Aztán az első négy Ford elszakadt a mezőnytől.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
"Sokat" kellett várni az első nagy karambolra. Keselowski már megint szó szerint kitolt pár versenyzőtársával.
több mint 1 éve
Új szezon, régi szokások. Keselowski elkezdte a mezőny lebontását. 😂😂😂
több mint 1 éve
Let's fuckin' go racing boys!Let's go no.10!
több mint 1 éve
Már csak 59 perc és zöld zászló!
több mint 1 éve
In the last 7 years, an average of 78% of the cars in the Daytona 500 are involved in crashes. Last year's Daytona 530 had 30 cars involved in crashesAz utolsó három győztes pedig:
2023: 30 out of 40
2022: 27
2021: 30
2020: 33
2019: 36
2018: 29
2017: 33
zacknorb
2021 - Michael McDowell (0 W, 1 Top 5, 4 Top 10 ezen kívül)
2022 - Austin Cindric (0 W, 4 Top 5, 8 Top 10 ezen kívül)
2023 - Ricky Stenhouse Jr. (0 W, 1 Top 5, 8 Top 10 ezen kívül)
Szóval azért nem a legjobbak nyerik, mióta Hamlin nem dominálja a versenyt. 😛
több mint 1 éve
csak azt nem értem, higy arról volt szó ma 17.00kor indul az xfinity, azt miért tolták el megint? nem sokat tesznek azért,hogy maguk mellé állítsanak... 😀Mert még szárították a pályát egy fél órája. Az egyik jet dryer meg is halt, utána is takarították a pályát aztán. 😀
peach
több mint 1 éve
In the last 7 years, an average of 78% of the cars in the Daytona 500 are involved in crashes. Last year's Daytona 530 had 30 cars involved in crashes2023: 30 out of 40
2022: 27
2021: 30
2020: 33
2019: 36
2018: 29
2017: 33
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
csak azt nem értem, higy arról volt szó ma 17.00kor indul az xfinity, azt miért tolták el megint? nem sokat tesznek azért,hogy maguk mellé állítsanak... 😀mert kb 5 óra felé állt el az eső
peach
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
csak azt nem értem, higy arról volt szó ma 17.00kor indul az xfinity, azt miért tolták el megint? nem sokat tesznek azért,hogy maguk mellé állítsanak... 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Na végre. Nagyjából százszor fogom megbánni holnap, de muszáj fent maradnom.Not a cloud in the sky. A great afternoon for a #DAYTONA500. pic.twitter.com/5rWh6qYbkl
— NASCAR (@NASCAR) February 19, 2024
több mint 1 éve
Tulajdonképpen igen. Biztosan van rá konkrét szabályzat, de ha minden igaz, szerdáig vagy van verseny, vagy törlik, mert hát át kell cuccolni a következő helyszínre is. Vagy halasztják aztán később visszamennek egy hétközi versenyre, esetleg a következő helyszínen dupláznak helyette.Ez okés, ezt már tudom, csak ha van mondjuk három egymást követő esős nap, akkor verseny szerdán, vagy törlik?Nem kezdenek, esőben nem versenyeznek ovál pályákon.Ma este 22:00-kor akkor is kezdenek ha esik az eső?Xfinity a Daytona 500 után lesz éjszakaAlakul ez. Mondjuk az 500 kezdődhetett volna kicsit korábban, az este 10 nekem nagyon kései a másnapi hajnali ébredés miatt.
zacknorb
Mikey
Vagy akkor újabb nappal eltolják?
Őszentsége Sobri Jóska
De már tisztul az ég, a nap is süt.
Mikey
Őszentsége Sobri Jóska
Emlékeim szerint amióta követem a NASCAR-t (2015) egyszer volt hogy keddre kellett halasztani, tehát ez inkább csak elméletben létező probléma.
Szerkesztette: Mikey
több mint 1 éve
Ez okés, ezt már tudom, csak ha van mondjuk három egymást követő esős nap, akkor verseny szerdán, vagy törlik?Nem kezdenek, esőben nem versenyeznek ovál pályákon.Ma este 22:00-kor akkor is kezdenek ha esik az eső?Xfinity a Daytona 500 után lesz éjszakaAlakul ez. Mondjuk az 500 kezdődhetett volna kicsit korábban, az este 10 nekem nagyon kései a másnapi hajnali ébredés miatt.
zacknorb
Mikey
Őszentsége Sobri Jóska
Mikey
több mint 1 éve
Nem kezdenek, esőben nem versenyeznek ovál pályákon.Ma este 22:00-kor akkor is kezdenek ha esik az eső?Xfinity a Daytona 500 után lesz éjszakaAlakul ez. Mondjuk az 500 kezdődhetett volna kicsit korábban, az este 10 nekem nagyon kései a másnapi hajnali ébredés miatt.
zacknorb
Mikey
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Ma este 22:00-kor akkor is kezdenek ha esik az eső?Xfinity a Daytona 500 után lesz éjszakaAlakul ez. Mondjuk az 500 kezdődhetett volna kicsit korábban, az este 10 nekem nagyon kései a másnapi hajnali ébredés miatt.
zacknorb
Mikey
több mint 1 éve
Jaja, simán tehették volna korábbra.munkaszüneti nap van ma Amerikában (Presidents Day)De ha úgy nézed az a helyieknek pont délután 4 meló után.Xfinity a Daytona 500 után lesz éjszakaAlakul ez. Mondjuk az 500 kezdődhetett volna kicsit korábban, az este 10 nekem nagyon kései a másnapi hajnali ébredés miatt.
zacknorb
Mikey
zacknorb
törölt kristof
több mint 1 éve
munkaszüneti nap van ma Amerikában (Presidents Day)De ha úgy nézed az a helyieknek pont délután 4 meló után.Xfinity a Daytona 500 után lesz éjszakaAlakul ez. Mondjuk az 500 kezdődhetett volna kicsit korábban, az este 10 nekem nagyon kései a másnapi hajnali ébredés miatt.
zacknorb
Mikey
zacknorb
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 1 éve
De ha úgy nézed az a helyieknek pont délután 4 meló után.Xfinity a Daytona 500 után lesz éjszakaAlakul ez. Mondjuk az 500 kezdődhetett volna kicsit korábban, az este 10 nekem nagyon kései a másnapi hajnali ébredés miatt.
zacknorb
Mikey
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Azért ez jó nagy kicseszés a nézőkkel 😊
több mint 1 éve
Xfinity a Daytona 500 után lesz éjszakaAlakul ez. Mondjuk az 500 kezdődhetett volna kicsit korábban, az este 10 nekem nagyon kései a másnapi hajnali ébredés miatt.
zacknorb
több mint 1 éve
Xfinity a Daytona 500 után lesz éjszaka
Poloska vagyok.