Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
De miért most jelentették be?
Ennyire elmérgesethetet a viszony?

Norris szerintem egy Ricciardo szintű pilóta. Ami elég magas szint, de nem VB-kaliber.
Leclerc mindig elképesztő gyors volt, neki hiányzik a konzisztencia. Russellből pedig lehet egy Hamilton szintű mentality monster, ő odateszi az autót is, folyton gondolkodik, csak a stockja alacsonyabb mert tavaly nem volt jó szezonja.
Van a három bajnok, ők a tetején akármilyen sorrendben megkérdőjelenezhetetlenek: LH, Max és Nando.
Norris nálam nem Top 5-ös, előbb építenék a másik kettő fiatalra.
Heisman nádor
Hasonlóan làtom.

Sokan Top 3-ba teszik Norris, hàt nem tudom 🥴
Gyorsnak gyors, de Verstappent simàn elengedi, semmi csata, ha van egy kis esèlye akkor sem,mert inkább a saját versenyél törődik.
steelwolf
Miért kinek a versenyével kellene még törődnie?
Jughead
Ha 1-2 indulnak, vagy csak szimplàn lehetősége adódik, akkor is inkább a biztonságosabb útat választja , mint sem h hibára kényszerítse Verstappent.
Kurva jó Max, de ember nem gép. Így sose fog nyerni Lando, ha meg se próbálja.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
BREAKING: Ryan Hunter-Reay and Conor Daly will pilot two entries for Dreyer & Reinbold Racing and Cusick Motorsports in the 108th Running of the #Indy500.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Pont elkapott hasmas amikor olvastam ezt hírt.....beszarás ....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
Hivatalos

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
Norris szerintem egy Ricciardo szintű pilóta. Ami elég magas szint, de nem VB-kaliber.
Leclerc mindig elképesztő gyors volt, neki hiányzik a konzisztencia. Russellből pedig lehet egy Hamilton szintű mentality monster, ő odateszi az autót is, folyton gondolkodik, csak a stockja alacsonyabb mert tavaly nem volt jó szezonja.
Van a három bajnok, ők a tetején akármilyen sorrendben megkérdőjelenezhetetlenek: LH, Max és Nando.
Norris nálam nem Top 5-ös, előbb építenék a másik kettő fiatalra.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 212
Gyorsnak gyors, de Verstappent simàn elengedi, semmi csata, ha van egy kis esèlye akkor sem,mert inkább a saját versenyél törődik.
steelwolf
Miért kinek a versenyével kellene még törődnie?
több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Már csak a hivatalos bejelentés hiányzik, de 100%nak lehet venni a híreket, ugyanis elvileg már a Mercedes dolgozóit is tájékoztatták, hogy megy Hamilton.
Furcsa lesz látni Hamilton-t Ferraris színekben. Mindenesetre respect neki, hogy 40 évesen bevállal egy ilyen igazolást, ha sikerre viszi a Ferrarit, az eddig is magas polcon lévő renoméja még magasabb polcra kerülne. Elég nagy sztori lenne, 8-szoros vb, Schumi rekordját megdöntve, 18 év bajnoki böjt után.

U.I. Szegény Norris most ütheti a fejét a falba, hogy túl hamar hosszabbított a Mclarennel.
Mr.Breaker
Milyen 18 év?
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Gondolom Kimi 2007-es VB címére gondol.
U.I. Szegény Norris most ütheti a fejét a falba, hogy túl hamar hosszabbított a Mclarennel.
Mr.Breaker
Szerintem Norris-t amúgy se vinné oda a Mercedes, Totoék nem akarnának egy újabb Rosberg-Hamilton csatát.
Jughead
Az emberekben csak a győzelmek maradnak meg. Már Sainz is nyert kétszer, miközben 100-ból 90 ember biztos azt mondja h Norris a jobb.

Ez nem a Norris-Russel/Hamilton-Rosbergre értem, csak úgy jött 🙂
több mint 1 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Mr.Breaker
Szerintem Norris-t amúgy se vinné oda a Mercedes, Totoék nem akarnának egy újabb Rosberg-Hamilton csatát.
Jughead
albon gondolom

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Mr.Breaker
több mint 1 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 276 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Már csak a hivatalos bejelentés hiányzik, de 100%nak lehet venni a híreket, ugyanis elvileg már a Mercedes dolgozóit is tájékoztatták, hogy megy Hamilton.
Furcsa lesz látni Hamilton-t Ferraris színekben. Mindenesetre respect neki, hogy 40 évesen bevállal egy ilyen igazolást, ha sikerre viszi a Ferrarit, az eddig is magas polcon lévő renoméja még magasabb polcra kerülne. Elég nagy sztori lenne, 8-szoros vb, Schumi rekordját megdöntve, 18 év bajnoki böjt után.

Mr.Breaker
Milyen 18 év?

több mint 1 éve
 www.youtube.com/watch?v=z6CI5ZvXTHc
több mint 1 éve

Mr.Breaker
...és 3 különböző autóval.

Közben jött egy kis pénz a házhoz!
 hu.motorsport.com/f1/news/meg-be-sem-jelentettek-de-mar-4-milliard-dollart-hozott-hamilton-a-ferrarinak/10571399/?fbclid=IwAR3LAmnTYeUO1aPHlOmxHkNCEEEsJuB1CRtppdQGuup3Jw6EzoyYblRho0w
több mint 1 éve
Mr.Breaker 1 933

több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
Azért Hamilton tavaly is az egyik legkonzisztensebb szezont rakta össze, nem véletlen lett 3. a VB-n. Pedig szinte sose volt az övé a 2. legjobb autó sem.

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Hát ez èrdekesen hangzik.
Ahogy Vettel öregedet és nem nyerte magát halomra lett szimpatikusabb.
Hamilton már kicsit kezd afelé tendálni.
Mondjuk Leclerc mellé Gasly lenne az álompàr! 😁
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
Jövő bajnokának kikiálltott Lecler és Hamilton? Ki lesz háttérbe? Hamilton elviselné második számú pilótaként magát? Leclernek az mennyire tetszene hogy nem őt favorizálják? Érdekes kérdések..
garincsa
Ez teljesen mindegy, szurkolói körökben garantaltan Hamilton lesz az első szamú. Ha jó lesz akkor azért, ha szar lesz, akkor annak ellenére lesz szar hogy őt tolják.
Cruyffista
egyértelmű, épp ezért Lecler szempontjéból nézve kérdezem inkább vagy a Ferrariéból. Megéri esetlegesen a jövőt feláldozni a múltért?
garincsa
egy vb címért szerintem lassan az anyjukat is feláldoznák a digók. odaviszik az egyetlen embert akiről jelenlegi ismeretek szerint tudott, hogy konstans képes megverni verstappent. szerintem jó döntés.
peach
már csak autó kéne hozzá 😊
több mint 1 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Jövő bajnokának kikiálltott Lecler és Hamilton? Ki lesz háttérbe? Hamilton elviselné második számú pilótaként magát? Leclernek az mennyire tetszene hogy nem őt favorizálják? Érdekes kérdések..
garincsa
Ez teljesen mindegy, szurkolói körökben garantaltan Hamilton lesz az első szamú. Ha jó lesz akkor azért, ha szar lesz, akkor annak ellenére lesz szar hogy őt tolják.
Cruyffista
egyértelmű, épp ezért Lecler szempontjéból nézve kérdezem inkább vagy a Ferrariéból. Megéri esetlegesen a jövőt feláldozni a múltért?
garincsa
egy vb címért szerintem lassan az anyjukat is feláldoznák a digók. odaviszik az egyetlen embert akiről jelenlegi ismeretek szerint tudott, hogy konstans képes megverni verstappent. szerintem jó döntés.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
garincsa San Francisco 49ers 465
garincsa
Cruyffista
több mint 1 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 443
garincsa
több mint 1 éve

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
csipkelli 4 010
garincsa
We are checking.
több mint 1 éve
garincsa San Francisco 49ers 465

Szerkesztette: garincsa
több mint 1 éve
Carlos Sainz vajon hova akkor?
Eazzy
Az már régót nyílt titok, hogy az apja miatt ő Audi pilóta lesz.
több mint 1 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 150 — No one likes us, cause no one like us
Carlos Sainz vajon hova akkor?

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 112 — Illegális gyakorló
Ó, baszki, nemár. Ha valakit nem akartam a Ferrariban látni, az pont Sir Lajos.