Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 2 éve
Nincs egyébként, a NASCAR ugyanazt a kör végén frissülőt biztosítja nekünk is.tegnap a 2. szakaszban jött fel Allmendinger, shawnka mondta, hogy már a 9., miközben az élő adásban látszott, hogy már 8. voltszerintem a kommentátoroknak van valamiféle live timing-szerű rendszer, de a nézőnek sajna elég zavaró, főleg egy ilyen időben hosszú roadonés ez így okés?😊Nem ugyanaz a nemzetközi overlay, mint a foxon.Nem tudom milyen közvetítést néztek, mert az eredeti közvetítésben szinte egyből frissül a rangsor mindig. Náluk az egyetlen ami kiakaszt, hogy 90%-ban csak a Top 20-at mutatja a lista, a Bottom 20-at meg csak ritkán.amit írtam a hét közben, az itt most megint vicces 😊engem nagyon, de ovalon is
csak a célegyenes végén van sorrend és időkülönbség frissítés, nem igaz, hogy ez csak engem zavar
NB2
zacknorb
Mikey
shawnka
nektek is nagyon nehéz egy ilyen pályán, off-tube kb követhetetlen
NB2
zacknorb
szóval nem vagyok benne biztos, hogy nekik van lt
NB2
több mint 2 éve
tegnap a 2. szakaszban jött fel Allmendinger, shawnka mondta, hogy már a 9., miközben az élő adásban látszott, hogy már 8. voltszerintem a kommentátoroknak van valamiféle live timing-szerű rendszer, de a nézőnek sajna elég zavaró, főleg egy ilyen időben hosszú roadonés ez így okés?😊Nem ugyanaz a nemzetközi overlay, mint a foxon.Nem tudom milyen közvetítést néztek, mert az eredeti közvetítésben szinte egyből frissül a rangsor mindig. Náluk az egyetlen ami kiakaszt, hogy 90%-ban csak a Top 20-at mutatja a lista, a Bottom 20-at meg csak ritkán.amit írtam a hét közben, az itt most megint vicces 😊engem nagyon, de ovalon is
csak a célegyenes végén van sorrend és időkülönbség frissítés, nem igaz, hogy ez csak engem zavar
NB2
zacknorb
Mikey
shawnka
NB2
zacknorb
szóval nem vagyok benne biztos, hogy nekik van lt
több mint 2 éve
szerintem a kommentátoroknak van valamiféle live timing-szerű rendszer, de a nézőnek sajna elég zavaró, főleg egy ilyen időben hosszú roadonés ez így okés?😊Nem ugyanaz a nemzetközi overlay, mint a foxon.Nem tudom milyen közvetítést néztek, mert az eredeti közvetítésben szinte egyből frissül a rangsor mindig. Náluk az egyetlen ami kiakaszt, hogy 90%-ban csak a Top 20-at mutatja a lista, a Bottom 20-at meg csak ritkán.amit írtam a hét közben, az itt most megint vicces 😊engem nagyon, de ovalon is
NB2
zacknorb
Mikey
shawnka
NB2
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
és ez így okés?😊Nem ugyanaz a nemzetközi overlay, mint a foxon.Nem tudom milyen közvetítést néztek, mert az eredeti közvetítésben szinte egyből frissül a rangsor mindig. Náluk az egyetlen ami kiakaszt, hogy 90%-ban csak a Top 20-at mutatja a lista, a Bottom 20-at meg csak ritkán.amit írtam a hét közben, az itt most megint vicces 😊engem nagyon, de ovalon is
NB2
zacknorb
Mikey
shawnka
több mint 2 éve
Nem ugyanaz a nemzetközi overlay, mint a foxon.Nem tudom milyen közvetítést néztek, mert az eredeti közvetítésben szinte egyből frissül a rangsor mindig. Náluk az egyetlen ami kiakaszt, hogy 90%-ban csak a Top 20-at mutatja a lista, a Bottom 20-at meg csak ritkán.amit írtam a hét közben, az itt most megint vicces 😊engem nagyon, de ovalon is
NB2
zacknorb
Mikey
több mint 2 éve
Nem tudom milyen közvetítést néztek, mert az eredeti közvetítésben szinte egyből frissül a rangsor mindig. Náluk az egyetlen ami kiakaszt, hogy 90%-ban csak a Top 20-at mutatja a lista, a Bottom 20-at meg csak ritkán.amit írtam a hét közben, az itt most megint vicces 😊engem nagyon, de ovalon is
NB2
zacknorb
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
'Dingerből egyszerre kijött a 10+ év NASCAR és a több open-wheel bajnoki cím egyszerre az XfinitybenNem szidtam szerintem még soha Allmendingert, mert nagyon kedvelem, de most viszont a kurva anyját, amiért kiforgatta Creedet. Nem hiszem, hogy van Sheldonnál pechesebb versenyző, pedig szép lett volna ha a kedvenceim kettőből kettőt nyernek a születésnapomon.
zacknorb
több mint 2 éve
Én ugyan nem, de nagyon vicces, hogy mennyire nyomják.Elliott lesz Joy és Bowyer mellett a harmadik kommentátor a vasárnapi Cup Series versenyen. Csak megoldották, hogy szerepeljen és mutatni lehessen! 😀😀😀Végülis egy többszörösen legnépszerűbb NASCAR-versenyzőnek választott pilótáról beszélünk, mégis ki várt volna valami mást?
Mikey
slowmotion
több mint 2 éve
Elliott lesz Joy és Bowyer mellett a harmadik kommentátor a vasárnapi Cup Series versenyen. Csak megoldották, hogy szerepeljen és mutatni lehessen! 😀😀😀Végülis egy többszörösen legnépszerűbb NASCAR-versenyzőnek választott pilótáról beszélünk, mégis ki várt volna valami mást?
Mikey
több mint 2 éve
Szerimtem több előzés meg hiring volt mint az egész F1 szezonban
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
amit írtam a hét közben, az itt most megint vicces 😊engem nagyon, de ovalon is
NB2
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
amit írtam a hét közben, az itt most megint vicces 😊csak a célegyenes végén van sorrend és időkülönbség frissítés, nem igaz, hogy ez csak engem zavar
több mint 2 éve
'Dingerből egyszerre kijött a 10+ év NASCAR és a több open-wheel bajnoki cím egyszerre az Xfinityben
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Back-to-back wins at Austin, hell yesss!!
több mint 2 éve
Zane-t nem éri utol, nyugi.Chastain & Busch Show Austinban eddig, mögöttük Zane vezeti a Truck Series versenyt! 😁Most lesz majd szép, pitelés után Kyle Busch az egész mezőnyön át
Mikey
zacknorb
több mint 2 éve
Tehát azt mondjátok, hogy innen lesz érdemes nézni?Chastain & Busch Show Austinban eddig, mögöttük Zane vezeti a Truck Series versenyt! 😁Most lesz majd szép, pitelés után Kyle Busch az egész mezőnyön át
Mikey
zacknorb
több mint 2 éve
Chastain & Busch Show Austinban eddig, mögöttük Zane vezeti a Truck Series versenyt! 😁Most lesz majd szép, pitelés után Kyle Busch az egész mezőnyön át
Mikey
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Chastain & Busch Show Austinban eddig, mögöttük Zane vezeti a Truck Series versenyt! 😁
több mint 2 éve
Áldassék 😃Holnap 21:30Kimi 22. Button 24. Jimmie Johnson a 31. helyről indulMikor is?
zacknorb
steelwolf
zacknorb
több mint 2 éve
A korábbi IndyCar versenyző Ed Jones számára nem tartott sokáig a bemutatkozás, az első körben szétesett alatta az amúgy is trash Young's Chevy. Pedig kíváncsian vártam, mire lett volna képes Jones.de legalább most pizzat akarok enni miatta. kösz Ed
Mikey
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
A korábbi IndyCar versenyző Ed Jones számára nem tartott sokáig a bemutatkozás, az első körben szétesett alatta az amúgy is trash Young's Chevy. Pedig kíváncsian vártam, mire lett volna képes Jones.
több mint 2 éve
Holnap 21:30Kimi 22. Button 24. Jimmie Johnson a 31. helyről indulMikor is?
zacknorb
steelwolf
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Kimi 22. Button 24. Jimmie Johnson a 31. helyről indulMikor is?
zacknorb
több mint 2 éve
My fantasy like thisByron-Reddick első sor, majd Cindrick és a beugró TaylorNagy poén lenne ha Taylor nyerne holnap. 😀
Első 10-ben 8 Chevy
zacknorb
Mikey
Poloska vagyok.