Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 2 éve
A mai tolással együtt ez már este 7, jól számolom?zacknorbigen, az ARENA4 a Bundesliga meccs után tud majd így bekapcsolódni.
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 2 éve
Nem láttam a kvalit, Alonsonak volt Q3-ban DRS-e, vagy csak simán az Aston gyenge egyenes sebessége az ekkora visszaesés?Aston ezzel a ket szarnnyal keszult mint uj fejlesztes, eddig remekul sul😀
Eazzy
több mint 2 éve

A mai tolással együtt ez már este 7, jól számolom?
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Nem láttam a kvalit, Alonsonak volt Q3-ban DRS-e, vagy csak simán az Aston gyenge egyenes sebessége az ekkora visszaesés?Baku - Megerősítés
Eazzy
Nem volt az Aston Martin-nak DRS-e a Q3 utolsó körei során. Visszatért a szabadedzés problémája éppen ezért nagyjából 10 km/h-t veszített Fernando a főegyenesben.
“Lehettünk volna jobbak is. Volt egy DRS-problémánk, ami miatt időt veszítettünk az edzéseken és az időmérőn. Hosszú hétvége áll előttünk, és rengeteg lehetőség vár ránk. Remélem, sikerül fog javulnunk.” - Fernando Alonso.
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Nem láttam a kvalit, Alonsonak volt Q3-ban DRS-e, vagy csak simán az Aston gyenge egyenes sebessége az ekkora visszaesés?
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 2 éve
Hát ha Leclerc pole, akkor érik a Max győzelem. 😀
több mint 2 éve
Ott van P1 😃😃😃
több mint 2 éve
időmérő, majdnem elfelejtettem...
több mint 2 éve
Pedrosa megérkezett rendesen. 😀Pont benyomtam a tv-t. Mondom visszaemlékezés vagy mi van?
roberto23
Megint intéz magának melót egy időre.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
Pedrosa megérkezett rendesen. 😀
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 2 éve
Bastianini zöld utat kapott végre a hétvégére. Nagyon kiváncsi leszek ra.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 2 éve
m4sport.hu/forma-1/cikk/2023/04/25/hivatalos-ket-idomero-fuggetlen-sprint-igy-ujul-meg-az-f1-es-sprinthetvege?fbclid=IwAR1bDbIFRDHQAiPW8QpqbxTzd41I91UEtESHKOU7ahTAUZuktL67QZV4jaQEzt akartam én is behozni, ennek azért jelentösen több értelme lenne így…
zacknorb
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 2 éve
Bowman csigolyatörést szenvedett, 3-4 hétig biztosan nem versenyezhet..Boldog szülinapot neki. Berry kipróbálja mind a négy HMS autót?
adamfaragoo
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Bowman csigolyatörést szenvedett, 3-4 hétig biztosan nem versenyezhet..
több mint 2 éve
A két hét múlva Kansasben megrendezésre kerülő Truck Series versenyen debütál Toni Breidinger a TRICON Garage #1-es Toyotájával. Eddig kb. a szezon meglepetése, ezt egyáltalán nem láttam jönni.a dream come true to be racing the No. 1 Victoria's Secret Toyota Tundra TRD Pro at Kansas. thank you a million times @VictoriasSecret @TRICONGarage @ToyotaRacing for the opportunity pic.twitter.com/AdfqvxXeQl
— Toni Breidinger (@ToniBreidinger) April 26, 2023
több mint 2 éve
Mondjuk 2012-14 környékén nem volt Ő egy rossz motoros, solid top5-10 versenyző itt ott dobogós helyezésekkel. ‘13ban Laguna Secaban például sokáig vezette a versenyt is végül MM mögött jött be a második helyen.A MotoGP BadoerjeMárquez offos megint. Lecuona ugrik be a Superbike-bol.Lecuona bedobása nekem kellemes meglepetés, nem kétlem hogy Bradl remek teszt motoros, de a verseny hétvégékre már régóta alkalmatlan.
roberto23
A spanyol viszont egy izgalmas kísérlet, kíváncsi vagyok mire lesz képes a gyári Hondán.
Cowboykarcsi90
Heisman nádor
Meg ugye egy Moto2 VB címet csak összekanalazott, szóval nem volt Ő egy kutyaütő anno, de a királykategóriához látszott hogy hiányzik neki még egy szint ez tény.
Nyilván a több éves távollét a versenyközegtől teszterként nem segített ezen.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 2 éve
Kyle Larson indul a május közepi darlingtoni Xfinity versenyen a Kaulig Racing #10-es Chevyjével. Chris Rice és Matt Kaulig szépen gyűjtögeti a kedvenc versenyzőimet... 😀 Most mindezt az abszolút kedvenc pályámon. 😊
több mint 2 éve
Na, mégsem lesz idén kazah GP
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
A MotoGP BadoerjeMárquez offos megint. Lecuona ugrik be a Superbike-bol.Lecuona bedobása nekem kellemes meglepetés, nem kétlem hogy Bradl remek teszt motoros, de a verseny hétvégékre már régóta alkalmatlan.
roberto23
A spanyol viszont egy izgalmas kísérlet, kíváncsi vagyok mire lesz képes a gyári Hondán.
Cowboykarcsi90
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
A spanyol viszont egy izgalmas kísérlet, kíváncsi vagyok mire lesz képes a gyári Hondán.hát szerintem nem sokra, bottom 5 teljesítmény várok tőle, de cáfoljon rám.
Cowboykarcsi90
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 2 éve
Márquez offos megint. Lecuona ugrik be a Superbike-bol.Lecuona bedobása nekem kellemes meglepetés, nem kétlem hogy Bradl remek teszt motoros, de a verseny hétvégékre már régóta alkalmatlan.
roberto23
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 2 éve
Midseason Madness a NASCARBAN?kínjában már minden kitalál, csak nyerjen végre 😀
Én nagyon adnám!
zacknorb
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
DH's Million Dollar Idea: The Midseason Single Elimination Tournament 🤯
— Dirty Mo Media (@DirtyMoMedia) April 25,
Watch @dennyhamlin explain here ➡️ https://t.co/6aBuUO3tKi pic.twitter.com/lwFdLqkqro
2023
Midseason Madness a NASCARBAN?
Én nagyon adnám!
Poloska vagyok.