Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 2 éve
Hát ez így sztem kibaszott inkorrekt.Ha nem veszik észre maguktól x időn belül akkor legyen kuka. Jó hogy nem 3 futammal később szólnak, hogy ott vmi nem úgy volt.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Mi történt amúgy, mi ez a bünti? Nem láttam a futamot.
több mint 2 éve
Ezt nem értem, a 18. körben történt az eset. Utána 1 óráig tartott rájönni hogy nem volt okés? Feltételezhetően ki tudott volna autózni 10 mp-et, mivel az 5 mp-et is abszolválta 2 kör alatt amikor kellett.Elvileg nem vették észre. A Merci jelezte a verseny végén, ami után mondták Russellnek is, hogy nyomja.
Viccbazmeg
gabokocka
Szerkesztette: Jughead
több mint 2 éve
Ezt nem értem, a 18. körben történt az eset. Utána 1 óráig tartott rájönni hogy nem volt okés? Feltételezhetően ki tudott volna autózni 10 mp-et, mivel az 5 mp-et is abszolválta 2 kör alatt amikor kellett.Szvsz nem is vizsgálták alapból, a Merci jelenthetett, hogy rá kéne nézni ezért is szólhattak Russelnek, hogy Alonsot még büntethetik más kérdés, hogy a bünti mértékére rosszul emlékeztek.
Viccbazmeg
gabokocka
több mint 2 éve
Ezt nem értem, a 18. körben történt az eset. Utána 1 óráig tartott rájönni hogy nem volt okés? Feltételezhetően ki tudott volna autózni 10 mp-et, mivel az 5 mp-et is abszolválta 2 kör alatt amikor kellett.Viccbazmeg
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Elvileg Ocon is 10est kapott ezért. Szóval hiába óvnak valszeg nem lesz semmi, hacsak nem az lesz, hogy erről miért nem született korábban döntés és tájékoztatás
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Amekkora rutinja van és ilyen gyerek hibát véteni....hát LOLA hátsó emelő emberke hibázott....alátolta azt a szart,hogy gyorsabban emelje....Nyilván eleve illene jól beállni a rácsra…
ThundersNFL a Jobbágy
Eazzy
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
A hátsó emelő emberke hibázott....alátolta azt a szart,hogy gyorsabban emelje....Nyilván eleve illene jól beállni a rácsra…
ThundersNFL a Jobbágy
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 2 éve
A hátsó emelő emberke hibázott....alátolta azt a szart,hogy gyorsabban emelje....
Draft

több mint 2 éve
Megvárták, hogy mennyivel fut be elöbb, és a nagyobbat választották? Vagy ez fix 10mp?Ez Oconnak csak 5 volt múlt héten és az kurva látványos elbaszás volt
Eazzy
Ez sztem meg lesz óvva
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Megvárták, hogy mennyivel fut be elöbb, és a nagyobbat választották? Vagy ez fix 10mp?
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 2 éve
Mi van Merci önerőből nem megy?
Draft

több mint 2 éve
Hát baz. De miért nem mutatják pontosan ki baszta el?A hátsó emelős faszi kúrta el....mekkora balfasz....
petey
Draft

több mint 2 éve
hagyálmár, ezért Ocon nem csak 5-öt kapott múlt héten
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Még pár év meg VB cím kéne neki hogy elérje azt a szintetAzért a fos Arrows-al bőven erőn felül teljesített.Verstappen apukánál kevesebb antipatikusabb ember van az f1-ben imho.Jos az a pilóta volt aki azt hitte magáról hogy olyan jó mint Max, csak a Minardi szintű csapatokig jutott
balintbaba
Heisman nádor
Kezd a Merci/Hamilton utálat RB/Verstappen utálatba átcsapni.😃
KoporShow
Ja tényleg a Benetton volt amit rágyújtottak, de most rákerestem miket csinált még, pl sikerült a törmelékkel lenulláznia TV-s felszereléseket is 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Azért a fos Arrows-al bőven erőn felül teljesített.Verstappen apukánál kevesebb antipatikusabb ember van az f1-ben imho.Jos az a pilóta volt aki azt hitte magáról hogy olyan jó mint Max, csak a Minardi szintű csapatokig jutott
balintbaba
Heisman nádor
Kezd a Merci/Hamilton utálat RB/Verstappen utálatba átcsapni.😃
Szerkesztette: KoporShow
több mint 2 éve
1994-ben a csaló Benetton miatta nem lett konstruktőri bajnok. 😀Verstappen apukánál kevesebb antipatikusabb ember van az f1-ben imho.Jos az a pilóta volt aki azt hitte magáról hogy olyan jó mint Max, csak a Minardi szintű csapatokig jutott
balintbaba
Heisman nádor
több mint 2 éve
Verstappen apukánál kevesebb antipatikusabb ember van az f1-ben imho.Jos az a pilóta volt aki azt hitte magáról hogy olyan jó mint Max, csak a Minardi szintű csapatokig jutott
balintbaba
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Talán Horner, szép kis bagázs. 😀Verstappen apukánál kevesebb antipatikusabb ember van az f1-ben imho.Talán a fia
balintbaba
vpi
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 2 éve
Miért tennék? Ha nem bírnák Perezt, akkor nem náluk versenyezne.Majd boxból elintézik....Következő futamon borítékolok egy Perez technikai hibát....Azért ennyit nem számít, hogy nem vett vissza ma.
ThundersNFL a Jobbágy
Jughead
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
Verstappen apukánál kevesebb antipatikusabb ember van az f1-ben imho.Talán a fia
balintbaba
több mint 2 éve
Verstappen apukánál kevesebb antipatikusabb ember van az f1-ben imho.Az egy kretén fasz
balintbaba
Draft