Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 2 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 370 — Patriot
Fúúú bazmeg mekkora egy töketlen fos ez a FIA....

Nem tudják hogy értelmezzék a szabályokat.

Remélem a következő futamra azért kitalálják...
gabokocka
Lesz másik, amin töketlenkedhetnek.
több mint 2 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 530 — Keep pounding
Fúúú bazmeg mekkora egy töketlen fos ez a FIA....

Nem tudják hogy értelmezzék a szabályokat.

Remélem a következő futamra azért kitalálják...

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
Érdekes, akkor viszont ezentúl nem kell 5 mp-t letölteni, csak 4.5öt, úgyse veszik észre.
Heisman nádor
Ezt nem értem, ez miből következik?
Jughead
Onnan hogy nem sikerült szabályosan letölteni a büntetést egy olyan sportban ahol minden tized számít, de aztán elsiklanak felette, mert hülyék voltak észrevenni.
Heisman nádor
De hát nem ez történt. Odament a jackes ember a kocsi beérkezésekor és betette az emelőt a kocsi alá. A sportfelügyelők szerint ez már akként minősült, hogy elkezdett a csapat dolgozni az autón.

Az Aston fellebbezése folytán viszont megállapították kvázi másodfokon, hogy a szabálykönyvből nem következik az, hogy az emelő bekészítése már munkának minősül és a csapatok sem értettek ezzel a megállapítással egyet a korábbi egyeztetések során, illetve korábban ezért nem is adtak büntetést, így megváltoztatták a döntést.

A fentiek szerint annyi történt, hogy az Aston fellebbezése miatt másodfokon máshogy értelmezték a szabályokat.

Azt nem értem, hogy az honnan jön, hogy elég 4.5-et letölteni, hisz itt vagy egy másodpercet se sikerült vagy az egészet sikerült.
Jughead
Nos akkor sikerült félreértenem a problémát, mert azt hittem az volt a baj, hogy előbb tolta be a jacket mint az 5 mp pár tizeddel, közvetítésben is úgy láttam még hogy megállt azt addig nem csináltak semmit. Így tényleg érthetetlen nekem is mért írtam 4.5-öt.
Mindenesetre a FIA megint leszerepelt, és Nandonak is meglett a 100. dobogó.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 212
Érdekes, akkor viszont ezentúl nem kell 5 mp-t letölteni, csak 4.5öt, úgyse veszik észre.
Heisman nádor
Jughead
Onnan hogy nem sikerült szabályosan letölteni a büntetést egy olyan sportban ahol minden tized számít, de aztán elsiklanak felette, mert hülyék voltak észrevenni.
Heisman nádor
De hát nem ez történt. Odament a jackes ember a kocsi beérkezésekor és betette az emelőt a kocsi alá. A sportfelügyelők szerint ez már akként minősült, hogy elkezdett a csapat dolgozni az autón.

Az Aston fellebbezése folytán viszont megállapították kvázi másodfokon, hogy a szabálykönyvből nem következik az, hogy az emelő bekészítése már munkának minősül és a csapatok sem értettek ezzel a megállapítással egyet a korábbi egyeztetések során, illetve korábban ezért nem is adtak büntetést, így megváltoztatták a döntést.

A fentiek szerint annyi történt, hogy az Aston fellebbezése miatt másodfokon máshogy értelmezték a szabályokat.

Azt nem értem, hogy az honnan jön, hogy elég 4.5-et letölteni, hisz itt vagy egy másodpercet se sikerült vagy az egészet sikerült.
több mint 2 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 112 — Illegális gyakorló
Biztos népszerű leszek, de kérnék egy külön F1 topikot.
🤘 gaben 🤘
Miért? Nem illik bele az Autó- és Motorsport kategóriába?

több mint 2 éve
Heisman nádor
Jughead

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
Heisman nádor
több mint 2 éve
Logano W, szép

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
Na nem kell szomorkodni, visszakapja Alonso a 3.helyét

Heisman nádor
A legszebb megint az a káosz, amit az FIA leművel
Ráadásul a futamon elv azért volt SC, mert nem tudták, hol robbant le Stroll🤣

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 455 — Amerikai sportok rajongója
Kellemes volt ez a Keselowski-Logano csörte az utolsó szakaszban!
több mint 2 éve
xrace77 Denver Broncos 4 624
Milyen utolsó 35-40 kör volt a mai NASCAR futamon! Keselowski igen komoly versenyt csinált.

Szerkesztette: xrace77
több mint 2 éve
Na nem kell szomorkodni, visszakapja Alonso a 3.helyét

Szerkesztette: Heisman nádor

több mint 2 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 821 — Deion Sanders for president!
Biztos népszerű leszek, de kérnék egy külön F1 topikot.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
Ezt azert erdemes megnezni, Russel tobb mint korrekt elso reakcioja a buntire.

www.instagram.com/reel/Cp-2IHJvxqu/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
JéBé
Rendes, tehetséges gyerek. Remélem egyszer lesz ő is világbajnok.
iktriad
Rendes? Elvileg neki van a legnagyobb arca a paddockban a pilóták közül, vannak olyan sztorik ahol shady módon próbálkozik lányoknál (mondjuk pletykák). Inkább okos és ért a médiához.

több mint 2 éve
Amúgy nem értem a szabályt. Kap valaki 5 mp-t és választhat, hogy a boxban letölti vagy a verseny végén hozzáadják az idejéhez.

Alonso-ék ezek szerint úgy döntöttek, hogy nem töltik le.
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 496 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

www.instagram.com/reel/Cp-2IHJvxqu/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
JéBé
Rendes, tehetséges gyerek. Remélem egyszer lesz ő is világbajnok.
több mint 2 éve
Toca Minnesota Vikings 20 115 — Vikings fan

Gorro
Nyugi, Holnap is FIA marad!
több mint 2 éve
Gorro Carolina Panthers 1 506 — Törzsvendég

több mint 2 éve
JéBé Green Bay Packers 7 722

https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.71878-15/499805408_1207480300856111_4434146825039086777_n.jpg?stp=cmp1_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=104&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiQ0xJUFMuYmVzdF9pbWFnZV91cmxnZW4uQzMifQ%3D%3D&_nc_ohc=BHuzm78jFEwQ7kNvwEvFJli&_nc_oc=AdkBQxa9Ygrs8qb6wGOi34OzIGWt60GsNq0aEV0wBjcMDIprSOo40zkK846U8rJdi3Q&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&_nc_gid=pbMXgunsO0SmwLGHf8Rp3w&oh=00_Afn0zJ_vqVmRIXPdREtNOtkHcIASRy4s8JUChSXqY-2gHw&oe=6949FC64
FORMULA 1® on Instagram: ""That's a harsh penalty for Fernando." George Russell reacts to his unexpected podium UPDATE: Alonso was later reinstated to third place after a review of the decision #SaudiArabianGP #F1 #Formula1"
571K likes, 2,954 comments - f1 on March 19, 2023: ""That's a harsh penalty for Fernando." George Russell reacts to his unexpected podium UPDATE: Alonso was later reinstated to third place after a review of the decision #SaudiArabianGP #F1 #Formula1".
több mint 2 éve
NFL-ben sem az egész meccsen dobhatod be a pirosat, csak addig amíg a következő játék el nem indul.

több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 496 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Hát ez így sztem kibaszott inkorrekt.
Ha nem veszik észre maguktól x időn belül akkor legyen kuka. Jó hogy nem 3 futammal később szólnak, hogy ott vmi nem úgy volt.
gabokocka
Tehát ha a rivális csapat észreveszi, a bírók nem, akkor ne legyen büntetés?
Gondolom bújták az elérhető felvételeket, és mikor megtalálták elküldték a versenybiróknak.
vpi
Tehát egy focimeccsen a bíró nem vesz észre egy szabálytalansagot a 15. percben majd az ellenfél szól a bírónak és a 89. percben rúgnak egy tizit. Tök jogos.
gabokocka
Ne adj ötleteket a FIFÁ-nak/UEFA-nak/MLSZ-nek! 😀
több mint 2 éve
Ha nem veszik észre maguktól x időn belül akkor legyen kuka. Jó hogy nem 3 futammal később szólnak, hogy ott vmi nem úgy volt.
gabokocka
Gondolom bújták az elérhető felvételeket, és mikor megtalálták elküldték a versenybiróknak.
vpi
Tehát egy focimeccsen a bíró nem vesz észre egy szabálytalansagot a 15. percben majd az ellenfél szól a bírónak és a 89. percben rúgnak egy tizit. Tök jogos.

több mint 2 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 370 — Patriot
gabokocka
több mint 2 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 511 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Mi történt amúgy, mi ez a bünti? Nem láttam a futamot.
Willie Parker
Alo szarul állt fel a rajtrácsra, kapott 5 másodperces időbüntit.
SC alatt letöltötték, de szabálytalanul.

A verseny előtt 4-5 körrel szóltak Russel-re, hogy megkéne nyomni, mert lehet újabb bünti lesz Alonsonál...

több mint 2 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Mennyire gáz,hogy Mercinek csak így van esélye a dobogóra....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018